Ναι.Εχουν αδικο.Και στην προκειμενη εχεις (ξανα) τεραστιο. Τον Τζιολη δεν τον παρακολουθουν οι ΠΑΟΚτσηδες ουτε οι βαζελοι απο το 09 που εφυγε για τα ξενα.Τελος παντων,αν νιωθεις ικανος με το να μπορεις να κρινεις εναν παικτη χωρις να γνωριζεις τα στοιχειωδη (να τον εχεις παρακολουθησει,να γνωριζεις ποιος θα ειναι ο ρολος του στην ομαδα,ποσο μπατζετ υπαρχει για το συγκεκριμενο ρολο,ποια ειναι η σκεψη του προπονητικου τιμ κλπ) , τοτε εγω παω πασο.Ο καθενας ας λειτουργει ως νομιζει αυτος. Εμενα απλα μην με τσουβαλιαζεις με το 95% wannabe "αγνων/ανιδιοτελων" οπαδων.Δεν εχω τετοιες ικανοτητες.Προτιμω να κανουν αυτη τη δουλεια ανθρωποι γνωστες (και ναι με διπλωματα αν γινεται) και οχι τσομπανηδες/φουρναρηδες/δικηγοροι/κρεοπωληδες/οδηγοι λεωφορειου.Οποτε εγω το μονο που μπορω να κανω ειναι να πληρωσω το εισητηριακι μου και να παω να απολαυσω το αποτελεσμα.Και αν δεν μου αρεσει, βλεπουμε.xrisitsapa έγραψε:Για ολους οσους κολλησαν σε αυτο που εγραψα οτι στο 99% των περιπτωσεων το κριτηριο του κοσμου ειναι αλανθαστο, να εξηγησω τα εξης :
1.Oταν λεω "κοσμο", εννοω τους ΟΠΑΔΟΥΣ, αυτους που βλεπουν συνεχεια και επι χρονια μια ομαδα, και κυριως, ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
2. Μιλαω για μεγαλη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΟΥΧΑ οπαδων, ειτε πριν καν ερθει ο παικτης, ειτε κατα τη διαρκεια.
3. Αν σας χαλασε το 99%, καντε το 95% , δεν εγινε και τιποτα, η ουσια παραμενει η ιδια.
4. Ξαναθυμιζω περιπτωσεις αντιδρασης οπαδων ( Θετικες ή αρνητικες):
ΠΑΟΚ : Γκαρσια, Σαλπι, Χαλκιας, Μπαλαφας,Δωνης
γαυρος: Μπασινας, Κυργιακος, Αντ, Γεωργιαδης ( κορνεδες )
Βαζελος: Τζιολης, Βυντρα, Μπακε
κουλα: Μπαγεβιτς,Δωνης
ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΔΙΚΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ;;;;;;;;;;;
Υ.Γ. Επιχειρηματα του στυλ " να πας για σκαουτερ¨ειναι τουλαχιστον αστεια, οποτε μην τα χρησιμοποιειτε. Θυμιζουν τη βλακεια που ειπε ο ΓΔ, περι διπλωματος προπονητικης. Δε χρειαζεται να ειναι κανεις σκαουτερ για να δει αν ο αλλος μπορει να τρεξει ή αν κανει κοντρολ και φευγει η μπαλα 5 μετρα ή αν κανει σεντρα και τη στελνει στην Αγ. Βαρβαρα....ουτε χρειαζομαι διπλωμα προπονητικης για να κρινω ενα συνδυασμο ή ενα στημενο ολη τη χρονια, ενω ακομα και με τον Γεωργιαδη εβαλα τρια γκολ απο στημενο στα play off....
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- soflodoras
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- paokmaniak
Επειδη καποιος εγραψε για τον αλανθαστο κοσμο να θυμησω την προσφατη περιπτωση κατσουρανη καθως κ παλιοτερα βρυζα, βασιλειαδη κτλ
Πραγματικα δε βαριεστε μερικοι να γκρινιαζετε συνεχεια?απαγορευεται να ερθει ενας παικτης που δεν σας αρεσει?που κρινετε οτι δεν ειναι καλος?γιατι ολη αυτη η μιζερια.για να προστατευσετε ντεμεκ την ομαδα απο τις μεταγραφικες κακοτοπιες?απο ολο αυτο το αρρωστημενο κλιμα που δημιουργειτε πως θα προστατευτει?
Το μονο που εχετε να κερδισετε το πολυ πολυ ενα σαςταλεγα ειναι.και φυσικα να χασετε την ουσια.
Το μονο που εχετε να κερδισετε το πολυ πολυ ενα σαςταλεγα ειναι.και φυσικα να χασετε την ουσια.
- potamda
- Bet Guru 2023
pagotatzis έγραψε:Δεν θυμάμαι άλλες χρονιές. να υπήρχε τόση γκρίνια και μιζέρια!
φέτος που θα ρπρεπε να είμαστε πιο χαλαροί από ποτέ!
άλλη Μια φορά αποδεικνύουμε πόσο μα πόσο μίζερος λαός ήμαστε!
Εγώ δεν θέλω να συμμετάσχω σε αυτήν την γκρίνια και ειλικρινά βαρέθηκα!
θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε το Φόρουμ και να μην επαναλάβετε συνέχεια τα ίδια και. τα ίδια!
+400.000 (όσα και τα χρήματα του συμβολαίου του Ινίγκο Λόπεθ
Αν αρχίζουμε έτσι, τι θα γίνει το Σεπτέμβρη, Δεκέμβρη, Μάρτη.......
Εγω θα πω για αλλη μια φορα πως οι μεταγραφες εκτος προφανως απο την επιρροη τους στην εικονα του αγωνιστηκου τμηματος παιζουν τεραστιο ρολο και επικοινωνιακα ειδικα για την προωθηση του εμπορικου τμηματος της ομαδας (διαρκειας,φανελες κ.α) και μαλιστα σε εποχες που υπαρχει επενδυτης στην ομαδα πολλες φορες το εμπορικο ειναι πανω και απο το αγωνιστηκο.Ε λοιπον οσο και αν θελουν να το αρνουνται καποιοι το ξεκινημα με Λοπεζ,Σκονδρα,Τζιωλη (τον θεωρω σιγουρο) ειναι μεχρις στιγμης μουδιασμενο ,μια μικρη μουρμουρα δικαιολογημενη, λογω λαχταρας και προσδοκιας,αλλα ειναι ακομα πολυ νωρις για τελικα συμπερασματα.Ας κανουμε λιγες μερες υπομονη,θεωρω τους υπευθηνους λιγους αλλα οχι και τοσο υλιθιους να μην προχωρησουν στη συνεχεια σε καλυτερες επιλογες επικοινωνιακα.
προσοχή το dna μας αδέρφια!
μη συμπεριφερόμαστε σα νεόπλουτοι που μόλις είδαν κάτι να αστράφτει νομίζουν ότι έγιναν οι μαμάω
ο στόχος είναι να παίρνουμε καλύτερους από αυτούς που φεύγουν
αργά αλλά σταθερά, θα γίνουν τα βήματα
υγ. καλό θα είναι να μην καλλιεργούμε στο μυαλό μας το έδαφος για μπαμ και μπουμ
αν και εφόσον έρθουν, καλώς θα τα δεχτούμε
προσοχή γιατί η βασική αιτία της απογοήτευσης είναι η προσδοκία
μη συμπεριφερόμαστε σα νεόπλουτοι που μόλις είδαν κάτι να αστράφτει νομίζουν ότι έγιναν οι μαμάω
ο στόχος είναι να παίρνουμε καλύτερους από αυτούς που φεύγουν
αργά αλλά σταθερά, θα γίνουν τα βήματα
υγ. καλό θα είναι να μην καλλιεργούμε στο μυαλό μας το έδαφος για μπαμ και μπουμ
αν και εφόσον έρθουν, καλώς θα τα δεχτούμε
προσοχή γιατί η βασική αιτία της απογοήτευσης είναι η προσδοκία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Σάβ 22 Ιουν 2013, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ωχ μωρε τι πλακωνεστε. Αφου ξερετε οτι με δυο μεταγραφες θα γινει πανικος...
- kataramenos5
pagotatzis και danirifle παρτε να χετε ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ΥΓ Ποτε δε μου άρεσε αυτή η περίοδος.Σπάσιμο..
ΥΓ Ποτε δε μου άρεσε αυτή η περίοδος.Σπάσιμο..
- potamda
- Bet Guru 2023
Γιατί ξεχνάμε τον τόσο πρόσφατο Γενάρη. Ένα μήνα γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια... Και τις τελευταίες τρεις μέρες ξαφνικά ο Ιβάν έγινε χουβαρδάς, ο Τσιστιακόφ απέκτησε διασυνδέσεις, ο Βρύζας και ο Γεωργιάδης τελικά είχαν πλάνο...
Πότε θα μάθουμε; Αποκτήσαμε προπονηταρά που ούτε στα όνειρα μας δεν το περιμέναμε, φαίνεται ότι γίνονται διαπραγματεύσεις με μεγάλους παίκτες και προσεγμένες μικρότερες κινήσεις. Δηλαδή αν την άλλη βδομάδα αρχίσουν οι δυνατές ανακοινώσεις, ξαφνικά πάλι θα αλλάξουν όλα;
Δεν μπορούμε να είμαστε φυσιολογικοί φίλαθλοι; Δεν αντέχεται άλλο η γκρίνια και μη ξεχνάμε ότι και εδώ μέσα διαμορφώνεται κλίμα. Είχα γράψει σε άλλο ποστ ότι σιγά - σιγά θα συνηθίσουμε την γκρίνια! Έλεος!!!!!!!!!!!!
Πότε θα μάθουμε; Αποκτήσαμε προπονηταρά που ούτε στα όνειρα μας δεν το περιμέναμε, φαίνεται ότι γίνονται διαπραγματεύσεις με μεγάλους παίκτες και προσεγμένες μικρότερες κινήσεις. Δηλαδή αν την άλλη βδομάδα αρχίσουν οι δυνατές ανακοινώσεις, ξαφνικά πάλι θα αλλάξουν όλα;
Δεν μπορούμε να είμαστε φυσιολογικοί φίλαθλοι; Δεν αντέχεται άλλο η γκρίνια και μη ξεχνάμε ότι και εδώ μέσα διαμορφώνεται κλίμα. Είχα γράψει σε άλλο ποστ ότι σιγά - σιγά θα συνηθίσουμε την γκρίνια! Έλεος!!!!!!!!!!!!
- desperando
- Επικοινωνία:
ειναι λογικο να ανακοινωνονται πρωτα οι λιγοτερο τρανταχτες μεταγραφες και στη συνεχεια να ανακοινωνονται ολο και πιο ηχηρα ονοματαjoshua έγραψε:Εγω θα πω για αλλη μια φορα πως οι μεταγραφες εκτος προφανως απο την επιρροη τους στην εικονα του αγωνιστηκου τμηματος παιζουν τεραστιο ρολο και επικοινωνιακα ειδικα για την προωθηση του εμπορικου τμηματος της ομαδας (διαρκειας,φανελες κ.α) και μαλιστα σε εποχες που υπαρχει επενδυτης στην ομαδα πολλες φορες το εμπορικο ειναι πανω και απο το αγωνιστηκο.Ε λοιπον οσο και αν θελουν να το αρνουνται καποιοι το ξεκινημα με Λοπεζ,Σκονδρα,Τζιωλη (τον θεωρω σιγουρο) ειναι μεχρις στιγμης μουδιασμενο ,μια μικρη μουρμουρα δικαιολογημενη, λογω λαχταρας και προσδοκιας,αλλα ειναι ακομα πολυ νωρις για τελικα συμπερασματα.Ας κανουμε λιγες μερες υπομονη,θεωρω τους υπευθηνους λιγους αλλα οχι και τοσο υλιθιους να μην προχωρησουν στη συνεχεια σε καλυτερες επιλογες επικοινωνιακα.
- sourmenetes
- Moderator
Δυστυχώς η λογική κάποιων είναι αυτή που ακολουθησε όλη η Ελλάδα και οι εταιρείες τα τελευταία χρόνια..
Νεοπλουτισμος...
Θεωρούν πως παίρνοντας 5 ονοματαρες θα κάνουν ομάδα.αυτη το λογική ακολούθησανε και στις εταιρείες τους οι περισσότεροι.για αυτό οι 9,9 στους 10 κλαίνε και ο Ιβάν σου έφερε το στεφενς.δε θα σου φερει την πρώτη χρόνια και στεφενς και αιμαρ και μισιμοβιτς και μπεναγιουν γιατί και θα πεσει έξω και ομαδα δε θα κάνει.
Δεν μπορεί σε 2 μήνες να χτίσεις ομαδα οποιον και να φέρεις.σιγουρα θα γίνει κάποια κίνηση η οποία να μπορεί να μας ανεβάσει επίπεδο αλλά λεφτά για πέταμα να ψάξετε άλλου.
Έτσι δε φτιάχνονται ομάδες.
Και ένα τελευταίο.θα το θεωρησω πόλη γελοίο από κάποιον που ζητάει μεγάλες μεταγραφές να μιλήσει για ακριβο διάρκειας.οταν θα συμπεριφέρεσαι νεοπλουτοστικα θελω να το στηρίζεις κιόλας,αν και θεωρώ καλές τις τιμές των διάρκειας.
Νεοπλουτισμος...
Θεωρούν πως παίρνοντας 5 ονοματαρες θα κάνουν ομάδα.αυτη το λογική ακολούθησανε και στις εταιρείες τους οι περισσότεροι.για αυτό οι 9,9 στους 10 κλαίνε και ο Ιβάν σου έφερε το στεφενς.δε θα σου φερει την πρώτη χρόνια και στεφενς και αιμαρ και μισιμοβιτς και μπεναγιουν γιατί και θα πεσει έξω και ομαδα δε θα κάνει.
Δεν μπορεί σε 2 μήνες να χτίσεις ομαδα οποιον και να φέρεις.σιγουρα θα γίνει κάποια κίνηση η οποία να μπορεί να μας ανεβάσει επίπεδο αλλά λεφτά για πέταμα να ψάξετε άλλου.
Έτσι δε φτιάχνονται ομάδες.
Και ένα τελευταίο.θα το θεωρησω πόλη γελοίο από κάποιον που ζητάει μεγάλες μεταγραφές να μιλήσει για ακριβο διάρκειας.οταν θα συμπεριφέρεσαι νεοπλουτοστικα θελω να το στηρίζεις κιόλας,αν και θεωρώ καλές τις τιμές των διάρκειας.
Εγω παντως δεν μιλησα για ακριβοτερες μεταγραφες ,μιλησα για πιο επικοινωνιακες γιατι πχ το ιδιο κασε εχει περιπου ο Τζιωλης με τον καημο του μανιακου τον Ριος αλλα εντελως διαφορετικο γκελ στον κοσμο.
Υ.Γ Το λεφτα για πεταμα ειναι υποκειμενικο καθως τα τελευταια χρονια ξοδεψαμε ενα σκασμο λεφτα σε μετριοτητες που μετα ψαχναμε τροπο να ξεφορτωθουμε.
Υ.Γ Το λεφτα για πεταμα ειναι υποκειμενικο καθως τα τελευταια χρονια ξοδεψαμε ενα σκασμο λεφτα σε μετριοτητες που μετα ψαχναμε τροπο να ξεφορτωθουμε.
- sourmenetes
- Moderator
Το ότι κάποια ονόματα θα έρθουν και θα φτιάξουν κλίμα είναι πολύ πιθανό.τη στιγμη όμως που μου κράζει κάποιος το Τζιολη ή το Λόπεθ που ο πρωτος έχει μια κάποια καριέρα και δεύτερος επαιζε Ισπανία ενώ συνάμα μου λέει για το ραγιος δεν μπορώ να βγάλω ακρη.
Συνάμα μιλάει και εξ ονοματος του κόσμου του ΠΑΟΚ.δεν το δέχομαι.
Ας μαζευτουνε λίγο κάποιοι γιατί τις ιδιε μ@λ@κιες ακουγαμε και για τον προπονητή.
Συνάμα μιλάει και εξ ονοματος του κόσμου του ΠΑΟΚ.δεν το δέχομαι.
Ας μαζευτουνε λίγο κάποιοι γιατί τις ιδιε μ@λ@κιες ακουγαμε και για τον προπονητή.
Ασε μας ρε τζοσουα με τα επιχειρηματα.
Η τουμπα γεμιζει και γεμιζε ΠΑΝΤΑ χωρις επικοινωνιακα τρυκ.απο ποτε περιμεναμε μπαμ κ μπουμ για να παμε γηπεδο?ποσο εισαι πια?13?
Εγω δε θελω κανεναν ριος κ κανεναν ραγιος.θελω να χτισει η ομαδα χαρακτηρα οπως καποτε.κ οταν εχεις μια ομαδα διαλυμενη χωρις κορμο θελεις ελληνες να ξερουν που ηρθαν.και πηρες διεθνεις στα μετρα των οικονομικων δυνατοτητων σου.
Σιγα μη φερουμε τον μπεκαμ να πουλησουμε φανελες στη γιοκοχαμα.
Λυσσα σας εχει πιασει πια με τη μιρλα απλα κ μονο γιατι δεν σας αρεσουν καποιοι.
Αντε φτανει το κλαψομουνιασμα.κανουμε μια χαρα ομαδα.
Η τουμπα γεμιζει και γεμιζε ΠΑΝΤΑ χωρις επικοινωνιακα τρυκ.απο ποτε περιμεναμε μπαμ κ μπουμ για να παμε γηπεδο?ποσο εισαι πια?13?
Εγω δε θελω κανεναν ριος κ κανεναν ραγιος.θελω να χτισει η ομαδα χαρακτηρα οπως καποτε.κ οταν εχεις μια ομαδα διαλυμενη χωρις κορμο θελεις ελληνες να ξερουν που ηρθαν.και πηρες διεθνεις στα μετρα των οικονομικων δυνατοτητων σου.
Σιγα μη φερουμε τον μπεκαμ να πουλησουμε φανελες στη γιοκοχαμα.
Λυσσα σας εχει πιασει πια με τη μιρλα απλα κ μονο γιατι δεν σας αρεσουν καποιοι.
Αντε φτανει το κλαψομουνιασμα.κανουμε μια χαρα ομαδα.
Barlow καθε χρονο πριν ξεκινησουν οι υποχρεωσεις
λεμε οτι μια χαρα ομαδα φτιαχνουμε αλλα στο τελος μαπα το καρπουζι.
Για μενα το σημαντικο ειναι πως το βλεπεις το ποτηρι.
Εγω το βλεπω μισοαδειο,δηλαδη θα εκπλαγω αν κατακτησουμε
ανετα την δευτερη θεση στο πρωταθλημα.
λεμε οτι μια χαρα ομαδα φτιαχνουμε αλλα στο τελος μαπα το καρπουζι.
Για μενα το σημαντικο ειναι πως το βλεπεις το ποτηρι.
Εγω το βλεπω μισοαδειο,δηλαδη θα εκπλαγω αν κατακτησουμε
ανετα την δευτερη θεση στο πρωταθλημα.