Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Ιάσονας

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Ε άμα είσαι ο Φαν ρόυ ο Χααν θα σου αρέσει που σε έφερε :D.

Όντως ο Χααν έπαιζε καλό ποδοσφαιρο την πρώτη χρονιά αλλά λίγο αφελές. Την δεύτερη όμως?
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ιάσονας έγραψε:Ε άμα είσαι ο Φαν ρόυ ο Χααν θα σου αρέσει που σε έφερε :D.

Όντως ο Χααν έπαιζε καλό ποδοσφαιρο την πρώτη χρονιά αλλά λίγο αφελές. Την δεύτερη όμως?

:mrgreen:

διαφορετικά θα ήμουν αχάριστος χεχεχεχε.

Τον 2ο χρόνο....άστα να πάνε....
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Το οτι μερικοι γουσταρεται προπονητες που δεν εχουν παει τον ΠΑΟΚ πανω απο 3-4 θεση αλλα δεν γουσταρεται αυτους που εφεραν πρωταθληματα και δευτερες θεσεις να το κοιταξετε μερικοι.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Σωστός, ξέχασα και την πρώτη χρόνια του Άρι Χάαν (!994-95), έλειπα βέβαια την μισή από εκείνη την χρονιά, αλλά η ομάδα από όσα μάθαινα και λίγο είδα ήταν πολύ καλή.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Αν αναφέρεσαι σε μένα, αναφέρω προπονητές με τους οποίους ο ΠΑΟΚ έπαιζε όμορφο ποδόσφαιρο .

Αν μιλάμε για αποτελεσματικότητα και κατάκτηση τίτλων είναι άλλο πράγμα.

Προσωπικά τον Λουτσέσκου τον θεωρώ τον πιο πετυχημένο προπονητή της σύγχρονης ιστορίας μας.

Τον σέβομαι και όσο ζω θα είναι μέσα στην καρδιά μου γιατί είναι ο άνθρωπος που με έκανε να κλάψω απο χαρά, μου χάρισε συναισθήματα που δεν μου έχει προσφέρει κανείς άλλος προπονητής του ΠΑΟΚ.

Δεν πρόκειται να ξεχάσω τις στιγμές όλες εκείνες που μας έδωσε ,όλους εμας τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ , εκείνη την αιώνια αδικία που έχουμε υποστεί την έδιωξε στον αγύριστο .

Όσο για το ποδόσφαιρο που παίζει , προτιμώ εκείνο που έπαιζε η ομάδα των ντάμπλ στα ντέρμπι με γαύρο χανούμε και βάζελο.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

psykoman έγραψε:Το οτι μερικοι γουσταρεται προπονητες που δεν εχουν παει τον ΠΑΟΚ πανω απο 3-4 θεση αλλα δεν γουσταρεται αυτους που εφεραν πρωταθληματα και δευτερες θεσεις να το κοιταξετε μερικοι.
Κεχαγιάς των ματιών μας, είναι το συναίσθημα οι καταβολές, το ένστικτο και το μυαλό.

Η περσόνα Λουτσέσκου (ρόλος είναι) στα δικά μου μάτια είναι κάτι το αποκρουστικό.

Έχει 3 παιχνίδια λιγότερα από τον Αναστασιάδη (156 έναντι 159), 7 νίκες παραπάνω (97 έναντι 90) και όλες τις αβάντες με το μέρος του.

Ο ένας ανακηρύχθηκε στρατηγός και ο άλλος τσοπάνης από τον τρόπο με τον οποίον εξέφραζαν αυτό που σκέφτονταν και μόνο.

Ο τρόπος που εκφράζεται ο Λουτσέσκου του έδωσε και του δίνει πίστωση χρόνου, ενώ ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται ο Αναστασιάδης του στέρησε χρόνο.

Προπονητικά και μόνο, σίγουρα ο πρώτος δεν είναι στρατηγός και ο δεύτερος δεν είναι τσοπάνης.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Δηλαδή για να καταλάβω η persona Λουτσέσκου όπως λες τον πιο επιτυχημένο προπονητή (βάση τίτλων) της ιστορίας μας είναι κάτι το αποκρουστικό για σένα και ο Αγγελος Αναστασιάδης είναι κάτι θελκτικό?
Να το κοιτάξεις αυτό με το ένστικτό, το μυαλό, τις καταβολές και το συναίσθημα, γιατί σε οδηγούν σε τρελά συμπεράσματα.
Και κριτική να κάνεις στον προπονητή, αλλά να σέβεσαι όμως και το γεγονός ότι αυτός είναι προπονητής της ομάδας που υποτίθεται πως όλοι αγαπάμε. Τα persona Λουτσέσκου, τα Ρουμάνος κλπ κλπ κράτα τα μέσα σου, έλεος με την κλάψα την μίρλα την κακία και την αχαριστία.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Έχει μόνο 7 νίκες παραπάνω από τον Άγγελο.
Και μόνο ένα αήττητο πρωτάθλημα παραπάνω από τον Άγγελο.
Κλάιν δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αφού δεν βγάλαμε τον Τούντορ καλύτερο του Λουτσεσκου, καλά είμαστε

Α ξέχασα και τον Στανογεβιτς
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μ' αρέσει που τον βγάζετε και άχρηστο.

Εγώ αν ήμουν στη θέση του και δεν μου έφερναν έτοιμο παίκτη αριστερά ή στο 10 ακριβώς όπως το ζητάω εδώ και 3 μεταγραφικές περιόδους, 16 Σεπτεμβρίου θα είχα παραιτηθεί κι ας κατέβαινε προπονητής ο Μπότο. Επαγγελματίας είναι. Ούτε ΠΑΟΚτσάκι, ούτε παιδί του Ιβάν. Και χρειάζεται ένα εργαλείο να κάνει τη δουλειά του. Σαν αυτά που φέρνουν οι ανταγωνιστές του.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Ιάσονας έγραψε:Δηλαδή για να καταλάβω η persona Λουτσέσκου όπως λες τον πιο επιτυχημένο προπονητή (βάση τίτλων) της ιστορίας μας είναι κάτι το αποκρουστικό για σένα και ο Αγγελος Αναστασιάδης είναι κάτι θελκτικό?
Να το κοιτάξεις αυτό με το ένστικτό, το μυαλό, τις καταβολές και το συναίσθημα, γιατί σε οδηγούν σε τρελά συμπεράσματα.
Και κριτική να κάνεις στον προπονητή, αλλά να σέβεσαι όμως και το γεγονός ότι αυτός είναι προπονητής της ομάδας που υποτίθεται πως όλοι αγαπάμε. Τα persona Λουτσέσκου, τα Ρουμάνος κλπ κλπ κράτα τα μέσα σου, έλεος με την κλάψα την μίρλα την κακία και την αχαριστία.
Ιάσονα, την φασολάδα με μέτρο και το δάχτυλο που κουνάς... εκεί που ξέρεις.
Κεχαγιά στα μάτια μου και στην λογική μου δεν έβαλα και δεν θα βάλω ποτέ κανέναν Ιάσονα αλλά ούτε και καμία Αντιγόνη.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

gika έγραψε:Μ' αρέσει που τον βγάζετε και άχρηστο.

Εγώ αν ήμουν στη θέση του και δεν μου έφερναν έτοιμο παίκτη αριστερά ή στο 10 ακριβώς όπως το ζητάω εδώ και 3 μεταγραφικές περιόδους, 16 Σεπτεμβρίου θα είχα παραιτηθεί κι ας κατέβαινε προπονητής ο Μπότο. Επαγγελματίας είναι. Ούτε ΠΑΟΚτσάκι, ούτε παιδί του Ιβάν. Και χρειάζεται ένα εργαλείο να κάνει τη δουλειά του. Σαν αυτά που φέρνουν οι ανταγωνιστές του.
Είναι ελεύθερος ο Τζοβινκο..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Κι εγώ είμαι ελεύθερος, αλλά δεν καταλαβαίνω που κολλάει.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

gika έγραψε:Μ' αρέσει που τον βγάζετε και άχρηστο.

Να φύγει να πάει που; στην Ξάνθη;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εδώ ο Τούντορ έφτασε στην Μαρσέιγ, πλάκα κάνεις; Ο Ράζβαν με το βιογραφικό του και τις πλάτες του μπαμπά θα κολλήσει; Καλύτερα να φύγει με το κεφάλι ψηλά επειδή δεν τα έβρισκε με τη διοίκηση όπως την προηγούμενη φορά, παρά να φύγει σαν αποτυχημένος γιατί δεν ύψωσε ανάστημα όταν έπρεπε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”