Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
- pagotatzis
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Για να δούμε , θα εκμεταλλευτούν την σημερινή απεργία για να βγάλουν καμία ανακοίνωση;
το έχουν ξανακάνει αν δεν απαιτούμε
το έχουν ξανακάνει αν δεν απαιτούμε
- hasio_john
Μπράβο φίλε....eorptol έγραψε:Άντε ρε λίγη θετική ενεργεία να βοηθήσουμε τα παιδια πιτσιρικάδες και έμπειρους ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ και ολοι θα ΚΡΙΘΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ομως ΕΜΕΙΣ να ειμαςτε εκει και να τους βοηθήσουμε

-
Πιστεύω η δοκιμή του παίχτη αν όντως ισχύει η περίπτωση γίνεται στα πλαίσια μιας επένδυσης χαμηλού ρίσκου για κάτι επιπλέον.Για παράδειγμα κάτι τέτοιο θα ήταν και η απόκτηση του Φορτούνη, βέβαια εκεί το ρίσκο θα ήταν υψηλότερο λόγω μεγαλύτερης επένδυσης...Εγώ θα προτιμούσα φυσικά στη λογική αυτή να έφερναν πιο σίγουρες λύσεις...π.χ. Iheanacho δανεικός από ManCity ή το βραζιλιανάκι ο επιθετικός Leandro...
Στα άμεσα τώρα...όσο καλά και να τα πάνε οι πιτσιρικάδες τα κενά στο ρόστερ είναι δεδομένα....Θέλεις τουλάχιστον 1cb-1mc-1aml για να είσαι αν μη τι άλλο ανταγωνιστικός...Αν θες να λες οτι έχεις και βάθος χρειάζεσαι επιπλέον 1cb-1amrl-1dmc και ίσως έναν amc-fc...
Αυτά...
Στα άμεσα τώρα...όσο καλά και να τα πάνε οι πιτσιρικάδες τα κενά στο ρόστερ είναι δεδομένα....Θέλεις τουλάχιστον 1cb-1mc-1aml για να είσαι αν μη τι άλλο ανταγωνιστικός...Αν θες να λες οτι έχεις και βάθος χρειάζεσαι επιπλέον 1cb-1amrl-1dmc και ίσως έναν amc-fc...
Αυτά...
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Τρί 05 Αύγ 2014, 14:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μετά μπορεί να μην μπορέσουν να βγάλουν τα εσώψυχά τους και τα απωθημένα τους .eorptol έγραψε:Τελειωςαν οι μεταγραφες ; Κρίνεις κατι που ακόμη δεν ειδες ; Γιατι ; λίγη υπομονή και ολοι θα ΚΡΙΘΟΥΝ αλλα απο το αποτέλεσμα οχι απο υποθέσεις και θεωρίες συνομωσιαςobanebane έγραψε:eorptol έγραψε:Κρσζουμε εκ του αποτελεσματος η βαση υποθεσεων θεωριων κλπ. ;
Τι υποθεσεις,δουλευομαστε ρε πτολεμαιδα? η ομαδα ειναι ξεβρακωτη και σε 2 εβδομαδες παιζουμε επισημο παιχνιδι που σε μεγαλο βαθμο θα κρινει τη χρονια μας.
Αν δε δουμε λιγο ευρωπη φετος τι θα δουμε,τον χοντρο να κανει παλι πλακα και τον ΠΑΟΚ να τρωει σφαλιαρες απο χωρια?
Καθε χρονο στο ιδιο εργο θεατες δε παλευετε.
- aisiodoksos
παντως για να μην ανακοινωθηκε απο την παε οτι δοκιμαζεται καποιος ποδοσφαιριστης και οτι θα χρησιμοποιηθει στο σημερινο φιλικο εμενα μου λεει οτι δεν υπαρχει τιποτα και οτι τζαμπα ψαχνουμε και βριζουμε..μη σου πω οτι θα σου παρουσιασει καναν παικταρα και θα τριβουμε τα ματια μας (οχι απο τα κολλυρια
) ..
για αυτο σημερα παμε ολοι στο ναο εστω και σε φιλικο παμε να δουμε απο κοντα την καψουρα μας!

για αυτο σημερα παμε ολοι στο ναο εστω και σε φιλικο παμε να δουμε απο κοντα την καψουρα μας!

έχω περιέργεια τι θα γινόταν εάν δεν ανέβαζε την φωτό ο buffalobill το όνομα το βγάλανε απ την φωτό που κανεις δεν μπορούσε να διακρίνει τίποτα
Ρε μπας και ηταν ψευτικη η φοτο για να κανει ο μπιλ ρομπα τους αρδ ;
:)

- paok kerkyra
Ανεξάρτητα από τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις όποιος μπορεί σήμερα καλό θα ήταν να πάει Τούμπα να δεί την ΠΑΟΚΑΡΑ μετά από περίπου δυο μήνες στον ναό να χειροκροτήσει και τα πιτσιρίκια που εχουν βγεί από τα σπλάχνα του συλλόγου και ας αφήσει την γκρίνια και την μίρλα στην άκρη για 2 ωρίτσες και ας ευχαριστηθεί λίγο Π.Α.Ο.Κ.
- ΑποστόληςΑ
Αν ήμουν Θεσσαλονίκη θα πήγαινα. Όταν είσαι άρρωστος θέλεις το σιρόπι σου. ΤΕΛΟΣ.
- Ekatnetworkltd
Έτσι και ΚΟΛΟΑΡΔ ΞΕΣΙΚΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΦΟΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ!
Επειδή έχουμε λίγο πολύ μπερδευτεί όλοι με τον Alieu, έφτιαξα ένα timeline της καριέρας του για να κλείσουν μερικά στόματα!
Μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ http://cdn.knightlab.com/libs/timeline/ ... PotanoSans.

Μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ http://cdn.knightlab.com/libs/timeline/ ... PotanoSans.
- navigator11
Θα σταματήσουν δηλαδή, φίλε, οι κακοπροαίρετοι και τα χάπατα να'χουν σαν Ευαγγέλιο τις ΠΑΠΑΡΙΕΣ τους;
- desperando
- Επικοινωνία:
υπαρχει περιπτωση ρε μαγκες να ξεσκεπασε εστω και ενας αρδ αυτο το ονομα απο μονος του?
αυτον δεν τον ξερει ουτε η μανα του,και τον σερλοκ να εβαζες δεν θα μπορουσε να τον βρει.
σιγουρα το ονομα στα αρδ το εδωσαν απο την παε.
τωρα αν ειναι τοσο μαγκες στην παε ουτως ωστε να δωσουν ενα ψευτικο ονομα στους αρδ ενος παγκοσμιως αγνωστου ποδοσφαιριστη που ταυτοχρονα μοιαζει και με την εικονα που εχουμε απο την φωτο... ε τι να πω τοτε μπραβο τους.
εγω δυστυχως δεν τους εχω ικανους για κατι τετοιο.
το πιο πιθανο ειναι να τον δοκιμασαν στην σημερινη προπονηση με τον αγγελο να λεει μετα το πρωτο 20λεπτο της προπονησης ΄΄τι ειναι αυτο το πεθαμενο που μου φερατε ?΄΄και να παει απο κει που ηρθε. μετα αυτος θα ανεβαζει στον λογαριασμο του στο φου μπου οτι επαιξε στον ΠΑΟΚ και ολα μελι γαλα
αυτον δεν τον ξερει ουτε η μανα του,και τον σερλοκ να εβαζες δεν θα μπορουσε να τον βρει.
σιγουρα το ονομα στα αρδ το εδωσαν απο την παε.
τωρα αν ειναι τοσο μαγκες στην παε ουτως ωστε να δωσουν ενα ψευτικο ονομα στους αρδ ενος παγκοσμιως αγνωστου ποδοσφαιριστη που ταυτοχρονα μοιαζει και με την εικονα που εχουμε απο την φωτο... ε τι να πω τοτε μπραβο τους.
εγω δυστυχως δεν τους εχω ικανους για κατι τετοιο.
το πιο πιθανο ειναι να τον δοκιμασαν στην σημερινη προπονηση με τον αγγελο να λεει μετα το πρωτο 20λεπτο της προπονησης ΄΄τι ειναι αυτο το πεθαμενο που μου φερατε ?΄΄και να παει απο κει που ηρθε. μετα αυτος θα ανεβαζει στον λογαριασμο του στο φου μπου οτι επαιξε στον ΠΑΟΚ και ολα μελι γαλα