Βόλεϊ 2016/17

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Re: Βόλεϊ 2016/17

Δημοσίευση από painkiller4 »

Εκπληκτικό βίντεο από το ΤΑΠ ΠΑΟΚ.

[youtube]17ZZONRHPWs[/youtube]

Την Τετάρτη στις 19 : 00 η καρδιά του ΠΑΟΚ χτυπάει στο παλατάκι απέναντι στην Σκρα το γήπεδο πρέπει να είναι κατάμεστο για την δύσκολη αποστολή της ομάδας για την πρόκριση στους ομίλους του τσου λου :nairepaok: :opaokara: : :opaokara:
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Δε ξερω κατα ποσο ισχυει...Το σαιτ αυτο αν δε κανω λαθος προσκειται στις γριες...

Ο ΚΑΤΑΛΑΝΤΖΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ !

ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ σημείο βρίσκονται οι επαφές μεταξύ ΠΑΟΚ και Ηρακλή για την μετακίνηση του Ρώσου διαγώνιου στον ΠΑΟΚ ,λόγω του προβλήματος του Γκόμεζ,καθώς θέλει αυτόν τον σπουδαίο παίκτη στην εξάδα του στην προσπάθεια που θα κάνει να κατακτήσει για τρίτη συνεχόμενη φορά τον τίτλο
Ο ΠΑΟΚ είδε τις ικανότητες του Καταλάντζε και με την σύμφωνη γνώμη του Καλμαζίδη ζήτησε τον αθλητή από τον Ηρακλή ,ο οποίος αποδέχεται τα οικονομικά ανταλλάγματα που προσφέρει ο δικέφαλος .

liberovolley11.blogspot
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Δυσκολος δηλαδη ο Γκομεζ;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δε πιστεύω με τίποτα στο δημοσίευμα,αποτι εχω καταλάβει ο Ηρακλής έχει στόχο σιγά σιγά να ξανανεβει στην κορυφή, φέτος η ομάδα του είναι για τετράδα,δε νομίζω ότι θα πουλήσουν τον καλύτερο τους παίχτη,εκτός αν έχει βάλει το χέρι του ο Ιβάν (οικονομικά πάντα ) ο ρωσος αυτη τη στιγμη είναι ο καλύτερος διαγωνιος του πρωταθλήματος,μιλάμε για εξαιρετική περιπτωση.
Κρίμα πάντως για τον Χάρι αν η ζημιά είναι τοσο σοβαρή.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

aver4a έγραψε:Αλάνια κάτι πήρε το αυτί μου για μεταγραφή γιατί με σακογλου δεν βγαίνει λογικά. Δεν ξέρω όμως για να κοιτάμε παίχτη πόσο θ λείψει ο Γκόμεζ. Ξέρω όνομα εχει παίξει σε δύο ομάδες στην Ελλάδα ας περιμένουμε θ προσπαθήσω να μάθω αν ισχύει. Υπομονή
http://olimpicsports.net/?page_id=584
aver4a

Δημοσίευση από aver4a »

Δεν είναι ο ντοκιτς ούτε ξέρω κάτι για τον Ρώσο απο τξν γριά
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

Σπερα....

Μεταγραφή θα γίνει ο Χάρι για φέτος δύσκολα
Καλος ο ρωσσος αλλά όχι κάτι σπουδαίο έλα όμως που δεν χρειαζόμαστε σπουδαίο διαγώνιο έχουμε επιθετική πολυφωνία που μας επιτρέπει να βάλουμε στην ομάδα κάτι πιο κάτω απο το επίπεδο γκομεζ
Η γρια δεν θα πουλήσει σε εμάς ο μόνος τρόπος είναι η ύπαρξη σχετικού όρου στο συμβόλαιο διαγώνιο θα βρούμε

Μιας και ήρθα να πω και κανα 2 πράγματα

1 ένιωσα περήφανος και επιτέλους γεμάτος ΠΑΟΚ στα ματς με τους Κροάτες είναι τέτοια η επίδραση καλμαζιδη στην ομάδα που δεν φοβάμαι τίποτα και κανεναν χωρίς καλμα θα είχαμε αποκλειστεί μεταδίδει πίστη και πάθος τα συνδυάζει με γνώση με οργάνωση γνωρίζουν οι παίχτες τι να κάνουν ξέρουν ότι θα βγουν στο γήπεδο όσα έχουν δουλέψει και πετυχαίνει αυτό κανένας σακογλου κανένας σωτηρίου κτλ δεν θα είχε ίδια απόδοση ίδιο πάθος ίδια θέληση ίδια αυτοπεποίθηση αν δεν υπήρχε ο καλμα

2 επειδή λοιπόν ο καλμα έχει κάνει μια ομάδα που δύσκολα θα χάνει ακόμα και αν έχει διαγώνιο εμένα κατέβηκε να πάρει την νίκη και τίποτα αλλο στο Ρέντη καλά παίξαμε ήμασταν άτυχοι αδικιθηκαμε κιόλας αλλά πήγαμε για νίκη και ειμαστε στεναχωρημένος που δεν ήρθε
Δεν υπάρχει μπράβο για την ήττα δεν υπάρχει παίξετε καλά δεν πειράζει και τέτοια ξέρουμε ότι έπαιξαν καλά ξέρουμε ότι οι πιθανότητες δεν ήταν υπερ μας αλλα μπράβο για την ήττα δεν υπάρχει

Το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό συνήθως δι ει και τον τίτλο επειδή κάποια φορά Δεν βγήκε ο κανόνας δεν σημαίνει ότι θα παραδώσουμε το πλεονεκτήματα έδρας για μια θεωρία όλες οι ομάδες σε όλα τα σπορ παλεύουν για αυτο η στατιστική εξηγεί τον λογο
Καιρός να γίνουμε πραγματιστες

3 τα ματς με σκρα γνώμη είναι ότι μας συμφέρει να αποκλειστουμε θα μας κάνει πιο καλό τα νοκ άουτ ματς θα μεγαλώσει και το ενδιαφέρον του κόσμου αλλά και η κρυφή ελπίδα που έχω για μεγάλη πορεία εκεί
Η ομάδα θέλει πρόκριση ότι είναι να γίνει θα γίνει λοιπόν
Επιβάλλεται η παρουσία κόσμου στο Παλατάκι

ΥΓ Γενικά μεν αλλά η νοοτροπία του τμήματος είναι πάμε για κούπες αν δεν έρθουν επιστρέφουμε πιο δυνατοί
Έχουμε ομάδα που νιώθει πόσο δύναμη έχει θα μπει με το εφηβικό να κερδίσει την μικτή κόσμου και θα βλέπεται πίστη και πείνα στα μάτια των παιχτών
Νιώστε ΠΑΟΚ και Αφήστε την διαχρονική μιζέρια μακριά ....
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

panpangr77 έγραψε:
aver4a έγραψε:Αλάνια κάτι πήρε το αυτί μου για μεταγραφή γιατί με σακογλου δεν βγαίνει λογικά. Δεν ξέρω όμως για να κοιτάμε παίχτη πόσο θ λείψει ο Γκόμεζ. Ξέρω όνομα εχει παίξει σε δύο ομάδες στην Ελλάδα ας περιμένουμε θ προσπαθήσω να μάθω αν ισχύει. Υπομονή
http://olimpicsports.net/?page_id=584
Καλός αλλά όχι μεγάλος παίκτης,

Προτιμώ τον δολοφόνο έστω και για ένα μήνα στο τέλος της σαιζόν...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ο Γιοβάνοβιτς της Κηφισιάς πού βρίσκεται φέτος;
aver4a

Δημοσίευση από aver4a »

Odi έγραψε:Ο Γιοβάνοβιτς της Κηφισιάς πού βρίσκεται φέτος;
Ελεύθερος για αυτόν αναφέρομαι αλάνι
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πολύ καλός παίκτης.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

aver4a έγραψε:
Odi έγραψε:Ο Γιοβάνοβιτς της Κηφισιάς πού βρίσκεται φέτος;
Ελεύθερος για αυτόν αναφέρομαι αλάνι
Δεν ειναι λίγο χοντρούλης???
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Δεν νομιζω να ισχυει για Καλανταζτε. Αρχικα δεν το πιστευω γιατι οι τυποι που εγραψαν το αρθρο τον αναφερουν μαλιστα Καταλαντζε... 8-)

Αν ισχυε και ηταν και προχωρημενο οπως λενε κατι θα ηξερε ο aver4a. ;)
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Παντως αμα μαζευτουμε 10000-20000 μπορουμε να παμε να απαγαγουμε τον Σεπεδα........Σκεφτητε το............................
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Βρωμοχερο ο γιοβανοβιτς αλλα σε καμια περιπτωση γκομεζ....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”