14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Dimg4 »

"Κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη και είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ, όπως και μεγάλος μέρος της πόλης. Παίζω στην ομάδα από τη δεκαετία του '90 και αισθάνομαι μια χαρά. Παίζω σε μια ομάδα που έχει μεγάλες φιλοδοξίες . Ο ΠΑΟΚ ανήκει σε ένα κλειστό κύκλο συλλόγων με τους πιο φανατικούς υποστηρικτές στην Ευρώπη. Ολόκληρη η Βόρεια Ελλάδα ζει για αυτή την ομάδα».
«Ποτέ δεν έχω θέσει ως προσωπικό στόχο να παίξω στο εξωτερικό. Θα πήγαινα αλλά για ένα μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο. Στόχος μου είναι να παίξω και πάλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να κερδίσω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ" κατέληξε ο Σαλπιγγίδης."

Τι να πεις.. εισαι τεραστιος ρε Σαλπι.. ζωντανη διαφημιση του ΠΑΟΚ στην Ευρωπη
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ξανά πεστο ζωντανή διαφήμιση για την ομαδα μας ο ΣΑΛΠΙ
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Dimg4 έγραψε:"Κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη και είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ, όπως και μεγάλος μέρος της πόλης. Παίζω στην ομάδα από τη δεκαετία του '90 και αισθάνομαι μια χαρά. Παίζω σε μια ομάδα που έχει μεγάλες φιλοδοξίες . Ο ΠΑΟΚ ανήκει σε ένα κλειστό κύκλο συλλόγων με τους πιο φανατικούς υποστηρικτές στην Ευρώπη. Ολόκληρη η Βόρεια Ελλάδα ζει για αυτή την ομάδα».
«Ποτέ δεν έχω θέσει ως προσωπικό στόχο να παίξω στο εξωτερικό. Θα πήγαινα αλλά για ένα μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο. Στόχος μου είναι να παίξω και πάλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να κερδίσω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ" κατέληξε ο Σαλπιγγίδης."

Μου αρέσει να το ακούω...
univ1

Δημοσίευση από univ1 »

πως δικαιολογειται τετοια λατρεια για τον κοντο;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

μαινεται και μια προαιωνια κοντρα σαλπιγγιδικων αντισαλπιγγιδικων.
μπολονικων αντιμπολονικων.
ζαγορικων αντιζαγορικων.
βρυζικων αντι βρυζικων και παει λεγοντας.
υπαρχει και το δογμα σασταλεγα μεσα σε ολα αυτα.και το απωθημενο του ρεβανσισμου.
υγ.μπορει να ειμαστε λιγοι αλλα ειμαστε και πολυ αγυριστα κεφαλια να'ουμ.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

univ1 έγραψε:πως δικαιολογειται τετοια λατρεια για τον κοντο;
Όταν ο ΠΑΟΚ διαφημίζεται παντού, δεν έχει σημασία από ποιον. Σημασία έχει η ομάδα του ΠΑΟΚ.
Η λατρεία έχει να κάνει μόνο με τα τέσσερα γράμματα, φίλε μου Π.Α.Ο.Κ
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

sure
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Και τέτοια συμπάθεια απο όλους τους οπαδούς ανεξάρτητα ομάδας ;
Πως δικαιολογείται ; Τιποτε δεν γινετε τυχαία οτι άξιζες παίρνεις στο τέλος και η ιστορία του Σαλπι αυτο ΥΠΟΔΥΚΝΕΙΕΙ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Realcon έγραψε:
Όταν ο ΠΑΟΚ διαφημίζεται παντού, δεν έχει σημασία από ποιον. Σημασία έχει η ομάδα του ΠΑΟΚ.
Σωστός ολοι ειναι αναλώσιμοι ο ΠΑΟΚ οχι αλλα την προσφορά του καθενός στον ΠΑΟΚ πρεπει να την αναγνωρίζουμε
univ1

Δημοσίευση από univ1 »

Realcon έγραψε:
δεν λατρευεται ο ΠΑΟΚ στα παραπανω ,ο κοντος λατρευεται που ειναι τεραστιος , γι αυτο ρωταω.
Αν λατρευοταν ο ΠΑΟΚ στο πρωτο σσσς και στο τριγωνικο τρυπημα απο γουμενο-βαζελο-παιχτη θα ειχε φαει χ.
Μονιμω εννοω.

Να συμπαθουν οι αντιπαλοι οπαδοι τους παιχτες μας ε; Αν μη τι αλλος αποδεικνυει οτι δεν τους..πληγωσαν ποτε.
Αλλα αν ετσι θελει η μεγαλη μεριδα του κοσμου του ΠΑΟΚ την ομαδα, κομπλε. Οτι αξιζεις παιρνεις.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Πολυ καλος πακτης ο σαλπιγγιδης.εξαιρετικος χαρακτηρας χωρις αμφιβολια.ιδρωνει τη φανελα οσο λιγοι.βαζει τα ποδια του στη φωτια αναμφισβητητα.προσφερει κ συνεχιζει να προσφερει με ολες του τις δυναμεις,ευαισθητος ανθρωπος που ποναει την ομαδα ισως.αλλα δεν ειναι απο εκεινους τους απειροελαχιστους ανθρωπους παγκοσμιως που την πιο δυσκολη στιγμη δεν μασανε τ'αντερα τους.
Η οποια ηγετικη του φυσιογνωμια διογκωθηκε υπερμετρα απο την κοντρα σαλπιγγιδικων αντισαλπιγγιδικων.
Προδοτη εσεις?τιτανοτεραστιο εμεις.καπως ετσι γεννηθηκε ο μυθος κατα τη γνωμη μου.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

univ1 έγραψε:
Realcon έγραψε:
δεν λατρευεται ο ΠΑΟΚ στα παραπανω ,ο κοντος λατρευεται που ειναι τεραστιος , γι αυτο ρωταω.
Αν λατρευοταν ο ΠΑΟΚ στο πρωτο σσσς και στο τριγωνικο τρυπημα απο γουμενο-βαζελο-παιχτη θα ειχε φαει χ.
Μονιμω εννοω.

Να συμπαθουν οι αντιπαλοι οπαδοι τους παιχτες μας ε; Αν μη τι αλλος αποδεικνυει οτι δεν τους..πληγωσαν ποτε.
Αλλα αν ετσι θελει η μεγαλη μεριδα του κοσμου του ΠΑΟΚ την ομαδα, κομπλε. Οτι αξιζεις παιρνεις.
Διαβασες τι γραφω? Ζωντανη διαφημιση ΤΟΥ ΠΑΟΚ οχι του εαυτου του γραφω. Ο "κοντος" στον ΠΑΟΚ δεν παιζει?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ξεχασες και κατι αλλα γραμματα που εκανες τεραστια μπολντ.
Δεν αρχισαμε να γραφουμε εχθες και οι δυο..
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Δεν τα έχει με σένα Ken! Με τον univ1 τα έχει...

Dimg4, υπάρχουν και οι σκληροπυρηνικοί που δεν γίνεται με τίποτα να αλλάξουν μυαλά. Ας μην συγχιζόμαστε, σε παρακαλώ πολύ.
univ1

Δημοσίευση από univ1 »

Dimg4 έγραψε:"Κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη και είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ, όπως και μεγάλος μέρος της πόλης. Παίζω στην ομάδα από τη δεκαετία του '90 και αισθάνομαι μια χαρά. Παίζω σε μια ομάδα που έχει μεγάλες φιλοδοξίες . Ο ΠΑΟΚ ανήκει σε ένα κλειστό κύκλο συλλόγων με τους πιο φανατικούς υποστηρικτές στην Ευρώπη. Ολόκληρη η Βόρεια Ελλάδα ζει για αυτή την ομάδα».

Dimg4 μην αρπαζεσαι ρε φιλε ,το ιδιο λεμε.
Λες οτι διαφημιζεται ο ΠΑΟΚ μεσω του κοντου-που παιζει στον ΠΑΟΚ- μιλωντας στα μμε επειδη τι να πεις.. ειναι τεραστιος.

Σαν να λεμε αναφερε το ονομα του ΠΑΟΚ καποιος πολυ σημαντικος διασημος ανθρωπος βλ. ομπαμα

Γι αυτο και ρωτησα για λατρεια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”