Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ και ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ "μαύρος" πιστωτής που θα ήθελε τα λεφτά στον προσωπικό του λογαριασμό....
Επίσης θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έβγαζε ανακοινωση-απαιτηση ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΕ, για "μαύρα" λεφτά
Και τα δύο θα αποτελούν μνημείο αυτοκτονίας
Επίσης θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έβγαζε ανακοινωση-απαιτηση ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΕ, για "μαύρα" λεφτά
Και τα δύο θα αποτελούν μνημείο αυτοκτονίας
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
- blackhumor44, ΚΩΣΤΑΣ2019, Montrealiotis
Και σιγα-σιγα αρχίζει να αχνοφαινεται,
από μια στενή χαραμάδα, αυτό που ήθελα
και με λέγανε τρελό.......
Δλδ εσυ φοβασαι για τα χρεη της ΚΑΕ με το που θα αναλαβει ο Τελης?ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:54 Και σιγα-σιγα αρχίζει να αχνοφαινεται,
Δηλαδή ρε Μπανε εσύ διάβασες τη χτεσινή και τη σημερινή ανακοίνωση και το συμπέρασμα σου ήταν πως θέλει κυνήγι ο Μυστακιδης; Γιατί ακριβως; Επειδή λέει τα αυτονόητα; Σε τι ακριβώς διαφωνεις σε σχέση με τη σημερινή ανακοινωση;obanebane έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:50 Τίποτα τυχαίο δεν είναι, κυνήγι θέλει ο κύριος μπιλιονερ,το σημερινό μετά και την χθεσινή συμφωνία ΠΑΕ ερασιτέχνη, δείχνει που αποσκοπούσε ο συγκεκριμένος.
Τώρα αν με ρωτάτε,έχει την πολυτέλεια ο μπασκετικός ΠΑΟΚ μετά απο τόσα πέτρινα χρόνια να διώχνει τέτοια πορτοφόλια, ξεκάθαρα θα πω όχι.
Για μένα όμως ο τύπος είναι για κλωτσιές.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Τα χρεη μένουν στην ΚΑΕ, αρα και το χρεος στον Σαββίδη.palok έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:33Εγω ΔΕΝ το καταλαβαινω. Στειλε λινκ με το νομο για παε καε. Οτι τα χρεη ΔΕΝ τα παιρνει ο νεος ιδιοκτητης της εταιρειας.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:30 Αυτό που δεν καταλαβαίνει κανείς γιατί συνεχίζουμε τον πόλεμο,
είναι οτι τα λεφτά που ζητάει η ΚΑΕ να μπουν ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ
με τη μεταβίβαση των μετοχών είναι λεφτά που ΧΡΩΣΤΆΕΙ
ο ΠΑΟΚ μας. Όταν τα ξοφλήσει θα είναι καθαρός.
Αλλά όπως ξαναείπα, ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΕΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ....
Αυτό ήθελε πάντα ο Χατζόπουλος. Την εξόφληση των χρεών.
Ο Σαββίδης στηριξε με δανεια την ΚΑΕ, οταν τα ειχε απόλυτη ανάγκη.
Μεχρι τώρα δεν τα ζήτησε γιατί δεν υπήρχε δυνατότητα, λογω μη δισεκατομμυριουχου παραγοντα στην ΚΑΕ.
Στη συνεχεια ο Σαββιδης τα ζητά, γιατί υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Η ΚΑΕ δηλαδή ο κυριος Τέλης κάνει τον ελβετό.
εναντίον ποίου πρεπει να στραφεί ο Σαββίδης???
Προφανώς όχι εναντίον του κυρίου Τέλη, αλλά εναντιον του ΠΑΟΚ(ΚΑΕ)
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΌ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΠΌΝΗΡΟΥ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 2):
- Friedrich von Friedhof, leomatos88
Η αρχική συμφωνία ποία ήταν,joshua;
- These users thanked the author obanebane for the post:
- Friedrich von Friedhof
- Mitsospaoki4
- Moderator
Έτσι!ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:54 Και σιγα-σιγα αρχίζει να αχνοφαινεται,
Το εγώ μας πάνω απ' όλα!
Αν ο τελης αγορασει την ΚΑΕ, κανει 500 μυρια μεταγραφες χωρις να πληρωσει, δινει την ΚΑΕ στον ΑΣ τσαμπα και φευγει, τα 500 τα χρωσταει η ΚΑΕ? Γιατι δεν σε ανησυχει αυτο, και σε ανησυχουν 1 2 μυρια τωρα?
Σε περίπτωση μη αιρετής διοίκησης από την πλευρά του κυρίου Μυστακίδη, τα χρέη που δημιούργησε η διοίκηση Χατζόπουλου παραμένουν στον ίδιο και δεν μεταφέρονται στους επόμενους.palok έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:33Εγω ΔΕΝ το καταλαβαινω. Στειλε λινκ με το νομο για παε καε. Οτι τα χρεη ΔΕΝ τα παιρνει ο νεος ιδιοκτητης της εταιρειας.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:30 Αυτό που δεν καταλαβαίνει κανείς γιατί συνεχίζουμε τον πόλεμο,
είναι οτι τα λεφτά που ζητάει η ΚΑΕ να μπουν ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ
με τη μεταβίβαση των μετοχών είναι λεφτά που ΧΡΩΣΤΆΕΙ
ο ΠΑΟΚ μας. Όταν τα ξοφλήσει θα είναι καθαρός.
Αλλά όπως ξαναείπα, ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΕΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ....
Αυτό ήθελε πάντα ο Χατζόπουλος. Την εξόφληση των χρεών.
Εξάλλου είναι γνωστό δια στόματος του ιδίου ότι και ο Χατζόπουλος ως ιδιοκτήτης ακολούθησε τον δρόμο της διοίκησης πρωτοδικείο για να μην μετακυλήσουν τα χρέη των προηγούμενων διοικήσεων πάνω του
Δεν ξερουμε ρε εσυ Δημητρη την αρχικη συμφωνια. Αν η αρχικη συμφωνια ηταν να καταβληθουν τα χρεη για ΝΑ αναλαβει την ΚΑΕ, τοτε προφανως στον κοσμο η σημερινη ανακοινωση μπορει να μοιαζει με "την κανω με ελαφρα πηδηματακια" τωρα που η Τουμπα μοιαζει να χανεται.joshua έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:57Δηλαδή ρε Μπανε εσύ διάβασες τη χτεσινή και τη σημερινή ανακοίνωση και το συμπέρασμα σου ήταν πως θέλει κυνήγι ο Μυστακιδης; Γιατί ακριβως; Επειδή λέει τα αυτονόητα; Σε τι ακριβώς διαφωνεις σε σχέση με τη σημερινή ανακοινωση;obanebane έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:50 Τίποτα τυχαίο δεν είναι, κυνήγι θέλει ο κύριος μπιλιονερ,το σημερινό μετά και την χθεσινή συμφωνία ΠΑΕ ερασιτέχνη, δείχνει που αποσκοπούσε ο συγκεκριμένος.
Τώρα αν με ρωτάτε,έχει την πολυτέλεια ο μπασκετικός ΠΑΟΚ μετά απο τόσα πέτρινα χρόνια να διώχνει τέτοια πορτοφόλια, ξεκάθαρα θα πω όχι.
Για μένα όμως ο τύπος είναι για κλωτσιές.
- navigator11
Το λοιπόν, επειδή αυτή η νέα σαπουνόπερα με βρίσκει, και υποθέτω όχι εμένα μόνο, ιδιαίτερα κουρασμένο ψυχολογικά από όσα έχουν προηγηθεί εδώ και μισό χρόνο, τα γράμματα είναι απλά. Εφόσον ψεύδεται ο Χατζόπουλος, απαιτώ από την άλλη πλευρά να το αποδείξει. Με απτά στοιχεία. Όσο η φάση είναι επί της ουσίας "ο λόγος σου απέναντι στον δικό μου", επειδή τον έναν τον γνωρίζω και τον έχω σε εκτίμηση πολύ περισσότερο σε σχέση με τον υπερπιθανώς οικονομικά φερεγγυότατο πλην όμως ουρανοκατέβατο στα του ΠΑΟΚ άλλον, μου είναι, ομολογώ, δύσκολο να αμφισβητήσω την πλευρά του Χατζόπουλου.
Και όπως έγραψε παραπάνω ο Equalizer, αν ο Χατζόπουλος είναι τόσο ηλίθιος, ώστε να αξίωσε από τον Μυστακίδη να πληρώσει ... αφάντους, πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.
Και όπως έγραψε παραπάνω ο Equalizer, αν ο Χατζόπουλος είναι τόσο ηλίθιος, ώστε να αξίωσε από τον Μυστακίδη να πληρώσει ... αφάντους, πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- Black_Knight, leomatos88
Κάνεις από τους 2 δεν την έχει διαρρεύσει για να ξέρω αλλά θεωρώ απίθανο να ισχύει κάτι εκτός του λογικού που θέλει τη ΚΑΕ μετά τη μεταβίβαση να κηρύττει ΑΜΚ για να βάλει τα λεφτά που αντιστοιχούν τα χρεη. Αυτο αλωστε διαβάζαμε ότι είναι το πλάνο τόσο καιρό και κάνεις δεν το διέψευσε. Ακούς εκεί ταυτοχρονη εξόφληση χρεών...
Αυτό που λέει ο Κώστας βγάζει λίγο παραπάνω νόημα σε συνδυασμό με την αναφορά για προσωπικό λογαριασμό τρίτου. Οτι δεν είναι μαύρα τα χρήματα αλλά ότι μάλλον απαιτεί την αποπληρωμή του δανείου ταυτόχρονα με την παραχώρηση της ΚΑΕ.
- BlackMagicPAOK
Αν ο Τελης αποσύρει το ενδιαφέρον του δεν πρόκειται να μπει στην Τούμπα ούτε σε 20 χρόνια από τώρα. Όχι γήπεδο δεν θα φτιάξει. Όχι επενδυτής.
Ούτε σουίτα, ούτε καν θύρα 4!
Το πακέτο των 2 εκατ πρέπει να διευθετηθεί.
Ο Χατζόπουλος έχει διεκπεραιωτικο χαρακτήρα.
Οπότε, είτε ο Ιβάν κάνει καψώνια στον Τέλη, μέχρι να τα βρούνε (ελπίζω)
Είτε ο Τελης δεν θέλει να δώσει ούτε σεντ στον Ιβαν!
Εκτός κι αν, μετά την απόφαση του Α. Σ. ο Τελης την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια...
Το ίδιο σκέφτηκα με τον @nunies4 .
Ούτε σουίτα, ούτε καν θύρα 4!
Το πακέτο των 2 εκατ πρέπει να διευθετηθεί.
Ο Χατζόπουλος έχει διεκπεραιωτικο χαρακτήρα.
Οπότε, είτε ο Ιβάν κάνει καψώνια στον Τέλη, μέχρι να τα βρούνε (ελπίζω)
Είτε ο Τελης δεν θέλει να δώσει ούτε σεντ στον Ιβαν!
Εκτός κι αν, μετά την απόφαση του Α. Σ. ο Τελης την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια...
Το ίδιο σκέφτηκα με τον @nunies4 .
- These users thanked the author BlackMagicPAOK for the post (total 2):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, leomatos88
Στην ιστορία σου Odi ο Μήτσος είναι ο Χατζόπουλος.
Δεν θέλω να μαλώσουμε, το παράκανα κακώς με το ύφος μου αλλά η ιστορία σου δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Για να σου το δείξω θα απαντήσω μόνο στο 1 και στο 4 με μία ιστορία ανάλογη με την δική σου και το κόβω εδώ.
Θέλει η κόρη μου (που δεν έχω) να αγοράσει ένα κομμωτήριο. Βρίσκει ένα εν λειτουργία ψιλοχρεωμένο αλλά με ιδιόκτητο ακίνητο με δάνειο. Της λέει η κομμώτρια θέλω 100000, 50000 για να κλείσω το δάνειο, αλλά δεν μπορώ να το πουλήσω γιατί χρειάζομαι 20000 για να νομιμοποιήσω το πατάρι επειδή είναι αυθαίρετο. Υπογράφουν ένα προσύμφωνο της δίνει η κόρη μου 20000 προκαταβολή νομιμοποιεί το πατάρι και πάμε παρακάτω και 3 μηνες μετά όλα έκλεισαν. Αν η κομμώτρια μετά χαλούσε την συμφωνία υπήρχαν στο προσύμφωνο ρήτρες. Αυτό για το 1.
Μετά από χρόνια η κόρη μου μου λέει μπαμπά δεν βγαίνω θα το κλείσω. Γιατί κορίτσι μου? Χρωστάω στο ΙΚΑ 10000 και χάλασαν τα πιστολάκια. Πάρε παιδί μου ένα 20αρικο για να κάνεις την δουλειά σου και να τα γράψουμε σαν δάνειο για να φανούν στον λογαριασμό σου και καλή καρδιά.
Μετά το κομμωτήριο πάει τρένο, γεμίζει κυριλέ κόσμο και σκάει η γυναίκα του ΣαββιδοΜυστακίδη και θέλει να το αγοράσει για να μην κάθεται σπίτι και το παίζει νοικοκυρά αλλά να το παίξει ανεξάρτητη. Της λέει η κόρη μου πωλείται 150000 αλλά έχει και 20000 χρέος στον μπαμπά μου. Της λέει η κυρία, αυτά δεν τα δίνω γιατί ήταν μη απαιτητό δάνειο του μπαμπά. Της λέει η κόρη μου μη απαιτητό ήταν το δάνειο από εμένα όχι από τον καθένα. Αυτά για το 4.
Τέλος πάντων δεν έχει καμία σημασία.
- These users thanked the author Ιάσονας for the post:
- trelopaoki89