Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Για να τελειώνουμε λίγο με Χατσεριδη γιατί νομίζω ότι παρεξηγούμαστε μεταξύ μας χωρίς λόγο. Δεν νομίζω να είπε κανείς μα κανείς ότι είναι κακός παίκτης.
Όλοι όσοι αντιδρούμε είναι γιατί έχουμε επιφυλάξεις για το αν είναι αυτό που θέλουμε. Θέλουμε η όχι ενα μπακ με τα χαρακτηριστικά του Κρέσπο σε μεγαλύτερο βαθμό? Ταχύτητα χτίσιμο επιθέσεων και πρώτος στη μπάλα? Τα έχει αυτά ο Χατσεριδης? Ναι? Να ρθει με τα χίλια. Όχι? Να μη ρθει. Προσωπικά πιστεύω από τα λίγα που τον έχω δει ότι δε τα έχει. Αν ο Ραζβαν καλύπτεται η απόψεις μας περισσεύουν.
Πιστεύω ότι αν ο Χατσεριδης ερχόταν για αντι-Βαρελα θα ήμουν ενθουσιασμένος. Τώρα δε ξέρω. Με 1.5 μυρριο σίγουρα βρίσκεις καλύτερο παίκτη το αν είναι πρόθυμος να ρθει εδώ είναι άλλο θέμα όπως είπε και ο ντεσπε. Ο Χατσεριδης θα βγει πρώτη φορά από τη χώρα του και θα πληρώσουμε και τρελό ποσό.

Ο Βερνμπλουμ από την άλλη είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Γιατί ασχολείστε τόσο με την ηλικία; Μια χαρά ηλικίες έχουμε, ΠΑΟΚ είμαστε όχι κατασκήνωση. Καλοί οι μικροί και ελπιδοφόροι για Πανιώνιο,Ατρόμητο κλπ αλλά εμείς πάμε για τίτλους κάθε χρόνο. Πέρα από 3-4-5 νεαρούς (Σιαμπάνη,Πέλκα,Λημνιό,Κουλούρη,Κίτσιου,άντε και Χαρίση) δεν έχουμε χώρο για παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Το ηλικιακό το θέτω ως θέμα δυνάμεων κα με τη λογική των τριών διοργανώσεων. Δεν μίλησα για νέους ελπιδοφόρους. Απλά είναι πολλοί παίκτες του κορμού 30+. Δεν είναι πολλοί οι 25-28.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

- Επιμένετε ότι στο κέντρο ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται έναν παίκτη με τρεξίματα, με έναν ρόλο σκληρό και πιο "βρώμικο", ένα εξάρι παλαιάς κοπής;

«Όχι, δεν χρειαζόμαστε. Στο στυλ μας δεν χρειαζόμαστε ένα εξάρι. Αν θέλετε, μπορούμε να πούμε για έναν box to box παίκτη, αλλά το στυλ να βάλουμε έναν κεντρικό αμυντικό μπροστά από την άμυνα, γιατί στο τέλος το νούμερο έξι είναι ένας κεντρικός αμυντικός...».

Πηγή: http://www.voria.gr/article/loutseskou- ... -onirevome

Κι εμενα μου αρεσει πολυ ο Σουηδος ειναι παιχτης με χαρακτηριστικα που λειπουν απο τον ΠΑΟΚ
Αλλα ο λουτσεσκου ειπε ακριβως τα παραπανω...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Το γεγονός ότι ο Ραζβαν είχε πει ότι δεν με πειράζει η ηλικία στον παίκτη χωρίς να ρωτηθεί γιαυτο δείχνει ότι κάτι τέτοιο είχε στο μυαλό του(Σρνα,Χατσε,Βερνμπλουμ) και ότι ζητάει την εμπειρία αρκεί να είναι παίκτες υψηλού επιπέδου και να έρθουν να προσθέσουν χαρακτηριστικά που λείπουν από το ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Μοντεκριστο ο Βερνμπλουμ δεν είναι μόνο εξάρι,μην σε ξεγελάει το ύψος και η δυναμικότητα του,είναι καθαρά box to box χάφ άρα ταιριάζει στα λεγόμενα του νομίζω.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Mīngus έγραψε:Για Χατσερίδη εγώ είχα τοποθετηθεί από τον Ιανουάριο. Θα πληρώσουμε υπεραξία σε έναν ποδοσφαιριστή με πολύ μεγάλο ρίσκο, τόσο σαν αγωνιστικά χαρακτηριστικά (παίκτης αργός με μεγάλη ροπή στην γκάφα) όσο και σαν προσαρμογή, μιας και σε σχετικά μεγάλη ηλικία θα ξενιτευτεί για πρώτη φορά.
Για τον Σουηδό δεν το συζητάμε. Θα ναι μεγάλη κίνηση.

Υ.Γ. Ένα πράγμα που με προβληματίζει με το υπάρχον ρόστερ σε συνδυασμό με τα ονόματα που ακούγονται, είναι ο μέσος όρος ηλικίας που μεγαλώνει πολύ.
Ο μ.ο. ηλικιας ναι μεν μεγαλωνει αλλα ειπαμε οτι θα μπουν και πιο νεοι παικτες.

Ουαρντα,γιαννουλης,χαρισης ειναι αρκετα μικροι.

Επισης ο μ.ο. ηλικιας σου εδωσε μεταλλο φετος κι αυτους που ακουγονται οτι θα φερουμε σου δινουν και μεταλλο και ποιοτητα.

Δε φτιαχνουμε ομαδα 10ετιας για να φερουμε τσιμιροτ,ζαιρο και σαμπο.

Τωρα θελουμε τιτλους.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή ο Βράνιες πχ είναι καλύτερος;
Τον έφτασε τον Κανιας ή ακόμη;
montekristo

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Μοντεκριστο ο Βερνμπλουμ δεν είναι μόνο εξάρι,μην σε ξεγελάει το ύψος και η δυναμικότητα του,είναι καθαρά box to box χάφ άρα ταιριάζει στα λεγόμενα του νομίζω.
Δεν τον ξερω καλα τον παιχτη μονο απο βιντεακια και απο καποιους που τον εχουν χαρακτηρισει 6αρι
Και στο transfermarkt τον εχει DM οποτε παιζει κεντρο
Εμενα προσωπικα και μονο οι παραστασεις που εχει και το επιπεδο που επαιζε μου φτανει, υπερκαλυπτει ολα τα αλλα
Δεν ερχονται τετοιοι παιχτες στην Ελλαδα παρα μονο σε ειδικες περιπτωσεις
Σκεφτομαι να παρω και φανελα ας πουμε τοσο πολυ με ψηνει
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

montekristo έγραψε:- Επιμένετε ότι στο κέντρο ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται έναν παίκτη με τρεξίματα, με έναν ρόλο σκληρό και πιο "βρώμικο", ένα εξάρι παλαιάς κοπής;

«Όχι, δεν χρειαζόμαστε. Στο στυλ μας δεν χρειαζόμαστε ένα εξάρι. Αν θέλετε, μπορούμε να πούμε για έναν box to box παίκτη, αλλά το στυλ να βάλουμε έναν κεντρικό αμυντικό μπροστά από την άμυνα, γιατί στο τέλος το νούμερο έξι είναι ένας κεντρικός αμυντικός...».

Πηγή: http://www.voria.gr/article/loutseskou- ... -onirevome

Κι εμενα μου αρεσει πολυ ο Σουηδος ειναι παιχτης με χαρακτηριστικα που λειπουν απο τον ΠΑΟΚ
Αλλα ο λουτσεσκου ειπε ακριβως τα παραπανω...
Μόλις θα το έγραφα.
Όλοι έχουν φάει σκάλωμα με τον σρνα, ή τον χατσεριδη αλλά εμένα με προβληματίζει το γεγονός ότι ο Σουηδός δεν έχει καμία σχέση με αυτά που είπε ο ρασβαν.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μα ο Βερνμπλουμ δεν είναι κλασσικό Εξάρι.

Μέχρι και επιθετικός λένε ότι έπαιξε . Με γκολ κιόλας.

Μη σκαλωνετε στο τι ειπώθηκε σε μια συνέντευξη.

Εφόσον δίνουμε τόσα λεφτά σημαίνει ότι τον θέλουμε τον παίκτη .

Προς τι η στεναχώρια;
montekristo

Καμια στεναχωρια μακαρι να ερθει
Δεν νομιζω οτι ειναι box to box ακριβως αλλα μικρη σημασια εχει ο τυπος ειναι παιχτης υψηλου επιπεδου και παιζει σε μια θεση που ψαχνουμε
Μπορει να ειναι πιο καλος αμυντικα απο οτι επιθετικα σαν χαφ αλλα ΟΚ
Ειναι η καλυτερη επιλογη που θα μπορουσες να κανεις
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

O Wernbloom είναι ο κλασικός αμ.χαφ.
Ναι έχει παίξει κατά συνθήκη και σέντερ φορ ( όπως και στόπερ) όχι όμως λόγω της τεχνικής του αλλά περισσότερο λόγω της δύναμης και της ποδοσφαιρικης του ευφυίας και φυσικά όχι εξαιτίας της τεχνικής του η οποία είναι μέτρια.

Όποιος δηλαδή περιμένει να δει έναν παίκτη να παίρνει την μπάλα,να κουβαλάει και να παίρνει επιθετικες πρωτοβουλίες νομίζω ότι θα απογοητευτεί λίγο.

Απλά αμυντικα και τακτικά είναι τέλειος
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Δεν χρειάζεται να χαλιόμαστε εδώ. Το τόπικ υπάρχει για να λέμε τις απόψεις μας.

Απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, απόλυτα φυσιολογικό σε άλλους να αρέσει ένας παίκτης και σε άλλους όχι, απόλυτα φυσιολογικό άλλοι να εστιάζουν σε ορισμένα χαρακτηριστικά (θετικά) και άλλοι σε διαφορετικά (αρνητικά).

Από την άλλη είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει παίκτης που να έχει ΟΛΑ τα καλά του κόσμου (να ξέρει μπάλα, να είναι γρήγορος, να είναι δυνατός, να είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι, να έχει καλή τρίπλα, να είναι σχετικά νεαρός, να έχει εμπειρίες από κορυφαία πρωταθλήματα και CL, να μην έχει προβλήματα τραυματισμού, να μπορεί να καλύψει περισσότερες από μία θέσεις, να είναι αρκετά φθηνός, να μην τον ζητάνε άλλες ομάδες από καλά πρωταθλήματα, να είναι διατεθειμένος να έρθει σε Ελλάδα - ΠΑΟΚ και να μην πιάνει θέση ξένου)

Καλώς ή κακώς παίκτης που να έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά, όχι δεν έρχεται στον ΠΑΟΚ, αλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καν!

Για κάθε παίκτη υπάρχουν ενδοιασμοί και μας βάζουν σε σκέψεις, τις οποίες σκέψεις μας τις καταγράφουμε εδώ.

Γι' αυτό δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι, ούτε στις θετικές, ούτε στις αρνητικές απόψεις μας. Υπάρχουν στην ΠΑΕ άτομα που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ όπως εμείς (ίσως και περισσότερο), υπάρχουν κάποιοι που δίνουν τα λεφτά τους και σίγουρα τα μετράνε πολύ περισσότερο από εμάς, και υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν για ποδόσφαιρο πολύ περισσότερο από εμένα και μερικούς άλλους.Αυτοί ξέρουν αυτοί θα αποφασίσουν με γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ.
Λάθη θα κάνουν ούτως ή άλλως. Εδώ ολόκληρος Πογκμπά και δεν έπιασε στην ManUtd, και λέμε "άχρηστους" τους δικούς μας γιατί δεν έδειξε μέχρι τώρα τίποτα ιδιαίτερο ο Moulin?

Ηρεμία, ψυχραιμία και ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!

Έχω την εντύπωση ότι φέτος το καλοκαίρι θα κ@υλώσ@@με άσχημα!!! :nairepaok:
takis4

Δημοσίευση από takis4 »

O Wernbloom ειναι αυτό που θέλει ο λουτσέσκου. πολύ σκληρός αμυντικά, με ηγετικές ικανότητες, αλλα έχει δυνατότητα να σκοράρει ευκολα ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”