Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
ΠροφανώςΣουριναμέζος έγραψε:Είτε έχεις βάλει τον αριθμό 7 γκολ στην τύχη, είτε έχεις ερμηνεύσει το κατά Λουκάν ευαγγέλιο με τον ίδιο τρόπο που το έχω ερμηνεύσει και εγώvasgias έγραψε:Αποψάρα 1: Μακάρι να έρθει φορ που θα κάνει τη μισή ευκαιρία γκολ και όχι φορ με 7 (....) γκολ τη σεζον που θέλει 15 ευκαιρίες για να την αφήσει μισή φορά στο πλεχτό. Κάτι μου λέει ότι κάτι τέτοιο κοιτάμε.

- Σουριναμέζος
Ίσως περίμεναν να δούν πως θα εξελισόταν η υπόθεση με τον Βίκινγκ από την Γουιάναaivas19 έγραψε:Δεν ψηνομαι για Λιβαγια. Χαρτινος, κλεφταρας, κακος χαρακτηρας. Ποδοσφαιρικα, δεν ειναι φορ. Αν θελουμε διπλη λυση σε εξτρεμ και φορ οκ το καταλαβαινω. Αν τον ειχαν κλεισμενο γιατι δεν ερχοταν ηδη;
παιδια εγω ηθελα πετκοβιτς αλλα αν ρωτησεις 10 οπαδους θα βρεις 15 προτιμησεις. αν ειναι ο λιβαγια ειναι ποιοτικος παικτης και θα βοηθησει και ευχαριστουμε και τον Γιωργη που με την τρελα του ειναι ενας απο εμας
τωρα στο χαφ ας παρουμε συντομα μια απο τις επιλογες ενω για Κοταρ να κανονισει ο μανατζερ να φερει στρακοσια αφου εχει και τους 2 παικτες
το κερασακι θα ειναι το εξτρεμ οταν θα μπουμε ομιλους
τωρα στο χαφ ας παρουμε συντομα μια απο τις επιλογες ενω για Κοταρ να κανονισει ο μανατζερ να φερει στρακοσια αφου εχει και τους 2 παικτες
το κερασακι θα ειναι το εξτρεμ οταν θα μπουμε ομιλους
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Τελείωσε αυτό ήταν είναι δεδομένο, τώρα να πάμε εκτυπώσουμε φανέλα με το 9 Λιβάγια αφού το έδωσε τελικό, και το 8 Μεητέ και το 9 Λιβάγια τις τελειώσε τις μεταγραφές πάμε για μπάνια τώρα άμα είναι τελειωμένο.
Αντε να έρθει γρήγορα ο φορ,πριν καταλήξουμε να ευχόμαστε να μην πάθει κάτι ο Μπραντον και μείνουμε με τον κανέναν.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Σάβ 29 Ιουν 2024, 19:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Ότι να ναι. Πριν έλεγε ότι τα βρήκαν και απομένουν τα διαδικαστικά με την ομάδα του τώρα λέει οτι τα βρήκαν αλλα εμπόδιο είναι η ομάδα του και για να ολοκληρωθεί η υπόθεση θα πάρει κάποιο χρόνο καθώς οι δυο πλευρές δεν βιάζονται.
Ο Μάρκος κάνει προετοιμασία με την Χάιντουκ απ᾽ότι διαβάζω και ο Γκατούσο λέει οτι δουλεύει πολύ, αν και πέρσι ήταν σε κακή κατάσταση. Το άλλο που διαβάζω είναι οτι ίσως πάρουν και Ράκιτιτς και κάποιους άλλους παλιούς διεθνείς Κροάτες.
Δεν ξέρω από πού βγαίνει οτι έχει κλείσει. Στόχος είναι σίγουρα αλλά απ᾽ότι φαίνεται ο Γκατούσο τον υπολογίζει.
Δεν ξέρω από πού βγαίνει οτι έχει κλείσει. Στόχος είναι σίγουρα αλλά απ᾽ότι φαίνεται ο Γκατούσο τον υπολογίζει.
Για τελευταία φορά ο αιβας19 λέει ότι ναναι τον Τζεκο που πήγε στην Χάιντουκ σπλιτ και όχι αυτόν που έδωσε την είδηση. Επίτηδες το κάνετε ρε μλκες να πάμε στο μεταγραφές 3 για να σκάσει η βόμβα;
Maezono Masakiyo έγραψε:Ότι να ναι. Πριν έλεγε ότι τα βρήκαν και απομένουν τα διαδικαστικά με την ομάδα του τώρα λέει οτι τα βρήκαν αλλα εμπόδιο είναι η ομάδα του και για να ολοκληρωθεί η υπόθεση θα πάρει κάποιο χρόνο καθώς οι δυο πλευρές δεν βιάζονται.

Ο τύπος απλά μετέφρασε την απόκτηση Τζεκο ως απομάκρυνση Λιβαγια,κάτι πολύ πιθανό καθώς κανενας από τους 2 δεν μπορεί να πάει πάγκο. Από εκεί και πέρα κατά πόσο θα κινηθούμε εμείς δεν το γνωρίζω. Πλέον και η κουλα ψάχνει 2 φορ.