Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

sourmenetes έγραψε:Λαθος περιοδος να κανεις διαιτα...

εδω καθε βραδυ θελει κρεας στα καρβουνα... :D :D :D

Ρε μαλακες το joshua παρτε κανα τηλ.μην παθει τπτ το πρωι μπαινοντας στο τοπικ μεταγραφων...

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ρε Σούρμεεεεε και εγώ αυτόν σκεφτόμουν.... Τζοοοοοοοοοοοοοοοοο που είσαι;;; :lol: :opaokara: :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

sic-4 έγραψε:
navigator11 έγραψε:Διακρίνω σε γραφόμενα χαρταεκτών ... ενα φόβο να τον πω; Ένα κωλοσφίξιμο να το πω; Μια αδημονία να τελειώσει επιτέλους αυτή η βασανιστική σεζόν να το πω; Μια αμηχανία που πιάνουν εαυτούς να προτιμούν να το πάρει ο απόγονος επειδή διαβλέπουν ότι πλέον ο ΠΑΟΚ δεν είναι για τη μασέλα τους; Έχει ενδιαφέρον το όλο πράγμα ...
navi μπηκα στο θεμα του Πορτογαλου στην αρχη στο σδνα και ηταν γεματο σχολια απο αλλοθρησκους "σιγα την βομβα" κλπ... Σκαει μετα και το δευτερο ζαβαραγκραου, μπαινω και στο θεμα του Ισλανδου, ειχαν εξαφανιστει ολοι οι αλλοθρησκοι :lol: :lol: :lol: :lol: δεν τους επαιρνε πια ουτε τα πουστοχαμουτζηδικα τους "σιγα μωρε κλπ" να πουν
Τι να πούνε ρε αδερφέ; ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ; Ο κυρ θπυρόπουλοθ τις προάλλες στον Τσορμπατζόγλου πριν κάτι μέρες έλεγε πώς είναι δυνατόν η αεχ να βρήκε αυτόν τον Σέρβο, που πήρε και θα έπαιζε με κλειστά μάτια στον ΠΑΟΚ; ΠΟΝΟΣ.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Ο Βερνμπλουμ είναι θηρίο της φύσης, δε νιώθει. Ακόμη και στα 33 του, θα προσφέρει πολλά. Ο καλύτερος παίκτης του ρόστερ μας, δε μας έδειξε τίποτα από όσα μπορεί να κάνει. Του χρόνου δίδυμο Βέρνμπλουμ-Ολιβέιρα θα είναι όνειρο.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

@Alastor

Έχει παίξει CB ο Σουηδός αρκετές φορές στην καριέρα του.

Και γενικά όσο χάνει σε αθλητικά στοιχεία λόγω ηλικίας αλλά και τραυματισμού σοφό είναι να μετατεθεί στην πίσω γραμμή.

Έμπειρος είναι, ψηλός είναι, δυνατός είναι, προσωπικότητα έχει, οι σωστές τοποθετήσεις είναι το μεγαλύτερο του προσόν.

Νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά σαν CB.

Βέβαια, εγώ θεωρώ επίσης ότι ο Λημνιος μπορεί να μετατραπει σε δεξί μπακ που θα αφήσει εποχη οπότε ίσως και να το βλέπω λάθος[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT]

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

sic-4 έγραψε:Α ρε Ιβαν...
πανω που ειχα συμβιβαστει εκει γυρω στα 40 μου με την ιδεα οτι αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ, αυτο ειναι το ελληνικο ποδσφαιρο και οτι θα ειμαι τυχερος αν δω κανα πρωταθλημα ακομα μεχρι να πεθανω, ξαφνικα πιανουμε το τζοκερ. Βλεπουμε στην ομαδα πραγματα που δεν τα ονειρευομασταν ουτε οταν ημασταν παιδια και καναμε ονειρα.

και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: Με αριστο ηθος μεχρι στιγμης (και ευχομαι να συνεχισεις ετσι). Με το ηθος που αρμοζει στον ΠΑΟΚ, ετη φωτος μακρια απο τη σαπιλα τους

ευχαριστουμε ρε Ποντιαρα κι εσενα και την οικογενεια σου που εχει κολησει το μικροβιο για τα καλα
+1
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Έτσι,Herman
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Πέμ 31 Ιαν 2019, 01:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Argaliad έγραψε:ο Wernbloom παιζει παντου στον Αξωνα ακομα και φορ εχει παιξει. Αμυνα νομιζω ειναι η μελοντικη του θεση τωρα που μεγαλωσε . Εγω τον Wernbloom τον πιστευω πολυ πιστευω θα παιξει μεγαλο ρολο του χρονου και ας ειναι 33 μετα απο τραυματισμο θα δεσει με τον νεο Viking μας. Γενικα ειναι πολυ καλη λυση ο Wernbloom για πολλες θεσεις κριμα που τον χασαμε πριν τον δουμε αρκετα.
ειναι πολυ δυνατη προσωπικοτητα
Αν βρει ρολο ειτε στο κεντρο ειτε πισω θα ειναι κομβικη η προσωπικοτητα του του χρονου. Ακριβως το ..balance που θα ηθελε ο Λου για να ισορροπησει η νεανικοτητα της ομαδας.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Hermann έγραψε:Ο Βερνμπλουμ είναι θηρίο της φύσης, δε νιώθει. Ακόμη και στα 33 του, θα προσφέρει πολλά. Ο καλύτερος παίκτης του ρόστερ μας, δε μας έδειξε τίποτα από όσα μπορεί να κάνει. Του χρόνου δίδυμο Βέρνμπλουμ-Ολιβέιρα θα είναι όνειρο.
Δεν κουνιέται από το ρόστερ αυτός..Συμφωνώ...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

να κανω και την ερωτηση της βραδιας; :| :)

αυτος ο σερτζιο ολιβειρα που πηραμε απο την πορτο για τον αξονα,εκτος των αλλων εχει και την ταχυτητα που ψαχνουμε εκει;

ξερει κανεις;
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Tupac έγραψε:Δωσε πόνο λέμε. Πολύ λαό βλέπω στο φόρουμ, δεν δουλεύει κανένας αύριο? :pano:
κι ομως δουλευει ! πως να κοιμηθεις ομως με τοσο overdose??
NIKOS1972

Δημοσίευση από NIKOS1972 »

Ετσι στο 90 τα μπαμ μπουμ του Παοκ για να τσουζει!
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

sic-4 έγραψε:Α ρε Ιβαν...
πανω που ειχα συμβιβαστει εκει γυρω στα 40 μου με την ιδεα οτι αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ, αυτο ειναι το ελληνικο ποδσφαιρο και οτι θα ειμαι τυχερος αν δω κανα πρωταθλημα ακομα μεχρι να πεθανω, ξαφνικα πιανουμε το τζοκερ. Βλεπουμε στην ομαδα πραγματα που δεν τα ονειρευομασταν ουτε οταν ημασταν παιδια και καναμε ονειρα.

και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: Με αριστο ηθος μεχρι στιγμης (και ευχομαι να συνεχισεις ετσι). Με το ηθος που αρμοζει στον ΠΑΟΚ, ετη φωτος μακρια απο τη σαπιλα τους

ευχαριστουμε ρε Ποντιαρα κι εσενα και την οικογενεια σου που εχει κολησει το μικροβιο για τα καλα
Έτσι Sic!!! ++++++++++ :opaokara: :pano: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

εγω διαφωνω με οσους λενε πως δεν εδειξε τπτ ο βερνμπλουμ,για μενα εδειξε πως ειναι αληθινος βικινγκ,σαρωνε την περιοχη και εκει πανω που ανεβαινε και ελεγες κλεισαμε στην θεση αυτη οπου να ναι βασικος εγινε το κακο
αν με ρωτουσε καποιος ποιανου την φανελα θα ηθελες(δεν βαζω ονοματα,αλλα λεμε)θα ελεγα του σουηδου..αγαπημενος παιχτης...κατι απο γκαρσια

επειδη ειναι βεβαια τσαντιλας πιστευω του χρονου θα κανει το come back

παιδια μην ξεχνιομαστε βεβαια πως σε 3 μερες εχουμε τελικο ε,απο αυριο ελπιζω κανεις να μην αποπροσανατολιστει ουτε στηνομαδα ουτε στον κοσμο,γιατι και εμεις οταν ειμαστε στο πιτσι πιτσι για ολα,παρασυρουμε θελοντας και μη και καποιους παιχτες
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

συμφωνω απολυτα για Βερνμπλουμ Παλαιολογε
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

george188 έγραψε: Ζήστε το ρε μ@λ@κες, ζήστε το και χαμογελάστε.. Τα καλύτερα ήρθαν γαμώ τη τρελα μου :nairepaok: :nairepaok:
Αυτός είσαι!!!!!!!!!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”