Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
kos δεν ειναι πλεον ο μακαυ που ολοι ξεραμε...στα 35 το ειδα σε καποιους αγωνες με την φεγενορντ και φαινεται οτι δεν εχει πλεον δυναμεις νομιζω κιολας οτι φετος ειναι η τελευταια του χρονια....ο μακαυ πριν 2 χρονια συμφωνω για πλακα θα πετουσε 2-3 γκολ σε καθε ματς...απο τους κορυφαιους εκτελεστες στον κοσμο που θυμαμαι προσωπικα και στη λακορουνια και στη μπαγερν μαμουσε...
όντως τότε η λα κορούνια με μακάι και τριστάν και πίσω βαλερόν μαμούσε και έδερνε
εγω θα ηθελα ενα παιχτη σαν το νουνιεζ που ειχε φερει ο γαυρος γρηγορος τεχνιτης και με πολυ τρελα πανω του εγω θα ηθελα ενα παιχτη σαν το μποτζιεζ να μην ειναι πολυ βαρης αλλα να νιωθει το πλεκτο
ULTRAS NEVER DIE
4-10-99
ULTRAS NEVER DIE
4-10-99
Για το Νούνιεζ όσα like θες!!
Από κει και πέρα, η ειδησεογραφία λέει ότι αν δεν κλείσει κάπου ο Ματέγια, τότε πιθανότατα να κινηθούμε το προσεχές διάστημα!!
Από κει και πέρα, η ειδησεογραφία λέει ότι αν δεν κλείσει κάπου ο Ματέγια, τότε πιθανότατα να κινηθούμε το προσεχές διάστημα!!
Κάποιος φίλος έκανε ποστ κάπου ένα ρώσικο άρθρο με τη μετάφραση του που λέει ότι ο Ματέγια συνεχίζει στη Ζενίτ. Ή τόσο λάθος κατάλαβα??
Άδερφέ στην Ζενίτ έπαιζε δανεικός στους τελευταίους έξι μήνες..
Το που θα συνεχίσει την καριέρα του τώρα είναι το ζήτημα..
Το που θα συνεχίσει την καριέρα του τώρα είναι το ζήτημα..
Για κανενα Εντινιο το κοβω .Αλλιος θα ηθελα Ντελ πιερο
Ονειρο ομως...Ετσι και αλλιος απο αυτα που γραφουμε τιποτα δεν θα γινει λογικα.Ας φανταζομαστε τουλ.

Ονειρο ομως...Ετσι και αλλιος απο αυτα που γραφουμε τιποτα δεν θα γινει λογικα.Ας φανταζομαστε τουλ.
- Isaak the Greek
Μιας κι επικρατει μια γεροντολαγνοια , τον μονο παπου που θα θελα στον ΠΑΟΚ ειναι ο Κλαρενς Σεεντορφ.Παιχταρας ολκης!!!!Κι ας παιζουμε και χωρις σεντερ φορ!!!
- paoki_sweden
Θέλω τον Μπέν Αρφά...
Έ ρε να τον πάρουμε το καλοκαίρι τίποτα δανεικό με οψιόν και βλέπω τους γκεΥ να χτυπιούνται...

Έ ρε να τον πάρουμε το καλοκαίρι τίποτα δανεικό με οψιόν και βλέπω τους γκεΥ να χτυπιούνται...

Εγώ μάγκες θα γούσταρα έναν Νταρίο Φερνάντεζ εκεί στο κέντρο...
Έναν Σκόκο...
Και τον Μούσλι στα καλά του...
Έναν Σκόκο...
Και τον Μούσλι στα καλά του...
Τζαβελας εδειξε οτι ειναι πολυ καλοαρ μπακ ξανα .....αν και λοκοπαιδο
λοιπον τζαβελας,σκοκο,κουμορτζι(τα ελεγα απο το αιγαλεο ακομα) και τσεζαρεκ...δυστυχως μονο τον τελευταιο μπορουμε...