Νέο Γήπεδο
Re: Νέο Γήπεδο
Καλη αρχη και οσο το δυνατον ταχυτερη καθε φορα που μου εμφανιζεται το μακετο μου τρεχουν τα σαλια.
Άλλο ένα παραμυθάκι μας τελείωσε. Και τώρα τι θα απογίνουμε τρολς μου;
- These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
- Montrealiotis, eorptol1, PAOKevolution
"Καλά με ένα 1 εκ. Μετοχικό κεφάλαιο θα κάνει γήπεδο; Άντε βρε ο μπατίρης"Taseos έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 16:47 Άλλο ένα παραμυθάκι μας τελείωσε. Και τώρα τι θα απογίνουμε τρολς μου;
Σου έρχεται να ξέρεις
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
- Montrealiotis, Ally Samagoal
100.000 μπορούσε να είναι. Και πριν ξεκινήσει το έργο να μπουν τα κεφάλαια.παρ όλα αυτά πάρκαρε ένα κύριο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Παρ 16 Ιαν 2026, 16:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Dimitrisou
Eχεις μεινει πισω..τωρα το γυρισαμε και λεμε πως το μετοχικο κεφαλαιο ειναι τα λεφτα του Μυστακιδη απο το μπασκετ..χθες πλερω σημερα μπαμ μπαμ εταιρια ειδικου σκοπου..Taseos έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 16:47 Άλλο ένα παραμυθάκι μας τελείωσε. Και τώρα τι θα απογίνουμε τρολς μου;
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 7):
- Maklaz, Montrealiotis, katafraktos, Ally Samagoal, eorptol1, leomatos88, PAOKevolution
Δεν θέλω να τους σοκάρω. Αλλά η άδεια εταιρίας ειδικού σκοπού γιαννα έχει ημερομηνία ίδρυσης σήμερα τρέχει αρκετό καιρό. Επιπλέον και δίκιο να είχαν τα χρήματα δεν είναι του τέλη. Είναι της ΠΑΕ που τα έδωσε στην ΚΑΕ. Δηλαδή του ιβαν. Δύσκολο η ΠΑΕ να πλήρωσε το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας στην οποία 100 % μέτοχος είναι η ντιμερα. Εχει ακόμη πολλές φάπες
- These users thanked the author Taseos for the post (total 7):
- katafraktos, eorptol1, ΚΩΣΤΑΣ2019, Maklaz, leomatos88, NIKOS1972, PAOKevolution
-
Dimitrisou
Εγώ περιμένω τα σχόλια σε όμιλο της πόλης με εξειδίκευση στη στάση πληρωμών σε εφορία και ΙΚΑ του τύπου ότι μόνο 1εκ είχε ο μπατίρης, θέλει αλλά 200 χρόνια να μαζευτεί τα λεφτά που χρειάζονται για να το χτίσει.
Όπως και εντεγκλισεις του στυλ, ο τσιφούτης ο Τελης που λέει ότι έχει 3πλασια περιουσια έβαλε 100χιλ ενώ ο Ιβαν έβαλε το 10πλαισιο πόσο ως αρχικό κεφάλαιο.
Μπορεί να διαβάσουμε ακόμα και ότι ο Τελης αποπλήρωσε τα δάνεια της ΚΑΕ και για αυτό βρήκε ρευστό ο Ιβαν να ανοίξει την εταιρία και με τα αλλά μισά μίσθωσε το τσάρτερ για να μην ταλεπωρηθει η ομάδα στο Αγρίνιο και να πάει φρέσκια στο εξοχικό για το 2πλο.
Γενικά χρειάζεται ποπ-κορν για να παρακολουθήσεις τη "συζήτηση".
Όπως και εντεγκλισεις του στυλ, ο τσιφούτης ο Τελης που λέει ότι έχει 3πλασια περιουσια έβαλε 100χιλ ενώ ο Ιβαν έβαλε το 10πλαισιο πόσο ως αρχικό κεφάλαιο.
Μπορεί να διαβάσουμε ακόμα και ότι ο Τελης αποπλήρωσε τα δάνεια της ΚΑΕ και για αυτό βρήκε ρευστό ο Ιβαν να ανοίξει την εταιρία και με τα αλλά μισά μίσθωσε το τσάρτερ για να μην ταλεπωρηθει η ομάδα στο Αγρίνιο και να πάει φρέσκια στο εξοχικό για το 2πλο.
Γενικά χρειάζεται ποπ-κορν για να παρακολουθήσεις τη "συζήτηση".
- These users thanked the author Мир for the post (total 2):
- Maklaz, Ally Samagoal
Ο Σαββίδης ίδρυσε την spv με 100% μέτοχο τη Dimera, την εταιρεία που έχει ρίξει στην Ελλάδα πάνω από μισό δις ή πάνω από 500.000.000€ ή και ολογράφως για να το διαβάσουν καλύτερα, πάνω από Πεντακόσια Εκατομμύρια Ευρώ.Dimitrisou έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 16:53Eχεις μεινει πισω..τωρα το γυρισαμε και λεμε πως το μετοχικο κεφαλαιο ειναι τα λεφτα του Μυστακιδη απο το μπασκετ..χθες πλερω σημερα μπαμ μπαμ εταιρια ειδικου σκοπου..Taseos έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 16:47 Άλλο ένα παραμυθάκι μας τελείωσε. Και τώρα τι θα απογίνουμε τρολς μου;
Το 1 εκ. της σύστασης είναι το "παράβολο" για να ξεκινήσει το έργο.
Τα 150 εκ. ή όσα είναι αυτά που θα ακολουθήσουν για τη Νέα Τούμπα, η Dimera τα έχει για πρωινό δίχως ίχνος υπερβολής.
Το ότι κάποιοι προσπαθούν να συνδέσουν το νοικοκύρεμα της ΚΑΕ με την ίδρυση της spv, δείχνει πόσο τους πονάει που ο Σαββίδης όχι μόνο δεν φεύγει όπως ήθελαν αλλά δίνει σάρκα και οστά σε αυτό το όνειρο.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 4):
- Dimitrisou, eorptol1, leomatos88, paok apo epilogi
- katafraktos
2. Για τις διεθνείς συναλλαγές της, η εταιρεία θα χρησιμοποιεί την επωνυμία «FOLIA DIKEFALOU AETOU SINGLE MEMBER SOCIETE ANONYME» και τον διακριτικό τίτλο «FOLIA DIKEFALOU AETOU SINGLE MEMBER S.A.».

Πάντως αν η «Φωλιά Δικέφαλου Αετού» θελει να διαφημιστεί, της δίνουμε ότι θέλει με κοστος ενα center back. 
250 στον ολθ.Maklaz έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 17:11Ο Σαββίδης ίδρυσε την spv με 100% μέτοχο τη Dimera, την εταιρεία που έχει ρίξει στην Ελλάδα πάνω από μισό δις ή πάνω από 500.000.000€ ή και ολογράφως για να το διαβάσουν καλύτερα, πάνω από Πεντακόσια Εκατομμύρια Ευρώ.Dimitrisou έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 16:53Eχεις μεινει πισω..τωρα το γυρισαμε και λεμε πως το μετοχικο κεφαλαιο ειναι τα λεφτα του Μυστακιδη απο το μπασκετ..χθες πλερω σημερα μπαμ μπαμ εταιρια ειδικου σκοπου..Taseos έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 16:47 Άλλο ένα παραμυθάκι μας τελείωσε. Και τώρα τι θα απογίνουμε τρολς μου;
Το 1 εκ. της σύστασης είναι το "παράβολο" για να ξεκινήσει το έργο.
Τα 150 εκ. ή όσα είναι αυτά που θα ακολουθήσουν για τη Νέα Τούμπα, η Dimera τα έχει για πρωινό δίχως ίχνος υπερβολής.
Το ότι κάποιοι προσπαθούν να συνδέσουν το νοικοκύρεμα της ΚΑΕ με την ίδρυση της spv, δείχνει πόσο τους πονάει που ο Σαββίδης όχι μόνο δεν φεύγει όπως ήθελαν αλλά δίνει σάρκα και οστά σε αυτό το όνειρο.
200 στην ΠΑΕ
200 στο πόρτο καρρας
80 στο οπεν
14 στο παλιουρι
10 στη σουρωτή
10 αγορά και ανακαίνιση κόκκινο σπίτι
Βίλα ΝΑΤΟ, βίλα Ζαρντινίδη αλλά 10
20 στην ανακίνηση της ΠΑΕΓΑ
Ανακαίνιση Μακεδονία παλας και ανακαίνιση πρώην Maisie crystal νυν modern cuisine
Κτήμα δεδα Κλπ κλπ κλπ.
Ε δεν τα λες και λίγα για άνθρωπο που στο Forbes έχει 1,5 δις.lol. Άλλοι απλά έβγαζαν έξω ή έπαιρναν δανεικά από τράπεζες. Και έχεις κάποιους χωρίς μια να κουνάνε το δάκτυλο
- katafraktos
https://www.sdna.gr/podosfairo/1391123_ ... an-sabbidiΓια τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, η σχέση της ομάδας με το γήπεδο δεν είναι απλώς λειτουργική, είναι συναισθηματική. Όπως ανέφερε στους στενούς συνεργάτες του, θέλει ο Δικέφαλος Αετός του ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον δικό του χώρο, τον δικό του «ναό», όπως ο αετός έχει τη φωλιά του.
Στον αρχικό σχεδιασμό, η αρχιτεκτονική του γηπέδου αποτυπώνει ακριβώς αυτή τη συμβολική λογική. Τα δύο φτερά του αετού να καλύπτουν τη δυτική και την ανατολική πλευρά, ενώ τα δύο κεφάλια να «τοποθετούνται» στη βόρεια πλευρά, εκεί όπου θα είναι η Θύρα 4.
Ο ίδιος ο Σαββίδης έχει μιλήσει χαρακτηριστικά στους συνεργάτες του και για την «ακουστική» της φωλιάς. Θέλει η φωνή του κόσμου να μεταφέρεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να δίνει ώθηση στην ομάδα σε κάθε παιχνίδι και να συνιστά το πιο «καυτό» γήπεδο της χώρας.