Karelias έγραψε:Στο μεταξύ είναι το 86 γεννηθείς ξέρω γω...Black_White_Heart έγραψε: Στα 30 φευγα σου να ερθεις να κανεις, τι συμβολαιο και τι στοχους να εχεις? κριμα...γιατι και στην Schalke για αλλαγη πας οπως σωστα εγραψε ενας φιλος πιο πριν. Πραγματικα ελπιζω να ειναι απλα μια τακτικη και να μας ερθεις τελευταια μερα σαν εκπληξη!![]()
Α ρε Αντελίνο. Κι εσύ όπως κι άλλοι αυτής της ομαδάρας έγινες αντικείμενο εκμετάλευσης
κι ασπίδα για την ανικανότητα ορισμένων εντός της ΠΑΕ.
Κλάϊν, ο πρώτος είσαι ή ο τελευταίος;
Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Πραγματικα εχει κουρασει το θεμα με τον βιερι.
Καθε μεταγραφικη περιοδο τα ιδια.
Μακαρι να υπογραψει να ησυχασει το κεφαλι μας.
Καθε μεταγραφικη περιοδο τα ιδια.
Μακαρι να υπογραψει να ησυχασει το κεφαλι μας.
-
Ο καρπετοτσάτσος σήμερα έχει άρθρο για τα πρόβατα ότι ο γαύρος καλά κάνει και κοιτάζει την εγχώρια αγορά γιατί έτσι έκαναν μεγαλες ομάδες όπως η Bayern με αγορές στυλ Lewandowski και Goetze.
Το να αποκτήσεις δηλαδή τους καλύτερους παίκτες του βασικού σου αντιπάλου από την Bundesliga και να τον θέλεις βασικό, παρομοιάζεται με την απόκτηση του τεράστιου Banana, από τον προτελευταίο της τεράστις superleague και να τον στείλεις δανεικό για τα φιλικά σου...
Ταυτόχρονα ήρθε να παίξει στην Ελλάδα ένας κορυφαίος παίχτης και οι φυλλάδες σήμερα μου έχουν πρωτοσέλιδα τη γριά και τη σμύρνη. Αν τον έφερνε ο γαύρος θα είχαν προλάβει να βγάλουν δώρο και αφίσα...
Το να αποκτήσεις δηλαδή τους καλύτερους παίκτες του βασικού σου αντιπάλου από την Bundesliga και να τον θέλεις βασικό, παρομοιάζεται με την απόκτηση του τεράστιου Banana, από τον προτελευταίο της τεράστις superleague και να τον στείλεις δανεικό για τα φιλικά σου...
Ταυτόχρονα ήρθε να παίξει στην Ελλάδα ένας κορυφαίος παίχτης και οι φυλλάδες σήμερα μου έχουν πρωτοσέλιδα τη γριά και τη σμύρνη. Αν τον έφερνε ο γαύρος θα είχαν προλάβει να βγάλουν δώρο και αφίσα...
- thanos-xanthi
και ολα δειχνουν την ανοργανωτη ΠΑΕ ,ετσι δεμιρη?Demir έγραψε:Πάντως οι παίκτες για στόπερ που παλέψαμε είναι τρομερές !! Moisander μεγάλος παίκτης - ηγέτης κ αρχηγός του Αγίαξ !! Μακάρι να τον κλείσουμε για καλοκαίρι !! Kamia glik ! Αρχηγός τορινο!!! 26 ετών!!
Και ινσαουραλδε!!
Πάρε έναν από moi sander - insauralde και κλείσε και rafaelov για 10αρι το καλοκαίρι !!
Τώρα έναν εξτρεμαρο και είσαι πανέτοιμος !!
που δε δουλευει, που ολοι τα ξυνουν, τσαμπα λεφτα (λες και τα δινουμε απο την τσεπη μας)
για να κραξουμε ομως πρωτοι πρωτοι ειμαστε
ειδικα αν εχει καταφερει να κλεισει για καλοκαιρι τον Moisander, περιμενω πολλα αδερφια να εμφανιζονται με το συνδρομο Κομανετσι..
- ace79grpaok
Εμπρος,λοιπον,λατρεις της νεοΠΑΟΚτσηδικης νοοτρομιας....
Αφου εχετε ξεσκισει οποιονδηποτε αναπνεει μεσα στον ΠΑΟΚ.....μπορειτε αφοβα να ξεσκισετε και ενα απο τα καλυτερα παιδια που περασαν απο τον ΠΑΟΚ!!!!
Βιερινια,αγορι μου....ΜΑΚΡΥΑ!!!!!!!
ΟΥΤΕ ΣΤΑ 50,ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!!
Αφου εχετε ξεσκισει οποιονδηποτε αναπνεει μεσα στον ΠΑΟΚ.....μπορειτε αφοβα να ξεσκισετε και ενα απο τα καλυτερα παιδια που περασαν απο τον ΠΑΟΚ!!!!
Βιερινια,αγορι μου....ΜΑΚΡΥΑ!!!!!!!
ΟΥΤΕ ΣΤΑ 50,ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!!
- ace79grpaok
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Ρε σεις περιμένετε να δούμε. Μην κράζετε. Μπορεί μέχρι το μεσημέρι να βγεί και να διαψεύσει τις δηλώσεις. Ή μπορεί να πει οτι αυτά τα είπα πριν 4 μηνες. Τώρα άλλαξαν τα πραγματα. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στον Ιβαν. Περιμένω.
- Ekatnetworkltd
Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Εμείς πάντος δεν παιζόμαστε με τίποτα μα τίποτα!και ούτε μπορείς να μας πιάσει και πουθενά!
κόβω πάλι το φόρουμ μέχρι την επόμενη ανακοίνωση της ΠΑΕ, χτες πρωί που το ξαναέκανα δούλεψε 

Κ για να συνεχίσω το θέμα έχει πολλά θετικά υπέρ του ΠΑΟΚ. 1) ειναι 29 του δίνει συμβόλαιο μεχρι τα 33 εγγυημενα 8 εκατ. δε θα τα βρει πιθανόν πουθενα αλλου. 2) Πιθανόν θα παίζει Τσου λου. 3) ΒΑΣΩ - ΚΟΡΗ και ΠΕΘΕΡΑ -για να μην το βάλω νουμερο 1- . 4) Γουστάρει την πόλη και τον ΠΑΟΚ και θα τον εχουμε ΘΕΟ. 5)ο Φερναντου θα τον έχει υπόψιν του παντα πόσο μάλλον στην Ελλάδα που θα έχει πάντα-γερος ναι ειναι - στα ποδια του παιχνιδια .
Το μονο αρνητικό της υπόθεσης είναι ο γαυρολιακος μανατζερ του.
Το μονο αρνητικό της υπόθεσης είναι ο γαυρολιακος μανατζερ του.
Ο Βιερινια μας χάρισε όμορφες στιγμές όπως και η ομάδα μας του έδωσε την ευκαιρία να αναδειχτεί. Του δώσαμε όπως μας έδωσε και αυτος. Τώρα αν θέλει να έρθει να κλείσει την καριέρα του στα 36 του για εμένα είναι καλοδεχουμενος. Μη τρελαθούμε κιόλας εδώ κάποιοι βρίσκανε καλή ιδέα να κλείσει την καριέρα του σε εμάς ο 37αρης Καραγκούνης που το μόνο που μας πρόσφερε ήταν κάτι βουτιές στη Τούμπα
- kataramenos5
Για ποιο πραγμα επεσε κράξιμο?Μηπως γι αυτό:thanos-xanthi έγραψε: για να κραξουμε ομως πρωτοι πρωτοι ειμαστε
Βάζετε ένα χρονικό όριο για το πότε θα γίνουν οι χειμερινές μεταγραφές;
ΖΒ : "Στόχος μας είναι να έχουμε ένα παίκτη μέχρι τις 27/12 και τους υπόλοιπους δύο μέχρι τις 10 Ιανουαρίου".
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.fcpaok.net/paok-news/football-news/129-football-interviews/1258-2014-12-24-09-37-16
ΥΓ Μανιακε χθες το βράδυ κατι λεγαμε περι μνήμης του ΠΑΟΚτση κλπ .Ηρθε ο Κοστα και όλα ξεχάστηκαν.

-
Εγω πρωσωπικα δεν τον κραζω, ζωη του ειναι και κανει οτι θελει! Δεν θα ξεχασω ποτε τις στιγμες που μας χαρισε!
Απλα πιστευω οτι τωρα μπορει να προσφερει περισσοτερα απ οτι σε 2-3 χρονια (αποψη μου).
Αν ειναι καποιος που θα κραξω ειναι ο σκατο μανατζερ του! Που αν ειχε προταση απο τον γαυρο θα εκανε τα παντα για να τον στειλει εκει.
Απλα πιστευω οτι τωρα μπορει να προσφερει περισσοτερα απ οτι σε 2-3 χρονια (αποψη μου).
Αν ειναι καποιος που θα κραξω ειναι ο σκατο μανατζερ του! Που αν ειχε προταση απο τον γαυρο θα εκανε τα παντα για να τον στειλει εκει.

- john4serres
Από ιατρικές εξετάσεις περνάει αυτή τη στιγμή ο Ρικάρντο Κόστα
πηγη ΠΑΟΚ24
πηγη ΠΑΟΚ24