Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
-
ron-swanson
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Τι κόκκινη έδωσε ρε; Έφαγε πέσιμο από τους βαζελους και μασησε
- ΑποστόληςΑ
-
ron-swanson
Ευρωμπαναθα με παιχταραδες!
Τσουρέκια μας τα έκαναν και εδώ για τα ταγαρια που πηραν.Περαστικα!

Τσουρέκια μας τα έκαναν και εδώ για τα ταγαρια που πηραν.Περαστικα!
-
ron-swanson
Ο κανόνας με τον τελευταίο παίχτη και την κόκκινη δεν έχει αλλάξει; Τι σκατα κόκκινη έδωσε;
- abc_o_ karpouzas
Από αυτά που βλέπω είμαι σχεδόν σίγουρος ότι με το ζόρι μπαίνουμε 6δαααασχαχαχαχαχαχα
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Εγω τωρα ειδα τη κοκκινη του παλασιος, και δεν μου φαινεται τοσο εξωφρενικο. Βουταει χωρις καμια επαφη ασχετα με το αν ζηταει κατι.
Τωρα που το «διορθωσε» με αυστηροτατη κοκκινη στη σλαβια, και δεν εχουν δικαιολογια για την τσαπου που τρωνε. Καλη επιστροφη στον πρεσβη

Τωρα που το «διορθωσε» με αυστηροτατη κοκκινη στη σλαβια, και δεν εχουν δικαιολογια για την τσαπου που τρωνε. Καλη επιστροφη στον πρεσβη
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Μα αφου ριξαν 5 στη γκολουμ ρε καρπουζα..abc_o_ karpouzas έγραψε:Από αυτά που βλέπω είμαι σχεδόν σίγουρος ότι με το ζόρι μπαίνουμε 6δαααασχαχαχαχαχαχα
Αν είχαμε τον διαιτητή του βαζελου θα είχαμε φρίξει. Καλή σφαγή τους έκανε με την ανύπαρκτη κόκκινη στο 30. Το ρούφηξαν μέχρι να προσαρμοστούν και γεια σας. Φάγανε και το δεύτερο και αντίο Ευρώπη. Τώρα θελουμε ένα δεύτερο να βάλει και η Μακάμπι να κερδίσουμε το στοίχημα χωρίς πολλά άγχη.
Ενώ εμάς που μας έκανε κηδεία η Λέφσκι… αν είχαμε κληρωθεί με αυτή τη Σλαβια ή με αυτή τη Μακάμπι δεν νομίζω να είχαμε και πολλές ελπίδες όπως ειδαμε την ομάδα.alexgarcia6 έγραψε:Μα αφου ριξαν 5 στη γκολουμ ρε καρπουζα..abc_o_ karpouzas έγραψε:Από αυτά που βλέπω είμαι σχεδόν σίγουρος ότι με το ζόρι μπαίνουμε 6δαααασχαχαχαχαχαχα![]()
Γιατι ειναι ανυπαρκτη ρε παιδια δεν καταλαβαινω. Θεατρο δεν εκανε; Υπαρχει καποιος κανονισμος που λεει οτι αν εχεις μια κιτρινη στη χαριζει;
-
Dimitrisou
Ενταξει τωρα δεν το ρουφιξαν μεχρι να προσασμοστουν στημενη φαση ηταν και ηταν παιδικη χαρα...τελευταια φαση ημιχρονου...gika έγραψε:Αν είχαμε τον διαιτητή του βαζελου θα είχαμε φρίξει. Καλή σφαγή τους έκανε με την ανύπαρκτη κόκκινη στο 30. Το ρούφηξαν μέχρι να προσαρμοστούν και γεια σας. Φάγανε και το δεύτερο και αντίο Ευρώπη. Τώρα θελουμε ένα δεύτερο να βάλει και η Μακάμπι να κερδίσουμε το στοίχημα χωρίς πολλά άγχη.