Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
No4h

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από No4h »

Με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω.Αρχισαν τωρα οι ΑΡΔ να το αλλαζουν και να λενε οτι οι αραβες μας δουλευουν και δεν προκειται να επενδυσουν.
Για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα.Ή παραταση κυριοι πρεπει να πληρωθει.Δωστε τωρα μια χορηγια-φερτε εναν παικτη,ή πληρωστε τα εξοδα για να ολοκληρωθει το προπονητικο- για να δειξετε οτι οντως ενδιαφερεστε και σε 1,5 μηνα παρτε το 51% και τελος.Αλλιως αντε γεια.Στην επομενη αυξηση του καλοκαιριου κ αν θελετε.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Συγγνωμη ρε Γιαννη με ειπες ΠΑΠΑτζη και οχι ΠΑΠΑΡΟλογο. Μπορει να μην αναφερθηκες προσωπικα αλλα οταν γραφω και εγω εδω μεσα εχω ενα μεριδιο.
Εξακολουθω οπως και σε προηγουμενα post να αναρωτιεμαι, να μου πει καποιος , που αποσκοπει ο Αραβας και επιμενει.
Δουλειες να διαφημισει δεν εχει , προσωπικη προβολη δεν υπαρχει , δεν εμφανιζεται πουθενα ουτε και τον ξερουν πολλοι.
Εκτος και αν "βλεπετε" συμπαιγνια Ζαγορ - Οντει για ιδιο οφελος.
Φιλε no4h γιατι πιστευετε οτι μας εχουνε αναγκη και πρεπει να το "παιξουμε" σκληροι? Οχι να παρακαλαμε αλλα και να το παιζουμε τσαμπουκαδες δεν θα κερδισουμε κατι.
Ξαναδιαβασε την αναφορα για το δεντρο και το δασος στην επιστολη.
kos

Δημοσίευση από kos »

logios έγραψε: Ξαναδιαβασε την αναφορα για το δεντρο και το δασος στην επιστολη.
την ξαναδιαβασα αλλα διαψευδει οτι η επενδυση στον ΠΑΟΚ εχει σχεση με το δασος του χολομωντα. για αλλο δασος δεν διαβασα κατι. γραφει τιποτα για το σειχ σου? θα το παρουν και αυτο?
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

kos έγραψε:
Αποδείξαμε στην διάρκεια των εξάμηνων διαπραγματεύσεων
Βάσει του χρονοδιαγράμματος που είχαμε αρχικά εξαγγείλει, είχαμε προγραμματίσει να καλυφθεί η αύξηση το αργότερο μέχρι τις 20-1-2011. Πλην, όμως, αυτό δεν κατέστη εφικτό για τον πολύ απλό λόγο, ότι εμείς προχωρούμε σε αυτή την επένδυση με γνώμονα ο ΠΑΟΚ να αλλάξει τα επόμενα χρόνια επίπεδο. Με βάση το business plan, που έχουμε ήδη καταρτίσει, και που είναι γνωστό, και στγο λεκτικό του οποίου, περιμένουμε τις θέσεις της προσωρινής Διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και την στήριξη των οπαδών του ΠΑΟΚ, τα χρηματικά ποσά που απαιτούνται είναι πολλαπλάσια αυτών που αρχικά είχαν προβλεφθεί. Η τελική επιβεβαίωση ώστε να μπορεί να γίνει και η πρώτη εκταμίευση του ποσού που απαιτείται θεωρούμε ότι θα μπορεί να γίνει το αργότερο μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου.

οι ανθρωποι λενε οι ιδιοι οτι ειναι σε διαπραγματευσεις εδω και 6 μηνες. σε αυτο το εξαμηνο.....
- εδωσαν ενα χρονοδιαγραμμα το οποιο δεν μπορεσαν να τηρησουν.
- εκαναν ενα μπιζνες πλαν που δεν μπορεσαν να κοστολογησουν (οταν λεμε πολλαπλασια...?)
- ζητουν στηριξη απο τους οπαδους για το ιδιο μπιζνες πλαν χωρις να το εχουν παρουσιασει (στους οπαδους).
- δινουν νεα ημερομηνια για την εκταμιευση η οποια ειναι ανευ αξιας (νεα αμκ κτλ κτλ).

ολα αυτα μοιαζουν περιεργα για εναν ομιλο που εχει επιλεξει να τον εκπροσωπει ενας καθηγητης της νομικης του ΑΠΘ (αραγε δεν ηξερε οτι θα χρειαστει νεα αυξηση και πανω απο 2 μηνες οταν εγραφει για τις 20/2?) και διαδιδει οτι θα κανει επενδυσεις της ταξης των 500εκ ευρω. ισως και πολλαπλασιες....

Πολύ σωστά. Γι' αυτό λέω κι εγώ ότι όλα αυτά δεν μου αρέσουν, δεν δείχνουν σοβαρότητα. Έχω την αίσθηση ότι προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο ή να πιέσουν καταστάσεις για κάποια άλλη μπίζνα που ετοιμάζουν, κάπου αλλού. Όπως λέει και η παροιμία "αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες"...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

shark4 έγραψε:
yiannisPAOKitalia έγραψε:Εγώ δεν είπα χωρίς επενδυτή, είπα χωρίς ιδιοκτήτη-αφεντικό.
Γιαννη σορρυ αλλα με ολο το θαρρος , αυτα δεν μπορουν να γινουν και μαλιστα στην σημερινη εποχη . Να υπαρχει καποιος που να επενδυει χρηματα σε κατι και ταυτοχρονα να μην του ανηκει αυτο το κατι -εστω σε καποιο βαθμο - ειναι αδιανοητο .
Εδω ο χορηγος αναλογα με το ποσο που εχει βαλει διεκδικει το μπρος η' το πισω μερος μιας φανελλας για ολοκληρη την χρονια , ποσο μαλλον ενας επενδυτικος ομιλος ... Κακα τα ψεμματα οι εποχες ειναι παρα πολυ δυσκολες για να μπορει να στηριχθει μια ομαδα - που θελει να κινειται σε υψηλο επιπεδο- μονο και αποκλειστικα στον κοσμο .
Προσωπικα οπως ειπα αισιοδοξω . Απο εκει που εμφανιζοντουσαν κατι σωτηρες που εκλειναν συμφωνιες και θα σωζαν την ομαδα μεσα σε 10 ημερες , προτιμω αυτους που ψαχνουν το οτιδηποτε και ειναι ακομα σε διαβουλευσεις .
Το θεμα το χειριζεται αποκλειστικα και μονο ο Ζαγορακης .
Αυτο γραψτο 150 φορες ..γιατι εχουμε πολλα "λαγωνικα" απ οτι φαινεται...!!

Για αρχη, 150 .! 8-)
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Ακριβως ετσι ειναι, οπως τα λετε, μοχλος πιεσης ο ΠΑΟΚ για να παρουν τα εργα.
Κατεβηκε ο Παγκαλος στο Καταρ και παρακαλουσε να παρουν τον ΠΑΟΚ και αυτοι ανταπαντουσαν, μονο αν μας δωσεις ολοκληρο τον Χολομοντα.
Εχει τεραστια διαφορα αυτο που λετε απο το να ειναι αμεσα εξαρτομενη η επενδυση στην ομαδα με το ανοιγμα τους στην Ελλαδα με μεγαλες επενδυσεις.

Ψιλα γραμματα φυσικα γιατι εδω δεν συμφωνουμε για την σοβαροτητα του ενδιαφεροντος.

Εξακολουθω οπως και σε προηγουμενα post να αναρωτιεμαι, να μου πει καποιος , που αποσκοπει ο Αραβας και επιμενει.
Δουλειες να διαφημισει δεν εχει , προσωπικη προβολη δεν υπαρχει , δεν εμφανιζεται πουθενα ουτε και τον ξερουν πολλοι.
Εκτος και αν "βλεπετε" συμπαιγνια Ζαγορ - Οντει για ιδιο οφελος.
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

μην κανετε ονειρα για μεγαλοεπενδυτες που θα επενδυσουν απο την τσεπη τους για την αγαπη τους για τον μεγαλο ΠΑΟΚ!!!ο ΠΑΟΚ εχει επενδυτη που πρεπει να οργανωθει καλυτερα και να βοηθησει οσο μπορει με θεμιτα και αθεμιτα μεσα,εχει προεδρο με @@ που ειναι ενας απο εμας(ακομα και αν αυτος επεσε στην παγιδα των αραβων οπως εμεις και εχασε χρονο πολυτιμο για την ομαδα).ΠΡΕΠΕΙ να σταματησουν οι κοντρες μεταξυ συνδεσμων και με την παε.χρειαζομαστε ολοι σε αυτον τον αγωνα.

οταν λεμε ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα πρεπει να το πιστευουμε 101% και οχι να το λεμε ετσι!

για μενα και για τους περισσοτερους ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του!

ο ΠΑΟΚ ειναι ο ΛΑΟΣ του και μεσα σε αυτον τον λαο συμπεριλαβανομαστε ολοι με τα καλα και με τα κακα μας!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Τς-τς-τς! Γραφικέ.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Ενα τελευταιο . Αν πιστευει κανεις οτι ενας τετοιος ομιλος - με το οικονομικο βεληνεκες - προκειται να ερθει μεσα σε αυτη την οικονομικη συγκυρια , μονο και μονο για να αγορασει μια ομαδα και να την εκτοξευσει αγωνιστικα , ειναι τουλαχιστον αφελης .
Αλιμονο αν τα επιχειρηματικα τους σχεδια εξαντλουνται στην δημιουργια μιας ανταγωνιστικης ομαδας και στην κατασκευη ενος γηπεδου ...
Προτιμω την αναμονη απο τα" σκωτσεζικα ντουζ " του τυπου " σημερα αγοραζω την ομαδα , φερνω παιχταραδες και αυριο δεν εχω μαντηλι να κλαψω "...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Δευ 17 Ιαν 2011, 21:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

ετσι γραφικος!!!γουσταρω γτ ο ΠΑΟΚ δεν ειναι επενδυση(αμα θες να συνεχισω) ειναι ΙΔΕΑ
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Θα το πω γι ακομα μια φορα.
Ειναι πολυ ωραιο το φιλετο του Καρατασου.Και πολυ μεγαλο για να γινει ΜΟΝΟ ενα γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Τα ιδια και τα ιδια.
Επαναληψη μητηρ πασης μαθησεως.
Αλλο τι ειναι για εμας ο ΠΑΟΚ και αλλο η ΠΑΕ. Ξεκολληστε με την καραμελα αυτη. Κανεις δεν πληρωνετε με ιδεες.
Δεν χρηζει περεταιρω αναλυσης αυτο.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

logios έγραψε:Ακριβως ετσι ειναι, οπως τα λετε, μοχλος πιεσης ο ΠΑΟΚ για να παρουν τα εργα.
Κατεβηκε ο Παγκαλος στο Καταρ και παρακαλουσε να παρουν τον ΠΑΟΚ και αυτοι ανταπαντουσαν, μονο αν μας δωσεις ολοκληρο τον Χολομοντα.
Εχει τεραστια διαφορα αυτο που λετε απο το να ειναι αμεσα εξαρτομενη η επενδυση στην ομαδα με το ανοιγμα τους στην Ελλαδα με μεγαλες επενδυσεις.

Ψιλα γραμματα φυσικα γιατι εδω δεν συμφωνουμε για την σοβαροτητα του ενδιαφεροντος.
Ανάποδα το διαβάζεις. Τον Χολομώντα θέλουν, και χρησιμοποιούν το όνομα του ΠΑΟΚ. Αν δεν πάρουν τον Χολομώντα, θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αν το αναλάβουν, θα μπουν sony και καλά στον ΠΑΟΚ.

Μήπως έχει κανείς την ψευδαίσθηση ότι η όλη φάση του Χολομώντα (ή του Καρατάσου ή ότι άλλο) δεν έχει σχέση? Ή πιστεύει κανείς πως αν δεν πάρουν τον Χολομώντα, θα χωθούν στα του ΠΑΟΚ?
e8nos έγραψε:ετσι γραφικος!!!γουσταρω γτ ο ΠΑΟΚ δεν ειναι επενδυση(αμα θες να συνεχισω) ειναι ΙΔΕΑ
+ ... στον γραφικό e8nos.

Eίμαστε 2, είμαστε 3, είμαστε 1013..
Άβαταρ μέλους
Papadoc

Δημοσίευση από Papadoc »

Το σχήμα λόγου για το δένδρο και το δασος που χρησιμοποιήσατε κ. Samari, πείραξε τον οικολόγο που έχω μέσα μου, αλλα δεν ντρέχει τίποτα! Σχήμα λόγου ήτανε! Να, είμαι λίγο ευαίσθητος γιατί τα δασοί και τα δένδρα λίγα μείνανε. Το ξέρω κύριε Σαμάρι ότι είστε bussinessman και εύχομαι αυτή η παράταση να είναι η τελευταία που ζητάτε. Μετά έχει μονο penalty που προφανώς γνωρίζετε σημαίνει τιμωρία και ωφέλεια δεν έχει σε κανέναν.
Μετά Τιμής,
Ένας απλός οπαδός του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Sera4 έγραψε:
tigon4 έγραψε:τελικα καλυτερη ενημερωση παρεχει ο moicanos παρα ο κολκας :? ..(ο κολκας μεχρι πριν λιγο ελεγε οτι χαλασε)
και που ειναι το περιεργο δλδ???

ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ....ΚΛΕΙΣΤΕ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΠΤ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΠΤ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΜΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ''ΡΕΠΟΡΤΑΖ'' ΦΗΜΕΣ ΣΟΥ ΠΑ ΜΟΥ ΠΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ...ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΔΛΔ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΑ ΘΕΜΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΑΓΩΝΙΑ ΟΥΤΕ ΤΠΤ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ...ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ...ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΘΕΜΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΘΕΙ ΔΛΔ??ΟΠΟΤΕ ΚΛΕΙΣΤΕ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑΤΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΣΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ...

ακολουθηστε το συγκεκριμενο μπιζνες πλαν ολοι κ δε θα ζημιωθειτε!

υγ ειμαι ακομα πιο αισιοδοξος απ'οτι πριν!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”