Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
Slade

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από Slade »

Pepermint έγραψε:Αδελφέ gash 4

Δεν έχω κάτι προσωπικό με το άτομο Σάντος, αλλά από την νοοτροπία του ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει με 1 κυνηγό

θέλω να ελπίζω ότι μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου η ομάδα θα αποκτήσει την ταχύτητα και το 4-4-2 που μπορεί να παίξει

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ανέβει επίπεδο
αλλά άλλο να κάνεις πρωταθλητισμό
και άλλο να σταθεροποιηθείς σε αυτόν που είναι και το πιο δύσκολο και να παίρνεις πρωταθλήματα
με το υπάρχον υλικό ο Αναστασιάδης, θα ανέβαζε επίπεδο τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν υπάρχει Αναστασιάδης, οπότε δεν έχει λογική η συζήτηση

Αν ο ΠAOK επαιζε με 3 κυνηγους και εβγαινε 5ος θα ειχες παλι προβλημα με την νοοτροπια ; Μαλλον ναι. Θεωρεις δηλαδη οτι το μονο καταλληλο συστημα για τον ΠΑΟΚ ειναι το 4-4-2 με εναν κυνηγο και εναν περιπατητη ;
Ο Αναστασιαδης το μονο επιπεδο που θα ανεβαζε με το υπαρχον υλικο θα ηταν το πνευματικο μετα απο προετοιμασια στο Αγιο Ορος. Ο ενας σου εφερε τον Αμαφουλε για ταλεντο και ο αλλος τον Βιειρινια.
Αλλα οπως λες και συ δεν εχει λογικη αυτη η συζητηση...
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

φιλε Lakistuta, είσαι μια πραγματική κοσμια και μετριοπαθή φωνή εδώ μέσα και αντιλαμβάνομαι πλήρως το σκεπτικό σου, αλλα και την αγωνια σου για ενότητα μεταξύ των οπαδών και στήριξη στην ομάδα.
Όπως αναφέρθηκε πολλάκις, η στήριξη είναι δεδομένη και στην πράξη, το μαρτυρούν τα 21.000 διαρκειας (που θα ήταν 41, αν δεν έμπαινε φραγμός), οι μέτοχοι, η κινητοποίηση των οπαδών του ΠΑΟΚ παγκοσμίως, το μη άναμμα πυρσών στην Τούμπα, στην υπέρκωλοτούμπα με γκαγκάτση και χίλια δυο αλλα!
Αλλα σε έναν τόσο τεράστιο και ετερογενή λαό μην περιμένεις ποτε ομοφωνία.
Εξάλλου, εκεί στη θύρα 1, με τους "επωνυμους" Παοκτσήδες, που σκάνε το πακέτο για ένα διαρκειας, πέφτει η γκρίνια της αρκούδας!
θέλω να πω, μην ανησυχείτε ρε παιδιά τόσο για την κριτική, ακόμη και για την γκρίνια, ακόμη και οι "γκρινιάρηδες" γνωρίζουν τα όρια, είναι εκεί, στηρίζουν, φωνάζουν, τρελαίνονται είτε από χαρά είτε από λύπη. Άπειρα τα παραδείγματα των γκρινιάρηδων, που έχουν τον ΠΑΟΚ σαν θρησκεία και ζουν και αναπνέουν με τον ΠΑΟΚ καθημερινά (σίγουρα ο καθένας γνωρίζει τέτοια άτομα από τον κύκλο του).

Και είναι απλά τραγικό να σε χαρακτηρίζει κάποιος νοσταλγώ των γούμενοπαγώνηδων, επειδή εκφράζεις κριτική για το Santos! Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι από αυτούς που το κάνουν συστηματικά εδώ μέσα, επί εποχή παγώνει πάλι για το "καλο του ΠΑΟΚ" βρίζανε όσους ήθελαν να τον διώξουν!

φιλε gash, κατανοητό αυτό που λες για τους αλεξιπτωτιστές και συμφωνώ ότι πρέπει να υπάρχει κάποιος έλεγχος και φιλτράρισμα, αλίμονο! Αλλα στα περί μειοψηφία και πλειοψηφίας διαφωνώ κάθετα! Το αναλύει όμορφα κι ο pepermint.
Άλλωστε η μειοψηφία ήταν που ήταν αντίθετη με το μπατατούδη ας πούμε ή και με το δρόσο πρόσφατα, τι να το κάνω αν βγει μετά η πλειοψηφία και ζητήσει συγγνώμη (που δεν το έκανε ούτως ή άλλως!), ο ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο έκανε 10 χρονια για να ορθοποδήσει και στο μπάσκετ μπήκε πιο βαθιά στο βούρκο!
Δεν είμαστε εδώ (εγώ τουλάχιστον) για να ζητάμε συγγνώμη εκ των υστερων ή να θριαμβολογούμε εάν η άπoψη μας ανάλογο αποδειχτεί σωστή ή λάθος. Κάνουμε κουβέντα και είμαστε ισότιμοι, είτε ανήκουμε στην "μειοψηφία" είτε στην "πλειψηφία". Για τον ΠΑΟΚ μας μιλάμε, που όλοι αγαπάμε και θέλουμε να βλέπουμε να πρωταγωνιστεί. Τα υπόλοιπα είναι όντως "κομπλεξισμοι" και προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο. Στην τελική ο καθένας κρίνεται για τις πράξεις του και την ουσία. Ας μένουμε στην ουσία κι ας μιλάμε για τον ΠΑΟΚ κι ας περνάμε την ώρα μας χαλαρωνονοντας, κάνοντας πλακα ή "μαλώνοντας" και λιγάκι με τους συνοπαδους μας! Ο ΠΑΟΚ είναι (θα έπρεπε να είναι) κυρίως χαρά, εκτόνωση από τις σφαλιάρες της καθημερινότητας.
Χαλαρά και παοκτσήδικα...
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

Αδελφέ gash04

όντως ο ΠΑΟΚ μιά ζωή ήταν φύση και θέση επιθετική ομάδα...εξ΄ου και ο τρόμος της κατηφόρας της Τούμπας

καλό το ξεκίνημα να παίρνεις τα λιμά μέσα έξω...που τελικά αυτά σου δίδουν τον μισό τίτλο και λίγο παραπάνω

αλλά θέλουμε και την συνέχεια να πάρεις και κανά ντέρμπυ ή τουλάχιστον να μην χάσεις κάτω ή τουλάχιστον χάσε ένα

που δίδουν τον άλλο μισό τίτλο

συμφωνώ με όσα λες...περί playoffs και rotation

για αυτό και είπα μπράβο στον Σάντος για την περυσινή διαχείριση και πορεία

και όμως...μπορούσε και στα playoffs...αλλά δεν μπορούσαν στο αιθερικό οι παίκτες και οι οπαδοί

τουτέστιν και για να μιλήσουμε και λίγο μεταφυσικά, δεν ήταν έτοιμος ο ΠΑΟΚ πέρυσι να σηκώσει τέτοιο βάρος...σε αρχετυπικό επίπεδο....με αποτέλεσμα κατοπτρικά και σε φυσικό επίπεδο να ξεφουσκώσει

για αυτό και λέγω...είναι το πιό δύσκολο να είσαι μόνιμα στον πρωταθλητισμό και να φύγεις από τον φραπέ και τα τσιγαράκια στην Αριστοτέλους στα κρυφά (ξέρουν αυτοί οι παίκτες για ποιούς λέγω)....να κοιτάς ψηλά βρε αδελφέ

πολλά τα λεφτά χάρη και για εμάς. Αν το θέλαμε ολόψυχα όλοι...θα παίζαμε εμείς με την Ατλέτικο τώρα (χεχεχε !!!)

...και φυσικά επειδή πουλάμε παραδοσιακά ακριβά το τομάρι μας στας γιουρόπας με μεγάλο αντίπαλο

θα είχαμε και ελπίδες πρόκρισης

το 4-4-2 άνευ ρόμβου...θα το δούμε σταδιακά μέσα στο Χειμώνα, για να μιλήσουμε σοβαρά...έτσι πιστεύω προσωπικά
όταν θα έχουν προσαρμοστεί και οι νέοι και η ταχύτητα μαζί με την ποιότητα πάγκου θα είναι γεγονός

τότε θα δούμε αληθινά και την προοπτική της ομάδας
δηλαδή αν θα πάει για 5-6η θέση, για τίτλο ή για CL

στυλ Σαλπι...είναι και ο Κουτσι και ο Βιεϊρίνια...επέτρεψέ μου να πω με καλύτερη τεχνική...αλλά με λιγότερη εμπειρία, ταχύτητα και πόρωση
ο Φον Δημητράκης...τα δίδει όλα στον βάζελο

κάποια στιγμή...θα ρισκάρει εκ της Πίεσης που κατ' εμέ όταν δεν είναι ζοχαδιακή...αλλά δημιουργική είναι απαραίτητη
κότα έγινε...από τις φάπες με τις σαρδέλλες την 1η χρόνια, όταν ανέλαβε στο 2ο μισό του πρωταθλήματος

δεν ήταν τόσο...αλλά οι σφαλιάρες εντός Τούμπας και η αγανάκτηση του κόσμου....τον κουμπώσανε...στο καστόρινο

ανθρώπινο αυτό οκ

εσύ δεν θα γινόσουνα όταν τα μπακ μας...διώχνανε με κεφαλιά ατσούμπαλα την μπάλλα...στα χαφ και τους επιθετικούς των αντιπάλων...στα όρια της μεγάλης περιοχής
και κάθε ''αμυντική απόκρουση'' ισοδυναμούσε με μισό γκολ ?

δεν θα γινόσουνα, όταν τα χαφ μας χάνανε την μπάλλα και βγαίνανε 3 με 3 πάλι στα όρια της μεγάλης περιοχής ?

πράγμα...που δύσκολα αποβάλλεται...το είχαμε και πέρυσι
ελπίζω να μην το δούμε φέτος
το ΠΟΚ...έτσι μας πήρε
με τις παπαριές των αμυντικών μας
περιμένανε ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ το λάθος, ή από τα χάφ μας ή τα μπακ μας

το είχανε ΔΕΔΟΜΕΝΟ λέμε...για αυτό και το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν γιόμες στο κεφάλι του Στελλάκη ή πίεση στον Γκαρσία ή τον Ιβιτς από τους κόφτες τους για να κλέψουν μπάλλες

πούλημα τρελλό για πλάκα

παπάρια δημιουργία κάνανε στα ματσάκια οι του ΠΟΚ (πλήν των δημιουργικών κεφαλιών θου κύριε του Bύντρα)
είναι γνωστό ότι ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ

ο Αγγελος είναι μεγάλος προπονητής για να είναι βοηθός, μην κοροϊδευόμαστε
και στον βάζελο και γενικά εν Αθήναις όπως σαφώς θα γνωρίζεις τον θεωρούν τον μεγαλύτερο Ελληνα προπονητή και πολύς κόσμος κλαίει ακόμα που έφυγε από τον βάζελο όπως έφυγε

όσοι είναι παρεξηγησιάρηδες κακό του κεφαλιού τους
όσοι...δύνανται να εκπαιδευτούν...μπράβο τους

ps-...Θεσσαλονίκη γεννήθηκα bro, ήρθα Αθήνα το '76

όπως και οι περισσότεροι από τους περίπου 200.000 εν Αθήναις παοκτζήδες

παρεού Κατω-Χαλανδραίοι ήμασταν...καμιά 15αριά
είχαμε και το πανώ του Αλέξη...την σκακιέρα με τα κόκκινα γράμμα ΠΑΟΚ ATHENS αν ενθυμού

προφανώς αφού είμαστε κοντά ηλικιακά, εγώ είμαι του '68...γνωριζόμαστε τουλάχιστον φατσικώς από τοπικά ματσάκια και εκδρομές του Πανελληνίου κυρίως επί εποχής Βερανζέρου, όταν ο Παύλος ο New Yorker ήταν πανκ-new wave όπως και εγώ, o Ρας μόνος του μια ζωή στα κάγκελα, όταν έβλεπες την ''τριανδρία'' στην γαλαρία του πούλμαν να σνομπάρει όλους τους ρεστ, όταν έβλεπες συνέχεια τους δίδυμους τους Κερκυραίους τους μικροκαμωμένους με τον χαβαλέ τους, την άλλη δεν θυμάμαι όνομα την χονδρή στον σύνδεσμο, τον κλασσικό παππού τον δικηγόρο με το καπελάκι το στρογγυλό στα μπροστινά καθίσματα των πούλμαν, όταν πήγαινες πορεία γονατιστός υπό τις προσταγές του Μάκη στο γήπεδο της Νάπολι, όταν έναν τύπο που τον λέγανε Τασούλα του φωνάζαμε στο χαβαλέ Τασούλα Τασούλα είσαι αδελφούλα, όταν ο Μπλάφας γέμιζε με spray όλο το crazy και το Ομπρε με το όνομά του, όταν σκάσανε μύτη 15 άτομα σαικομπιλάδες-ροκαμπιλάδες-πανκιά στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-0 μετά την Μπάγερν στο κάτω μέρος της 6, όταν οι Βολιώτες ανεβαίνανε ωτο-στοπ σε εμάς στα 80ties άντε αρχές 90ties...όπου και κουράστηκα ειλικρινά

ps2- κάτσε να μεγαλώσει λίγο ο γιός μου να ανεβαίνουμε πάνω οικογενειακώς ;-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pepermint την Τρί 18 Αύγ 2009, 11:41, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

διαβαζω εδω και αρκετες μερες, μιας και ελειπα για διακοπες, μια γκρινια για τον σαντος για τον κονσεισαο για τον ιβιτς και δεν ξερω αν ξεχναω κανενα. πολλες φορες ειναι δικαιη πολλες φορες αδικη, πολλες φορες εκφραζεται με επιχειρηματα αλλες παλι οχι. εγω προσωπικα δεν εχω επιτεθει και δεν προκειται να το κανω σε κανενα που εχει αντιθετη αποψη και την εκφραζει με κοσμιο τροπο. αυτο που με στεναχωρει ιδιαιτερα ειναι οτι καποιοι δεν καταλαβαινουν οτι το κλιμα περναει και στο γηπεδο. οτι μετα απο μια λαθος μπαλια του αρχηγου του ΠΑΟΚ οταν ακουγεται ενα βουητο αγανακτησης σιγουρα τον ριχνει ψυχολογικα. ειμαι της αποψης οτι πριν και μετα απο καθε ματς να γινεται κριτικη σε ολους παντα βεβαια με κοσμιο τροπο αλλα στα 90 λεπτα του αγωνα εκει που παιζουν 11 με δικεφαλο στο στηθος και αλλοι 11 με κατι διαφορετικο εμεις πρεπει να βοηθαμε την δικη μας ομαδα τους δικους μας παιχτες προπονητη κλπ.

ΥΓ οταν πριν χρονια αντιμετωπιζαμε την σπαρτακ τραβνα και στο 20 χαναμε με 0-3 καποιοι ξεκινησαν να φωναζουν μην σταματας δικεφαλε. στο 45 ηταν 3-3. στο 90 ειχε γινει 5-3. οταν σε αλλο ματς οι μισοι εβριζαν τους αλλους μισους στις κερκιδες ή ελεγαν τα καλαντα και περνουσε ενα ποιο χαλαρο κλιμα και δεν ασχολιοταν κανενας με την εξελιξη του αγωνα το αποτελεσμα ηταν ηττα. το κλιμα της κερκιδας παρα πολλες φορες περναει στον αγωνιστικο χωρο. διωξτε την μιζερια μακρια.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

8emis4 συμφωνώ μαζί σου και ο άλλος ο φίλος έχει δίκιο επίσης στα περί Δημοκρατίας και ποσοστά 80-20% κλπ.
Πολλές φορές η μειοψηφία έχει το δίκιο και είναι όντως αργά για συγγνώμες και πούδρες.

Οι φίλοι που λένε για ΓουμενοΜπατατούδηδες και αυτοί κάναν υπομονή και συνεχίζουν και κάνουν και σήμερα ο καθένας για το κάθετι που ΔΕΝ του αρέσει.

Μα φυσικά θα πρέπει να διαφωνούμε και να συζητάμε άφοβα για το κάθε τι αλλοίμονο αλλά να συζητάμε και ΟΧΙ να πετάμε μια σπόντα πανικός να γίνεται και γειά σας.
Αν δεν ήθελε το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και τις άλλες γνώμες θα έριχναν BAN οι Admins σε ότι γνώμη δεν τους άρεσε.
Τόσο απλά λιτά και κομψά.

Υ.Γ (1)Pepermit καλά κατάλαβα λοιπόν ότι είσαι εδώ κάτω.
Και εγώ απο Σαλόνικα όπως και οι άλλοι 200000 που λες εδώ κάτω αλλά όχι τόσα πολλά χρόνια όσο εσύ εδώ κάτω συνεπώς δεν γνωρίζω καταστάσεις απο Πανελλήνιο.
Ούτε έχω πατήσει στον σύνδεσμο ποτέ.
Γνωρίζω κάποια παιδιά απο εκεί μέσα που κάνουν πραγματικά πολύ καλή δουλειά όμως στα τελευταία χρόνια που ζω εδώ.
Η πρόσκληση για μπύρα ισχύει πάντως για το ματς με τους Ολλανδούς.
Άβαταρ μέλους
Pepermint

thanks bro

έχω το παιδί όμως...η γυναίκα μου έγκυος ξανά

οικογενειακές υποχρεώσεις

και είμαι λίγο στενάχωρος για κανά χρόνο, μέχρι να μεγαλώσει ο παικταράς μου

στην πρώτη ευκαιρία ευχαρίστως, ίσως και μέσα στην χρονιά
σε κανά ημιτελικό EL :-)

ο πατέρας μου με πήγε 5 χρονών Τούμπα που λες, το'73, μάλιστα μου έλεγε ο πατέρας μου, ότι ο Κώστας ο Βουτσάς καθόταν δίπλα μας

άσχετο ε !!

και στον Πανελλήνιο βέβαια πήγαμε να γραφτούμε...το '81

μνήμες λέμε bro τρελλές

με θυμάμαι στο Καραϊσκάκη ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-0 στον τελικό του κυπέλλου το '78
αλλά θυμάμαι (έχω μνήμες) ένα ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 3-1 όταν πήραμε πρωτάθλημα το '76 νομίζω

πάντως από το '81 και μετά θυμάμαι τα πάντα, όταν και πήραμε εισητήρια ως οργανωμένοι για να δούμε στην Χαλκίδα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-2 όταν και περάσαμε στον ιστορικό (από πλευράς κερκίδας και επεισοδίων) τελικό με τον γάβρο στην Φιλαδέλφεια το '81

αλλά έχω να σου λέω ιστορίες από μπάσκετ από τον τάφο του ινδού με τον βάζελο τρελλές

άλλες εποχές...με κόσμο χύμα στους δρόμους, με τα μακριά κασκόλ τα ασπρόμαυρα...με όλους μα όλους με μεγάλες σημαίες

κάβλα
οταν πριν χρονια αντιμετωπιζαμε την σπαρτακ τραβνα και στο 20 χαναμε με 0-3 καποιοι ξεκινησαν να φωναζουν μην σταματας δικεφαλε. στο 45 ηταν 3-3. στο 90 ειχε γινει 5-3.

είπαμε δεν είπαμε ? Rock

αλλά 5-2 αυτή τη φορά
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Σε εκείνο το ματς ήμασταν τιμωρημένοι και μας βάλαν να παίξουμε εκεί μέσα αν είναι δυνατόν.
Για την ιστορία μιας και δεν κυκλοφορεί και πολύ παρά (μόνο σαν μυθολογία κάπως) κάτι λεωφορεία με κίτρινα κασκόλ είχαν σηκωθεί στα χέρια και με alley-op κινδύνεψαν να ριφθούν απο την γέφυρα του Ευρίπου!!!
Πιτσιρικάς ήμουν τότε.

Τέσπα μ αρέσει τουλάχιστον που επιχειρηματολογείς.
Απλά το θέμα είναι όπως είπα και στον 8emi ότι είναι παρεξηγήσιμα κάποια πράγματα ιδιαίτερα δε στον γραπτό λόγο που δεν υπάρχει οπτική επαφή με τον συνομιλητή για να κρίνεις τα λεγόμενα απο το ύφος του.
Το ότι διαφωνούμε στον Σάντος είναι άλλο ζήτημα.
Σου συνιστώ υπομονή και να ξεχάσεις και τον Άγγελο. γιατί είναι αλλού.
Έχουμε άλλον άνθρωπο τώρα επιστήμονα απο αυτούς που ανακαλύπτουν φάρμακο για τον καρκίνο και εμείς οι Έλληνες τους πετροβολούμε τους διώχνουμε και μετά τους θαυμάζουμε όταν πάνε στο εξωτερικό.
Κάτι σε Βρύζας style.
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Σε εκείνο το ματς ήμασταν τιμωρημένοι όντως

...από το πρωϊ χιλιάδες παοκτζήδες πηγαίνανε ποδαράδα στο γήπεδο το οποίο είναι στην άκρη της πόλης

ασπρόμαυρα κασκόλ (χωρίς μπούρδες και φρου φρου...σκέτο ασπρόμαυρο) μακρυά...που φτάνανε μέχρι τα πόδια

καπελάκια χάρτινα στυλ ρόμβου...άλλη γραφικότητα

Σημαιάρες λέμε....ασπρόμαυρες χωρίς φρου φρου και αυτές, τεράστιες
πολλοί ροκάδες-φρικιά (εποχή γαρ)

Είχε μία μεγάλη κερκίδα την οποία την είχαμε μιση-μισή με τα χανούμια
και μία μικρή απέναντι. Τα πέταλα δεν υπήρχαν απλά

ήλιος....καυτός...να καίει άσχημα λέμε

συνθήματα....'''καίγεται το σπίτι του Παραπραστανίτη''
''λέσα γιαλέσα αεκ πριγκηπέσσα, άνοιξε τα μπούτια σου να μπει ο ΠΑΟΚ μέσα''

''είμαστε από την Βουλγαρία και γαμάμε Αθήνα Πειραιά, Παοκ Παοκ, σκίστους την κωλάρα, για να σε δω ξανά στον τελικό''

γραφικότητες λέμε...αλλά ως μικρό παιδί σε πορώνανε τρελλά

εκεί πρωτοείδα και αποτύπωσα φατσικά...όλες τις μεγάλες φυσιογνωμίες της 4...ονόματα δεν λέμε
όλους τους θρύλους....μαζεμένους

μεγάλη νίλα τα χανούμια....τα οποία ενώ εμείς είχαμε εκατοντάδες μεγάλες σημαίες....αυτοί είχαν 2-3 και 2-3 καπνογόνα

και βέβαια...εμείς είμασταν 2 κλάσεις πάνω και σε ομάδα και σε λαό

θυμάμαι....στην επιστροφή...κάτι πιτσιρικάδες με σημαίες της αεκ...να τους κάνουμε κωλοδάχτυλα και αυτοί να πετάνε τις σημαίες κάτω...

μεγάλη μπάλλα...με Κωστίκο νομίζω και Δαμανάκη αν ενθυμού τα γκολ

αλλά και με κόσμο άλλον
εμψύχωση....στους αμυντικούς τύπου ''μπράβο Γιάννη'' στον Γούναρη

και γενικά άλλο κλίμα κερκίδας βρε αδελφέ

τι pregame και metagame....το ευχαριστιόσουνα από την αρχή ως το τέλος
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Χαμός όντως τότε.

Πάλι ξεφύγαμε όμως και είμαστε of topic πλεον.
Δικαιολογημένα θα βγεί ο άλλος mod ο ντεμέκ και θα μας κράξει μετά! :)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Για να επανέλθουμε στην συζήτηση τώρα.

Δεν θεωρώ ότι είναι καλό να αλλάζουμε προπονητή κάθε τρείς και λίγο ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα.
Θυμίζει κάτι σαν τον Ηρακλή που θυμάμαι απο τα παιδικά μου χρόνια και τον παοκ εποχών παλαιότερα (80) που αλλάζαμε τον προπονητή και τότε λέγανε οι εφημερίδες.

Χτίζεται ο νέος ΠΑΟΚ της επόμενης 5ετίας.
Όλο χτιζόταν και το βράδυ γκρεμιζόταν.
Και δώστου οι προπονητές να αλλάζουν μετά το πρώτο στραβό αποτέλεσμα κοκ.
Κάποια χρονιά είχαμε και ένα ρεκόρ πρέπει να αλλάξαμε ή 9 ή 11 δεν θυμάμαι ακριβώς το νούμερο!
Τρελά πράγματα.
Πως χτίζεις τον ανανεωμένο ΠΑΟΚ για τα επόμενα 5 χρόνια και αλλάζεις τον προπονητή?
Όταν έρθει ο καινούργιος προπονητής δεν θα πρέπει να χτίσει και αυτός τον δικό του ΠΑΟΚ της επόμενης 5ετίας κοκ??
Δεν χάνεις χρόνο έτσι μιας και ότι μεταγραφικός σχεδιασμός πάει περίπατο?
Γιατί δεν παίρνουμε και εμείς το παράδειγμα απο τις ομάδες του εξωτερικού που κάνουν το ίδιο και σκαμπάζουν και απο εμάς καλύτερα το άθλημα?
Και στο τέλος της κάθε 3ετίας ανάλογα με το αποτέλεσμα κράζεις κρίνεις διώχνεις πας για άλλα κλπ.
Σε εμάς έτυχε το πλάνο της διοίκησης να εφαρμοστεί 1 χρόνο νωρίτερα για αυτό και η ανανέωση.
Το αν έπραξε σωστά ή λάθος θα το δείξει η ιστορία.

Υ.Γ Για την λέξη πρωτάθλημα που ο Σάντος το ξαναδήλωσε είναι μεγάλη ιστορία η λέξη αυτή.
Θα το ξανασυζητήσουμε όταν θα έρθει η ώρα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

"Αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία εμείς οι ίδιοι, τότε πάντα θα κρατάμε την ομάδα πίσω και δε θα την αφήσουμε να φτάσει εκεί που μπορεί." by yiankos.

κουβεντα που σταζει σοφια.αυτο ειναι το προβλημα του αναγεννημενου παοκ.μου δειχνει πλεον μεριδα,ελασσονας ποσοτητας,του λαου της παοκαρας οτι δεν "αντεχει" μια ομαδα που λειτουργει καθ'ολα σαν ομαδα και οχι σαν καφενες,οπως εδω και πολλα δυστυχως χρονια.η πικρια για οσα συνεβησαν κοντα 2 δεκαετιες τωρα στην ομαδα και η συνεπαγομενη αυτης καχυποψια και κακη προαιρεση εχει,δικαιολογημενα ισως,φωλιασει σε καποιους,δημιουργωντας καταλοιπα.θελει μεγαλη προσπαθεια για να προσαρμοστουν οι συνοπαδοι μας αυτοι στα νεα δεδομενα.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Χαιρομαι που σας ξαναβρηκα μονιασμενους...
Βλεπεις αδερφε Pepermint τι πραματα μπορουμε να διαβαζουμε και να μαθαινουμε απο εσας?και αντι αυτου μπορει να καταληξεις να βριζεσαι με αλλους ΠΑΟΚτσηδες για μακακιες..

8emis ετσι ειναι φιλε αλλα δυστυχως νομιζω πως η κριτικη αυτη που περιγραφεις μεσα στο γηπεδο και εκτος,δεν περναει ανωδυνη παντα..
πολλες οι φορες που προκυπτουν τσακωμοι αναμεσα ακομη και σε φιλους ΠΑΟΚτσηδες....
Το σιγουρο ειναι οτι αυτη η γκρινια εμενα μου χαλαει την ηρεμια και τη διαθεση να στηιριξω την ομαδα....οταν τα ακουω θελω να αντιδρασω αλλα λεω "ασε τωρα,αντε να βγαλεις ακρη...." και μετα μενει η εντυπωση αυτων που γκρινιαζουν....

Και εγω συμφωνω οτι οταν καποιος εχει αντιθετη γνωμη,δεν εχει κανεις μας δικαιωμα να τον χαρακτηριζει "γουμενομπατατουδικο κλπ"...αυτο ελπιζω να μη συνεχιστει αλλα να λεγοντε επιχειρηματα...

PS Με το καλο και το 2ο μωρακι σου Pepermint,να το χαιρεσαι....και μην μιζεριαζεις μπροστα του,να του λες συνεχεια αυτες τις ωραιες ιστοριες που γνωριζεις...αστο το παιδι σου να αγαπησει τον Σαντος με την ησυχια του :) :)
(Σε πειραζω..)
Άβαταρ μέλους
Pepermint

χαχαχα !!!

καλό

να σαι καλά αδελφέ

ps-...οι συγκρούσεις όμως, χτίζουν τον σεβασμό και την ισχύ
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Πώς γίνεται και οι πιο εμπαθείς με τον Σάντος είναι αγγελόσκυλα....κάτι συμπτώσεις ρε παιδί μου....

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όταν λέει κάποιος την άποψή του όμορφα κι ωραία, όποια κι αν είναι αυτή...το πρόβλημα είναι όταν βγάζει την εμπάθειά του για προπονητή ή παίκτες σε κάθε ποστ...
Το εμπεδώσαμε ποιος δε γουστάρει ποιον....Μετά απαντάνε κι οι άλλοι και γίνεται μύλος....Φτάνει....
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

gash04 έγραψε: Παράδειγμα ο Ίβιτς.
Την μια ΝΑΙ θα αποθεωθεί γιατί έπαιξε καλά.
Την άλλη που σερνόταν τι να τον κάνουμε δηλαδή να ζητήσουμε αυτόγραφο?
Λέω εγώ είναι αργός.
Εμ δεν είναι?
Λέει ο άλλος κάνει πράγματα που δεν τα βλέπουμε εμείς στο γήπεδο.
Εμ δεν κάνει?
Τι εννοείς gash?? Oτι μαγειρεύει, σφουγγαρίζει και βάζει και κανά πλυντήριο???
Αμα είναι έτσι να μείνει.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”