Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Karelias

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Δημοσίευση από Karelias »

GiorgosAtha έγραψε: Αυτό που έλεγα πέρυσι... φανταστείτε να είχε ο gay πέρυσι παίχτη εξτρέμ που στην πρώτη του χρονιά να έβαζε 10+ γκόλ και άλλες τόσες ασσίστ. Πόσα θα έπερνε ο χοντρός να τον μοσχοπουλήσει και πως θα τον παρουσιάζανε τα ΜΜΕ και οι οπαδοί. Σα να το βλέπω " Γιουβε και Τσέλσι σφάζονται στα πόδια του! ", " Η Ντόρτμουντ τον θέλει για αντικαταστάτη του Ρόις! " κτλ.
Σε εμάς λοιπόν είναι τιτίκα, λίγος, φλώρος και δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ. Αν μπορούσαμε θα τον δίναμε και τσάμπα!
(Για τον Λούκας μιλάω)

Πως περιμένουμε λοιπόν πχ. από τον Σαββίδη να παίξει στο φούλ ποτένσιαλ?
Ε, δεν είμαστε άμπαλοι σαν τους γαύρους.
Ο Σάμαρης πουλήθηκε 10 μύρια. Αν είναι αυτός παίχτης 10 μυρίων ο Νομπόα είναι 30 ακατέβατα.
Αν σε 3-4 χρόνια ο Σάμαρης αξίζει τόσα, το ξαναβλέπουμε. Δεν τα αξίζει, μπράβο στον γαύρο για το καλό deal.

Έλεος με τον Λούκας. Μια τιτίκα ολκής που έφαγε τα χρόνια του σε μια Καρπάτι που τους έκανε πλάκα ο Μπαλαφίνιο. Ναι είχε 10/10 (γκολ-ασσίστ) και καλά στημένα (που αν ήταν στον γαύρο θα λέγαμε, εμ βέβαια, τους δίνει το κοράκι γύρω γύρω τα φάουλτ, ένα θα μπει) αλλά η όλη του παρουσία στην ομάδα έχει αρνητικό πρόσημο.
Τον έφαγε η μιζέρια μας, λέει.
Για όνομα του ΠΑΟΚ, το κεφάλι του τον έφαγε.
Είχε ποτέ ο ΒιεΪρίνια 10/10 σε μια χρονιά; ;Όχι, είναι 28/26 σύνολο.
Έχουν σχέση οι δύο παίχτες; Προφανώς κι όχι, ο ένας είναι παίχτης κι ο άλλος τιτίκα, λίγος, φλώρος και δεν κάνει.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Karelia κάνεις ακριβώς αυτό που επισημαίνω. Πως λοιπόν θα πουλήσεις τον κάθε Λούκας/προϊόν όταν εσύ ο ίδιος αμέσως βγαίνεις και το μειώνεις?

Το αν αξίζει ή όχι μπορεί ως "μπαλαδόφατσα" μπορεί εσύ να το βλέπεις... το θέμα σου είναι όμως να βγεις και να πεις "εγώ σας τα έλεγα ότι είναι λίγος!" και να κράξεις? Ή να βγάλεις το μεγαλύτερο κέρδος από αυτόν?
Το θέμα μου λοιπόν, δεν είναι αν είναι τιτίκα ή όχι ο Λούκας... αλλά το όλο σύστημα που τελικά βγάζει εμάς τους "μπαλαδόρους" ζημιωμένους και τους "άμπαλους" κερδισμένους.
Σου πουλάει ο "άμπαλος" τον Σάμαρη 10 μύρια και εσύ ο "μπαλαδόρος" δίνεις τον Βιειρίνια 3 (που και αυτά δεν τα καρπώθηκες όλα εσύ). Πολλοί gay ξέραν ότι ο Σάμαρης είναι αγγούρι... αλλά τον προστάτευσαν και τσίμπησαν 10. Εσύ κάτσε να το παίζεις γνώστης του ποδοσφαίρου και να τσιμπάς τα 3.

Εν τέλει... προτιμώ το "γατί" Λούκας από τους Γιαννιώτα και Φέτφα γιατί και τον θεωρώ καλύτερο από αυτούς (προσωπική άποψη) και γιατί αν φάγαμε τον Λούκας τους άλλους δύο -με το παρελθόν που έχουν- θα τους κάνουμε μια χαψιά στο πρώτο λάθος κοντρόλ.
Όπως ενώ θέλω γρήγορο αμυντικό σαν τον τον Κωστάκη... δεν θα ήθελα τον ίδιο τον Κωστάκη. Γιατί εκτός του ότι θα έπαιζε 15 παιχνίδια όλα κι όλα από τις κάρτες που θα μάζευε, ούτε παιχνίδι μπορεί να φτιάξει από πίσω γιατί δεν έχει την τεχνική. Στην πρώτη γιόμα όπου να 'ναι ή στην πρώτη φάση που θα πήγαινε στην μπάλα σαν "τραγί" θα βαφτιζόταν -όχι άδικα κατ' εμέ- "Sexy Bruno Νο2".

ΥΣ. karl το γιατί και πως έφυγε είναι άλλη ιστορία. Εμένα με νοιάζει που η ομάδα φαίνεται πως χάνει ένα περιουσιακό της στοιχείο χωρίς να βγάλει το μέγιστο κέρδος από αυτό. Και ένα μερίδιο ευθύνης πάνω σε αυτό το γεγονός το έχουμε και εμείς σαν οπαδοί.
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Γενικά, πιστεύω κι εγώ πως η στατιστική είναι ένα πολύ εύπεπτος τρόπος για να πεις ψέματα, όμως δίνει βασικά στοιχεία για την προσφορά και την ποιότητα ενός παίκτη.
Ο Λούκας μπορεί να μην ήταν ο παίκτης που θα βάλει το πόδι του στη φωτιά, που θα πάρει την ομάδα απ'το χεράκι στα δύσκολα όμως αυτό δείχνει ένα έλλειμμα κινήτρου τόσο του ίδιου όσο και της ομάδος προς αυτόν.
Κατά τ'άλλα, δημιουργικά ήταν πολύ σημαντικός και θα χάριζε πολύτιμους βαθμούς με την ποιότητα του. Δεν πιστεύω κανείς να αμφισβητεί ότι ο Λούκας έχει κάποια πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του. Από'κει και πέρα, αν δεν θέλει ο ίδιος να επιστρέψει, τότε ας ΠΟΥΛΗΘΕΙ με κανονική μεταγραφή, με κανονικά λεφτά, έστω για να καλυφθεί η δαπάνη.

Όσον αφορά, τις ακαδημίες, θα συμφωνήσω ότι βγάζουμε και παίκτες με ποιότητα όπως ο Κάτσε. Όμως, μου φαίνονται σαν εξαιρέσεις. Αν και δεν αμφισβητώ ότι όντως η ομάδα, έχει κάνει φοβερά βήματα προόδου σ'αυτόν τον τομέα και το γεγονός ότι παρέχει παίκτες είναι θετικό. Κατά τ'άλλα, η πολιτική της ομάδας πρέπει να αλλάξει.
Ας μην γίνει έγκλημα με τα τρία ταλεντάκια της ομάδας, ας στραφεί και η διοίκηση στις αγορές Βαλκανίων και Λατινικής Αμερικής, όπου το κόστος είναι χαμηλό και το ρίσκο έχει δύο όψεις. Σκάουτινγκ και ευκαιρίες στους νέους, χρειάζονται ομάδες όπως αυτές του πρωταθλήματος μας.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Ποσο ελειψε,απο τον ''φετινο'' ΠΑΟΚ...ο περσυνος ''ΠΑΟΚ''....
...τι ηθελε;....3-4 παικτες απο περσυ συν τους φετεινους και ησουν κομπλε
Με Λουκας Στοχ,Νατχο και Ινσαουραλδε,...εγω λεω οτι θα τον περναμε τον ''μαστραπα''...
Γνωμη μου...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

και γω έτσι λέω ρε τάγμα, αλλά αν πάρεις αυτούς πας κοντά στο διπλασιασμό του φετινού μπάτζετ
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

GiorgosAtha έγραψε:Karelia κάνεις ακριβώς αυτό που επισημαίνω. Πως λοιπόν θα πουλήσεις τον κάθε Λούκας/προϊόν όταν εσύ ο ίδιος αμέσως βγαίνεις και το μειώνεις?

.
Για να τελειώνουμε γιατί οφφτόπικ.
Ο παίχτης μόνος του μειώνει την αξία του.
Σιγά μην πάθει τίποτα το ''προϊόν'' επειδή 10-20-30-400 λένε ότι είναι τιτίκα σε ένα φόρουμ.
Ο παίχτης δεν είναι κανα ξεπεταρούδι που ακόμα μαθαίνει.
Τελείως άκυρη η σύγκριση που κάνεις με Σάμαρη και Βιεϊρίνια.
Ο ένας έκανε καλές εμφανίσεις στο CL (γιατί αυτές εξαργύρωσε)με την ομάδα του να μην έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα κι ο Βιέρϊ, πουλήθηκε για λόγους επιβίωσης, δεν μπορείς να τα εξισώνεις.
Εκτός αν πιστεύεις ότι ο ΤΔ της Benfica έμπαινε στο γαυρομάνια ή/και διάβαζε τις φυλλάδες τους και είπε, ναι ρε μ@λ@κες, να δώσουμε 10 μύρια για τον παίχτη, αφού το λέει ο Καραπαπάς κι ο GiorgosAtha7Kaminia.
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Γιαννιώτας και Φετφατζίδης είναι καλούτσικοι παίκτες και τίποτε παραπάνω. Για μένα ο Lucas Perez - Martinez είναι λίγο καλύτερός τους και μάλιστα είναι δικός μας, οπότε δεν χρειάζεται κόστος κτήσης. Επαναλαμβάνω ότι ο Φετφα έχει καλή τεχνική και κάποιες εντυπωσιακές κινήσεις, αλλά μέχρις εκεί. Δεν έχει πολλή ουσία στο παιχνίδι του γι' αυτό, παρ' όλο που έπαιξε από μικρός στην Εθνική Ελλάδος, δεν κατάφερε να κάνει αξιόλογη πορεία στις ομάδες που έπαιξε, ούτε στον Ολυμπιακό (2009-2013), ούτε στη Τζένοα η οποία από 1η Γενάρη 2015 τον έχει δώσει δανεικό στην Κίεβο Βερόνα, όπου έχει μόνο 2 συμμετοχές, σύμφωνα με την Βικιπαιδεία.
Ολόκληρη χρονιά ένα κοντρόλ δεν έκανε το τραγί ο Λούκας. Ούτε ντρίπλα. Δεν είναι καν εξτρέμ. Αμφιβάλλω αν ξέρει ο ίδιος τι θέση παίζει. Εγώ θα τον έβαζα δεύτερο επιθετικό σαν τον Περέιρα, με τον Περέιρα όμως να είναι μεγαλύτερο γατόνι . Άρα θα σκούπιζε πάγκο.

Δεν ξέρω αν ήταν τόσο χάλια οι Ούγγροι αμυντικοί αλλά ο Φέτφα έμοιαζε με το Μέσσι προχθές.Ουδεμία σύγκρισις με την τιτίκα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

mitsotakis έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Γιαννιώτας και Φετφατζίδης είναι καλούτσικοι παίκτες και τίποτε παραπάνω. Για μένα ο Lucas Perez - Martinez είναι λίγο καλύτερός τους και μάλιστα είναι δικός μας, οπότε δεν χρειάζεται κόστος κτήσης. Επαναλαμβάνω ότι ο Φετφα έχει καλή τεχνική και κάποιες εντυπωσιακές κινήσεις, αλλά μέχρις εκεί. Δεν έχει πολλή ουσία στο παιχνίδι του γι' αυτό, παρ' όλο που έπαιξε από μικρός στην Εθνική Ελλάδος, δεν κατάφερε να κάνει αξιόλογη πορεία στις ομάδες που έπαιξε, ούτε στον Ολυμπιακό (2009-2013), ούτε στη Τζένοα η οποία από 1η Γενάρη 2015 τον έχει δώσει δανεικό στην Κίεβο Βερόνα, όπου έχει μόνο 2 συμμετοχές, σύμφωνα με την Βικιπαιδεία.
Ολόκληρη χρονιά ένα κοντρόλ δεν έκανε το τραγί ο Λούκας. Ούτε ντρίπλα. Δεν είναι καν εξτρέμ. Αμφιβάλλω αν ξέρει ο ίδιος τι θέση παίζει. Εγώ θα τον έβαζα δεύτερο επιθετικό σαν τον Περέιρα, με τον Περέιρα όμως να είναι μεγαλύτερο γατόνι . Άρα θα σκούπιζε πάγκο.

Δεν ξέρω αν ήταν τόσο χάλια οι Ούγγροι αμυντικοί αλλά ο Φέτφα έμοιαζε με το Μέσσι προχθές.Ουδεμία σύγκρισις με την τιτίκα.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ο Λουκάς έχει παρα πολυ καλη τριπλα. ειδικά κατα μέτωπο που μπορεί να εκμεταλεύεται την καλή του επιτάχυνση.

ακόμα και στη ντεπορτίβο που τον έχω δει κανα δύο αγώνες (ακούς che? :D ) , δείχνει αυτό το στοιχείο ....

δεν θυμαμαι ρε σεις, σε ποιον αγώνα ήταν, με Καλλονή ή Παναιτωλικό, που έκανε μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ τρίπλα αδειάζοντας δυο παίχτες με μια κατα μέτωπο κίνηση στα δεξιά έξω απο τη μεγάλη περιοχη... γυρνώντας την μετά στον Ολίσε που έκανε το γκολ... :?

γενικά, πιστεύω ότι περυσι μαζι με Βούκαρο, Μπίμπρας, Λίνο, Στόχ ίσως και Κατσουράνη, ήταν απο τους πιο technically gifted παιχτες της ομάδας μας.

αλλά ότι είναι λιγο "χαλαρός" ειδικά στα μεγάλα ματς, και εγώ συμφωνω. βεβαια δεν ξερω αν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία, αλλά ήταν και η πρωτη του χρονιά, γιατι ας πούμε στην Καρπάτι όταν έπαιξε με ΠΑΟΚ ήταν ο παίχτης που ξεχώρισε.....
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Όντως του είχαν κάτσει κάποιες φάσεις κατά μέτωπον επίθεσης με προσποιήσεις. Όχι καθαρής ντρίπλας-αδειάσματος-σακούλας που κάνουν τα εξτρέμ. Στον ασβέστη δεν πλησίαζε καν.

Ο κλασικός Λούκας είναι :επιταχύνω , ξεπερνάω έναν αλλά μου φεύγει το κοντρόλ. Το έκανε χιλιάδες φορές. Όποιος ξέρει μπάλα το θυμάται. Οι άλλοι ασχολούνται με τα στατιστικά.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

[youtube]watch?v=Ie8couymTSc[/youtube]

Απο το 0:45 και μετα.

Αυτα που κανουν ο Λουκας και ο Βουκιτς σ' αυτο το παιχνιδι δεν υπαρχει μεσοεπιθετικος στον ΠΑΟΚ σημερα που να μπορει να τα κανει.

Και για να πω κι εγω την αποψη μου για τον Λουκας.
Ναι, στα μεγαλα ματς ηταν τιτικα. Ναι, εκραζε τους συμπαικτες του ενω εφταιγε κι αυτος πολλες φορες. Ναι, εκανε πολλα λαθη κι αν δεν του πηγαινε το παιχνιδι δεν το καταλαβαινε για να μειωσει τα λαθη.

Αλλα με μικρους αντιπαλους ηταν πολυ καλος παιχτης για τα ελληνικα δεδομενα. Και φετος που εχουμε προβλημα με Πανθρακικους και Καλλονες, ΟΦΗ και λοιπα, ο Λουκας θα ηταν πολυ χρησιμος.

Επισης το μεγαλυτερο προβλημα του Λουκας θεωρω οτι ειναι/ηταν, οτι οι περισσοτεροι ΠΑΟΚτσηδες επειδη τον ειδαν σε 2 παιχνιδια εναντιον μας να παιζει πολυ καλα νομιζαν οτι ηταν επιπεδου Βιειρινια και μαλλον ξενερωσαν. Εμενα επειδη δεν μου ειχε γεμισει το ματι και επειδη παιχτης που στα 25 του παιζει στην Καρπατι μαλλον δεν ειναι και ο καλυτερος παιχτης στην Ευρωπη, μου αρεσε πολυ αφου τον ειδα στον ΠΑΟΚ. Δηλαδη εγω δεν περιμενα και πολλα και ειδα εναν παιχτη που εχει καποιες ικανοτητες, σε αντιθεση με τον περισσοτερο κοσμο που περιμενε εναν παιχταρα και επειδη δεν βγηκε τον κραζει.

Και αυτος ειναι και ο λογος (παλι κατα την αποψη μου) που δεν ακουει τα ιδια και ο Μακ. Και ο Μακ αν το δουμε αντικειμενικα ειναι λιγο τιτικα. Δεν εχει παιξει καλα σε κανενα σημαντικο παιχνιδι, δεν πηδαει ποτε για κεφαλια και γενικα ειναι σοφτ παιχτης. Επειδη ομως οταν ηρθε ειχαμε ολοι πολυ χαμηλες προσδοκιες και τελικα βγηκε μια χαρα παιχτης, δεν ακουει καθολου κραξιμο.

Επειδη καποιοι θα παρεξηγησουν, δεν λεω να αρχισουμε να κραζουμε τον Μακ! Ισα ισα που ειναι μια χαρα παιχτης. Αλλα πρεπει να καταλαβουμε οτι υπαρχουν εξτρεμ απο το πανω ραφι: Βιειρινια και Στοχ στα καλα του, υπαρχουν και εξτρεμ απο το μεσαιο ραφι: Λουκας, Μακ. Οπως υπαρχουν χαφ απο το πανω ραφι: Παμπλο, Νομποα, Νατχο και υπαρχουν και χαφ απο το μεσαιο ραφι: Τζιολης, Λαζαρ κλπ.

Ολοι καλοι ειναι, εφοσον εχουν συμβολαιο αυτα που αξιζουν και εφοσον οι πανωραφατοι ειναι βασικοι και μεσαιοραφατοι ειναι δευτερες λυσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Τετ 01 Απρ 2015, 16:54, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Dimg4 έγραψε:Τεραστιες αληθειες. Τον Λουκας τον φαγαμε με την μιζερια μας

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ας αφήσουμε το φετινό ρόστερ. Ειλικρινά, πιστεύεται ότι ο Λούκας μπορεί να είναι 11αδάτος σε @ρχιδάτο ΠΑΟΚ που διεκδικεί πρωτάθλημα; Πείτε μου, απ' όλα τα μεγάλα παιχνίδια που δώσαμε την περσινή σεζόν, ένα στο οποίο να ήταν καλός. Αόρατο ήταν το παλικάρι όταν έκαιγε η μπάλα.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Άλλο ήταν το νόημα του πόστ μου... άλλο καταλήξαμε να συζητάμε.
Για να κλείσουμε το θέμα.
Αυτή η "αρρώστια" να μειώνουμε και να κράζουμε ότι είναι δικό μας και να θεοποιούμε ότι είναι ξένο δεν πρόκειται να μας αφήσει ποτέ. Τόλμησα και ανέφερα ως παράδειγμα -για άσχετο με τις ικανότητες του κιόλας θέμα- τον Λούκας και όρμηξαν να με φάνε επειδή δεν βγήκα να τον πω "λίγο" και να θεοποιήσω τον Φέτφα και τον κάθε Φέτφα. Έτσι γίνεται με το 90% των παιχτών δυστυχώς.
Εδώ ήταν για κάποιους λίγος ο Νάτχο... στον Λούκας θα κολλήσουμε?
Όσο ο Στοχ ήταν σε μας ήταν "λίγος"... τώρα δεν μας χαλά... αν τον πάρουμε στο πρώτο κακό παιχνίδι θα τον κράζουμε εν χορώ και θα λέμε τι τον φορτωθήκαμε αφού ξέραμε ότι ήταν "λίγος".
Άβυσσος η ψυχή του ΠΑΟΚτση...

ΥΣ.
mitsotakis έγραψε:Όποιος ξέρει μπάλα το θυμάται. Οι άλλοι ασχολούνται με τα στατιστικά.
Μπαλαδόφατσα... Βιογραφικά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Για να μη χαραμίζεσε στο λέω. Και εσύ και πολλοί άλλοι με το ίδιο στυλάκι απέναντι σε άλλους που δεν έχουν τις ίδιες απόψεις με σας. Τράβα λοιπόν να κάνεις αίτηση για ΤΔ αφου "ξέρεις από μπάλα" και άσε εμάς τους άσχετους εδώ να γράφουμε την γνώμη μας.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Mīngus έγραψε:Ας αφήσουμε το φετινό ρόστερ. Ειλικρινά, πιστεύεται ότι ο Λούκας μπορεί να είναι 11αδάτος σε @ρχιδάτο ΠΑΟΚ που διεκδικεί πρωτάθλημα; Πείτε μου, απ' όλα τα μεγάλα παιχνίδια που δώσαμε την περσινή σεζόν, ένα στο οποίο να ήταν καλός. Αόρατο ήταν το παλικάρι όταν έκαιγε η μπάλα.
Συμφωνώ μαζί σου... ο Λούκας δεν κάνει για 11αδατος σε ΠΑΟΚ που διεκδικεί πρωτάθλημα. Αλλά αλλό αυτό που λες και άλλο να τον κράζουμε και να θεοποιούμε τον Φέτφα λες και αυτός θα το σηκώσει μόνος του. Κατάλαβες πιστεύω το νόημα σε αυτό που λέω...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”