η χοντρη ή ο χοντρος? [FACE WITH TEARS OF JOY]DamoN έγραψε:Για να μειωθούν και άλλο μπορείς να μπαίνεις μια φορά τις 2 βδομαδεςgika έγραψε:Για να μειώσω τα επίπεδα γκρίνιας, έχω φτάσει να μπαίνω στο forum κάθε 3-4 μέρες. Και είναι τώρα κοντά στις τρεις βδομάδες που δεν υπάρχει ούτε μία είδηση. Ένας Ολιβέιρα που ανακυκλώνεται και μετά το χάος. Κάθε χρόνο τα ίδια τέτοια εποχή. Απογοήτευση.
Έχουμε πάρει έναν 27χρονο με 80 επαγγελματικές συμμετοχές που τον έχουν διώξει μέχρι και από τη Β' πορτογαλίας, που πιάνει και θέση ξένου. Έχουν φύγει το βασικό αριστερό μπακ και ο βασικός μας φορ από πέρσυ και ακόμα δεν έχουν αντικατασταθεί. Ενώ ακόμα δεν έχει καλυφθεί η τρύπα που έχουμε στο 8 εδώ και 2 χρόνια (ενώ χάνουμε και τον Αουγκούστο από προετοιμασία και προκριματικά).
Από ανανεώσεις, Τσιγγάρας και Ζίφκοβιτς (μεταξύ άλλων) μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου και υπάρχει φουλ στασιμότητα.
Και άσχετα από τις μεταγραφές, τα επίσημα παιχνίδια πλησιάζουν και ακόμα δεν έχουμε ανακοινώσεις για διαρκείας και φανέλες.
Λες και είναι όλοι διακοπές.![]()
Πέρα από την πλάκα , δεν μπορούμε να κρίνουμε πριν τραγουδήσει η χοντρή.
Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο θα δούμε τι προσθαφαιρέσεις έγιναν σε εμάς, το ρόστερ των υπολοίπων και θα κρίνουμε.
Εγώ πάντως βλέπω βιντεάκια προπόνησης και καυλωνω… είμαι παρά πολύ αισιόδοξος…
Υ.Γ βρε πάρτε ένα χαααααφ…
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk