Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

εγω λεω αν δεν εχουν λεφτα το καλοκαιρι να δωσουν οσα δινουν κ στον μουσλι να κρατησουμε τον μουσλι καλυτερα :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

joshua έγραψε:Σαφαρι λεει γινεται για να βρει ο παντελης ομαδα στον ελζαρ ο οποιος ετσι και αλλιως δεν υπολογιζεται απο τον Χαβο.Αρνουμε να πιστεψω οτι δεν θα γινει αλλη κινηση να καλυφθει το κενο μεσοεπιθετικα.Πεζουν με την φωτια και με τα νευρα μου.
παρτε παιχτη γιατι τον κοβω ουτε τα λεξοτανιλ θα τον πιανουν στο τελος τον τζοσουα... :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Πώς ο ΠΑΟΚ έχασε τον Φορτούνη!
http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%BD%CE%B7
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ε καλα τωρα...και τι λεει το αρθρο; οτι τον ειδε ο Κωστικος, τον προτεινε στο Βρυζα, αυτος ενδιαφερθηκε, αλλα τον ηθελε για τη Β' ομαδα αρχικα, για αυτο χαλασε η μεταγραφη. Που ειναι το περιεργο; μηπως τωρα θα επαιζε στην Α' ομαδα; εδω πηραμε τον Κουτσια που εγινε τοσος ντορος, ειχε κληθει εθνικη και ειχε κανει αρκετα καλα ματς στην Α Εθνικη και ειδαμε τα χαιρια μας...απο κατι τετοια παικτακια βγαινει μονο ενας στους δεκα, κι αν εισαι τυχερος..και εμεις ειμαστε..με τον Κλαους!
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

η ομαδα εχει τοσο σοβαρο οικονομικο προβλμα που αν δεν προσεξουμε θα ξεπουληθουμε παλι το καλοκαιρι οπως ξεπουλιωμασταν τα τεφτελεα 20 χρονια που καναμε 2-3 χρονια ν κανουμε ομαδαρα κ ερχονταν μετα οι σφαλιαρες και οι πωλησεις και οι προσφυγες και μας στελνανε 5 χρονια πισω.και αντε παλι απ το μηδεν.ακομα και τωρα να δειτε οτι καποια βασικα στελεχη θα τα χασουμε αλλα τουλαχιστον μην κανετε σαν μωρα παιδια οτι θελω εκεινον και θελω τον αλλον.μεχρι κ το αεκακι το καταχρεωμενο ειδε ποσο ψωμολυσαμε απο χρημα και μας εκανε προταση για μεταγραφη!!!!!!!!!!τι αλλο θα ζησουμε δηλαδη.γι αυτο λοιπον αρκεστειτε σ αυτους που εχουμε προς το παρον και μολις το καλοκαιρι γινουν οι απαραιτητες αποδεσμευσεις ΠΡΩΤΑ κραταμε τον κορμο μας και μετα κανουμε οτι προσθηκη ειναι να κανουμε και παλι με συνεση
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

για μπλανκο που ακουστηκε... μακρια και αγαπημενοι
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

έτσι... μπλάνκο = υπερτιμημένος μέχρι εκεί που δεν πάει
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αντε κυριακη σημερα φυλλο δεν κουνιεται,το εγκεφαλικο ερχεται,πηγα να αναψω και ενα κερακι να εχει ο υψιστος τους μεσοεπιθετικους μας καλα γιατι ερχονται δυσκολες μερες.Αναμενω τουλαχιστον την επιστροφη του ελζαρ και αναρωτιεμαι αν τελικα αυτος ο κριστιανο που ομολογουμενως δεν εδειξε πολλα αξιζε καλητερης τυχης για να του δινει 3,5 χρονια συμβολαιο η σπορτινγκ λισσαβωνας.

Υ.Γ Τον μπλανκο ιδιαιτερα δεν τον παω γιατι δεν μου αρεσει αυτο το στυλ παικτη αλλα καποιον που εχει βαλει 80 γκολ σε 150 συμμετοχες και αμοιβοταν με 400.000 σιγουρα δεν τον λες υπερεκτιμημενο.
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Εμένα πάλι μου θυμίζει τον τότε Φιλομένο του αστέρα σε καλύτερη βερσιόν.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Χρονος ικανοποιητικος δεν δοθηκε στον παικτη...
Η Αληθεια ειναι αυτη..
Τουλάχιστον οσο έπαιξε έδειξε κάποια πράγματα..

Θα μπορούσε και περισσότερα αλλά στο μέλλον..

Πάει στην Σπόρτινγκ Λισαββόνας υατ΄λο κάτι λέει..
Απο τον Ελ ζαρ νομίζω πιο πολλά είχε να δώσει..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

το ιδιο πιστευω και εγω...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Me too!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

moican4 έγραψε:Χρονος ικανοποιητικος δεν δοθηκε στον παικτη...
Η Αληθεια ειναι αυτη..
Τουλάχιστον οσο έπαιξε έδειξε κάποια πράγματα..

Θα μπορούσε και περισσότερα αλλά στο μέλλον..

Πάει στην Σπόρτινγκ Λισαββόνας υατ΄λο κάτι λέει..
Απο τον Ελ ζαρ νομίζω πιο πολλά είχε να δώσει..
σε όλα συμφωνώ, εκτός από το τελευταίο.
αλλά δεν έχει σημασία, αφού δε θα μπορέσουμε να μάθουμε ποτέ ποιός θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα... δυστυχώς, γιατί θεωρώ ότι και κριστιάνο και ελ ζαρ έχουν την ποιότητα που θέλουμα για τα άκρα μας.

ντάξ βιερίνια δεν είναι κανείς απ'τους 2 τους, αλλά για δεύτερες επιλογές είναι πολύ καλοί
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

joshua έγραψε:Αντε κυριακη σημερα φυλλο δεν κουνιεται,το εγκεφαλικο ερχεται,πηγα να αναψω και ενα κερακι να εχει ο υψιστος τους μεσοεπιθετικους μας καλα γιατι ερχονται δυσκολες μερες.Αναμενω τουλαχιστον την επιστροφη του ελζαρ και αναρωτιεμαι αν τελικα αυτος ο κριστιανο που ομολογουμενως δεν εδειξε πολλα αξιζε καλητερης τυχης για να του δινει 3,5 χρονια συμβολαιο η σπορτινγκ λισσαβωνας.

Υ.Γ Τον μπλανκο ιδιαιτερα δεν τον παω γιατι δεν μου αρεσει αυτο το στυλ παικτη αλλα καποιον που εχει βαλει 80 γκολ σε 150 συμμετοχες και αμοιβοταν με 400.000 σιγουρα δεν τον λες υπερεκτιμημενο.
φίλε, μη σε ξεγελάει ο αριθμός των γκολ του...
δες μαζί αριθμό και δυσκολία των γκολ...

γιατί σε βαθμό δυσκολίας τα περισσότερα γκολ του ήταν πολύ εύκολα

έτρεχε όλο το χανούμι πάνω κάτω, ζάλιζε ο σκόκο και έσπρωχνε τη μπάλα στα δίχτυα ο μπλάνκο... (εγώ πάντως αυτή την εντύπωση έχω, αν και τη δίνω υπερβάλοντας λίγο)
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Τότε:
"Ποιον ρε αυτόν που τότε ντεμέκ τον είχαμε αρπάξει μέσα από τα χέρια της Σπόρτινγκ...?? Χαχαχαχαχα...!! Τι λέτε ρε, μέσα από τα χέρια της Σπόρτινγκ.. αν τον ήθελαν θα ερχόταν στον ΠΑΟΚ????"

Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυπς, και Φαπ.. ;)
Ο Κριστιάνο στην Σπόρτινγκ για 3,5 χρόνια...

Και τώρα:
"Ποιον έχει μανατζερ, το φορτώθηκαν το παλτο, τους ξεγέλασε με τόσο μεγάλο συμβόλαιο και μπλα μπλα μπλα..."
Όντως είναι χαζοί αυτοί οι Πορτογάλοι, αφού να φανταστείς τόσα χρόνια έχουν ένα χαζογκόλη μπροστά.... χμμμ Liedson τον λένε θαρρώ....

Όλα καλά λοιπόν... ονειρευτείτε και κάναν Αμπντούν τώρα που "άδειασε" και μια θέση και ούτε γάτα ούτε ζημιά...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”