Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
giapas

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από giapas »

Sick Bastard έγραψε:
giapas έγραψε:rizla , παρόλο που κι εγώ δε τον πάω το προπονητή το Σάββατο έκατσε η μπίλια ρε φίλε. Πέρα από το στατιστικό των τελικών που δε λέει πάντα αλήθεια , τα τυριά δεν είχαν απειλήσει καθόλου και μεσοαμυντικά στεκόμασταν πολύ καλά.
Δηλαδή το ματς πήγαινε καρφί για 0-1 , γκρίνια από εμάς επειδή δε παίξαμε καλά , αλλά με 3 βαθμούς στο σακούλι και διακοπή μπροστά να μας κάνουν να το "βουλώνουμε" και να περιμένουμε.

Αυτό ήταν το έργο.
Κι έκατε η μπίλια με τη κόκκινη, αποσυντονιστήκαμε και στην επόμενη φάση φάγαμε γκολ από φάση με 3 συγκυρίες. Δηλαδή οκ έπρεπε να το τελειώσουμε πιο νωρίς , αλλά γ@μηθηκε κι ο Διας
Διαφωνώ εντελώς σόρρυ.

Ο ΠΑΟΚ στον τομέα της ''συνεχούς βελτίωσης'' με σκοπό να είναι έτοιμος σε 2 βδομάδες από τώρα πήρε μηδέν.
Βασικά πήρε αρνητικό βαθμό.
Στην ομοιογένεια πήρε μηδέν.
Στην αίσθηση της ''ομάδας'' πήρε μηδέν.
Στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ήταν για γέλια.
Στον τομέα της τακτικής ήταν χαμένος στα χαμένα.
Στον τομέα της ετοιμότητας για τις ειδικές συνθήκες που θα συναντούσε ήταν τελείως απροετοίμαστος.
Το παραδέχτηκε άλλωστε και ο Ραζβάν.
Θυμίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα ματς να διαχειριστεί την εβδομάδα.

Μα καλά θα με πεις, πως πήρε τον βαθμό; Ατομική ποιότητα. Και μόνο. Η οποία φυσικά δεν θα ξελασπώνει πάντα.
Για να σε το πω αλλιώς, όταν σηκώθηκε να μπει ο Περόνε, το καφενείο που το έβλεπες (δεν την κάνω προσωπική την ερώτηση) ανασκουμπώθηκε ή όχι; Γιατί στο δικό μου, με το που μπήκε ο Περόνε, ανάψανε τα τσιγάρα καρφί, ντουμάνιασε ο τόπος. Το βλέπαμε όλοι να έρχεται το 1-1.
Sick εγώ σου έγραψα ποιά ήταν εικόνα του ματς και βάση εικόνας ποιος είχε πιο πολλές ελπίδες να νικήσει. Εμείς παίξαμε Χ , ο αντίπαλος έπαιξε Ψ και το Χ ήταν κατά πολύ καλύτερο του Ψ και ήταν πιο δίκαιο να κερδίσει.

Εσύ μου προεκτείνεις τη κουβέντα αν το Χ αρκεί.
Όχι θα σου πω δεν αρκεί και δεν είναι αποδεκτό.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Xρειαζεται και κολοφαρδία (άστρο) για να παρεις τιτλο. Και ο Λουτσε μεχρι τωρα δεν δειχνει να την εχει.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δεν πιάνομαι από πουθενά κουβέντα προσπαθώ να κάνω, προσπαθώ να δω τι βλέπετε
που εμένα αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ζαντός έγραψε:Τα επόμενα post κόντρας μεταξύ σας, θα διαγράφονται. Μην παρεξηγείστε για χαζά.
Τοτε να μη μου λεει εμενα εξυπναδες τυπου δεν μας νοιαζει ο ΠΑΟΚ επειδη εχει αγαπη τον ρουμανο. Τα ΠΑΟΚομετρα στο συρταρι του, οχι σε μενα
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Εσένα πόσες φορές σε έχω παρακαλέσει να είσαι πιο ήρεμος και συ από τη μία υπόσχεσαι και από την άλλη το χαβά σου;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Εσένα πόσες φορές σε έχω παρακαλέσει να είσαι πιο ήρεμος και συ από τη μία υπόσχεσαι και από την άλλη το χαβά σου;
Ειπα κι εγω, αποκλειεται να εβλεπες ποιος προκαλεσε παρα μονο τι απαντησε ο.ντιμ. Ενταξει ντινο, κομπλε. Θα ειμαι ηρεμος οταν λενε οτι δε με ενδιαφερει ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Άσε μας, ρε Ντιμ, βραδιάτικα, που δεν καταλαβαίνεις κιόλας!
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Othin έγραψε:Κάποιος πρέπει να εξηγήσει πειστικά στον τωρινό προπονητή του ΠΑΟΚ, ότι η ομάδα που έχει την τιμή να προπονεί έγινε μεγάλη, γιατί πασούλες στην άμυνα και "κράτει" στην επιθετικότητά της έκανε μετά από 5-6 γκολ και μόνον από οίκτο προς τον αντίπαλο, όχι από φόβο.

ΥΓ. Η αναφορά και μόνον του Πολυνείκη μου προκαλεί αναγούλα, ειδικά όταν σκέφτομαι τις επιπτώσεις των ενεργειών του, μερικές από τις οποίες υπενθύμισε ο Ιάσονας και άλλες πολλές που δεν θέλω να υπενθυμίσω εγώ.
Τι μου θυμιζεις τωρα ρε Othin?
Καποτε στην ΤΟΥΜΠΑ οταν γυρνουσε η μπαλα δευτερη φορα προς τα πισω
επεφτε γιούχα.Και μιλαμε για εποχες που ολες οι ομαδες παιζανε πασιτσες με τον τερματοφυλακα
που μπορουσε να πιασει την μπαλα οποτε ηθελε.

Στο υστερογραφο συμφωνω απολυτα.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Τρώγεσαι από κάπου να πιαστείς να διαφωνήσεις, πάντως.

Αφού είναι σαφές ότι κάνω εικασία! Πώς μπορώ να είμαι βέβαιος; Προφανώς και πιθανολογώ! Τρόπος του λέγειν είναι...
Και τι ειναι εδω,τοπικ προγνωστικων?
Να μας πεις τις "πηγες" σου.
Ελεος πια με τα οφ τοπικ,εδω μονο κριτικη και σχολια για τον προπονητη του Π.Α.Ο.Κ..
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αν σκαμπάζει καθόλου από στημένες φάσεις και δουλέψει θα σώσει το τομάρι του. Με Πρίγιοβιτς, Μάτος, Ζαμπράνο, Βαρέλα ακόμα και Βιεϊρίνια κατά συνθήκη που το χει, ίσως και Καντουρί που έχει κορμί (plus Σάκχοφ από πάγκο), είναι κρίμα να βλέπουμε σε κάθε ματς κάτι στημένες μπάλες για τα σκυλιά τελείως.
Και εκτελεστές έχουμε με γλυκά ποδαράκια. Δουλειά θέλει. Ο Σιμεόνε με τα στημένα πήρε πριμέρα.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Πάτερ, θα μπορούσες να δεις αν έρχομαι;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Dinos_Liverpool έγραψε:Τρώγεσαι από κάπου να πιαστείς να διαφωνήσεις, πάντως.

Αφού είναι σαφές ότι κάνω εικασία! Πώς μπορώ να είμαι βέβαιος; Προφανώς και πιθανολογώ! Τρόπος του λέγειν είναι...
Στη Λάρισα το πρόβλημα δεν ήταν η φυσική κατάσταση, αλλά το ότι η ομάδα έτρεχε χωρίς πλάνο, χωρίς να ξέρει ο ένας πού πατάει ο άλλος. Στα πρώτα 60 λεπτά θα έπρεπε να τους είχαμε βάλει 3 γκολ. Αυτό θα γινόταν αν υπήρχε ο τρόπος διάσπασης της αντίπαλης - πολύ υποδεέστερης - άμυνας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Dinos_Liverpool έγραψε:Πάτερ, θα μπορούσες να δεις αν έρχομαι;
Δεν έρχεσαι. Στο λέω εγώ.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Mīngus έγραψε:Αν σκαμπάζει καθόλου από στημένες φάσεις και δουλέψει θα σώσει το τομάρι του. Με Πρίγιοβιτς, Μάτος, Ζαμπράνο, Βαρέλα ακόμα και Βιεϊρίνια κατά συνθήκη που το χει, ίσως και Καντουρί που έχει κορμί (plus Σάκχοφ από πάγκο), είναι κρίμα να βλέπουμε σε κάθε ματς κάτι στημένες μπάλες για τα σκυλιά τελείως.
Και εκτελεστές έχουμε με γλυκά ποδαράκια. Δουλειά θέλει. Ο Σιμεόνε με τα στημένα πήρε πριμέρα.
Ετσι ειναι και μαλλον έχουμε υποτιμήσει την δυνατότητα που δίνουν οι στημένες φάσεις.
Διαφωνω ομως ότι έχουμε καλούς εκτελεστές. Δυστυχώς δεν έχουμε ούτε Λούκας, ούτε Φακούντο και ίσως ούτε Ουαρντα που είχε καλό πόδι...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Dinos_Liverpool έγραψε:Έχω μια ιδέα! Τι θα λέγατε να ηρεμήσουμε, ε;

Η ομάδα είναι βέβαιο ότι θα βελτιωθεί, οπότε οι γκέλες που λέτε σε Γιάννενα και Τρίπολη δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα γίνουν. Είτε παραμείνει ο κόουτς είτε όχι.

Εγώ, αν και θεωρώ ότι έχει πολλές ευθύνες, πιστεύω ότι δικαιούται κι άλλο χρόνο. Ναι, τα έχω μαζί του, αλλά μια αλλαγή τώρα θα μας πάει πίσω.

Εάν σε εύλογο χρονικό διάστημα, όχι περισσότερο από μήνα,βγω ψεύτης και δεν δούμε σημάδια αγωνιστικής ανάκαμψης και σε φυσική κατάσταση και σε ταχύτητα και σε αποτελεσματικότητα, τότε θα το φάει το κεφάλι του από μόνος του. Τζάμπα χαλιόμαστε μεταξύ μας.
Ντίνο να σου πω την αλήθεια, αν είχα ένα μαγικό ραβδάκι θα τον εξαφάνιζα από χθες!
(και θα εμφάνιζα την Πάμελα Άντερσον στα νιάτα της στο κρεβάτι μου) 8-)

Ωστόσο και μετά από μερικές μέρες που ηρέμησε κάπως το μυαλό μου (ας είναι καλά και οι γκέλες των άλλων), θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Ίσως μια αλλαγή τώρα να μας πάει πίσω, αν και με το ίδιο σκεπτικό και μια αλλαγή σε 1-2 μήνες, πάλι δεν θα μας πάει πίσω? Θα πρέπει ο προπονητής μας να εμφανίσει ΆΜΕΣΑ μια ομάδα που όχι απλά θα δείχνει σημάδια ανάκαμψης/βελτίωσης, αλλά να βγάζει φωτιές από παντού.
Δεν ξέρω σε ποιο παράλληλο σύμπαν μπορεί να το καταφέρει αυτό, αλλά αν βάλεις και το γεγονός πως η θέση του κρέμεται σε μια κλωστή (το γνωρίζει και αυτός), τότε το έργο του γίνετε ακόμα πιο δύσκολο και αγχωτικό. Μακάρι να γίνει κάνα θαύμα ώστε να δούμε αυτό που ελπίζουμε, αλλά θέλει και λίγη τύχη ρε γαμώτο και ο Ραζβαν φαίνεται ολίγον κατσικοπόδαρος ως τώρα.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ................ :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”