proedros έγραψε:Όχι ρε γαμώτο...Νομιζω δεν είναι οφσαιντ γιατι παει από αμυντικό...

proedros έγραψε:Όχι ρε γαμώτο...Νομιζω δεν είναι οφσαιντ γιατι παει από αμυντικό...
Ισχυει.Mīngus έγραψε:Το ότι του βγάζει 2η κίτρινη και όχι απευθείας κόκκινη είναι μέγα σκάνδαλο.
αυτο δεν μπορεσα να δω καθαρα. Αν ειναι στην ιδια ευθεια οκ, αλλα εχω την εντυπωση οτι ενας ειναι πιο μπροστα.betrayor έγραψε:To γκολ μου φαινεται κανονικο, γιατι οι παικτες του γαυρου ειναι πισω απο την μπαλα στην σεντρα η στην ιδια ευθεια....
απο εκει και περα ο Ποντενσε επρεπε να παρει απευθειας κοκκινη...
Η ερτ κάτι σποτάκια διαφημιστικά που έκανε για την superleague με 50 ευρώ μπάτζετ τα κανε.sic-4 έγραψε:παιδια νομιζω υπαρχει offside νωριτερα. Την στιγμη της σεντρας
Οπως και να 'χει, δεν ΠΡΕΠΕΙ η ερτ να δειξει replay με γραμμη; Προκειται για φαση γκολ που υπαρχει εστω υποννοια. Εκτος αν εδειξε και δεν το ειδα.
Ενα replay εδειξε σχετικα καλο, και μονο μια φορα.sic-4 έγραψε:αυτο δεν μπορεσα να δω καθαρα. Αν ειναι στην ιδια ευθεια οκ, αλλα εχω την εντυπωση οτι ενας ειναι πιο μπροστα.betrayor έγραψε:To γκολ μου φαινεται κανονικο, γιατι οι παικτες του γαυρου ειναι πισω απο την μπαλα στην σεντρα η στην ιδια ευθεια....
απο εκει και περα ο Ποντενσε επρεπε να παρει απευθειας κοκκινη...