Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από ace79grpaok »

dhladh μια μερα πριν φυγουν ολλανδια θα αρχισουν να ανακοινωνουν μεταγραφες?καλα κρασια
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

ace79grpaok έγραψε:26/6 και ουτε ΜΙΑ μεταγραφη ,εξτρεμ ουτε για δειγμα αν κανεις φλωκο απο τους λοκομοτιβας μην ζητας τα ρεστα,οσο για χθες καλος χρυσος ο αρνεσεν αλλα για μεταγραφες ΜΟΥΓΚΑ

Ασε το παραξηλωσες ρε,δεν σε παρεξηγω ομως γιατι τοσα χρονια ειναι ξεκαθαρο οτι εισαι εξαρτημενος απο τις μεταγραφες.
Αν γινοταν καθε χρονο να ερχονται καμια 10αρια ποδοσφαιριστες θα ησουν ευτυχισμενος.
Και μη μου πεις μα μου σου του γιατι ετσι ειναι και το ξερεις.
Και εγω τη γουσταρω αυτη την περιοδο οπως οι περισσοτεροι οπαδοι παγκοσμιως αλλα εσυ το εχεις τερματισει.
Οσοι ξερουν αγγλικα και δεν ακουσαν τον Δανο μεσα απο τη μεταφραση (που ηταν σε πολυ καλο επιπεδο σε σχεση με αλλες φορες) ηταν ξεκαθαρος λεγοντας οτι πρεπει να αξιολογηθει το ροστερ απο τον προπονητη πριν παρουν οποιαδηποτε αποφαση για αποδεσμευση-πωληση ποδοσφαιριστη.
Οποτε αν δεν υπαρχουν αποχωρησεις μη περιμενεις πολλα πολλα γιατι το ροστερ ειναι ηδη πολυ μεγαλο.
Για να μη παρεξηγηθω,απλα λεω οτι ειναι μεγαλο χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι και καλα δομημενο.
Ετσι οπως ειναι το ροστερ και χωρις καμια αποχωρηση παμε για τερματοφυλακα,στοπερ,και εναν ακραιο.
Μολις αποδεσμευθουν 6-7 ποδοσφαιριστες τοτε ξανασυζηταμε.
Ξαναγραφω αν δεν φυγουν ποδοσφαιριστες μη περιμενετε πολλα.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Τι θα λέγατε,έτσι για καμιά βδομάδα ρε γμτ,να πάψουμε τη μίρλα? Να δούμε πως είναι... Που ξέρετε,ίσως μας αρέσει!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

kala εγω ειμαι εξαρτημενος απο τις μεταγραφες ?κατσε τοτε με τον σαλπι και τον τζαβελλα και μην εχεις απαιτησεις,το να παρεις ψηλο σεντερ μπακ ,6αρι και αριστερο εξτρεμ ειναι πολυτελεις και οχι βασικες ελλειψεις που σε καταντησαν 5ο ,εγω φταιω που θελω 10 παικτες ,βρε δεν τραβαμε τα βυζια μας λεω εγω
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Μην το δένεις κόμπο πως ΔΕΝ θα αποκτηθούν παίκτες...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

ace79grpaok έγραψε:dhladh μια μερα πριν φυγουν ολλανδια θα αρχισουν να ανακοινωνουν μεταγραφες?καλα κρασια
Δηλαδή πριν την προετοιμασία, σε χαλάει...

Όταν δεν έχουν δει καν το ροστερ, που θες να ξέρουν τι παίχτες θα πάρουν;

Που επίσημα μεταγραφές ξεκινάνε σε 4 μέρες

Που όλες οι ομάδες του πλανήτη κάνουν μέχρι 31/8. Όλες. Μόνο εμείς να τελειώσουμε πριν καν τον Ιούλιο

Να πάρουμε παίχτες για να χαιρόμαστε. Όχι γιατί αυτόν χρειαζόμαστε, αλλά γιατί αυτός είναι ΣΉΜΕΡΑ διαθέσιμος. Άντρα θέλω, τώρα τον θέλω
pirate_salonica έγραψε:Τι θα λέγατε,έτσι για καμιά βδομάδα ρε γμτ,να πάψουμε τη μίρλα? Να δούμε πως είναι... Που ξέρετε,ίσως μας αρέσει!
Ε τώρα αδερφέ μλκς είσαι; Τι είναι τώρα αυτά που ζητάς;

Σε λίγο θα ζητήσεις και εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που μόλις ήρθαν. Ήμαρτον δηλαδή, λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει!
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Τα καλά παικτακια κλείνουν σε ομάδες από τώρα...μετα ότι σαβούρα περισσεύει θα κυκλοφορεί εως τέλη Αυγούστου...
Εκτός αν μας πουν τότε ότι δεν βρήκαν αυτό που έψαχναν και δεν θα κανουν μεταγραφές...
Το χουμε ξαναζήσει....
Βρε μήπως τα πολλά. Τα έδωσε. Ο Ιβάν στον Φρανκ και θα κάνει οικονομίες ροστερ?
Γιατί δεν ανακοίνωσε το μπατζετ ο Φρανκ όπως σε όλες τις μεγάλες ομάδες;
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Και ο Σάλπι και ο Τζαβέλας και ΟΛΟΙ όσοι έχουν όρεξη και θέληση να παίξουν για τη φανέλα, έχουν θέση στην ομάδα, αρκεί να υπάρχει ξεκάθαρη θέση γι αυτους στο πλάνο και να μην καούν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ (ή ΟΛΟΙ....) όπως πέρσυ.

Αν κρίνει ο προπονητής ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ότι δεν έχουν, τότε θα θέλουμε άλλους στη θέση τους. Ως τότε περιμένουμε τον Τούντορ να κρίνει με τον Φρανκ.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

ace79grpaok έγραψε:kala εγω ειμαι εξαρτημενος απο τις μεταγραφες ?κατσε τοτε με τον σαλπι και τον τζαβελλα και μην εχεις απαιτησεις,το να παρεις ψηλο σεντερ μπακ ,6αρι και αριστερο εξτρεμ ειναι πολυτελεις και οχι βασικες ελλειψεις που σε καταντησαν 5ο ,εγω φταιω που θελω 10 παικτες ,βρε δεν τραβαμε τα βυζια μας λεω εγω
Γλυκος
Σκόνδρας Βιτορ Κόστα Ρατς
Νομποα Κάτσε
Σαλπι Περειρα Μακ
Κλάους

Τόσο χάλια δηλαδή που δε περνάς τους Κροάτες; Τόσο χάλια που δεν έχεις ελπίδες;

Στην ανάγκη μπαίνει Κιτσιου δεξί χαφ, στη κανονική του θέση δηλαδή
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα επαναλάβω ότι η δουλειά του FA δεν είναι να φτιάξει ομάδα για τον αγώνα με τους Κροάτες, αλλά να δημιουργήσει έναν αξιόλογο ποιοτικά, σταθερό ρόστερ σε βάθος 3ετίας. Αυτό σημαίνει ότι οι όποιες μεταγραφές πρέπει να καλύπτουν τις προϋποθέσεις αυτές καθώς και τα κριτήρια του προπονητή και, όπως είπε ο FA, δεν θα τελειώσουν στις 16 Ιουλίου, αλλά στις 31 Αυγούστου, ανάλογα με το πώς θα καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις των παικτών - στόχων.
Υπομονή λοιπόν και καμία απογοήτευση. Σημασία δεν έχει να γίνουν οι μεταγραφές γρήγορα, αλλά να προχωράει σωστά το 3ετές πλάνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Παρ 26 Ιουν 2015, 10:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Και μιλάω χωρίς καμία μεταγραφή για τις επόμενες 20 (!!!) Μέρες
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Σαλπι και Τζαβέλλας πάθος και θέληση έχουν
..αγωνιστικα χαρακτηριστικά δεν εχουν
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

εγω βλεπω την ζελα που σε εκανε γκομενα φετος να κλεινει το ροστερ της απο τωρα ενω ειχε ιδι μια ετοιμη ομαδα και εσυ που εχεις ΤΙΣ ελλειψεις να εισαι τρεις λαλλουν και 2 χορευουν ,κατσε να δουμε τους παικτες και ο σαλπι να δουμε τι θα δειξει και λοιπες πιπες το παιχνιδι με τους κροατες ειναι κομβικο στο να ξεκινησει καλα η χρονια χωρις γκρινια αν ειναι να αρχισουμε τα περσινα ,δνε πειραζει που αποκλειστηκα στο κυππελο δεν πειραζει που εφυγε η ευρωπη εγω θα ειμαι ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ και τα λεω τωρα,οπβως ειπε και ο ατηενς τα καλα παικτακια τα κλεινεις τωρα αν ειναι να δινω 1,2 εκ σε καποιον για να περιμενω μεχρι 31/8 για να κλεισω τα κενα κρατουσα και ζηση :evil:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Επαναλαμβάνω, και χωρίς τα παλικάρια από τα Γιάννενα
pgetsos έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:kala εγω ειμαι εξαρτημενος απο τις μεταγραφες ?κατσε τοτε με τον σαλπι και τον τζαβελλα και μην εχεις απαιτησεις,το να παρεις ψηλο σεντερ μπακ ,6αρι και αριστερο εξτρεμ ειναι πολυτελεις και οχι βασικες ελλειψεις που σε καταντησαν 5ο ,εγω φταιω που θελω 10 παικτες ,βρε δεν τραβαμε τα βυζια μας λεω εγω
Γλυκος
Σκόνδρας Βιτορ Κόστα Ρατς
Νομποα Κάτσε
Σαλπι Περειρα Μακ
Κλάους

Τόσο χάλια δηλαδή που δε περνάς τους Κροάτες; Τόσο χάλια που δεν έχεις ελπίδες;

Στην ανάγκη μπαίνει Κιτσιου δεξί χαφ, στη κανονική του θέση δηλαδή
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Υπάρχει τρόπος να κάνεις hide κάποιο μέλος και να μη σου εμφανίζει τα post του;
Sorry για το off topic