21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
Να πω κι γω την αποψη μου.
Ο Μπις ειναι αυτος που ειναι. Εχει το στυλακι του ψιλοαδιαφορου, ομως δεν σημαινει οτι ειναι κιολας και προσωπικα περα απο το παιχνιδι με την γρια περσι στο Καυτατζογλειο που ηταν αλλου, δεν θυμαμαι αλλα παιχνιδια που να ηταν αδιαφορος. Ετσι ειναι το στυλακι του και φαινεται αυτο.
Ειναι απο τους πιο ποιοτικους μας ποδοσφαιριστες. Το οτι ισως ηρθε καποιος πιο ποιοτικος στην ιδια θεση (Ελ Καντουρι), που θα τον δουμε στο χορτο βεβαια, δεν σημαινει αυτοματα οτι πρεπει να φυγει ο Μπις. Θελεις ποιοτητα και στον παγκο, αν τελικα ο Μαροκινος γινει ο βασικος επιτελικος χαφ.
Δεν ξερω, και σαν οπαδος μαλλον δεν θα πρεπει να με νοιαζει κιολας, αν μια τυχον αποχωρηση του θα γινει λογω οικονομικου στην τελικη.
Να μην ξεχναμε ευκολα παιδες, εναν απο τους καλυτερους σου ποδοσφαιριστες περσι δεν τον τελειωνεις ετσι ευκολα ή μαλλον δεν πρεπει να τον τελειωσεις.
Ο Μπις ειναι αυτος που ειναι. Εχει το στυλακι του ψιλοαδιαφορου, ομως δεν σημαινει οτι ειναι κιολας και προσωπικα περα απο το παιχνιδι με την γρια περσι στο Καυτατζογλειο που ηταν αλλου, δεν θυμαμαι αλλα παιχνιδια που να ηταν αδιαφορος. Ετσι ειναι το στυλακι του και φαινεται αυτο.
Ειναι απο τους πιο ποιοτικους μας ποδοσφαιριστες. Το οτι ισως ηρθε καποιος πιο ποιοτικος στην ιδια θεση (Ελ Καντουρι), που θα τον δουμε στο χορτο βεβαια, δεν σημαινει αυτοματα οτι πρεπει να φυγει ο Μπις. Θελεις ποιοτητα και στον παγκο, αν τελικα ο Μαροκινος γινει ο βασικος επιτελικος χαφ.
Δεν ξερω, και σαν οπαδος μαλλον δεν θα πρεπει να με νοιαζει κιολας, αν μια τυχον αποχωρηση του θα γινει λογω οικονομικου στην τελικη.
Να μην ξεχναμε ευκολα παιδες, εναν απο τους καλυτερους σου ποδοσφαιριστες περσι δεν τον τελειωνεις ετσι ευκολα ή μαλλον δεν πρεπει να τον τελειωσεις.
[youtube]UHwVsx0HFv0[/youtube]
https://youtu.be/UHwVsx0HFv0
Κατω τα χερια απο τον μαγο.
Ελαφρυνση μπατζετ να κανουν απο καναν αλλο, οχι απο αυτον που ξερει οση μπαλα ξερουν ολοι οι αλλοι μαζι και που σχεδον σου φερε το κυπελλο στα χερια μετα απο 14 χρονια.
https://youtu.be/UHwVsx0HFv0
Κατω τα χερια απο τον μαγο.
Ελαφρυνση μπατζετ να κανουν απο καναν αλλο, οχι απο αυτον που ξερει οση μπαλα ξερουν ολοι οι αλλοι μαζι και που σχεδον σου φερε το κυπελλο στα χερια μετα απο 14 χρονια.
Παικτες σαν τον Μπισε ειναι game changers οπως ο Ενρικε. Αν σκοπευουν να τον εχουν ως αλλαγη, ας του το εξηγησουν ελπιζοντας να δεχτει. Αν δε θελει κανενα προβλημα
- ΑποστόληςΑ
Ο Bis έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Αν τον γνωρίζεις δεν σε ξενίζει το στυλ του που είναι λίγο διαφορετικό από αυτό των άλλων παικτών και δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι είναι αδιάφορος. Δεν είναι αδιάφορος σε κανέναν αγώνα. Ούτε στο Καυτανζόγλειο ήταν. Κατά την άποψή μου ο Ivic τον διέγνωσε λάθος στο συγκεκριμένο αγώνα κι αυτό φάνηκε στην πορεία που χωρίς αυτόν η ομάδα πάλι έπαιζε πολύ μέτρια.
Ο Bis για μένα είναι από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ μεσοεπιθετικά. Υστερεί ανασταλτικά, οπότε αν η ομάδα θέλει να τον εκμεταλλευτεί (που θεωρώ ότι πρέπει γιατί κανείς άλλος δεν έχει τις ικανότητές του) πρέπει να έχει δίπλα του δύο παίκτες με πολλά τρεξίματα και βοήθειες στο κατέβασμα της μπάλας από τα μπακ, καθώς και εξτρέμ που να φεύγουν γρήγορα στην κόντρα, ώστε να μπορεί να δώσει τις υπέροχες μπαλιές του.
Αυτό το game changer πολύ παίζει τελευταία. Εγώ έχω διαφορετική προσέγγιση. Αν ένας παίκτης είναι καλός αξίζει να παίζει από την αρχή, αν όχι ας κάτσει πάγκο. Το να λέμε ότι ένας παίκτης είναι καλός μόνον όταν έρχεται από τον πάγκο, μου φαίνεται τουλάχιστον τρελό, λες και ο πάγκος έχει πηγή ενέργειας. Επίσης το να μπαίνει μετά το 60΄ όταν οι αντίπαλοί του είναι σχετικά κουρασμένοι και ο παίκτης "θα φανεί" περισσότερο, πάλι δεν το συμμερίζομαι γιατί ο Bis δεν είναι ο μάγος που θα κάνει μόνος του την ατομική προσπάθεια και θα βάλει το γκολ. O Βισ θέλει πρωτίστως συμπαίκτες που να τον βοηθούν να κάνει αυτό που μπορεί (χαφ και επιθετικοί), επομένως πρέπει να είναι και αυτοί ξεκούραστοι.
Ο Bis για μένα είναι από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ μεσοεπιθετικά. Υστερεί ανασταλτικά, οπότε αν η ομάδα θέλει να τον εκμεταλλευτεί (που θεωρώ ότι πρέπει γιατί κανείς άλλος δεν έχει τις ικανότητές του) πρέπει να έχει δίπλα του δύο παίκτες με πολλά τρεξίματα και βοήθειες στο κατέβασμα της μπάλας από τα μπακ, καθώς και εξτρέμ που να φεύγουν γρήγορα στην κόντρα, ώστε να μπορεί να δώσει τις υπέροχες μπαλιές του.
Αυτό το game changer πολύ παίζει τελευταία. Εγώ έχω διαφορετική προσέγγιση. Αν ένας παίκτης είναι καλός αξίζει να παίζει από την αρχή, αν όχι ας κάτσει πάγκο. Το να λέμε ότι ένας παίκτης είναι καλός μόνον όταν έρχεται από τον πάγκο, μου φαίνεται τουλάχιστον τρελό, λες και ο πάγκος έχει πηγή ενέργειας. Επίσης το να μπαίνει μετά το 60΄ όταν οι αντίπαλοί του είναι σχετικά κουρασμένοι και ο παίκτης "θα φανεί" περισσότερο, πάλι δεν το συμμερίζομαι γιατί ο Bis δεν είναι ο μάγος που θα κάνει μόνος του την ατομική προσπάθεια και θα βάλει το γκολ. O Βισ θέλει πρωτίστως συμπαίκτες που να τον βοηθούν να κάνει αυτό που μπορεί (χαφ και επιθετικοί), επομένως πρέπει να είναι και αυτοί ξεκούραστοι.
- Dinos_Liverpool
Εάν στον ορισμό του game changer δώσουμε και τη διάσταση ότι αρκεί μία του ενέργεια να αλλάξει το παιχνίδι (π.χ. κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ή σε μία περίοδο που ομάδα είναι σε ραστώνη κάνει μία ατομική ενέργεια, τρίπλα και σουτ ή μία μαγική ασίστ), τότε είμαστε καλυμμένοι;
Εάν ο όρος σημαίνει αποκλειστικά και μόνο SuperSub (α, ρε τεράστιε Ντέιβιντ Φέρκλαφ!), ΟΚ, οφείλω να συμφωνήσω με το φίλο μου (όχι, δεν έχω πυρετό!)
Εάν ο όρος σημαίνει αποκλειστικά και μόνο SuperSub (α, ρε τεράστιε Ντέιβιντ Φέρκλαφ!), ΟΚ, οφείλω να συμφωνήσω με το φίλο μου (όχι, δεν έχω πυρετό!)
- ΑποστόληςΑ
ΝΑΙ.Dinos_Liverpool έγραψε:Εάν στον ορισμό του game changer δώσουμε και τη διάσταση ότι αρκεί μία του ενέργεια να αλλάξει το παιχνίδι (π.χ. κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ή σε μία περίοδο που ομάδα είναι σε ραστώνη κάνει μία ατομική ενέργεια, τρίπλα και σουτ ή μία μαγική ασίστ), τότε είμαστε καλυμμένοι;
Εγω ξέρω οτι ειναι ο ενας απο τους δυο που ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ, ο αλλος ειναι ο Τζαλμα.
Για τους καινουργιους δεν εχω αποψη φυσικα, αλλα και ο Ελ Κα να ειναι στο επιπεδο του ή
και καλυτερος δεν σημαινει οτι δεν μας πειραζει να φυγει ο Μπισε.
Ειναι πολυ καλος και χρησιμος παιχτης, θα ειμαι πολυ πιο σιγουρος αν εχω Ελ Κα μεσα
και Μπισε για αλλαγη ή το αντιθετο παρα αν λειπει ο ενας και εχω αλλαγη τον Πελκα,
χωρις να θέλω να μειωσω τον Δημητρη που και αυτος δεν περισσευει.
Για τους καινουργιους δεν εχω αποψη φυσικα, αλλα και ο Ελ Κα να ειναι στο επιπεδο του ή
και καλυτερος δεν σημαινει οτι δεν μας πειραζει να φυγει ο Μπισε.
Ειναι πολυ καλος και χρησιμος παιχτης, θα ειμαι πολυ πιο σιγουρος αν εχω Ελ Κα μεσα
και Μπισε για αλλαγη ή το αντιθετο παρα αν λειπει ο ενας και εχω αλλαγη τον Πελκα,
χωρις να θέλω να μειωσω τον Δημητρη που και αυτος δεν περισσευει.
- buffalobill4
Συμφωνώ με τον χαρτακια. Επισης, Ηρθε η ωρα ο πελκας να παιξει 8αρι και εξτρέμ. Χάνεται με τα σκληροτραχηλα αντιπαλα 6αρια
- aspromaura ioannina
Κι ομως φιλε Αποστολη επετρεψε μου να σου πω οτι ο παγκος εχει πηγη ενεργειας. Οποιος εχει παιξει ποδοσφαιρο εστω και σε ερασιτεχνικο επιπεδο και εχει περασει ως αλλαγη μετα το 60,70 μπορει να το καταλαβει.
Η κατασταση ενος παιχτη που εχει καταπονηθει επι 60' δεν συγκρινεται με αυτου που καθοταν στον παγκο. Ακομη και σε πνευματικο επιπεδο, κατι που αφορα την περιπτωση Μπισε(φρεσκιες ιδεες σε ματς που εχει κολλησει)
Ασε που ο εξυπνος παγκιτης θα μελετησει δια του παγκου το παιχνιδι, ωστε οταν περασει στον αγωνισ, να γνωριζει τι θα πρεπει να κανει για να βοηθησει την ομαδα του. ( Να το ζητουν οι προπονητες απο τους ποδοσφαιριστες τους αραγε αυτο ή κλαιν?)
Κατα τα αλλα καλα τα λες.. και γω ορκισμενο αφανασκυλο ειμαι
Η κατασταση ενος παιχτη που εχει καταπονηθει επι 60' δεν συγκρινεται με αυτου που καθοταν στον παγκο. Ακομη και σε πνευματικο επιπεδο, κατι που αφορα την περιπτωση Μπισε(φρεσκιες ιδεες σε ματς που εχει κολλησει)
Ασε που ο εξυπνος παγκιτης θα μελετησει δια του παγκου το παιχνιδι, ωστε οταν περασει στον αγωνισ, να γνωριζει τι θα πρεπει να κανει για να βοηθησει την ομαδα του. ( Να το ζητουν οι προπονητες απο τους ποδοσφαιριστες τους αραγε αυτο ή κλαιν?)
Κατα τα αλλα καλα τα λες.. και γω ορκισμενο αφανασκυλο ειμαι

- kataramenos5
Στο ιδιο μοτιβο με περσι θα συνεχισουμε.Μονο που αντι του Σακχωφ θα ξεκιναει ο Καντουρης ως ενας πιο δυναμικος Μπισε θα τους ζαλιζει,θα τους κουραζει και μετα το 60 ΠΑΛΙ θα μπαινει ο κανονικος Μπισε να τους αποτελειωνει.
ΓΚ@@ΛΑ ΛΑΙΜΑΙ.

ΓΚ@@ΛΑ ΛΑΙΜΑΙ.

- ΑποστόληςΑ
Εγώ αναφέρομαι σε άλλο πράγμα. Για να γίνει ουσιαστικός για την ομάδα του ο Bise πρέπει να μοιράζει σωστά το παιχνίδι και να μοιράζει ωραίες μπαλιές που θα γίνουν ασίστ. Αυτό όμως προϋποθέτει συμπαίκτες που θα κάνουν την κίνηση και θα φύγουν με σπριντάρισμα. Δηλαδή ξεκούραστους συμπαίκτες. Δεν έχει νόημα να είναι ξεκούραστος ο Σουριναμέζος και οι άλλοι, λόγω κούρασης, να μην κάνουν κίνηση, γιατί έτσι δεν θα μπορέσουμε να τον εκμεταλλευθούμε.aspromaura ioannina έγραψε:Κι ομως φιλε Αποστολη επετρεψε μου να σου πω οτι ο παγκος εχει πηγη ενεργειας. Οποιος εχει παιξει ποδοσφαιρο εστω και σε ερασιτεχνικο επιπεδο και εχει περασει ως αλλαγη μετα το 60,70 μπορει να το καταλαβει.
Αντίθετα ο Πέλκας πχ αν μπει αλλαγή μπορεί να προσφέρει περισσότερα γιατί είναι καλύτερος στον εκτελεστικό τομέα παρά στον δημιουργικό.
- paoki_sweden
YOU DONT SELL PLAYERS LIKE DIEGO AND ENRIQE if you are going for the championship and CHAMPIONS LEAGUE next year!!!!!
+1926paoki_sweden έγραψε:YOU DONT SELL PLAYERS LIKE DIEGO AND ENRIQE if you are going for the championship and CHAMPIONS LEAGUE next year!!!!!

- Aureliano Buendia
Μακάρι οι πολλά υποσχόμενες μεταγραφές να αποδώσουν τα μέγιστα.
Ο Μπίσεσβαρ, πάντως, είναι κάποιος που ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει, δεν υποθέτουμε.
Και από αυτά που ξέρουμε, ο Ντιέγκο είναι ό,τι ποιοτικότερο έχει η ομάδα, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.
Ας μείνει κι ας έρχεται από τον πάγκο να παίρνει τα ματς που στραβώνουν, αν εν τέλει ντε και καλά του φάει τη θέση ο Ελ Καντουρί.
Ή ας βρούμε τρόπους να παίξουν και μαζί.
ΝΤΙΕΓΚΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΕΙΝΕ
Ο Μπίσεσβαρ, πάντως, είναι κάποιος που ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει, δεν υποθέτουμε.
Και από αυτά που ξέρουμε, ο Ντιέγκο είναι ό,τι ποιοτικότερο έχει η ομάδα, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.
Ας μείνει κι ας έρχεται από τον πάγκο να παίρνει τα ματς που στραβώνουν, αν εν τέλει ντε και καλά του φάει τη θέση ο Ελ Καντουρί.
Ή ας βρούμε τρόπους να παίξουν και μαζί.
ΝΤΙΕΓΚΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΕΙΝΕ