Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Εγω θα το ξαναπω. Δεν γινεται να αποθεωνεται ο Ναρει της 10ης στη Β κατηγοριας Φορτουνα,μια ομαδα με αξια στα 20 μυρια και 2 μολις καλες χρονιες ,με κοστος μαλιστα αμω του μυριου και να θαβεται ο Δωνης που επαιζε εστω και χωρις ιδιαιτερη επιτυχια σε 2 ομαδες αξιας ανω των 100 μυριων και θα ερθει χωρις ιδιαιτερο κοστος.Ναι το προβλημα ειναι αν μεινουμε σε αυτους τους δυο,διαφορετικα αγωνιστικα ειναι μια χαρα ενδιαφερουσα κινηση.
Εγγλέζε και νουνιες, δεν τονίζω την κρίση του καθενός έναντι του αθλητή και του χαρακτηρα, εξάλλου δεν τον γνωρίζω παικτικα τα τελευταία χρόνια και δεν έχω αναφέρει προσωπική κρίση για το εξωαγωνιστικο του παρελθόν.
Το θέμα που βάζω αν εμείς έχουμε κρίση για μια επιλογή ή την τοποθετούμε πίσω και κάτω από την όποια απόφαση της διοίκησης.
Να το πω διαφορετικά.
Αν θεωρήσουμε ότι η επόμενη μεταγραφική κίνηση είναι το μεγαλύτερο μπαμ (αξία ποδοσφαιρική) στην Ευρώπη. Αλλά τυγχάνει να είναι ένας παίκτης με κάποιο ακραίο κουσούρι...
Έγραψα παραπάνω περιπτώσεις.
Εμείς έχουμε λόγο ή απλά την αποδεχόμαστε λίγο ή πολύ γιατί θα γιγαντωσει τον σύλλογο μας?
Το θέμα που βάζω αν εμείς έχουμε κρίση για μια επιλογή ή την τοποθετούμε πίσω και κάτω από την όποια απόφαση της διοίκησης.
Να το πω διαφορετικά.
Αν θεωρήσουμε ότι η επόμενη μεταγραφική κίνηση είναι το μεγαλύτερο μπαμ (αξία ποδοσφαιρική) στην Ευρώπη. Αλλά τυγχάνει να είναι ένας παίκτης με κάποιο ακραίο κουσούρι...
Εμείς έχουμε λόγο ή απλά την αποδεχόμαστε λίγο ή πολύ γιατί θα γιγαντωσει τον σύλλογο μας?
Ο δωνης αγωνίζεται σαν αριστερό εξτρέμ? . Οι οικογένεια δωνη δεν είχε απλώς μια αντιδικία με τον Ιβαν . Ήταν το όχημα που επι εβδομάδες συστηματικά ξεφτιλιζόταν ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ σαν ο Τσετσένος μαφιόζος που τρομοκρατεί εργαζόμενους. Όσοι αναφέρονται μόνο στο ποστάρισμα του γιου εχουν μνήμη χρυσόψαρου ή παραπληροφορούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ . Τα ΜΜΕ της χαβούζας μάλιστα είχαν περάσει σε ένα κρεσέντο αθλιότητας καθώς είχαν προσπαθήσει ανεπιτυχώς να παρουσιάσουνε κι μια υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων με ένα πλοίο που είχε κατασχεθεί στην Κρήτη. Έχει κι πιο χαμηλά βέβαια να πάρομε τον γιο του Μαρινάκη στα γραφεία. Στελεχοι δεν ψαχνουμε
Με την απόκτηση Dantas βλέπω μετατόπιση Filipe στο 10 και Κουαλιατα αριστερά.nunies4 έγραψε:Δεν νομίζω παιδιά. Πώς κλείνεις τα άκρα με Δώνη; Πάλι χρειάζεσαι έναν αριστερό εξτρέμ. Θεωρητικά για δύο πηγαίναμε εκεί.
Αυτό που θα περιπλέξει λίγο τα πράγματα είναι αν όντως έρθει ο Πέλκας η αν απαντήσει θετικά ο Μπισε
Αυτή την στιγμή έχουμε 6 (!!!) χαφ για 2 θέσεις.
Γενικα, έχουμε υπερβολικά πολλούς παιχτες και πρέπει να παίξουν.
Ουτε ο Filipe, ούτε ο Κουάλιατα αλλά ούτε και ο Narey θα ρθουν για πάγκο.
Μιλαμε για 6Μ αγορές.
Με τους δικούς σας υπολογισμούς στο τέλος θα έχουμε 40 παιχτες ροστερ.
Αν έρθει ο Δωνης δεν βλέπω άλλον να έρχεται για αριστερά προσωπικά.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπέγραψε ο Κάργας λένε οι ρεπορτερζ.
Οι μεν λένε για 2 χρόνια, οι δε για 3+1...ενημέρωση όχι χαζά!
Ο μπαμπάς Δώνης όταν έπαιζε στο βάζελο είχε κάνει δήλωση σε συνέντευξη που διάβασα ότι ήταν ΠΑΟΚ. Το ίδιο και οι συμπαίκτες του τότε Ουζουνίδης και Μάρκος. Ήταν η φουρνιά που είχε φτάσει μια ανάσα από τον τελικό του τσαμπιονς λιγκ. Το θυμάμαι καλά, γιατί το είχα καήμο που δεν είχαμε την δυνατότητα να φέρουμε ΠΑΟΚτσακια στην ομάδα.rainmaker έγραψε:Και έρχεται λέει ο Δώνης και πρώτη δήλωση "συγγνώμη που έβρισα ήμουν ανόητος, ορίστε η φωτό που είχε ο μπαμπάς μου πάνω απ' το τζάκι με τη θύρα 4 να πάλλεται, θα δείξω στο γήπεδο ότι θα θυσιαστω για την ομάδα".
Ένα συγκρυο, σε πιάνει.
Σύμφωνα με το Ελενακι, είναι η πινελιά που έψαχνε ο ΠΑΟΚ στα μετόπισθεν.Minority4 έγραψε:Υπέγραψε ο Κάργας λένε οι ρεπορτερζ.
Make of it what you will...
-
Αρα ο Ιβαν γιατι συμφωνησε στη μεταγραφη?Andrew R έγραψε:Ο δωνης αγωνίζεται σαν αριστερό εξτρέμ? . Οι οικογένεια δωνη δεν είχε απλώς μια αντιδικία με τον Ιβαν . Ήταν το όχημα που επι εβδομάδες συστηματικά ξεφτιλιζόταν ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ σαν ο Τσετσένος μαφιόζος που τρομοκρατεί εργαζόμενους. Όσοι αναφέρονται μόνο στο ποστάρισμα του γιου εχουν μνήμη χρυσόψαρου ή παραπληροφορούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ . Τα ΜΜΕ της χαβούζας μάλιστα είχαν περάσει σε ένα κρεσέντο αθλιότητας καθώς είχαν προσπαθήσει ανεπιτυχώς να παρουσιάσουνε κι μια υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων με ένα πλοίο που είχε κατασχεθεί στην Κρήτη. Έχει κι πιο χαμηλά βέβαια να πάρομε τον γιο του Μαρινάκη στα γραφεία. Στελεχοι δεν ψαχνουμε
-
Μουργκ Ζαμπά Τέιλορ Τσόλακ Ντάγκλας θα αποχωρήσουν.
Επομένως Δώνης + μεταγραφή Ζίβκοβιτς + Νάρει θα είναι τα εξτρέμ
Ολιβέιρα + μεταγραφή οι επιθετικοί
Ντάντας Τσιγγάρας Φ.Σοάρες Σβαμπ Κούρτιτς οι μέσοι
Κουλιατά + μεταγραφή τα δεκάρια
Ελ Καντουρί θα είναι πασπαρτού στα εξτρέμ και στους μέσους για το balance...
Κούτσιας Κωνσταντέλιας Ρικάρντο θα είναι πάνω - κάτω (μεταξύ δηλ Α και Β ομάδας)
Αυτό είναι το πλάνο όπως επικοινωνείται..
Επομένως Δώνης + μεταγραφή Ζίβκοβιτς + Νάρει θα είναι τα εξτρέμ
Ολιβέιρα + μεταγραφή οι επιθετικοί
Ντάντας Τσιγγάρας Φ.Σοάρες Σβαμπ Κούρτιτς οι μέσοι
Κουλιατά + μεταγραφή τα δεκάρια
Ελ Καντουρί θα είναι πασπαρτού στα εξτρέμ και στους μέσους για το balance...

Κούτσιας Κωνσταντέλιας Ρικάρντο θα είναι πάνω - κάτω (μεταξύ δηλ Α και Β ομάδας)
Αυτό είναι το πλάνο όπως επικοινωνείται..
JohnDag έγραψε:Με την απόκτηση Dantas βλέπω μετατόπιση Filipe στο 10 και Κουαλιατα αριστερά.nunies4 έγραψε:Δεν νομίζω παιδιά. Πώς κλείνεις τα άκρα με Δώνη; Πάλι χρειάζεσαι έναν αριστερό εξτρέμ. Θεωρητικά για δύο πηγαίναμε εκεί.
Αυτό που θα περιπλέξει λίγο τα πράγματα είναι αν όντως έρθει ο Πέλκας η αν απαντήσει θετικά ο Μπισε
Αυτή την στιγμή έχουμε 6 (!!!) χαφ για 2 θέσεις.
Γενικα, έχουμε υπερβολικά πολλούς παιχτες και πρέπει να παίξουν.
Ουτε ο Filipe, ούτε ο Κουάλιατα αλλά ούτε και ο Narey θα ρθουν για πάγκο.
Μιλαμε για 6Μ αγορές.
Με τους δικούς σας υπολογισμούς στο τέλος θα έχουμε 40 παιχτες ροστερ.
Αν έρθει ο Δωνης δεν βλέπω άλλον να έρχεται για αριστερά προσωπικά.
Κούρτιτς - Σβαμπ - Τσιγγάρας - Ντάντας - Φελίπε, 5 παίκτες για 4 θέσεις
Ζίφκοβιτς, Νάρει, Κουαλιάτα, Καντουρί, Μεταγραφή, Δώνης, Αντρέ Ρικάρντο, 7 παίκτες για 6 θέσεις
- NikLiverpool
Θέλω να πιστεύω ότι για τέτοιες ακραίες περιπτώσεις δεν θα χρειαστεί να κάνουν κάτι οι οπαδοί γιατί η ίδια η ομάδα δεν θα δεχόταν έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις γιατί υπήρξε μια τέτοια ας πούμε αμφιλεγόμενη προσωπικότητα στις τάξεις του συλλόγου στο παρελθόν και είχε θερμούς υποστηρικτές και εδώ μέσα....Maxpaok έγραψε:Εγγλέζε και νουνιες, δεν τονίζω την κρίση του καθενός έναντι του αθλητή και του χαρακτηρα, εξάλλου δεν τον γνωρίζω παικτικα τα τελευταία χρόνια και δεν έχω αναφέρει προσωπική κρίση για το εξωαγωνιστικο του παρελθόν.
Να το πω διαφορετικά.
Προσωπικά θα ήθελα να πιστεύω ότι δεν θα το δεχόμασταν ως οργανισμός στο σύνολο.
Φαινεται οτι τελειωνει και του Δωνη. Με το PAOK24 να αναφερει οτι ο ΠΑΟΚ θα πληρωσει μερος του συμβολαιου του, που θα εξαρτηθει μαλλον και απο τις συμμετοχες που θα κανει. Αυτη η συμφωνια με κανει να αισιοδοξω οτι προκειται για προσθετη λυση και θα ερθει ακομα ενα εξτρεμ περα απο αυτον και τον Ναρει.
Ειμαι ομως πολυ περιεργος να δω αν τελικα ειναι γηγενης, καθως θα βγαζει νοημα διαφορετικα η αποκτηση του.
Αν δεν ειναι γηγενης, ειναι σιγουρα περιεργη κινηση και θα πρεπει να δουμε στην συνεχεια των μεταγραφων αν θα εχει καποια αλλα...πλεονεκτηματα απο πλευρας Rogon.
Ειμαι ομως πολυ περιεργος να δω αν τελικα ειναι γηγενης, καθως θα βγαζει νοημα διαφορετικα η αποκτηση του.
Αν δεν ειναι γηγενης, ειναι σιγουρα περιεργη κινηση και θα πρεπει να δουμε στην συνεχεια των μεταγραφων αν θα εχει καποια αλλα...πλεονεκτηματα απο πλευρας Rogon.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Παρ 24 Ιουν 2022, 12:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Εγώ περιμένω μετά την ανακοίνωση Δώνη να σκάει ενδιαφέρον για Μουργκ.
- sourmenetes
- Moderator
Θα σέβεσαι Πορκυ!Tolaros έγραψε:Τούρκικα μεταγραφικά σενάρια είναι 3 φορές πιο αναξιόπιστα από του πόρκαρου
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk