Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
- Metagrafakias
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Κερδος απο Λαμπρου 900χιλ συν αλλα 500χιλ απο Τσολακ συν αλλα 700χιλ απο Πελκα μας κανει 2,1εκ συνολο…ενα βαρβάτο δεκαρι παιρνεις εστω τον Φερναντεζ Αντε ρε παιδια φέρτε το εργαλειο στον Ρουμάνο!!!

- john4serres
Εγώ από ολλανδικές πηγές βλέπω ότι πάει ελεύθερος στην Εξέλσιορ.
Θα έδιναν χρήματα για να του κάνουν διετές; Αποκλείεται.

- 
				Ksenitemenos4
δεν νομιζω να παιρνουμε τιποτα απο πελκα, τουλαχιστον οχι φετος. δανεικος δεν πηγε?

- 
				kosths BXL
ο ζαμπα εχει το νετο...αυτο ειπε κολκας πριν καμια βδομαδα στο ιντερνετικο που κανουνεGospi έγραψε:Και για τους δυο πληρωνουμε τις μαλακιες μας με τους δηθεν δικους μας μανατζαραιους.sourmenetes έγραψε:Όλοι βρήκανε ομάδες!
Τα 2 παλικάρια ακόμα..
Αντε να μην πω καμιά βαριά κουβέντα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οταν εξυπηρετούσαμε τον κουτσολιακο ηταν καλα, τωρα π θέλουμε να απαλλαγουμε απο το παλτο που μας φορτωσε, κανει την παπια. Οποιος ανοιξε την πορτα σε τετοιους μανατζαραιους θα πρεπε να ειναι ηδη σπιτι του.
Ο Ζαμπα εχει ακομη τον ιδιο μανατζερ ή αλλαξε? Γιατι και εκεινος "δικος μας" ηταν...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κέρδος 450 χιλ. από την πώληση Λάμπρου συν 350 το συμβόλαιο, σύνολο 800.
Κέρδος 300 χιλ. από τον δανεισμό Τσιγγάρα συν 150 το συμβόλαιο, στην τσέπη 450.
Είναι και 500 από την ρήτρα Τσόλακ; Πάμε στα 1,750 εκατομμύρια.
Αν πάρουμε και 700 από Πέλκα, κοντά στα 2,5.
Πάρτε ρε γμτ ένα δεκάρι και ένα εντεκάρι...
Και ήθελα να κλείσουμε και το topic, αλλά ΠΑΟΚ είμαι, μπορώ να έχω σταθερότητα σκέψης;

Κέρδος 300 χιλ. από τον δανεισμό Τσιγγάρα συν 150 το συμβόλαιο, στην τσέπη 450.
Είναι και 500 από την ρήτρα Τσόλακ; Πάμε στα 1,750 εκατομμύρια.
Αν πάρουμε και 700 από Πέλκα, κοντά στα 2,5.
Πάρτε ρε γμτ ένα δεκάρι και ένα εντεκάρι...
Και ήθελα να κλείσουμε και το topic, αλλά ΠΑΟΚ είμαι, μπορώ να έχω σταθερότητα σκέψης;
- 
				mbison
Από τραυματισμό οο Ολιβειρα, ξεκινά ο Μπράντον. Φευγάτος ο Κούτσιας που ακόμα ειναι λίγος.
Φέρε Φαν Φέρτ!!!!

Φέρε Φαν Φέρτ!!!!
Το μονο ευχαριστο σε πιθανο δανεισμο Κουτσια ειναι πως θα σημαινει και ανανεωση συμβολαιου.

Το σκουλήκι? Σωθηκαμε...kosths BXL έγραψε:ο ζαμπα εχει το νετο...αυτο ειπε κολκας πριν καμια βδομαδα στο ιντερνετικο που κανουνεGospi έγραψε:Και για τους δυο πληρωνουμε τις μαλακιες μας με τους δηθεν δικους μας μανατζαραιους.sourmenetes έγραψε:Όλοι βρήκανε ομάδες!
Τα 2 παλικάρια ακόμα..
Αντε να μην πω καμιά βαριά κουβέντα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οταν εξυπηρετούσαμε τον κουτσολιακο ηταν καλα, τωρα π θέλουμε να απαλλαγουμε απο το παλτο που μας φορτωσε, κανει την παπια. Οποιος ανοιξε την πορτα σε τετοιους μανατζαραιους θα πρεπε να ειναι ηδη σπιτι του.
Ο Ζαμπα εχει ακομη τον ιδιο μανατζερ ή αλλαξε? Γιατι και εκεινος "δικος μας" ηταν...
- 
				kosths BXL
να φερει ενα 32χρονο απο το βολο ? να κανει τι ? δλδ θα βγαλουμε τον μπραντον να βαλουμε φαν βερτ ? δλδ οπως και να εχει να δωσουμε φραγκα στον μπεο...ε οχι ρε φιλε δεν θα δωσουμε δεν θα κανει νταβατζιλικι ο μπεος τον ΠΑΟΚ οσο και να θελουν καποιοι στην πολη να παρει λευτα ο μπεος

john4serres έγραψε:Εγώ από ολλανδικές πηγές βλέπω ότι πάει ελεύθερος στην Εξέλσιορ.
 Ελεύθερος πάει στον Εξέλσιορ απλα πληρωνουν το συμβολαιο που είχε στην ομάδα μας 450.000Ε και τον εκαναν 2ετες μεχρι το 2024 να εχουμε ποσοστο μεταπωλησης 5% το εβαλαν και στο transfermarkt
  Ελεύθερος πάει στον Εξέλσιορ απλα πληρωνουν το συμβολαιο που είχε στην ομάδα μας 450.000Ε και τον εκαναν 2ετες μεχρι το 2024 να εχουμε ποσοστο μεταπωλησης 5% το εβαλαν και στο transfermarktRe: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Παιχτες φεύγουν, ποσά εξοικονομουνται, το μισθολογικο μπάτζετ έχει σχεδόν πέσει στο μισό και ακόμα περιμένουμε έναν μαμημενο παίχτη που να κάνει την διαφορά μεσοεπιθετικα.
Αντε να δούμε τι θα δούμε...
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αντε να δούμε τι θα δούμε...
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεγάλη αλήθεια αυτόGospi έγραψε:Το μονο ευχαριστο σε πιθανο δανεισμο Κουτσια ειναι πως θα σημαινει και ανανεωση συμβολαιου.
Παντως στο SDNA και PAOK24 δεν γραφει αυτο. Γραφουν για 450.000 πωληση + 5% ποσοστο μεταπωλησης.

Για τρίτος καλός είναι.kosths BXL έγραψε:να φερει ενα 32χρονο απο το βολο ? να κανει τι ? δλδ θα βγαλουμε τον μπραντον να βαλουμε φαν βερτ ? δλδ οπως και να εχει να δωσουμε φραγκα στον μπεο...ε οχι ρε φιλε δεν θα δωσουμε δεν θα κανει νταβατζιλικι ο μπεος τον ΠΑΟΚ οσο και να θελουν καποιοι στην πολη να παρει λευτα ο μπεος
"Η Εξέλσιορ τον απέκτησε με διετές συμβόλαιο, με τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ να προβλέπει αποζημίωση κοντά στις 450.000 ευρώ, καθώς κι ένα ποσοστό 5%, που αφορά πιθανή μεταπώληση του ποδοσφαιριστή."
Άρα 450κ πουλήθηκε + 5% ποσοστό μεταπώλησης.

Άρα 450κ πουλήθηκε + 5% ποσοστό μεταπώλησης.