Σε κυνηγούσε και σένα ο Λου 4 μήνες πέρσι το καλοκαίρι;gika έγραψε:Κι εγώ είμαι ελεύθερος, αλλά δεν καταλαβαίνω που κολλάει.
Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Που θα πάει, θα έρθει η πρόταση από την Ιταλία..gika έγραψε:Εδώ ο Τούντορ έφτασε στην Μαρσέιγ, πλάκα κάνεις; Ο Ράζβαν με το βιογραφικό του και τις πλάτες του μπαμπά θα κολλήσει; Καλύτερα να φύγει με το κεφάλι ψηλά επειδή δεν τα έβρισκε με τη διοίκηση όπως την προηγούμενη φορά, παρά να φύγει σαν αποτυχημένος γιατί δεν ύψωσε ανάστημα όταν έπρεπε.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Πλάκα κάνεις εσύ. Ούτε με τις πλάτες τέτοιου μπαμπά δε μπορεί να βρει ομάδα πλην Αραβίας. Φαντάσου.
Η δουλειά του είναι να προπονεί παίκτες και να στήνει την ομάδα ή να γνωρίζει όλους τους παίκτες του κόσμου και να ξέρει ποιος κάνει για την ομάδα;
Τον άφησες πέρσι το καλοκαίρι μόνο του, χωρίς ΤΔ, χωρίς πλάνο, χωρίς μπάτζετ. Τι να έκανε; Έναν παίκτη ήξερε με τα στοιχεία που ζητάει, τον είχε προπονήσει οπότε θα είχε και εύκολη προσαρμογή, και ήταν και ελεύθερος.
Γιατί ήταν λάθος να τον προτείνει; Υπήρξε καμία καλύτερη αντιπρόταση από πουθενά και την απέρριψε;
Τον άφησες πέρσι το καλοκαίρι μόνο του, χωρίς ΤΔ, χωρίς πλάνο, χωρίς μπάτζετ. Τι να έκανε; Έναν παίκτη ήξερε με τα στοιχεία που ζητάει, τον είχε προπονήσει οπότε θα είχε και εύκολη προσαρμογή, και ήταν και ελεύθερος.
Γιατί ήταν λάθος να τον προτείνει; Υπήρξε καμία καλύτερη αντιπρόταση από πουθενά και την απέρριψε;
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ και 15_50 σίγουρα δεν είστε τίποτα χανούμια;;;
Μόνο αυτοί βγάζουν τόσο πόνο από Λουτσέσκου.
Να το κοιτάξετε αν δεν είστε.
Ωραίες αυτές οι μαγκιές. Βολεύει και η ανωνυμία στο ιντερνετ τον καθένα να γράψει πράγματα που δεν θα τολμούσε να τα πει μπροστά στον άλλο.15_50 έγραψε:Ιάσονα, την φασολάδα με μέτρο και το δάχτυλο που κουνάς... εκεί που ξέρεις.Ιάσονας έγραψε:Δηλαδή για να καταλάβω η persona Λουτσέσκου όπως λες τον πιο επιτυχημένο προπονητή (βάση τίτλων) της ιστορίας μας είναι κάτι το αποκρουστικό για σένα και ο Αγγελος Αναστασιάδης είναι κάτι θελκτικό?
Να το κοιτάξεις αυτό με το ένστικτό, το μυαλό, τις καταβολές και το συναίσθημα, γιατί σε οδηγούν σε τρελά συμπεράσματα.
Και κριτική να κάνεις στον προπονητή, αλλά να σέβεσαι όμως και το γεγονός ότι αυτός είναι προπονητής της ομάδας που υποτίθεται πως όλοι αγαπάμε. Τα persona Λουτσέσκου, τα Ρουμάνος κλπ κλπ κράτα τα μέσα σου, έλεος με την κλάψα την μίρλα την κακία και την αχαριστία.
Κεχαγιά στα μάτια μου και στην λογική μου δεν έβαλα και δεν θα βάλω ποτέ κανέναν Ιάσονα αλλά ούτε και καμία Αντιγόνη.
Εγώ το ομολογώ, έχω πολύ μεγάλο πόνο με τον Λουτσέσκου και πιο συγκεκριμένα, πονόματο και πονοκέφαλο...
+++Ιάσονας έγραψε:Ωραίες αυτές οι μαγκιές. Βολεύει και η ανωνυμία στο ιντερνετ τον καθένα να γράψει πράγματα που δεν θα τολμούσε να τα πει μπροστά στον άλλο.15_50 έγραψε:Ιάσονα, την φασολάδα με μέτρο και το δάχτυλο που κουνάς... εκεί που ξέρεις.Ιάσονας έγραψε:Δηλαδή για να καταλάβω η persona Λουτσέσκου όπως λες τον πιο επιτυχημένο προπονητή (βάση τίτλων) της ιστορίας μας είναι κάτι το αποκρουστικό για σένα και ο Αγγελος Αναστασιάδης είναι κάτι θελκτικό?
Να το κοιτάξεις αυτό με το ένστικτό, το μυαλό, τις καταβολές και το συναίσθημα, γιατί σε οδηγούν σε τρελά συμπεράσματα.
Και κριτική να κάνεις στον προπονητή, αλλά να σέβεσαι όμως και το γεγονός ότι αυτός είναι προπονητής της ομάδας που υποτίθεται πως όλοι αγαπάμε. Τα persona Λουτσέσκου, τα Ρουμάνος κλπ κλπ κράτα τα μέσα σου, έλεος με την κλάψα την μίρλα την κακία και την αχαριστία.
Κεχαγιά στα μάτια μου και στην λογική μου δεν έβαλα και δεν θα βάλω ποτέ κανέναν Ιάσονα αλλά ούτε και καμία Αντιγόνη.
-
τσιριγωτης
gika έγραψε:Η δουλειά του είναι να προπονεί παίκτες και να στήνει την ομάδα ή να γνωρίζει όλους τους παίκτες του κόσμου και να ξέρει ποιος κάνει για την ομάδα;
Αυτό που θα μπορούσε να κάνει, θα ήταν να δηλώσει παραίτηση. Θα ητο ο πρώτος μάγκας
αφου τους έχει γαμήσει τη μάνα , πως να μη το έχουν καημο και πόνο?gika έγραψε:ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ και 15_50 σίγουρα δεν είστε τίποτα χανούμια;;;
Σε χανούμια αναφέρομαι μη παει το μυαλο σας στο πονηρό και παρεξηγηθώ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ερώτηση και θέλω ειλικρινής απάντηση
Η ομάδα των σεζόν 17/18, 18/19 ήταν ομάδα Λουτσεσκου ή όχι;
Έπαιζε και τότε μπάλα για το ανάθεμα;
Δεν πιστεύω ούτε αγέννητοι να ήσασταν πριν 5 χρόνια , ούτε ξαφνικά να αρχίσατε να ασχολείστε με το ποδόσφαιρο τώρα
Επίσης κοιτάτε το δέντρο αλλα χάνεται το δάσος
Φταίει ο Λουτσεσκου που δεν του έχουν φέρει ένα κανονικό 10αρι ή ένα σοβαρό στόπερ δίπλα στον Ινγκασον;
Δεν πιστεύω ούτε αγέννητοι να ήσασταν πριν 5 χρόνια , ούτε ξαφνικά να αρχίσατε να ασχολείστε με το ποδόσφαιρο τώρα
Φταίει ο Λουτσεσκου που δεν του έχουν φέρει ένα κανονικό 10αρι ή ένα σοβαρό στόπερ δίπλα στον Ινγκασον;
-
paok düsseldorf
Ηθελε τον ΤΖΙΟΒΙΓΚΟ για να κανει την διαφορα.
Ο ΤΖΙΟΒΙΓΚΟ πηγε στην ιταλια ,ΕΠΑΙΞΕ 37 ΛΕΠΤΑ και τον εδιωξαν ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ
Ο ΤΖΙΟΒΙΓΚΟ πηγε στην ιταλια ,ΕΠΑΙΞΕ 37 ΛΕΠΤΑ και τον εδιωξαν ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ
Δεν παίξαμε καλή μπάλα, είχαμε πονόματο, η ομάδα ήταν του Ιβάν, είχαμε την ΕΠΟ, διπλάσιο μπάτζετ από γάβρο και κάτι πήρε το αυτί μου και για Πρέσπες.Mitsospaoki4 έγραψε:Ερώτηση και θέλω ειλικρινής απάντηση
Ευκολάκι οι ερωτήσεις σου, έχουν απαντηθεί από καιρό.
Α και το χέρι στη Λαμία ας μην το ξεχνάμε.
Ποιος ήτανε μωρέ αγέννητος, εκει ητανε και ρουφουσανε παθιασμενα .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Παρ 26 Αύγ 2022, 20:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.