Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
TheCursed

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από TheCursed »

Κοιμησου δεν θα στειλει... εεεε δν θα πει εννουσα
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Αλλοι θα θελουν κεσερου αλλοι Μπεργκ..Το θεμα ειναι να μην ειμαστε αρνητικοι σε οτι ερθει.Προσωπικα θεωρω ιδανικη λυση τον Σουηδο.Ο Λουτσεσκου εμενα με νοιαζει να εχει λογο σε αυτο..Θεωρω πως θα κινηθουμε στα ιδια κυβικα φορ σαν του Πριγιο.Ο Φακουντο μαρεσει προσωπικα και το γεγονος οτι αρνηθηκε να μεινει σαχταρ και τον ηθελε και η Μπενφικα των Ζονας Καστιλιο και Σεφεροβιτς μου μοιαζει πως κατι εχουν δει και τον πηραν ασχετως αν παιζει,δε δινεις 3 μυρια το χρονο σε παικτη που δεν πιστευεις.Αλλα απο κει και περα δε ξερω κατα ποσο γενικα μπορει ο ΠΑΟΚ να πλησιασει τα λεφτα αυτα σε μισθο.Επισης δε ξερουμε σε τι κατασταση βρισκεται.Ο Μπεργκ απο την αλλη εχει φαει με το κουταλι τη σουπερ λιγκ γνωριζει πολλα για εμας και οι δηλωσεις τους εχθες οτι δεν κλεινει την πορτα σε ελληνικη ομαδα εμενα κατι μου λενε.Ο γαυρος πηρε φορ,η αεκ δε μπορει να τον αγγιξει σε μισθο αρα...?Προσωπικα πρεπει να κλεισει αμεσα και αν γινεται μεχρι την κυριακη να κλεισει το θεμα του φορ.Εχουμε μεινει πισω σε πολλα αλλα δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να βγαλουμε μονοι μας τα ματακια μας με εσωστρεφεια.Θυμηθειτε υποστηριζουμε μια αηττητη στο πρωταθλημα ομαδα.Ολοι θελουμε να δουμε αυτα που σκεφτομαστε που σχεδον ολοι συμφωνουμε πανω κατω για Πρωτοκλασσατο φορ για σκυλι χαφ και επιτελους μπακ..πανω κατω ολα αυτα κοινα για ολους.Οσο για τον Πριγιοβιτς δεν υπαρχει ενας που να μην τον αγαπαει τον παικτη αυτον αλλα αργει κακως το θεμα αυτο... :pano:
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Οποιος εχει προταθει στον γαυρο που εψαχνε φορ, εχει προταθει και σε εμας, μια βολτα στα πρωτοσελιδα τους βλεπεις Φακουντο Φερευρα και Ουμαρ Νιασσε, δηλαδη για οποιον εχει φραγκα οι παιχτες αυτοι ειναι διαθεσιμοι. Η μονη ομαδα που εχει τα φραγκα στην Ελλαδα να τους φερει ειναι ο ΠΑΟΚ. Η μονη ομαδα που μπορει να τους προσφερει στοχους και ειναι αγκαλια με τον τιτλο ειναι ο ΠΑΟΚ. Η μονη ομαδα στην Ελλαδα που εχει αναγκη μετα την φυγη του πρωτου της σκορερ τετοιους παιχταραδες ειναι ο ΠΑΟΚ, γιατι θελει εμπειρια ποιοτητα για αμεσο αποτελεσμα. Ο φερευρα ειναι κοντα στην Νις, αλλα για τον νιασσε περα απο την προταση δανεισμου της κρισταλ παλλας δεν υπαρχει κατι. Ετοιμη μετα η ομαδα με Νιασσε, Ακπομ και απο το καλοκαιρι κουλουρη για του χρονου. Και περα απο τα αγωνιστικα, θα βλεπουν οι γαυροι να τους καρφωνει στην Τουμπα σε μερικες εβδομαδες αυτος που ηθελαν αλλα δεν ειχαν φραγκα να παρουν
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ludogorets’ scorer Keseru was awarded as the best foreign player in the Bulgarian ‘A’ football group for 2018, which was part of the Player of the Year contest.

The Romanian player received more votes than the French player Gabriel Obertan and the defender Holmar Eyjolfsson from Iceland – they are both part of Levski.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Χωρις χαφ δε μπορουμε, εγω προσωπικα πιστευω πως χωρις χαφ οι γκελες δε θα αργησουν
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Για χαφ δεν ακούγετε τιποτα αυτο με ανησυχεί....
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

στο ..βουλγαρικο πρωταθλημα(δεκα θεσεις κατω απο το κυπριακο!) δεν μπορει δηλαδη ο κουλουρης να βαλει 20 γκολ;

ΥΣ πως δεν ακουγεται για χαφ; ενα χρονο τωρα! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Dimg4 έγραψε:Χωρις χαφ δε μπορουμε, εγω προσωπικα πιστευω πως χωρις χαφ οι γκελες δε θα αργησουν
Γιατι ρε συ Dimg4 με κανιας δεν εφτασες να εισαι αηττητος?Οχι οτι δε θελω ποιοτικο χαφ αλλα μην υπερβαλλεις κιολας :nairepaok:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

δεν καταλαβα τι εννοεις παλαιολογε περι βουλγαρικου πρωταθληματος
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

περι κεσερου ο λογος πανω απο σενα το μηνυμα.
Macho

Δημοσίευση από Macho »

Δεν θέλω να αναφέρω το όνομα σεβομενος την φιλία μου με τον άνθρωπο που μου κάνει την τιμή να μοιράζεται το οτιδήποτε και γνωρίζοντας πως κάθε μέρα σκιζεται κυριολεκτικά για τον ΠΑΟΚ.
Γιατί είτε το πιστεύετε είτε όχι και μεσα στην ΠΑΕ αγαπούν καποιοι την ομάδα σαν τρελοί όπως εμείς οι απανταχού οπαδοί. Θα το μάθει ο Sourmenetes πρώτος με το που συμβεί. :opaokara:

Έτσι λοιπόν δεν μπορώ να πω ποιος είναι αλλά μπορώ να πω ποιον θέλω χωρίς να αναλύσω περαιτέρω λογους και αυτός ειναι ο Φερειρα
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ωπα κατσε μπερδευτηκα.

Ο Φερειρα ειναι αυτος που θελει η ΠΑΕ ή αυτος που θες εσυ; :D
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τουλάχιστον γράψε μας αν το όνομα που ξέρεις έχει γραφτεί η όχι στον τύπο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τετ 09 Ιαν 2019, 01:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
prax

Δημοσίευση από prax »

Macho έγραψε:Δεν θέλω να αναφέρω το όνομα σεβομενος την φιλία μου με τον άνθρωπο που μου κάνει την τιμή να μοιράζεται το οτιδήποτε και γνωρίζοντας πως κάθε μέρα σκιζεται κυριολεκτικά για τον ΠΑΟΚ.
Γιατί είτε το πιστεύετε είτε όχι και μεσα στην ΠΑΕ αγαπούν καποιοι την ομάδα σαν τρελοί όπως εμείς οι απανταχού οπαδοί. Θα το μάθει ο Sourmenetes πρώτος με το που συμβεί. :opaokara:

Έτσι λοιπόν δεν μπορώ να πω ποιος είναι αλλά μπορώ να πω ποιον θέλω χωρίς να αναλύσω περαιτέρω λογους και αυτός ειναι ο Φερειρα
Δε με νοιάζει ποιος θα έρθει ούτε ποιοι θα έρθουν

Με νοιάζει τον Μάιο να είμαι πρωταθλητής ρε γαμωτο,δε γίνεται να το χάσεις το πρωτάθλημα, δε μπορεί ρε πστ μ..

Συγνώμη για το οφ τοπικ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ο φερειρα ειναι αυτος που θελει ο ματσο αλλα η παε εχει ως πρωτο στοχο αλλον. Ματσο μεχρι ποτε πιστευεις θα ξερουμε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”