Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
Χαιρετώ και εγώ την παρέα..
Λοιπόν για τον Άρνεσεν νομίζω ότι γίνεται πόλεμος από πολλούς δημοσιογράφους και αυτό περνάει και στον κόσμο.
Δημοσιογράφοι(αν χαρακτηρίζονται έτσι) σαν τον Ραπτόπουλο και τον Πετρουλάκη νομίζω ότι δεν θέλουν το καλό του ΠΑΟΚ οπότε και δεν τους αρέσει να υπάρχει ένας άνθρωπος σαν τον Αρνεσεν στον ΠΑΟΚ γιατί ξέρουν τι θα επακολουθήσει.
Τα λεφτά του Σαββίδη με τις γνώσεις και την ικανότητα του Άρνεσεν θα κάνουν τον ΠΑΟΚ πολύ μεγάλο.
Αν βέβαια μείνει στον ΠΑΟΚ ο Άρνεσεν και δεν καταφέρουν να τον διώξουν.
Είναι και άλλοι δημοσιογράφοι παοκτσήδες που είχαν τα μέσα με τις προηγούμενες διοικήσεις και το παρεάκι χάλασε και χάσαν ειδήσεις και τα μέσα στην ΠΑΕ. Προφανώς και δεν τους αρέσει η νέα κατάσταση.
Οπότε πέσαν όλοι να φάνε τον Δανό για την βόλεψή τους και όχι για τον ΠΑΟΚ.
Ο Σαββίδης έχει συμβούλους που δεν θα έπρεπε να έχει οπότε τα πράγματα είναι δύσκολα και ίσως και να τον διώξει τον Αρνεσεν. Γιατί απλά ο Σαββίδης όσο καλός επιχειρηματίας και να είναι στο ποδόσφαιρο κάνει την μια πατάτα μετά την άλλη.
Πάνε να διώξουν έναν τεχνικό διευθυντή (που τυχαίνει να είναι και στους καλύτερους της Ευρώπης) σε μια μεταγραφική περίοδο. Απίστευτο και όμως στον ΠΑΟΚ γίνονται αυτά.
Προσπαθούνε να βγάλουν σκάρτες τις μεταγραφές της ομάδας στηριζόμενοι κυρίως στον Σάμπο. Που όμως τους διαψεύδει πανηγυρικά τον τελευταίο καιρό. Ήταν η σημαία ο Σάμπο για να υποστηρίξουν ότι οι μεταγραφές δεν είναι πετυχημένες. Όμως ο Σάμπο ίσως είναι και το καλύτερο κεντρικό χαφ στο πρωτάθλημα. Και το δείχνει σιγά σιγά. Απλά ήθελε κάποιο χρόνο προσαρμογής και να μην τον βρίζουν από την κερκίδα οι ίδιοι οι φίλαθλοι της ομάδας.
Ας πάρουμε έναν έναν τους παίχτες που ήρθαν
Ροντρίγκες - από τα καλυτερα εξτρέμ στο πρωτάθλημα
Σάμπο - Παίχτης βουνό στο κέντρο με απίστευτη ταχύτητα για το ύψος του και αμέτρητα τρεξίματα
Λέοβατς - καλό αριστερό μπακ με ταχύτητα. Είναι όμως μπακ και όχι εξτρέμ για αυτό αδικείται από την θέση που παίζει
Ζάιρο - παίχτης με ατομική ενέργεια και με αυτόν μέσα διαλύσαμε την άμυνα του ΠΑΟ. Ο Τούντορ δεν του δείχνει εμπιστοσύνη και αυτό είναι άλλο θέμα
Τσίμιροτ - απο τα μεγαλύτερα ταλέντα του βοσνιακού πρωταθλήματος.. Το ότι ήταν τραυματίας δίνει την ευκαιρία να τον βγάλουν και αυτόν άχρηστο
Μαλεζάς - τον ξέρουμε όλοι ότι είναι καλός παίχτης και βοηθάει
Όλσεν - ίσως είναι η μόνη αποτυχία στις μεταγραφές. Και αυτός όμως το θέμα του μπορεί να ήταν ψυχολογίας και προσαρμογής όπως του Σάμπο που ανέβηκε με τον καιρό. Απίστευτα προσόντα και ο Ολσεν αλλά κολούσε το μυαλό του.
Αντόνις -δεν τον έχουμε δει και δεν τον ξέρουμε. Να τον βγάλουμε άχρηστο και αυτόν? Εγώ θέλω να τον δω στο χορτάρι
Μπερμπάτοφ - μεταγραφή Σαββίδη
Οπότε έναν έναν αν πάρουμε τους παίχτες κανένας πλην Ολσεν δεν είναι αρνητικός. Υπάρχει κανένας Μαντούρο μέσα σε αυτούς? Κανένας Μαρτενς? Κανένα άλλο αργοκίνητο καράβι?
όλοι τους είναι σχετικά νεαροί, ταλαντούχοι και εξελίξιμοι.
Οπότε ας αφήσουμε αυτόν τον άνθρωπο να τελειώσει την χρονιά και να κάνει τις κινήσεις που θέλει και να τον κρίνουμε στο τέλος της. Όχι σε τρία χρόνια αλλά στο τέλος αυτής της χρονιάς.
Αν καταφέρουμε και διώξουμε έναν τέτοιο τεχνικό διευθυντή σε 3 μήνες ήμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Με δυο κινήσεις το χειμώνα αυτή η ομάδα θα κάνει πλάκα στους αντιπάλους στα πλέι οφ.
Οι άνετες νίκες με ΑΕΚ και ΠΑΟ εμένα αυτό μου λένε.
Λοιπόν για τον Άρνεσεν νομίζω ότι γίνεται πόλεμος από πολλούς δημοσιογράφους και αυτό περνάει και στον κόσμο.
Δημοσιογράφοι(αν χαρακτηρίζονται έτσι) σαν τον Ραπτόπουλο και τον Πετρουλάκη νομίζω ότι δεν θέλουν το καλό του ΠΑΟΚ οπότε και δεν τους αρέσει να υπάρχει ένας άνθρωπος σαν τον Αρνεσεν στον ΠΑΟΚ γιατί ξέρουν τι θα επακολουθήσει.
Τα λεφτά του Σαββίδη με τις γνώσεις και την ικανότητα του Άρνεσεν θα κάνουν τον ΠΑΟΚ πολύ μεγάλο.
Αν βέβαια μείνει στον ΠΑΟΚ ο Άρνεσεν και δεν καταφέρουν να τον διώξουν.
Είναι και άλλοι δημοσιογράφοι παοκτσήδες που είχαν τα μέσα με τις προηγούμενες διοικήσεις και το παρεάκι χάλασε και χάσαν ειδήσεις και τα μέσα στην ΠΑΕ. Προφανώς και δεν τους αρέσει η νέα κατάσταση.
Οπότε πέσαν όλοι να φάνε τον Δανό για την βόλεψή τους και όχι για τον ΠΑΟΚ.
Ο Σαββίδης έχει συμβούλους που δεν θα έπρεπε να έχει οπότε τα πράγματα είναι δύσκολα και ίσως και να τον διώξει τον Αρνεσεν. Γιατί απλά ο Σαββίδης όσο καλός επιχειρηματίας και να είναι στο ποδόσφαιρο κάνει την μια πατάτα μετά την άλλη.
Πάνε να διώξουν έναν τεχνικό διευθυντή (που τυχαίνει να είναι και στους καλύτερους της Ευρώπης) σε μια μεταγραφική περίοδο. Απίστευτο και όμως στον ΠΑΟΚ γίνονται αυτά.
Προσπαθούνε να βγάλουν σκάρτες τις μεταγραφές της ομάδας στηριζόμενοι κυρίως στον Σάμπο. Που όμως τους διαψεύδει πανηγυρικά τον τελευταίο καιρό. Ήταν η σημαία ο Σάμπο για να υποστηρίξουν ότι οι μεταγραφές δεν είναι πετυχημένες. Όμως ο Σάμπο ίσως είναι και το καλύτερο κεντρικό χαφ στο πρωτάθλημα. Και το δείχνει σιγά σιγά. Απλά ήθελε κάποιο χρόνο προσαρμογής και να μην τον βρίζουν από την κερκίδα οι ίδιοι οι φίλαθλοι της ομάδας.
Ας πάρουμε έναν έναν τους παίχτες που ήρθαν
Ροντρίγκες - από τα καλυτερα εξτρέμ στο πρωτάθλημα
Σάμπο - Παίχτης βουνό στο κέντρο με απίστευτη ταχύτητα για το ύψος του και αμέτρητα τρεξίματα
Λέοβατς - καλό αριστερό μπακ με ταχύτητα. Είναι όμως μπακ και όχι εξτρέμ για αυτό αδικείται από την θέση που παίζει
Ζάιρο - παίχτης με ατομική ενέργεια και με αυτόν μέσα διαλύσαμε την άμυνα του ΠΑΟ. Ο Τούντορ δεν του δείχνει εμπιστοσύνη και αυτό είναι άλλο θέμα
Τσίμιροτ - απο τα μεγαλύτερα ταλέντα του βοσνιακού πρωταθλήματος.. Το ότι ήταν τραυματίας δίνει την ευκαιρία να τον βγάλουν και αυτόν άχρηστο
Μαλεζάς - τον ξέρουμε όλοι ότι είναι καλός παίχτης και βοηθάει
Όλσεν - ίσως είναι η μόνη αποτυχία στις μεταγραφές. Και αυτός όμως το θέμα του μπορεί να ήταν ψυχολογίας και προσαρμογής όπως του Σάμπο που ανέβηκε με τον καιρό. Απίστευτα προσόντα και ο Ολσεν αλλά κολούσε το μυαλό του.
Αντόνις -δεν τον έχουμε δει και δεν τον ξέρουμε. Να τον βγάλουμε άχρηστο και αυτόν? Εγώ θέλω να τον δω στο χορτάρι
Μπερμπάτοφ - μεταγραφή Σαββίδη
Οπότε έναν έναν αν πάρουμε τους παίχτες κανένας πλην Ολσεν δεν είναι αρνητικός. Υπάρχει κανένας Μαντούρο μέσα σε αυτούς? Κανένας Μαρτενς? Κανένα άλλο αργοκίνητο καράβι?
όλοι τους είναι σχετικά νεαροί, ταλαντούχοι και εξελίξιμοι.
Οπότε ας αφήσουμε αυτόν τον άνθρωπο να τελειώσει την χρονιά και να κάνει τις κινήσεις που θέλει και να τον κρίνουμε στο τέλος της. Όχι σε τρία χρόνια αλλά στο τέλος αυτής της χρονιάς.
Αν καταφέρουμε και διώξουμε έναν τέτοιο τεχνικό διευθυντή σε 3 μήνες ήμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Με δυο κινήσεις το χειμώνα αυτή η ομάδα θα κάνει πλάκα στους αντιπάλους στα πλέι οφ.
Οι άνετες νίκες με ΑΕΚ και ΠΑΟ εμένα αυτό μου λένε.
goran 64 έγραψε:Άάάντε μπρε ΜΑΝΙΑΚΕΕΕ...Ο spyretto μπρεεε; Δεν πιστεύω να σοβαρολογείς μπρεεε...MANIAKOS έγραψε:Το κακο ειναι οτι θυμάσαι πολυ λαθος για να κριτικάρεις τα λάθη τουςspyretto έγραψε:Οταν λες καθυστερούσε χαρακτηριστηκά η πρόσληψη, τι εννοείς; Γιατί η πρόσληψη έγινε τέλη Μαίου. Ο ίδιος καθυστέρησε να πάρει προπονητή και γενικά στις μεταγραφές.
Κι όπως πάντα: "Στο βάθος λειτουργεί φροντιστήριο για C.B. τύπου Τσιρίλο...Η επιτυχία βρίσκεται όταν η μπάλα πάει στην κερκίδα
...Όταν φτάνει να σπάει κανένα βιτρό τζάμι της Αγιά Βαρβάρας επαναλαμβάνουμε την άσκηση μέχρι να πετύχουμε τον Σέρα στην 4
![]()
![]()
..."
Πρώτον δεν κριτίκαρα, δεύτερον απλά παραθέτω ένα γεγονός. Ο Αρνεσεν ήταν στην κερκίδα στο τελευταίο ματς των πλέι-οφ στην Τούμπα και ανακοινώθηκε τέλη Μαίου. Τώρα αν εννοείς γιατί δεν έκλεισε αμέσως μετά την αποχώρηση Βρύζα τον Φλεβάρη αυτό έχει να κάνει με το ότι ήταν ακόμα ΤΔ στην Μέταλιστ.
Η πρόσληψη Τούντορ έγινε 1η Ιουλίου, δηλαδή παραπάνω απο ΜΗΝΑ αφ''οτου ανέλαβε ο Αρνεσεν.
Δεν είναι πια και τόσο παλιά τα "γεγονότα" για να μην θυμάμαι. μάλλον εσύ έχεις μπερδευτεί.
το ότι η πρόσληψη τούντορ έγινε τόσο καιρό μετά, θα μπορούσε κανείς να πει ότι επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ο όλος σχεδιασμός ξεκίνησε αργά spyretto. δεν είναι κάτι που το αναιρεί.
και πίστεψε με, κανένας σοβαρός αδ,τδ κτλ δεν κάνει κρίσεις απο το πρώτο..ημίχρονο αλλά δίνει τον αναγκαίο χρόνο σε όλους να δείξουν τι αξίζουν...
και πίστεψε με, κανένας σοβαρός αδ,τδ κτλ δεν κάνει κρίσεις απο το πρώτο..ημίχρονο αλλά δίνει τον αναγκαίο χρόνο σε όλους να δείξουν τι αξίζουν...
Λοιπόν για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους...Μέχρι τις 30 Ιουνίου ισχύουν τα συμβόλαια παικτών και προπονητών σε όλες τις ομάδες της Ευρώπης εκτός "νησιού"...Από εκεί και πέρα θέλω να μου απαντήσεις σε παρακαλώ ένα προς ένα στα ακόλουθα φίλε μου spyretto:
1...Χρόνος για διαπραγμάτευση δεν χρειάζεται;
2...Τα capital controls δεν έπαιξαν κανένα ρόλο (όχι όσον αφορά την πληρωμή του αλλά γενικότερα την οικονομική αξιοπιστία της χώρας); Ο ίδιος ο Άρνεσεν λες να μην "πάγωσε" με μία πρωτόγνωρη για εκείνον κατάσταση που παρουσιάστηκε μπροστά του και ίσως ενώ είχε πάρει τις πιθανά πολύ καλύτερες αποφάσεις του και ήταν έτοιμος να τις υλοποιήσει;
3...Ο Π.Α.Ο.Κ. μίας πτωχευμένης (ναι, αυτό ήμασταν τότε για όλους τους ευρωπαίους φίλε μου spyretto και μην το ξεχνάς αφού το ήξερες και συ κι εγώ κι όλοι μας) Ελλαδίτσας ήταν μήπως ο ελκυστικότερος προορισμός για τον Τούντορ ή για οποιονδήποτε άλλον προπονητή;
4...Από 30 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου είναι υπερβολικά μεγάλος χρόνος για να εξεταστούν τόσο σοβαρά θέματα από δύο πλευρές μέχρι να συμφωνήσουν σε κάτι;
5...Πιστεύεις ότι αν δεν είχες Άρνεσεν θα έφερνες έστω οποιονδήποτε άλλον ΞΕΝΟ προπονητή της προκοπής υπό τις υπάρχουσες συνθήκες;
2...Τα capital controls δεν έπαιξαν κανένα ρόλο (όχι όσον αφορά την πληρωμή του αλλά γενικότερα την οικονομική αξιοπιστία της χώρας); Ο ίδιος ο Άρνεσεν λες να μην "πάγωσε" με μία πρωτόγνωρη για εκείνον κατάσταση που παρουσιάστηκε μπροστά του και ίσως ενώ είχε πάρει τις πιθανά πολύ καλύτερες αποφάσεις του και ήταν έτοιμος να τις υλοποιήσει;
3...Ο Π.Α.Ο.Κ. μίας πτωχευμένης (ναι, αυτό ήμασταν τότε για όλους τους ευρωπαίους φίλε μου spyretto και μην το ξεχνάς αφού το ήξερες και συ κι εγώ κι όλοι μας) Ελλαδίτσας ήταν μήπως ο ελκυστικότερος προορισμός για τον Τούντορ ή για οποιονδήποτε άλλον προπονητή;
4...Από 30 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου είναι υπερβολικά μεγάλος χρόνος για να εξεταστούν τόσο σοβαρά θέματα από δύο πλευρές μέχρι να συμφωνήσουν σε κάτι;
5...Πιστεύεις ότι αν δεν είχες Άρνεσεν θα έφερνες έστω οποιονδήποτε άλλον ΞΕΝΟ προπονητή της προκοπής υπό τις υπάρχουσες συνθήκες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 29 Νοέμ 2015, 16:11, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Κι όμως κάπου μπερδεύτηκες εσύ. 26 ΙουΝίου ο Τούντορ ήταν στη Μεσήμβρια από το πρωί (άλλος ήταν που άργησε...), για να κάνει την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες, ουσιαστικά είχε κλείσει τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν.spyretto έγραψε: Η πρόσληψη Τούντορ έγινε 1η Ιουλίου, δηλαδή παραπάνω απο ΜΗΝΑ αφ''οτου ανέλαβε ο Αρνεσεν.
Δεν είναι πια και τόσο παλιά τα "γεγονότα" για να μην θυμάμαι. μάλλον εσύ έχεις μπερδευτεί.
Τώρα, αν το transfermarkt (για τυπικούς λόγους) αναφέρει 1.7.2015 είναι άλλο θέμα.
ΥΓ: Η φερόμενη ως δήλωση Βεζυρτζή, αντικατοπτρίζει ακριβώς και για πολλά χρόνια την δική του θητεία στο μπάσκετ.
27 Μαίου Αρνεσεν 26 Ιουνίου Τούντορ = ακριβώς ένας μήνας. Τα πλειοφ τελείωσαν 7 Ιουνίου..ποιος άργησε λοιπόν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Κυρ 29 Νοέμ 2015, 16:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έπαθε και έμαθε λοιπόν ρε Στέφανεstephanos έγραψε:spyretto έγραψε:
ΥΓ: Η φερόμενη ως δήλωση Βεζυρτζή, αντικατοπτρίζει ακριβώς και για πολλά χρόνια την δική του θητεία στο μπάσκετ.
Ελπίζω να μην τον "φορέσει" καπέλο στον Άρνεσεν γιατί σε κανένα εξάμηνο θα μιλάμε για τα καταστροφικά εσωτερικά "capital controls" του Π.Α.Ο.Κ. !!!
Για team manager και λόγω της προηγούμενης προσφοράς του στον οργανισμό Π.Α.Ο.Κ. θα το δεχόμουνα να τον δοκίμαζε έως τον Ιούνιο...Τίποτε παραπάνω...
Προσωπική μου γνώμη πάντα...Ο Ιβάν πληρώνει (και με τις δύο έννοιες της λέξης)...
Ο Σαββίδης έχει την συνήθεια να αργεί γενικά αλλά στο θέμα Αρνεσεν δεν άργησε..ο Αρνεσεν ήταν που έψαχνε 2 μήνες σέντερ φορ και τελικά δεν βρήκε.
Κάποιοι λεέν ότι μπορεί να ήταν και "τακτική" για να έρθει ο Μπέρμπατοφ...τέσπα, θα τον κρίνουμε από τις μελλοντικές του κινήσεις. Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής.
Κάποιοι λεέν ότι μπορεί να ήταν και "τακτική" για να έρθει ο Μπέρμπατοφ...τέσπα, θα τον κρίνουμε από τις μελλοντικές του κινήσεις. Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής.
Spyrettoooooo...Μ ακουουουουουουούςςςςς;;;;;;;;goran 64 έγραψε:Λοιπόν για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους...Μέχρι τις 30 Ιουνίου ισχύουν τα συμβόλαια παικτών και προπονητών σε όλες τις ομάδες της Ευρώπης εκτός "νησιού"...Από εκεί και πέρα θέλω να μου απαντήσεις σε παρακαλώ ένα προς ένα στα ακόλουθα φίλε μου spyretto:
Ο Τουντορ φιλε πρωτοακουστηκε στισ 12 Ιουνιου.5 μερες μετα τα πλει οφ.και εκλεισε στις 18 Ιουνιου.δεν το λες και αργα,εφοσον στη μεση μαπινουν διαπραγματευσεις,συζητησεις για οικονομικα θεματα κτλ..
http://www.gazzetta.gr/stili/oi-prwtagw ... -ston-paok
http://www.sport24.gr/football/omades/P ... 36199.html
http://www.gazzetta.gr/stili/oi-prwtagw ... -ston-paok
http://www.sport24.gr/football/omades/P ... 36199.html
Έφερε και παίκτες από dvd ιντιο πια Άλαν μπαιανο καραλιτς τους θυμάσε ; τραγική η τελευταία ενασχόληση του με παε το μόνο που μας έμεινε είναι τα μπινελίκια με τον Λάκη στις συνεδριάσεις του δσ ελπίζω να έχουμε το πολύ παλιό καλό βεζυρτζη αν και η συνέντευξη του με απογοήτευσεDC έγραψε:Ρε συνονόματε ... από τον Παντελάκη και δώθε μεσολάβησαν κάπου 10 πρόεδροι και τρεις τίτλοι μέχρι τον Ιβάν ...
Ή μήπως ήταν λάθος και το δάνειο των 2 εκατομμυρίων που πήρε μαζί με τον Οικονομίδη, όταν χρωστούσαμε και της Μιχαλούς και γλυτώσαμε τα χειρότερα;
Όσο για την εκπαραθύρωση που λες, εγώ σηκώνω τα χέρια γιατί τότε ήμουν 10-12 χρονών ενώ εσύ μάλλον κάπου στα 25-26 και τα ξέρεις σίγουρα καλύτερα.
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
και γενικά, θεωρώ ότι οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση (περι διεύρυνσης, αλλαγων στην παε) μπορεί να πάει είτε στο τόπικ του Ιβάν, είτε -καλύτερα- στο Ερωτήσεις - Προτάσεις Γ.Σ Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ που παραμελημένο φαίνεται να επανέρχεται στο προσκήνιο...
βασικά, όχι εδώ είπαμε, υπάρχουν αντίστοιχα τόπικ, που μάλιστα μερικές απο τις δημοσιεύσεις σας θα μεταφερθούν εκεί.
λίαν συντόμως!
λίαν συντόμως!
Δε με χαλάει να μεταφερθούνε οπουδήποτε - ακόμη κ στα ανέκδοτα - , αλλά ίσως τελικά όλη η κουβέντα δεν είναι καθόλου off-topic σχετικά με το Φράνκ.
Ισως έχει ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολύ να κάνει μ'αυτόν.
Ισως έχει ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολύ να κάνει μ'αυτόν.