7.Omar El Kaddouri
- painkiller4
Re: 7.Omar El Kaddouri
Πόσο κρίμα αυτόν τον παίκτη να τον χαντακωσεις έτσι ρε Λουτσεσκου.
Πιστεύω ότι θα είναι μια καινούργια μεταγραφή φέτος και μακάρι μακριά από τραυματισμούς.
Άιντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ
Πιστεύω ότι θα είναι μια καινούργια μεταγραφή φέτος και μακάρι μακριά από τραυματισμούς.
Άιντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ

- buffalobill4
-
Μεγάλη έκπληξη τι στο καλό αυτός είναι ο καντουρι πραγματικά με τέτοια πράγματα αν κάνει βλέπω Δεκέμβρη να τον παρακαλάμε να μείνει και με το δίκιο του να μην υπογραφεί ο άνθρωπος
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον Ομάρ και τα μάτια μας με ασυναγώνιστο για το ρόστερ μας συνδυασμό υψηλής μπαλαδόρικης τεχνικής ΚΑΙ ταχύτατου ποδοσφαιρικού IQ.
αλλά, handle with care να τον έχουμε να τον χαιρόμαστε.
αλλά, handle with care να τον έχουμε να τον χαιρόμαστε.
Καινούργια μεταγραφή καταπληκτικός.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πράγματι, σήμερα, εκτός απ την ποιότητα του στην παραγωγή φάσεων και την ταχύτατη ποδοσφαιρική του σκέψη, είχε και πολλά τρεξίματα, με αρκετές καλύψεις πίσω, δίνοντας δείγματα ενός αληθινά άρτιου box to box 8αριού...
Μακάρι να βελτιώσει κι άλλο την φυσική του κατάσταση και να μην ξαναβγάλει τόσο συχνούς τραυματισμούς....
Μακάρι να βελτιώσει κι άλλο την φυσική του κατάσταση και να μην ξαναβγάλει τόσο συχνούς τραυματισμούς....
- zarathustra79
Προσωπικά μου άρεσε και όταν αγωνίζονταν στα πλάγια. Έβγαζε ποιότητα που δεν την είχε η ομάδα. Πάντως και τώρα ένα φόβο τον έχω οτι κατά τις 28 αυγούστου θα φέρει καμία πρόταση λίγο μεγαλύτερη από αυτήν της standard και θα απαιτήσει να φύγει, όπως του υποσχέθηκαν άλλωστε...
ο ανθρωπος επαιξε 8αι και κανει καταπληκτικα πραγματα, ειναι καλυτερος του Μαουριτσιο στην θεση αυτη δεν το συζηταω...
απλα...να ειναι γερός και να το δειξει και στα επισημα παιχνιδια αυτο
απλα...να ειναι γερός και να το δειξει και στα επισημα παιχνιδια αυτο
Το είχε δείξει και περισυ στα ευρωπαϊκά του Ιουλίου Αυγούστου.
Ο τρόπος που έκοβε και το γκολακι στη βασιλεία ακόμη.
Απλά μετά είτε λόγω θέσης είτε λόγω τραυματισμών δεν έβρισκε ρυθμό.
Για να δούμε. Έχει αλλάξει κ μάνατζερ πλέον.
Ο τρόπος που έκοβε και το γκολακι στη βασιλεία ακόμη.
Απλά μετά είτε λόγω θέσης είτε λόγω τραυματισμών δεν έβρισκε ρυθμό.
Για να δούμε. Έχει αλλάξει κ μάνατζερ πλέον.
-
Αυτό που ελεγα για τον Καντουριδη εγω είναι ότι είναι ο Σορλεν της εποχης μας. Παικτης που ξερει κιλα μπαλα και παιζει παντοτε σωστα, αλλα εντυπωσιαζει λιγους γιατι υπαρχουν πιο φαντεζι παικτες στο ροστερ, κι ο πολυς κοσμος θυμωνει που διαλεγει το σωστο εναντι του εντυπωσιακου. Ωστόσο παιδια, παραμενει ο ιδιος Καντουριδης που ξερουμε. Κανεις δε μας εγγυάται ότι θα είναι υγιης, και κανεις δε μας εγγυάται ότι θα εχει το μυαλο του εδώ. Ας ελπισουμε ότι θα τον εμπευσει ο Φερεϊρα.
Οι Βοριο Αφρικανοί είναι γενικά δύσκολοι και στην προσαρμογή, έχουν έναν βεντετισμο, έχουν κουσούρια γενικά. Ο Ομάρ είναι λίγο αργός, αλλά έχει διασκελισμο και το καλύπτει. Εμενα μου θυμίζει Ιβιτς σε καλύτερη Διασκευή. Αθόρυβος, σκληρός και εριστικός μερικές φορές, αλλά αέρινος όταν θα βρει χώρο. Άλλο ενα λάθος Λουτσεσκου, άλλο ένα παρολίγον λάθος αφού 2 φορές κόντεψε να φύγει. Θεωρώ ότι αν προφυλαχθει και παίξει 25 ματς δεν θα έχει τραυματισμους. Στα πολύ θετικά, περνάει καλά, είναι ένα με την ομάδα και αυτό φαίνεται, παρότι έφυγε ο "κολλητός" του Πριγιοβιτς. Νομίζω ότι θα κάνει παπάδες φέτος. Εμένα πάντα αυτοί οι "περίεργοι τύποι μου άρεσαν στην ομάδα μας.