Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
navigator11 έγραψε:Διακρίνω σε γραφόμενα χαρταεκτών ... ενα φόβο να τον πω; Ένα κωλοσφίξιμο να το πω; Μια αδημονία να τελειώσει επιτέλους αυτή η βασανιστική σεζόν να το πω; Μια αμηχανία που πιάνουν εαυτούς να προτιμούν να το πάρει ο απόγονος επειδή διαβλέπουν ότι πλέον ο ΠΑΟΚ δεν είναι για τη μασέλα τους; Έχει ενδιαφέρον το όλο πράγμα ...
navi μπηκα στο θεμα του Πορτογαλου στην αρχη στο σδνα και ηταν γεματο σχολια απο αλλοθρησκους "σιγα την βομβα" κλπ... Σκαει μετα και το δευτερο ζαβαραγκραου, μπαινω και στο θεμα του Ισλανδου, ειχαν εξαφανιστει ολοι οι αλλοθρησκοι δεν τους επαιρνε πια ουτε τα πουστοχαμουτζηδικα τους "σιγα μωρε κλπ" να πουν
Τι να πούνε ρε αδερφέ; ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ; Ο κυρ θπυρόπουλοθ τις προάλλες στον Τσορμπατζόγλου πριν κάτι μέρες έλεγε πώς είναι δυνατόν η αεχ να βρήκε αυτόν τον Σέρβο, που πήρε και θα έπαιζε με κλειστά μάτια στον ΠΑΟΚ; ΠΟΝΟΣ.
Ο Βερνμπλουμ είναι θηρίο της φύσης, δε νιώθει. Ακόμη και στα 33 του, θα προσφέρει πολλά. Ο καλύτερος παίκτης του ρόστερ μας, δε μας έδειξε τίποτα από όσα μπορεί να κάνει. Του χρόνου δίδυμο Βέρνμπλουμ-Ολιβέιρα θα είναι όνειρο.
Έχει παίξει CB ο Σουηδός αρκετές φορές στην καριέρα του.
Και γενικά όσο χάνει σε αθλητικά στοιχεία λόγω ηλικίας αλλά και τραυματισμού σοφό είναι να μετατεθεί στην πίσω γραμμή.
Έμπειρος είναι, ψηλός είναι, δυνατός είναι, προσωπικότητα έχει, οι σωστές τοποθετήσεις είναι το μεγαλύτερο του προσόν.
Νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά σαν CB.
Βέβαια, εγώ θεωρώ επίσης ότι ο Λημνιος μπορεί να μετατραπει σε δεξί μπακ που θα αφήσει εποχη οπότε ίσως και να το βλέπω λάθος[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT]
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
sic-4 έγραψε:Α ρε Ιβαν...
πανω που ειχα συμβιβαστει εκει γυρω στα 40 μου με την ιδεα οτι αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ, αυτο ειναι το ελληνικο ποδσφαιρο και οτι θα ειμαι τυχερος αν δω κανα πρωταθλημα ακομα μεχρι να πεθανω, ξαφνικα πιανουμε το τζοκερ. Βλεπουμε στην ομαδα πραγματα που δεν τα ονειρευομασταν ουτε οταν ημασταν παιδια και καναμε ονειρα.
και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: Με αριστο ηθος μεχρι στιγμης (και ευχομαι να συνεχισεις ετσι). Με το ηθος που αρμοζει στον ΠΑΟΚ, ετη φωτος μακρια απο τη σαπιλα τους
ευχαριστουμε ρε Ποντιαρα κι εσενα και την οικογενεια σου που εχει κολησει το μικροβιο για τα καλα
Argaliad έγραψε:ο Wernbloom παιζει παντου στον Αξωνα ακομα και φορ εχει παιξει. Αμυνα νομιζω ειναι η μελοντικη του θεση τωρα που μεγαλωσε . Εγω τον Wernbloom τον πιστευω πολυ πιστευω θα παιξει μεγαλο ρολο του χρονου και ας ειναι 33 μετα απο τραυματισμο θα δεσει με τον νεο Viking μας. Γενικα ειναι πολυ καλη λυση ο Wernbloom για πολλες θεσεις κριμα που τον χασαμε πριν τον δουμε αρκετα.
ειναι πολυ δυνατη προσωπικοτητα
Αν βρει ρολο ειτε στο κεντρο ειτε πισω θα ειναι κομβικη η προσωπικοτητα του του χρονου. Ακριβως το ..balance που θα ηθελε ο Λου για να ισορροπησει η νεανικοτητα της ομαδας.
Hermann έγραψε:Ο Βερνμπλουμ είναι θηρίο της φύσης, δε νιώθει. Ακόμη και στα 33 του, θα προσφέρει πολλά. Ο καλύτερος παίκτης του ρόστερ μας, δε μας έδειξε τίποτα από όσα μπορεί να κάνει. Του χρόνου δίδυμο Βέρνμπλουμ-Ολιβέιρα θα είναι όνειρο.
sic-4 έγραψε:Α ρε Ιβαν...
πανω που ειχα συμβιβαστει εκει γυρω στα 40 μου με την ιδεα οτι αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ, αυτο ειναι το ελληνικο ποδσφαιρο και οτι θα ειμαι τυχερος αν δω κανα πρωταθλημα ακομα μεχρι να πεθανω, ξαφνικα πιανουμε το τζοκερ. Βλεπουμε στην ομαδα πραγματα που δεν τα ονειρευομασταν ουτε οταν ημασταν παιδια και καναμε ονειρα.
και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: Με αριστο ηθος μεχρι στιγμης (και ευχομαι να συνεχισεις ετσι). Με το ηθος που αρμοζει στον ΠΑΟΚ, ετη φωτος μακρια απο τη σαπιλα τους
ευχαριστουμε ρε Ποντιαρα κι εσενα και την οικογενεια σου που εχει κολησει το μικροβιο για τα καλα
εγω διαφωνω με οσους λενε πως δεν εδειξε τπτ ο βερνμπλουμ,για μενα εδειξε πως ειναι αληθινος βικινγκ,σαρωνε την περιοχη και εκει πανω που ανεβαινε και ελεγες κλεισαμε στην θεση αυτη οπου να ναι βασικος εγινε το κακο
αν με ρωτουσε καποιος ποιανου την φανελα θα ηθελες(δεν βαζω ονοματα,αλλα λεμε)θα ελεγα του σουηδου..αγαπημενος παιχτης...κατι απο γκαρσια
επειδη ειναι βεβαια τσαντιλας πιστευω του χρονου θα κανει το come back
παιδια μην ξεχνιομαστε βεβαια πως σε 3 μερες εχουμε τελικο ε,απο αυριο ελπιζω κανεις να μην αποπροσανατολιστει ουτε στηνομαδα ουτε στον κοσμο,γιατι και εμεις οταν ειμαστε στο πιτσι πιτσι για ολα,παρασυρουμε θελοντας και μη και καποιους παιχτες