Sick εγώ σου έγραψα ποιά ήταν εικόνα του ματς και βάση εικόνας ποιος είχε πιο πολλές ελπίδες να νικήσει. Εμείς παίξαμε Χ , ο αντίπαλος έπαιξε Ψ και το Χ ήταν κατά πολύ καλύτερο του Ψ και ήταν πιο δίκαιο να κερδίσει.Sick Bastard έγραψε:Διαφωνώ εντελώς σόρρυ.giapas έγραψε:rizla , παρόλο που κι εγώ δε τον πάω το προπονητή το Σάββατο έκατσε η μπίλια ρε φίλε. Πέρα από το στατιστικό των τελικών που δε λέει πάντα αλήθεια , τα τυριά δεν είχαν απειλήσει καθόλου και μεσοαμυντικά στεκόμασταν πολύ καλά.
Δηλαδή το ματς πήγαινε καρφί για 0-1 , γκρίνια από εμάς επειδή δε παίξαμε καλά , αλλά με 3 βαθμούς στο σακούλι και διακοπή μπροστά να μας κάνουν να το "βουλώνουμε" και να περιμένουμε.
Αυτό ήταν το έργο.
Κι έκατε η μπίλια με τη κόκκινη, αποσυντονιστήκαμε και στην επόμενη φάση φάγαμε γκολ από φάση με 3 συγκυρίες. Δηλαδή οκ έπρεπε να το τελειώσουμε πιο νωρίς , αλλά γ@μηθηκε κι ο Διας
Ο ΠΑΟΚ στον τομέα της ''συνεχούς βελτίωσης'' με σκοπό να είναι έτοιμος σε 2 βδομάδες από τώρα πήρε μηδέν.
Βασικά πήρε αρνητικό βαθμό.
Στην ομοιογένεια πήρε μηδέν.
Στην αίσθηση της ''ομάδας'' πήρε μηδέν.
Στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ήταν για γέλια.
Στον τομέα της τακτικής ήταν χαμένος στα χαμένα.
Στον τομέα της ετοιμότητας για τις ειδικές συνθήκες που θα συναντούσε ήταν τελείως απροετοίμαστος.
Το παραδέχτηκε άλλωστε και ο Ραζβάν.
Θυμίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα ματς να διαχειριστεί την εβδομάδα.
Μα καλά θα με πεις, πως πήρε τον βαθμό; Ατομική ποιότητα. Και μόνο. Η οποία φυσικά δεν θα ξελασπώνει πάντα.
Για να σε το πω αλλιώς, όταν σηκώθηκε να μπει ο Περόνε, το καφενείο που το έβλεπες (δεν την κάνω προσωπική την ερώτηση) ανασκουμπώθηκε ή όχι; Γιατί στο δικό μου, με το που μπήκε ο Περόνε, ανάψανε τα τσιγάρα καρφί, ντουμάνιασε ο τόπος. Το βλέπαμε όλοι να έρχεται το 1-1.
Εσύ μου προεκτείνεις τη κουβέντα αν το Χ αρκεί.
Όχι θα σου πω δεν αρκεί και δεν είναι αποδεκτό.