Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Ε καλα εσυ τι θα έλεγες .....στο OLAPAOK εχει κάποιους 4-5 ο οποίοι είναι μάλλον στημενοι οι οποίοι σε οποίο άρθρο ανεβάζουν κάνουν σχόλια και κραζουν μόνο κραζουν τώρα με τον έλεγχο μετα το δημόσιο κάλεσμα μοκκα σε έντιμο υπάλληλο ΣΔΟΕ γράφει ένας απο αυτούς ´ Ε δεν έχουμε ανάγκη κανέναν ζαγορακη μετα την δημόσια τοποθέτηση γνωστών ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ για το πόρισμα όπως καλυβας ορφανος κλπ. Μπορούν να αναλάβουν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ όπως ο μητσιας ο ζαμπουνης ο αυτιας κλπ. ´ ......
:):):)
- khaledfreepaok
- Vonapartis
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
Ο Μπόλονι είναι λογικό να μαθαίνει τώρα τον ΠΑΟΚ. Και θα συνεχίσει να τον μαθαίνει. Θα του πάρει έναν ολόκληρο χρόνο για να μπει στα άδυτα της Παοκτσήδικης ιδιοσυγκρασίας. Χρειάζεται ασπίδα προστασίας από τα αρπακτικά.
ΕΣΥ ΟΜΩΣ, που ξέρεις όσο κανείς άλλος την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (εξαιρείται ο Ιωσηφίδης) αντί να κατεβαίνεις στα αποδυτηρια και να παρουσιάζεις τον φλωρίδη στους παίχτες, είναι προτιμότερο στο ημίχρονο, με τέτοιους αντιπάλους, να πεις το ποιηματάκι στα παληκαράκια του ΠΑΟΚ και να τους τρίξεις τα δοντάκια, γιατί μερικοί από αυτούς είναι αλλού.
ΕΣΥ ΟΜΩΣ, που ξέρεις όσο κανείς άλλος την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (εξαιρείται ο Ιωσηφίδης) αντί να κατεβαίνεις στα αποδυτηρια και να παρουσιάζεις τον φλωρίδη στους παίχτες, είναι προτιμότερο στο ημίχρονο, με τέτοιους αντιπάλους, να πεις το ποιηματάκι στα παληκαράκια του ΠΑΟΚ και να τους τρίξεις τα δοντάκια, γιατί μερικοί από αυτούς είναι αλλού.
Παρτε ριζικα μετρα..οχι αλλα ημιμετρα πουληστε οποιους μπορουν να πουληθουν και φτιαξτε ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ....
4 -5μεγαλα συμβολαια..να μεινουν κονδορας γκαρσια Λινο απο τους παλιους ...πουληστε οσους μπορουν να πουληθουν και μη σκεφτεστε τις συνεπειες...θελει γεναιες αποφασεις.....κπ εργαλεια και απο τη β οι υπολοιποι....Εχουμε γεμισει μετριοτητες.....Εκτος 5 παικτων οι αλλοι μονοι τους ουτε πλει οφ μας βγαζουν...
4 -5μεγαλα συμβολαια..να μεινουν κονδορας γκαρσια Λινο απο τους παλιους ...πουληστε οσους μπορουν να πουληθουν και μη σκεφτεστε τις συνεπειες...θελει γεναιες αποφασεις.....κπ εργαλεια και απο τη β οι υπολοιποι....Εχουμε γεμισει μετριοτητες.....Εκτος 5 παικτων οι αλλοι μονοι τους ουτε πλει οφ μας βγαζουν...
- Sick Bastard
Κύριε πρόεδρε είναι τόσα πολλά και τόσο σοβαρά τα λάθη σας και οι παραλείψεις σας
που πλέον δεν κρύβονται μέσα στο γήπεδο.
που πλέον δεν κρύβονται μέσα στο γήπεδο.
Και βέβαια περιμένουμε με αγωνία την συνέντευξη (μαζί με το πόρισμα) που χρωστάς
για να μας πεις ποιοί είναι οι στόχοι της ομάδας για φέτος, ε.
για να μας πεις ποιοί είναι οι στόχοι της ομάδας για φέτος, ε.
Πρόεδρε, επειδή το πράγμα ξεφεύγει και επειδή δεν φταίει ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος παρά εσείς στην διοίκηση, μην τυχόν
και γίνει το "εγκλημα" Μπόλονι.
Σου ζήτησε παίκτες από την αρχή του ήρθε, και δεν αποκτήθηκαν πλην Λαζάρ και Σπαντάτσιο...
Κόψτε τις διαδόσεις στους γλύφτες σας, και κάθε σκέψη για κάτι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ που θέλετε ή σκέφτεστε να φέρετε.
Ο ΠΑΟΚ δεν θα γίνει Αλμωπός Αριδίαιας με τα υποκατάστατα του χάβου, επειδή το θέλετε εσείς.
Ως εδώ και μη παρέκει, ελπίζω να μην γίνει τίποτα από όσα ακουγονται ΕΝΤΟΝΑ....
Σου ζήτησε παίκτες από την αρχή του ήρθε, και δεν αποκτήθηκαν πλην Λαζάρ και Σπαντάτσιο...
Κόψτε τις διαδόσεις στους γλύφτες σας, και κάθε σκέψη για κάτι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ που θέλετε ή σκέφτεστε να φέρετε.
Ο ΠΑΟΚ δεν θα γίνει Αλμωπός Αριδίαιας με τα υποκατάστατα του χάβου, επειδή το θέλετε εσείς.
- abc_o_ karpouzas
ρε μοικανε ειναι δυνατον να πιστευεις αυτα που γραφεις;;
ειναι δυνατον να λες οτι ο ζαγορακης θελει να κανει τον ΠΑΟΚ αλμωπο
τελος παντον νομιζω οτι αρχιζουμε και παραξεφευγουμε
Και γω δεν το πιστευω οτι υπαρχει θεμα.....Αλλα η βουβαμαρα εχει συνεπειες....
Κράτα και μια πισινή ...abg12d34 έγραψε:ρε μοικανε ειναι δυνατον να πιστευεις αυτα που γραφεις;;
Δεν είπα "θα γίνει", λέω "ελπίζω να μην γίνει"..
Σαφέστατος είμαι..
Ούτε ξεφεύγω ούτε τίποτα.
Στην κεντρική πριν μέρες έγραψα κάποια πράγματα, ξεκάθαρα..
Ας είμαι εγώ ρε φίλε ο γραφικός αύριο μεθάυριο ,δεν πειράζει ...
++++++++++++++++++++++++++Να αγιάσει το στόμα σου...Ποια Τόττεναμ τώρα..έχουμε πολύ πιο σοβαρά προβλήματα δυστυχώς..moican4 έγραψε:Πρόεδρε, επειδή το πράγμα ξεφεύγει και επειδή δεν φταίει ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος παρά εσείς στην διοίκηση, μην τυχόν
Και θα πω και το τελευταίο..
Θα ζητήσω ένα τεράστιο ΣΥΓΝΩΜΗ σε περίπτωση που δεν επαληθευτούν όσα ακούγονται.
Εγώ ξεφτίλας σαν κάποιους γελοίους που σήμερα λένε μια μ@λκι@ και μετά αν γίνουν ρόμπες , δεν τρέχει τίποτα,
δεν είμαι...!!
Μιλάει ο κάθε ένας και η δίοικηση δεν υπάρχει να βουλώσει κάνενα στόμα...!!!
Ο χρόνος θα δείξει...
Θα ζητήσω ένα τεράστιο ΣΥΓΝΩΜΗ σε περίπτωση που δεν επαληθευτούν όσα ακούγονται.
Εγώ ξεφτίλας σαν κάποιους γελοίους που σήμερα λένε μια μ@λκι@ και μετά αν γίνουν ρόμπες , δεν τρέχει τίποτα,
δεν είμαι...!!
Μιλάει ο κάθε ένας και η δίοικηση δεν υπάρχει να βουλώσει κάνενα στόμα...!!!
Ο χρόνος θα δείξει...
προτρεχουμε χωρις λογο επειδη απλα λενε διαφορες π@π@ριες οι ΑΡΔ ....κανενας μπολονι δεν θα φυγει.....
Πλέον δεν είμαι βέβαιος για τίποτα.......περιμένουμε μέχρι τα Χριστούγεννα το πολύ.Πιστεύω μέχρι τότε θα ξέρουμε αν θα είναι ο Μπόλονι στον ΠΑΟΚ και ο Ζαγοράκης πρόεδρος.
Εχω το κακό προαίσθημα ότι θα δούνε πολλά τα ματάκια μας.
Εχω το κακό προαίσθημα ότι θα δούνε πολλά τα ματάκια μας.