Δε μαθαινετε ρε παλικαρι απ τα λαθη σας, δε μαθαινετε....ace79grpaok έγραψε: Κατ μαΛλον ευσεβείς σου ποθους εκφράσεις,δεν βλέπεις ότι ούτε παπάδες οτι δεν βγαίνουν ?αφου τα αρδ έχουν μια κάποια επαφή μες Στην παε βλέπε νβ,σημαίνει ότι έριξε απαγορευτικό ο μεγάλος.
Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- kataramenos5
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- GiorgosAtha
Επειδή έχεις λυσσάξει με τον συγκεκριμένο... Τον έχεις παρακολουθήσει καθόλου ή βιντεάκια, manager άντε και κάνα διεθνές παιχνίδι πριν 1-2 χρόνια.gergeo4 έγραψε:...1 ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΡΑ ΟΤΣΟΑ...
Ξέρεις ότι ζήτημα είναι να έχει παίξει 10 παιχνίδια με την ομάδα του από το 2014?
Ξέρεις ότι πλέον έχει χάσει την θέση του στην εθνική?
Ο Μεξικανός ποτέ δεν ήταν ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΡΑ... Ήταν απλά ένας πολύ καλός τερματοφύλακας με εξαιρετικά ρεφλέξ που δεν έκανε το κάτι παραπάνω στην καριέρα του πλην μιας μεταγραφής που δεν δικαιολόγησε ως τώρα το "ύψος" της.
Στα αγωνιστικά τώρα...
Ρεφλέξ έχει τρομερά -παγκοσμίου επιπέδου-... στην έξοδο όμως είναι χειρότερος και από κώνο... λες και είναι δεμένος στη γραμμή του τέρματος.
Με τα λεφτά που θα ζητήσει -πάνω από μύρριο- και τα λεφτά που θα θέλει η ομάδα του -έχει συμβόλαιο-... Ευχαριστώ δεν θα πάρω.
ΥΣ.1 Ήμουν από αυτούς που τον ήθελαν... πλέον όμως με τα λεφτά που λογικά θα κοστίζει σε συνδιασμό με την προοπτική στο μέλλον... Λέω ΟΧΙ...
ΥΣ.2 Στα υπόλοιπα που γράφεις... Συμφωνώ μαζί σου.
- ace79grpaok
Sourme ςγω δεν μιλάω,άλλοι μιλανε ,αρδ εννοω όχι κάποιον εδω.Μακαρι να βγω ψεύτης και γκρινιάρης κι να φέρουμε το καλύτερο 10αριsourmenetes έγραψε:Ε βεβαια..να φανταστω μιλησες με το Νικολα και σου τα ειπε ολα..
Ειναι λογικο μα αργουν οι μεταγραφες με τα δεδομενα που θετει η ομαδα.
To ότι περιμένουμε να έρθει ο Σαββίδης για να προχωρήσουν οι υποθέσεις, ισχύει όντως;
- ace79grpaok
Η έκφραση αντιθετης γνώμης ειναι λάθος?και αν εισαι εσύ ο λάθος?λεω μήπωςkataramenos5 έγραψε:Δε μαθαινετε ρε παλικαρι απ τα λαθη σας, δε μαθαινετε....ace79grpaok έγραψε: Κατ μαΛλον ευσεβείς σου ποθους εκφράσεις,δεν βλέπεις ότι ούτε παπάδες οτι δεν βγαίνουν ?αφου τα αρδ έχουν μια κάποια επαφή μες Στην παε βλέπε νβ,σημαίνει ότι έριξε απαγορευτικό ο μεγάλος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Δευ 11 Ιαν 2016, 23:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πιστεύω ότι ισχύει, αλλά αρνούμαι και να το πιστέψω ταυτόχρονα. Κατάλαβες;
Μάλλον αναφέρεται στο καλοκαίριace79grpaok έγραψε:Η έκφραση αντιθετης γνώμης ειναι λάθος?και αν εισαι εσύ ο λάθος?λεω μήπωςkataramenos5 έγραψε:Δε μαθαινετε ρε παλικαρι απ τα λαθη σας, δε μαθαινετε....ace79grpaok έγραψε: Κατ μαΛλον ευσεβείς σου ποθους εκφράσεις,δεν βλέπεις ότι ούτε παπάδες οτι δεν βγαίνουν ?αφου τα αρδ έχουν μια κάποια επαφή μες Στην παε βλέπε νβ,σημαίνει ότι έριξε απαγορευτικό ο μεγάλος.
πανω κατω στα ιδια ειμαστε!!!Mīngus έγραψε:Πιστεύω ότι ισχύει, αλλά αρνούμαι και να το πιστέψω ταυτόχρονα. Κατάλαβες;
σοβαρά τώρα, απο τη μια σκέφτομαι ότι ο Ιβάν νομίζει ότι οταν κάνει η ομάδα μεταγραφές αυτός αγοράζει..σπίτια. δλδ πόσο κανει αυτό; α καλο, θα το παρω... και χωρίς καποιο σταθερό μπατζετ. ανάλογα...το οίκημα...
απο την άλλη λεω ότι "σκεψου σκέψου" καποια στιγμή στα κοντά θα σκασει η μεταγραφή και θα μεινεις μλκς...
το μόνο που με...ανακουφίζει είναι ότι καπου εκεί μέσα, κυκλοφορεί και ένα τύπος με το όνομα Φράνκ Άρνεσεν, οπότε, όλο και κατι καλό θα συμβεί...
- kataramenos5
pgetsos έγραψε:Μάλλον αναφέρεται στο καλοκαίριace79grpaok έγραψε:Η έκφραση αντιθετης γνώμης ειναι λάθος?και αν εισαι εσύ ο λάθος?λεω μήπωςkataramenos5 έγραψε: Δε μαθαινετε ρε παλικαρι απ τα λαθη σας, δε μαθαινετε....
K_geo έγραψε:πραγματικά δεν κατάλαβα τι θελεις να μου πεις με το ποστ αυτό. μήπως ότι περνάω καποια γραμμή για δνα και τα λοιπά; και αν δεν κατάλαβες, χιουμορ κανω στην αρχη με τη λεξη-ππρια των ημερών (κατα την άποψη μου παντα). οπότε όλος ο "πρόλογος" τζαμπα πάει...che4 έγραψε:
Το DNA kgeo η το χεις η δεν το χεις γιαυτο και DNA δεν αλλάζει
Ο παμπλο το είχε και ας μην ήξερε μέχρι τα 29 του κάν αν υπάρχει ο ΠΑΟΚ
Ο σερτζιο το ίδιο
Και κάποιοι άμπαλοι σε σχέση με τους παραπάνω το έχουν βλέπε λεοντιαδης παλιότερα η τσιριλο πιο σύγχρονα
Και DNA έχουν όλες οι ομάδες ακομα και οι εταιρείες έχουν βλεπεις έναν πετυχημένο μάνατζερ ταιριάζει σε μια και δεν μπορεί να πετύχει τιποτα αλλου. Δυστυχως η ευτυχώς ετσι ειναι και παντα θα υπάρχει ο ανθρώπινος παράγοντας όποιον δεν αρέσει ας παιζει μάνατζερ στα αθλητικά και μονοπολι στα επαγγελματικά. Η πραγματικότητα δυστυχως ειναι άλλη και δεν πρόκειται ποτε να αλλάξει.
ΑΑΑααα και που σαι. δνα έχουν όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί. απο την άλλη, η κουλτούρα, η ιδεολογία κτλ δημιουργούνται. και τα τελευταία χρόνια πες μου εσυ ποια ειναι η οπαδική κουλτούρα (δεν μιλω για συνδέσμους) του ΠΑΟΚ.
Εισαι σε αλλη γραμμη
Η εκδρομη στην Πολη η εκδρομη στον τελικο το χτυπημα του γαυρου μεσα εξω με χωρις οπαδους με διατησια κοντρα το απιστευτο συνθημα με τη χρεωκοπια (αλλα τι λεω τωρα σε σενα)
Εσυ ολα αυτα δεν τα βλεπεις ... Πες μας για την οπαδικη κουλτουρα των αλλων
Υ.γ. Ξεκολλα εξηγησα αρκετα τι εννοουσα με γραμμη και σιγουρα δεν εννουσα κατευθυνομενη απο καπου. Εννουσα τη γραμμη ηρεμιας και ψυχραιμιας με την οποια εγω διαφωνω .... Ο ΠΑΟΚ παντα ηταν φωνη και αντιδραση και. Οχι μουγκα και ολα καλα...γιαυτι γιναμε ΠΑΟΚγιαυτο ειμαστε ΠΑΟΚ ουτε για τους τιτλους ουτε γιατι παιζουμε μπαρτσελονα μπαλα
Υ.γ. 2 μια απαντηση σαυτα που γραφω
Υ.γ. 3 αν απαντησεις μην απαντας σαν δημοσιοκαφρος απομονωντας μια λεξη η φραση
- ace79grpaok
Εγω λεω αυτα που βλεπω,δεν είμαι ο χορταρεας να ξέρω τι θα γινει 1/2.Κατ δεν θελω να μαλώσω βραδιάτικα καοι σου βράδυ και υπνον ελαφρυ
- desperando
- Επικοινωνία:
ισα ισα τωρα ειναι η καλυτερη στιγμη για να παρεις εναν τετοιο παικτηGiorgosAtha έγραψε:Επειδή έχεις λυσσάξει με τον συγκεκριμένο... Τον έχεις παρακολουθήσει καθόλου ή βιντεάκια, manager άντε και κάνα διεθνές παιχνίδι πριν 1-2 χρόνια.gergeo4 έγραψε:...1 ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΡΑ ΟΤΣΟΑ...
Ξέρεις ότι ζήτημα είναι να έχει παίξει 10 παιχνίδια με την ομάδα του από το 2014?
Ξέρεις ότι πλέον έχει χάσει την θέση του στην εθνική?
Ο Μεξικανός ποτέ δεν ήταν ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΡΑ... Ήταν απλά ένας πολύ καλός τερματοφύλακας με εξαιρετικά ρεφλέξ που δεν έκανε το κάτι παραπάνω στην καριέρα του πλην μιας μεταγραφής που δεν δικαιολόγησε ως τώρα το "ύψος" της.
Στα αγωνιστικά τώρα...
Ρεφλέξ έχει τρομερά -παγκοσμίου επιπέδου-... στην έξοδο όμως είναι χειρότερος και από κώνο... λες και είναι δεμένος στη γραμμή του τέρματος.
Με τα λεφτά που θα ζητήσει -πάνω από μύρριο- και τα λεφτά που θα θέλει η ομάδα του -έχει συμβόλαιο-... Ευχαριστώ δεν θα πάρω.
ΥΣ.1 Ήμουν από αυτούς που τον ήθελαν... πλέον όμως με τα λεφτά που λογικά θα κοστίζει σε συνδιασμό με την προοπτική στο μέλλον... Λέω ΟΧΙ...
ΥΣ.2 Στα υπόλοιπα που γράφεις... Συμφωνώ μαζί σου.
το να τον επερνες οταν ηταν στην γαλλια και εβγαζε ματια ηταν και δυσκολο αλλα και παρα πολυ δαπανηρο.
τωρα που ειναι 1,5 χρονο σχεδον ανενεργος τοκασε του και οι απετησεις απο τηνομαδα του δεν μπορει να ειναι εξωπραγματικες
σου απαντησα ξεκαθαρα.che4 έγραψε:K_geo έγραψε:πραγματικά δεν κατάλαβα τι θελεις να μου πεις με το ποστ αυτό. μήπως ότι περνάω καποια γραμμή για δνα και τα λοιπά; και αν δεν κατάλαβες, χιουμορ κανω στην αρχη με τη λεξη-ππρια των ημερών (κατα την άποψη μου παντα). οπότε όλος ο "πρόλογος" τζαμπα πάει...che4 έγραψε:
Το DNA kgeo η το χεις η δεν το χεις γιαυτο και DNA δεν αλλάζει
Ο παμπλο το είχε και ας μην ήξερε μέχρι τα 29 του κάν αν υπάρχει ο ΠΑΟΚ
Ο σερτζιο το ίδιο
Και κάποιοι άμπαλοι σε σχέση με τους παραπάνω το έχουν βλέπε λεοντιαδης παλιότερα η τσιριλο πιο σύγχρονα
Και DNA έχουν όλες οι ομάδες ακομα και οι εταιρείες έχουν βλεπεις έναν πετυχημένο μάνατζερ ταιριάζει σε μια και δεν μπορεί να πετύχει τιποτα αλλου. Δυστυχως η ευτυχώς ετσι ειναι και παντα θα υπάρχει ο ανθρώπινος παράγοντας όποιον δεν αρέσει ας παιζει μάνατζερ στα αθλητικά και μονοπολι στα επαγγελματικά. Η πραγματικότητα δυστυχως ειναι άλλη και δεν πρόκειται ποτε να αλλάξει.
ΑΑΑααα και που σαι. δνα έχουν όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί. απο την άλλη, η κουλτούρα, η ιδεολογία κτλ δημιουργούνται. και τα τελευταία χρόνια πες μου εσυ ποια ειναι η οπαδική κουλτούρα (δεν μιλω για συνδέσμους) του ΠΑΟΚ.
Εισαι σε αλλη γραμμηοπαδικη κουλτουρα του ΠΑΟΚ ειναι πολλα τα τελευταια χρονια τα οποια υποτιμουμε
Η εκδρομη στην Πολη η εκδρομη στον τελικο το χτυπημα του γαυρου μεσα εξω με χωρις οπαδους με διατησια κοντρα το απιστευτο συνθημα με τη χρεωκοπια (αλλα τι λεω τωρα σε σενα)το καλυτερο πυροσοου στον κοσμο το διπλο στην τοτεναμ στο ντορτμουντ και για να χαρεις και λιγο εκλογη ευρωβουλευτη σχεδον αγραμματου μονο και μονο για. Να δειξουμε τη δυναμη εχουμε και η μεγαλυτερη καθαρη ποδοσφαιρικη επενδυση στον τοπο χωρις ιντρακρατος κτλ και χωρις ξεπλενω λεφτα απο πρεζα
Εσυ ολα αυτα δεν τα βλεπεις ... Πες μας για την οπαδικη κουλτουρα των αλλων
Υ.γ. Ξεκολλα εξηγησα αρκετα τι εννοουσα με γραμμη και σιγουρα δεν εννουσα κατευθυνομενη απο καπου. Εννουσα τη γραμμη ηρεμιας και ψυχραιμιας με την οποια εγω διαφωνω .... Ο ΠΑΟΚ παντα ηταν φωνη και αντιδραση και. Οχι μουγκα και ολα καλα...γιαυτι γιναμε ΠΑΟΚγιαυτο ειμαστε ΠΑΟΚ ουτε για τους τιτλους ουτε γιατι παιζουμε μπαρτσελονα μπαλα
Υ.γ. 2 μια απαντηση σαυτα που γραφω
Υ.γ. 3 αν απαντησεις μην απαντας σαν δημοσιοκαφρος απομονωντας μια λεξη η φραση
δνα εχουν ολοι. κουλτουρα και ιδεολογια σχηματιζουν. και εμπλεκονται παρα πολλοι παραγοντες στο πως αυτα δημιουργουνται. αν εσυ θελεις φωνες και εύκολη/γρήγορη απαξιωση, εγω θελω ηρεμια αλλα και φωνες εκει που πρεπει, δλδ στους εξωτερικους εχθρους. για να προλαβω, δεν αναφερομαι προσωπικα, αλλα σε γενικες τασεις.
νομιζω η απαντηση ειναι απολυτως σαφης.
- kataramenos5
ace79grpaok έγραψε:Εγω λεω αυτα που βλεπω,δεν είμαι ο χορταρεας να ξέρω τι θα γινει 1/2.Κατ δεν θελω να μαλώσω βραδιάτικα καοι σου βράδυ και υπνον ελαφρυ
Και γιατι να μαλωσουμε ρε ace?Εγω λεω θα ρθει καποιος, εσυ οχι.Ημαρτον.