Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
prax

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από prax »

black_star_ninja έγραψε:
panpangr77 έγραψε:Από ότι καταλαβαίνω πάμε να παίξουμε ένα ψευτο 4-4-2 . Στην άμυνα θα παίζουμε 4-4-2 για να καλύπτουμε όλους τους χώρους ,με πολυ πρεσινγκ.
Στην επίθεση θα το γυρνάμε 3-4-2-1 για μένα δεν θέλουμε 6αρι αλλά 8αρια ολοκληρωμενα. Για αρχή Καντουρι και Ντουγκλας θα καλύψουν αυτό που πρέπει ,μέχρι να βρεθεί ο box to box που ψάχνουμε.
Δες αυτο. Στην αμυνα 442 και στην επιθεση εχει ποικιλια.
https://repress.gr/ampel-fereira-style- ... VVJrW0lHSo
Επίσης δείτε πως το 442 γίνεται 352 που ανεβαίνει ο Αρ μπακ κ γίνεται χάφ...

Α ρε πουτανα τύχη.. ο Βιεϊρίνια εκεί θα ήταν ότι πρέπει γαμω την ατυχία μου γαμω... :evil:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το 3-5-2 παίζεται χωρίς εξτρέμ, με το ρόλο αυτό να τον αναλαμβάνουν τα full-backs. Eμείς με τόσα εξτρέμ δύσκολα να παίξουμε έτσι, όταν έχουμε και αξιόλογα full-backs.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

δεν ειναι 3-5-2 .. ειναι 4-4-2 που σε φαση επιθεσης ενα απο τα 2 μπακ ανεβαινει ψηλα και το αλλο κλεινει.. τα εξτρεμ πηγαινουν κοντα στην περιοχη..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Και εγώ πιστεύω ότι δύσκολα υποστηρίζεται αυτό που θέλει να παίξει ο κόουτς χωρίς έναν γρήγορο μεσοαμυντικο (όχι απαραίτητα καθαρόαιμο 6αρι) ίσως τον ρόλο να τον παίξει Ντουγκλας,άλλωστε έχει γίνει σημαντική επένδυση.
Επίσης μπορεί αυτό το 4-1-3-2,τον ρόλο μπροστά από την τετράδα να τον παίξει ο Βερνμπλουμ,ως καθαρός κόφτης χωρίς πολλά ανεβασματα,αλλά με γρήγορες και σωστές πάσες.
Το θέμα είναι τι λένε οι εκτιμήσεις για τον Σουηδό και αν μπορούμε να τον περιμένουμε.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Θα μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΒΕΡΝΜΠΛΟΥΜ

πιο πολλές πιθανοτητες έχει να παίξει ο Λεβεκ στον ΠΑΟΚ παρά ο Σουηδός.

Κατα τα λοιπά,

ο Ολιβεϊρα ή ένας κλώνος του μένει και ίσως ένας φορ με ευχέρεια να παίζει μέσα στην περιοχή.

Τίποτε αλλο δεν χρειάζεται η ομάδα.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Έχουν μάλλιασει τα μάτια μας να διαβάζουν αυτούς που εχει μάλλιασει η γλώσσα τους :lol:
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Και μετά ενοχλούνται που γράφουν μερικοί ( δεν λέμε ονόματα )
για τον Κάτσε
Άλλο τι θα διαβάσουμε
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Διαβάζω συνεχώς αλλά σπάνια γράφω εδώ ...
χαίρομαι που τις τελευταίες ημέρες πολλοί έχετε πλέον αφήσει τις ιστορίες και έχετε συγκεντρωθεί στο χρόνιο πρόβλημα του ΠΑΟΚ και σε αυτό βέβαια που σε ανεβάζει πλέον επίπεδο σαν ομάδα ...

Στα ΧΑΦ δηλαδή ...

ο ΠΑΟΚ πέρσι είχε συνολικά καλά χαφ ... είχε συνολικά 4-5 παίχτες πολύ καλού επιπέδου οι οποίοι κατά την γνώμη μου είναι αυτοί που κράτησαν την ομάδα σε ένα επίπεδο. Το ερώτημα είναι ποιοι από αυτούς ήταν και είναι επιπέδου τέτοιου που ο ΠΑΟΚ θα πάει ένα βήμα παραπέρα ... και θα είναι ανταγωνιστικός στα προκριματικά του CL.

η δική μου άποψη είναι ότι κανείς δεν είναι αυτού του επιπέδου συμπεριλαμβανομένου και του Μαουρίσιο ...ο οποίος για εμένα είναι ο συνολικά καλύτερος αλλά όχι για βασικός ...

άρα για εμένα ο ΠΑΟΚ θέλει δύο μεγάλα χαφ ... τουλάχιστον ... τον ένα τον πήρε και το ερώτημα είναι εάν το παιδί θα παίξει σε αυτό το επίπεδο ... εμένα μου άρεσε στα στοιχεία του κυρίως σε επίπεδο αγωνιστικού τσαμπουκά, δύναμης κλπ. πιο πολύ 6άρι μου έκανε ...
εάν πάρουμε τον Ολιβέιρα πιστεύω ότι είναι καλή επίλογή ... πέρσι ήρθε γενάρη και έδωσε αμέσως πράγματα χωρίς να βγάλει μάτια βέβαια. Εάν μπορούσε να έρθει φέτος πιστεύω ότι θα βλέπαμε πολύ βελτιωμένο παίχτη ...

φέρτε χαφ γιατί χανόμαστε ...

υποσ.
κατά τα άλλα εμένα η ομάδα μου μοιάζει γεμάτη ... άσχετα τι ακούγεται ... μπροστά είμαστε πολύ καλοί με μόνο μειονέκτημα ότι όλοι οι παίχτες είναι σχετικά νέοι ... κατά τα άλλα έχουμε ότι θέλουμε
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Που προκύπτει ότι είμαστε καλά με το να έρθει 1 χαφ?? Αυτή την στιγμή έχεις 3 στοιχήματα και έναν φευγάτο.. 2 παίχτες ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
donpablo

Δημοσίευση από donpablo »

εγωθα παω κοντρα στο ρευμα και θα πω οτι προτιστως η ομαδα θελει ενα σεντερ φορ ΠΑΙΚΤΑΡΑ και ενα εξτρεμ επισης παικταρα στα χαφ τον πηραμε αλλα θα καταλαβουμε τι διαμαντι εχομε σε ενα δυο χρονια ο αουγκουστο παιδια ειναι για αλλο επιπεδο και θα το δειτε και στην συνεχεια η ομαδα θα ξεκιναει απο αυτον μαζι με καντουρι που για μενα και το εχω ξαναγραψει ειναι τοπ επιπεδου παικτης και τον βαζω στην κατηγορια μπισε βιερι ειμαστε κομπλε ,επισης αν ειναι να δωσουμε 5-6 για ολιβειρα προτιμω ενα εικοσαχρονο βραζιλιανακι υπερταλεντο παρα καποιον που θα ειμαστε το παρκινγκ του και μην ακουσω για εμπειρια τετοιους εχουμε παικττες με φιλοδοξια και φλογα θελουμε
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πρωταρχική ανάγκη ένα χαφ που θα τρέχει παντού και θα κόβει το αντίπαλο τρανζίσιον. Το φορ για μένα δεν είναι πρώτη ανάγκη.
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Υποτίθεται για αυτό πήραμε τον Ντούγκλας.
donpablo

Δημοσίευση από donpablo »

και για να μην παρεξηγηθω δεν λεω οτι δεν χρειαζομαστε αλλο χαφ αλλα αν παρουμε θα πρεπει να ειναι κατι παρα πολυ καλο και θεωρω οτι στην ηλικια 24-30 θελεις καμια δεκαρια μυρια για να τον φερεις αντιθετα με 5 βρισκεις wonder kid εικοσαχρονο με το αναλογο ρισκο
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Όταν λες ο Ντάγκλας είναι στοίχημα ένω τον έχουμε δει σε ένα φιλικό τι εννοείς; Με αυτή τη λογική αν φέρεις δύο ακόμα χαφ (που πιστεύω χρειάζονται μην παρεξηγηθώ) πάλι στοιχήματα θα ναι. Ποιος θα ρθει ο Κάντε;
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Το κεντρικό χαφ είναι ίσως η πιο δυσκολη θέση για κάποιον που θέλει να κατανοήσει το επίπεδο ενός παίκτη. Τα μη ειδικά μάτια, κοιτάνε να πιαστούν από νούμερα, γιατί έτσι έχουν συνηθίσει από τους φορ. Ταυτόχρονα, είναι κι η πιο απαιτητική θέση, γιατί ο παίκτης πρέπει να κάνει πολλές δουλειές, και να τις κάνει και ικανοποιητικά. Τον ίδιο παίκτη λοιπόν που ο ένας θα αποθεώνει γιατί κάνει εξαιρετικά το Α, ο άλλος θα τον θάβει γιατί δεν κάνει καλά το Β.

Ο Ολιβέιρα είναι πολύ πάνω σου το επίπεδο μας ως ομάδα. Κατανοώ γιατί κάποιος μπορεί να μην το βλέπει αυτό, αλλά νομίζω ότι όσοι το διαπιστώνουν, είναι κατηγορηματικοί για την αξία του παίκτη. Θα τολμήσω να πω ότι αν έρθει, θα είναι κι ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος, και μάλιστα έχοντας τον χρόνο να ενταχθεί, και αγωνιζόμενος σε ομάδα Πορτογάλου προπονητή, ίσως να μη μείνει και πάνω από έναν χρόνο σε μας.

Επίσης προσωπικά δεν θα ήθελα το 6αρι όπως το έχετε πολλοί στο μυαλό σας. Θεωρώ ότι δεν αξίζει να έχουμε στο ρόστερ τον κόφτη που θα χρειαστούμε σε 7 ματς τον χρόνο. Αντ'αυτού θα διάλεγα ένα χαφ που έχει την τακτική παιδεία να διαβάζει χώρους και κινήσεις, και ξέρει που να βρεθεί και πότε, ώστε να αναχαιτίζει επιθέσεις - προφανώς και με το κατάλληλο αμυντικό οπλοστάσιο, δεν θα βάλεις εκεί έναν Μπισεσβαρ. Ταυτόχρονα θα πρέπει να μπορεί να συνδέσει αποτελεσματικά το πρώτο με το τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Έναν Τσιμιροτ δηλαδή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”