Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
15_50

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από 15_50 »

gika έγραψε:Κι εγώ είμαι ελεύθερος, αλλά δεν καταλαβαίνω που κολλάει.
Σε κυνηγούσε και σένα ο Λου 4 μήνες πέρσι το καλοκαίρι;
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

gika έγραψε:Εδώ ο Τούντορ έφτασε στην Μαρσέιγ, πλάκα κάνεις; Ο Ράζβαν με το βιογραφικό του και τις πλάτες του μπαμπά θα κολλήσει; Καλύτερα να φύγει με το κεφάλι ψηλά επειδή δεν τα έβρισκε με τη διοίκηση όπως την προηγούμενη φορά, παρά να φύγει σαν αποτυχημένος γιατί δεν ύψωσε ανάστημα όταν έπρεπε.
Που θα πάει, θα έρθει η πρόταση από την Ιταλία..
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Πλάκα κάνεις εσύ. Ούτε με τις πλάτες τέτοιου μπαμπά δε μπορεί να βρει ομάδα πλην Αραβίας. Φαντάσου.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Η δουλειά του είναι να προπονεί παίκτες και να στήνει την ομάδα ή να γνωρίζει όλους τους παίκτες του κόσμου και να ξέρει ποιος κάνει για την ομάδα;

Τον άφησες πέρσι το καλοκαίρι μόνο του, χωρίς ΤΔ, χωρίς πλάνο, χωρίς μπάτζετ. Τι να έκανε; Έναν παίκτη ήξερε με τα στοιχεία που ζητάει, τον είχε προπονήσει οπότε θα είχε και εύκολη προσαρμογή, και ήταν και ελεύθερος.

Γιατί ήταν λάθος να τον προτείνει; Υπήρξε καμία καλύτερη αντιπρόταση από πουθενά και την απέρριψε;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ και 15_50 σίγουρα δεν είστε τίποτα χανούμια;;;

Μόνο αυτοί βγάζουν τόσο πόνο από Λουτσέσκου.

Να το κοιτάξετε αν δεν είστε.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

15_50 έγραψε:
Ιάσονας έγραψε:Δηλαδή για να καταλάβω η persona Λουτσέσκου όπως λες τον πιο επιτυχημένο προπονητή (βάση τίτλων) της ιστορίας μας είναι κάτι το αποκρουστικό για σένα και ο Αγγελος Αναστασιάδης είναι κάτι θελκτικό?
Να το κοιτάξεις αυτό με το ένστικτό, το μυαλό, τις καταβολές και το συναίσθημα, γιατί σε οδηγούν σε τρελά συμπεράσματα.
Και κριτική να κάνεις στον προπονητή, αλλά να σέβεσαι όμως και το γεγονός ότι αυτός είναι προπονητής της ομάδας που υποτίθεται πως όλοι αγαπάμε. Τα persona Λουτσέσκου, τα Ρουμάνος κλπ κλπ κράτα τα μέσα σου, έλεος με την κλάψα την μίρλα την κακία και την αχαριστία.
Ιάσονα, την φασολάδα με μέτρο και το δάχτυλο που κουνάς... εκεί που ξέρεις.
Κεχαγιά στα μάτια μου και στην λογική μου δεν έβαλα και δεν θα βάλω ποτέ κανέναν Ιάσονα αλλά ούτε και καμία Αντιγόνη.
Ωραίες αυτές οι μαγκιές. Βολεύει και η ανωνυμία στο ιντερνετ τον καθένα να γράψει πράγματα που δεν θα τολμούσε να τα πει μπροστά στον άλλο.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Εγώ το ομολογώ, έχω πολύ μεγάλο πόνο με τον Λουτσέσκου και πιο συγκεκριμένα, πονόματο και πονοκέφαλο...
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Ιάσονας έγραψε:
15_50 έγραψε:
Ιάσονας έγραψε:Δηλαδή για να καταλάβω η persona Λουτσέσκου όπως λες τον πιο επιτυχημένο προπονητή (βάση τίτλων) της ιστορίας μας είναι κάτι το αποκρουστικό για σένα και ο Αγγελος Αναστασιάδης είναι κάτι θελκτικό?
Να το κοιτάξεις αυτό με το ένστικτό, το μυαλό, τις καταβολές και το συναίσθημα, γιατί σε οδηγούν σε τρελά συμπεράσματα.
Και κριτική να κάνεις στον προπονητή, αλλά να σέβεσαι όμως και το γεγονός ότι αυτός είναι προπονητής της ομάδας που υποτίθεται πως όλοι αγαπάμε. Τα persona Λουτσέσκου, τα Ρουμάνος κλπ κλπ κράτα τα μέσα σου, έλεος με την κλάψα την μίρλα την κακία και την αχαριστία.
Ιάσονα, την φασολάδα με μέτρο και το δάχτυλο που κουνάς... εκεί που ξέρεις.
Κεχαγιά στα μάτια μου και στην λογική μου δεν έβαλα και δεν θα βάλω ποτέ κανέναν Ιάσονα αλλά ούτε και καμία Αντιγόνη.
Ωραίες αυτές οι μαγκιές. Βολεύει και η ανωνυμία στο ιντερνετ τον καθένα να γράψει πράγματα που δεν θα τολμούσε να τα πει μπροστά στον άλλο.
+++
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

gika έγραψε:Η δουλειά του είναι να προπονεί παίκτες και να στήνει την ομάδα ή να γνωρίζει όλους τους παίκτες του κόσμου και να ξέρει ποιος κάνει για την ομάδα;

Τον άφησες πέρσι το καλοκαίρι μόνο του, χωρίς ΤΔ, χωρίς πλάνο, χωρίς μπάτζετ. Τι να έκανε; Έναν παίκτη ήξερε με τα στοιχεία που ζητάει, τον είχε προπονήσει οπότε θα είχε και εύκολη προσαρμογή, και ήταν και ελεύθερος.

Γιατί ήταν λάθος να τον προτείνει; Υπήρξε καμία καλύτερη αντιπρόταση από πουθενά και την απέρριψε;

Αυτό που θα μπορούσε να κάνει, θα ήταν να δηλώσει παραίτηση. Θα ητο ο πρώτος μάγκας
giapas

Δημοσίευση από giapas »

gika έγραψε:ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ και 15_50 σίγουρα δεν είστε τίποτα χανούμια;;;

Μόνο αυτοί βγάζουν τόσο πόνο από Λουτσέσκου.

Να το κοιτάξετε αν δεν είστε.
αφου τους έχει γαμήσει τη μάνα , πως να μη το έχουν καημο και πόνο?

Σε χανούμια αναφέρομαι μη παει το μυαλο σας στο πονηρό και παρεξηγηθώ.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ερώτηση και θέλω ειλικρινής απάντηση

Η ομάδα των σεζόν 17/18, 18/19 ήταν ομάδα Λουτσεσκου ή όχι;

Έπαιζε και τότε μπάλα για το ανάθεμα;

Δεν πιστεύω ούτε αγέννητοι να ήσασταν πριν 5 χρόνια , ούτε ξαφνικά να αρχίσατε να ασχολείστε με το ποδόσφαιρο τώρα

Επίσης κοιτάτε το δέντρο αλλα χάνεται το δάσος

Φταίει ο Λουτσεσκου που δεν του έχουν φέρει ένα κανονικό 10αρι ή ένα σοβαρό στόπερ δίπλα στον Ινγκασον;
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Ηθελε τον ΤΖΙΟΒΙΓΚΟ για να κανει την διαφορα.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ο ΤΖΙΟΒΙΓΚΟ πηγε στην ιταλια ,ΕΠΑΙΞΕ 37 ΛΕΠΤΑ και τον εδιωξαν ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ :o
mailo21+

Δημοσίευση από mailo21+ »

Θα είχε αναστηθεί.

:lol:
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Mitsospaoki4 έγραψε:Ερώτηση και θέλω ειλικρινής απάντηση

Η ομάδα των σεζόν 17/18, 18/19 ήταν ομάδα Λουτσεσκου ή όχι;

Έπαιζε και τότε μπάλα για το ανάθεμα;

Δεν πιστεύω ούτε αγέννητοι να ήσασταν πριν 5 χρόνια , ούτε ξαφνικά να αρχίσατε να ασχολείστε με το ποδόσφαιρο τώρα

Επίσης κοιτάτε το δέντρο αλλα χάνεται το δάσος

Φταίει ο Λουτσεσκου που δεν του έχουν φέρει ένα κανονικό 10αρι ή ένα σοβαρό στόπερ δίπλα στον Ινγκασον;
Δεν παίξαμε καλή μπάλα, είχαμε πονόματο, η ομάδα ήταν του Ιβάν, είχαμε την ΕΠΟ, διπλάσιο μπάτζετ από γάβρο και κάτι πήρε το αυτί μου και για Πρέσπες.
Ευκολάκι οι ερωτήσεις σου, έχουν απαντηθεί από καιρό.
Α και το χέρι στη Λαμία ας μην το ξεχνάμε.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ποιος ήτανε μωρέ αγέννητος, εκει ητανε και ρουφουσανε παθιασμενα .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Παρ 26 Αύγ 2022, 20:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”