Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
CCCP

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από CCCP »

giapas έγραψε:Και χτες Απόστολε υπήρξαν στιγμές που στα χαφ πίεσε πολύ ο αντίπαλος. Και δυσκολευτήκαμε. Έτσι είναι η μπάλα και ο αντίπαλος παίζει.
O βαζελος οντως επαιξε παρα πολυ καλα χτες και δε ξερω ποσοι το πηραν χαμπαρι αυτο. Απλα εχει παρα πολυ λιγη ποιοτητα ειδικα επιθετικα κατι το οποιο τον καθιστα ακίνδυνο. Καμια σχεση με την αεχ πχ που ειχε κατι κενα ΝΑ και τον αστειο γαυρο. Αν παιξουν ετσι με τον γαυρο μπορουν να τον πατησουν με την αμυνα ανεκδοτο που εχει ο γαυρος.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Dimg4 έγραψε:
Odi έγραψε:Δουλειά δεν είχε ο διάολος, γ@μούσε τα παιδιά του λέει μια παροιμία.
μιλωντας για κοσμια κουβεντα :lol:
Τι το μη κόσμιο είχε η έκφραση; Η ομάδα πάει τρένο, δεν μασάει πουθενά και τώρα σας έπιασε μερικούς και γράφετε "όχι άλλο Λουτσέσκου".

Πόσο μεγάλη ιδέα πρέπει να έχει κάποιος για τον εαυτό του, ώστε να συνεχίζει να επιμένει σε κάτι που αγωνιστικά αποδεικνύεται λάθος κάθε εβδομάδα;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δεν εχω γραψει οχι αλλο λουτσεσκου εδω και καιρο :mrgreen:
καλα που μου το θυμησες
beeman

Δημοσίευση από beeman »

Odi έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Odi έγραψε:Δουλειά δεν είχε ο διάολος, γ@μούσε τα παιδιά του λέει μια παροιμία.
μιλωντας για κοσμια κουβεντα :lol:
Τι το μη κόσμιο είχε η έκφραση; Η ομάδα πάει τρένο, δεν μασάει πουθενά και τώρα σας έπιασε μερικούς και γράφετε "όχι άλλο Λουτσέσκου".

Πόσο μεγάλη ιδέα πρέπει να έχει κάποιος για τον εαυτό του, ώστε να συνεχίζει να επιμένει σε κάτι που αγωνιστικά αποδεικνύεται λάθος κάθε εβδομάδα;
Η γκρίνια είναι τρόπος ζωής φίλε μου. Δεν αλλάζει ούτε κατόπιν αποδείξεως του λάθους.

Ο Λουτσεσκου έχει τη μεγαλύτερη συνεισφορά στο φετινό πιθανό double καθώς και στο περσινό double.

Τωρα όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ανανέωση για άλλη μια χρονιά, να κάνει το βηματακι παραπάνω και στην Ευρώπη και ίσως και ένα δεύτερο σερί πρωτάθλημα και μαζί με κάποιους 30φευγα παίκτες που έχουμε, να ολοκληρωθεί αυτός ο φανταστικός κύκλος και να ξεκινήσουμε έναν νέο, με ξένο προπονητή μεγάλυτερης αξίας...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Την κερδισε αλλη μια χρονια για να δειξει εαν μπορει να τα καταφερει και ευρωπη. Εαν θεωρηθει γκρινια ας σβηστει το ποστ :ugeek:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Φέτος πήρε το ντάμπλ.
Επειδή του χρόνου θέλω το τρεμπλ κι όχι να αποκλειστώ από τη Βίντι, θέλω άλλον.
Θα μου έκανε ο Μπιέλσα με βοηθό τον Γκαρσία.
Αν θεωρηθεί γκρίνια, ας σβηστεί το ποστ.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

giapas έγραψε:Επιπλέον σε συγκρισή με τον οποιοδήποτε προπονητή α εθνικής ας δεχτούμε ότι μάλλον έχουμε λιγότερες τεχνικές γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο.
Από τεννέδες και γιδώνια μέχρι και η γάτα του γείτονα, που κυνηγάει την μαξιλαρομπάλίτσα με το κουδουνάκι μέσα, ξέρει καλύτερα το άθλημα.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

gika έγραψε:Φέτος πήρε το ντάμπλ.
Ο Μπιέλσα δε φεύγει από τη Leeds. Από άγγλο συνάδερφο άρρωστο φαν της Leeds
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ας βρουν οι υπεύθυνοι κάποιον το ίδιο έμπειρο με πέρασμα απο La liga και Premier League, καταγωγή από Λατινική Αμερική, που να αρρωσταίνει όταν χάνει ακόμα και στο τάβλι και με τρέλα που οι γνώμες θα διίστανται για το αν είναι για εγκλεισμό ή όχι, που να γουστάρει επιθετικό ποδόσφαιρο και σφυροκόπημα του αντιπάλου από το 0' μέχρι το 93' και ας βάλουν τον Γκαρσία δίπλα του για προσαρμογή. Ας μην τον λένε Μπιέλσα. Όταν ξοδεύουμε 4 εκατομμύρια για τον αναπληρωματικό του Βαρέλα και 3 για τον αναπληρωματικό του Τσούμπα, θαρρώ πως μπορούμε να φέρουμε έναν τέτοιο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Πηραμε και το φετινο κυπελλο και δεν το πηρα γραμμη ρε? ρε ρασβαν, τι κολπα ειναι αυτα?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ale έγραψε:
giapas έγραψε:Επιπλέον σε συγκρισή με τον οποιοδήποτε προπονητή α εθνικής ας δεχτούμε ότι μάλλον έχουμε λιγότερες τεχνικές γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο.
Από τεννέδες και γιδώνια μέχρι και η γάτα του γείτονα, που κυνηγάει την μαξιλαρομπάλίτσα με το κουδουνάκι μέσα, ξέρει καλύτερα το άθλημα.
Δε συμφωνώ.
Ο πραγματικός Τεννές είναι πολύ καλύτερος από το Τεννέ του παοκμανια.
Γιατί εκείνος κρίνεται , πληρώνεται , απολύεται με βάση τα αποτελέσματα που φέρνει κι όχι με αμπελοφιλοσοφίες του καναπέ . Είναι σαν να έχεις το χειρότερο οδηγό του WRC και να πας εσύ με το ασκονα του 80 με λασπωτήρες κι εξάτμιση και να το παίζεις μπρούκλης .

Ακραία τα παραδείγματα ( Τεννές κλπ ) αλλά κι αυτά που διαβάζουμε από τους αναλυτές είναι να τραβάς τις τρίχες σου.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Φετος δεν το πηρε ακομη,περσι ομως το πηρε το ΝΤΑΜΠΛ.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

[youtube]www.youtube.com/watch?v=M-k_BW8iLkk[/youtube]
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

gika έγραψε:Ας βρουν οι υπεύθυνοι κάποιον το ίδιο έμπειρο με πέρασμα απο La liga και Premier League, καταγωγή από Λατινική Αμερική, που να αρρωσταίνει όταν χάνει ακόμα και στο τάβλι και με τρέλα που οι γνώμες θα διίστανται για το αν είναι για εγκλεισμό ή όχι, που να γουστάρει επιθετικό ποδόσφαιρο και σφυροκόπημα του αντιπάλου από το 0' μέχρι το 93' και ας βάλουν τον Γκαρσία δίπλα του για προσαρμογή. Ας μην τον λένε Μπιέλσα. Όταν ξοδεύουμε 4 εκατομμύρια για τον αναπληρωματικό του Βαρέλα και 3 για τον αναπληρωματικό του Τσούμπα, θαρρώ πως μπορούμε να φέρουμε έναν τέτοιο.
Με τον Μπιέλσα ή έναν σαν αυτόν ο ΠΑΟΚ δεν έπαιρνε πρωτάθλημα με τίποτα.
Μία εξ ορισμού τρελή και με διακυμάνσεις ομάδα σε ένα τρελό πρωτάθλημα, θέλει έναν άνθρωπο που να σκέφτεται καθαρά και να εξισορροπει συναισθήματα.
Κάτι σε Σαντος, Λουτσεσκου κτλ κτλ. Το ακριβώς αντίθετο του Μπιέλσα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”