Έγραφα έγραφα και έκανα μια μαλάκια και σβήστηκαν.
Βαριεμαι να ξαναγραφω..
Σαββιδαίοι κανετε8τον ΠΑΟΚ να φτάσει εκεί που ούτε εχουμε ονειρευτεί..το πιστεύω. Θα εχει συνέχεια αυτη η πορεία μεγάλη..

george188 έγραψε: Ζήστε το ρε μ@λ@κες, ζήστε το και χαμογελάστε.. Τα καλύτερα ήρθαν γαμώ τη τρελα μου![]()
page4paok έγραψε:Παιδιά εγώ δεν έγινα ΠΑΟΚ για να χαμογελώ έτσι. Τέρμα δεν μπορώ να το διαχειριστώ.
maceio έγραψε:κι ομως δουλευει ! πως να κοιμηθεις ομως με τοσο overdose??Tupac έγραψε:Δωσε πόνο λέμε. Πολύ λαό βλέπω στο φόρουμ, δεν δουλεύει κανένας αύριο?
wickerman έγραψε:Σας έχω ευχάριστα νέα αδέρφια. Χάλασε το F5 σας από τη συνεχή χρήση; Μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το ctrl+r που κάνει επίσης ανανέωση της σελίδας. Μάλιστα υπάρχουν 2 ctrl στο πληκτρολόγιο, άρα αν χαλάσει το ένα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το άλλο. Αν χαλάσει βέβαια το R και το F5 τότε υπάρχει πρόβλημα και μάλλον πρέπει να αγοράσετε καινούριο πληκτρολόγιο. Ο ΘΕΟΣ ΜΑς ΕΔΩΣΕ ΜΥΑΛΟ ΚΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΤΟ ΠΗΡΕ.
Αμαν! καλα λες, αυτο δεν το σκεφτηκαμεmaceio έγραψε:παμε για διπλο με τα χανουμια και μετα φιεστα με γαυρο,γιατι θα το εχουμε παρει ! Τι θα κανουμε μετα μεχρι τα προκριματικα ????
wickerman έγραψε:Σας έχω ευχάριστα νέα αδέρφια. Χάλασε το F5 σας από τη συνεχή χρήση; Μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το ctrl+r που κάνει επίσης ανανέωση της σελίδας. Μάλιστα υπάρχουν 2 ctrl στο πληκτρολόγιο, άρα αν χαλάσει το ένα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το άλλο. Αν χαλάσει βέβαια το R και το F5 τότε υπάρχει πρόβλημα και μάλλον πρέπει να αγοράσετε καινούριο πληκτρολόγιο. Ο ΘΕΟΣ ΜΑς ΕΔΩΣΕ ΜΥΑΛΟ ΚΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΤΟ ΠΗΡΕ.
Παιδια να ηρεμησουμε.maceio έγραψε:παμε για διπλο με τα χανουμια και μετα φιεστα με γαυρο,γιατι θα το εχουμε παρει ! Τι θα κανουμε μετα μεχρι τα προκριματικα ????