Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Τους χάρισε και την κόκκινη της Σλάβια. Αυτή δεν ήταν μετιποτα και με ελληνοκοτατο κόλπο έχει βγάλει κίτρινη και την αλλάζει σε κόκκινη μετά από διαμαρτυρία!!!
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Αν τρωγαμε παλι γκολ στα 40 δευτερολεπτα ναι δεν θα χαμε πολλες ελπιδες.gika έγραψε:Ενώ εμάς που μας έκανε κηδεία η Λέφσκι… αν είχαμε κληρωθεί με αυτή τη Σλαβια ή με αυτή τη Μακάμπι δεν νομίζω να είχαμε και πολλές ελπίδες όπως ειδαμε την ομάδα.alexgarcia6 έγραψε:Μα αφου ριξαν 5 στη γκολουμ ρε καρπουζα..abc_o_ karpouzas έγραψε:Από αυτά που βλέπω είμαι σχεδόν σίγουρος ότι με το ζόρι μπαίνουμε 6δαααασχαχαχαχαχαχα![]()
Το δεδομενο παντως ειναι οτι και ζελα και ρουλης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ μεσα στο γηπεδο. Σαν να βλεπω ΠΑΟΚ - παναιτωλικος και τα δυο
-
ron-swanson
12 λεπτά με παίχτη λιγότερο έπαιξαν. Αν δεν μπορείς να κρατήσεις 12 λεπτά, τι να πω.
Εγώ δεν βλέπω κανένα θέατρο. Λογικό να πέσει κάποιος μετά από τέτοιο τάκλιν ακόμα κι αν δεν είναι πέναλτυ. Ούτε διαμαρτύρεται ούτε ζητάει κάτι. Αν το έδινε σε εμάς θα είμασταν στα κάγκελα.icue έγραψε:Γιατι ειναι ανυπαρκτη ρε παιδια δεν καταλαβαινω. Θεατρο δεν εκανε; Υπαρχει καποιος κανονισμος που λεει οτι αν εχεις μια κιτρινη στη χαριζει;
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Ξαναδες την φαση, δεν υπαρχει επαφηgika έγραψε:Εγώ δεν βλέπω κανένα θέατρο. Λογικό να πέσει κάποιος μετά από τέτοιο τάκλιν ακόμα κι αν δεν είναι πέναλτυ. Ούτε διαμαρτύρεται ούτε ζητάει κάτι. Αν το έδινε σε εμάς θα είμασταν στα κάγκελα.icue έγραψε:Γιατι ειναι ανυπαρκτη ρε παιδια δεν καταλαβαινω. Θεατρο δεν εκανε; Υπαρχει καποιος κανονισμος που λεει οτι αν εχεις μια κιτρινη στη χαριζει;
Μα δεν επεσε απο κατι. Αρχιζει να πεφτει πριν βρει τη μπαλα ο αμυντικος. Πεσμενος πλεον υπηρχε η οποια επαφη.gika έγραψε:Εγώ δεν βλέπω κανένα θέατρο. Λογικό να πέσει κάποιος μετά από τέτοιο τάκλιν ακόμα κι αν δεν είναι πέναλτυ. Ούτε διαμαρτύρεται ούτε ζητάει κάτι. Αν το έδινε σε εμάς θα είμασταν στα κάγκελα.icue έγραψε:Γιατι ειναι ανυπαρκτη ρε παιδια δεν καταλαβαινω. Θεατρο δεν εκανε; Υπαρχει καποιος κανονισμος που λεει οτι αν εχεις μια κιτρινη στη χαριζει;
Ο Κουεστα εχει κανει το ματς της ζωης του σημερα.
-
panpangr77
Εδώ έβγαλε κόκκινη πίσω από το κέντρο για προφανή θέση για γκολ !!!!!
Ρε τι κωλοφαρδος ο οαρης. Έπρεπε να μετρήσει πολλά.
Τι κάνεις ρε περιτσα !!!?????
Ρε τι κωλοφαρδος ο οαρης. Έπρεπε να μετρήσει πολλά.
Τι κάνεις ρε περιτσα !!!?????
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Πέμ 04 Αύγ 2022, 20:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Δεν υπαρχει η κωλοφαρδοα του ρουλη αληθεια. Ειναι για 5-0 το ματς
Αδιανόητο πως είναι ακόμα 1-0 μόνο
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ron-swanson
Ο ρουλης αν φύγει με το 1-0 μετά από τέτοιο ματς ούτε του παπά
- hasio_john
Λαμπάδα στον Κουεστα πρέπει ν ανάψει το ληκι. Μ
- potamda
- Bet Guru 2023
Τώρα είδα τη φάση του Παλάσιος.
Πεντακάθαρη κίτρινη για θέατρο είναι. Έχει αρχίσει να πέφτει πολύ πριν κάνει τάκλιν ο αμυντικός, ο οποίος ούτε που τον ακουμπάει. Δε δικαιολογείται σε καμία η πτώση του παίκτη.
Εννοείται ότι τα σδνα θα βογγάνε πολλές ημέρες.
Πεντακάθαρη κίτρινη για θέατρο είναι. Έχει αρχίσει να πέφτει πολύ πριν κάνει τάκλιν ο αμυντικός, ο οποίος ούτε που τον ακουμπάει. Δε δικαιολογείται σε καμία η πτώση του παίκτη.
Εννοείται ότι τα σδνα θα βογγάνε πολλές ημέρες.
-
panpangr77
Η Μακάμπι έχει χάσει μαλλια θα το βάλει ο αρουλης ... Αλλά δεν βλέπω να γλιτώνουν.Κεντρο ανύπαρκτο αυτό το δεξί Μπακ που έχουν είναι χειρότερος του Τέιλορ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpangr77 την Πέμ 04 Αύγ 2022, 20:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.