Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αυτος ο Μακ δεν εμπνεει ουτε ιχνος εμπιστοσυνης ομως
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

joshua έγραψε:Η ελλιεψη δευτερου φορ παντως κοστισε ηδη πολυ σημαντικους βαθμους στον πρωτο γυρο και απορω πραγματικα πως δεν το αντιλαμβανονται οι υπευθηνοι.Δεν εχει την πολυτελεια ο ΠΑΟΚ να περιμενει να ωριμασει ο Κουλουρης οταν εχει μπροστα του 15 τελικους πριν τον τιτλο μετα απο τοσα χρονια...Το ιδιο φυσικα ισχυει και για τα στοπερ...Ειναι αυτοκτονικο να μην αποκτηθουν παικτες στις 2 θεσεις...
Μπορείς να μου πεις πού κόστισε βαθμούς η κατά τα λεγόμενα σου έλειψη δεύτερου αξιόλογου φορ?

Αν εξαιρέσει κανείς το παιχνίδι με το τυρί και την υπεραυστηρη κόκκινη που έφαγε,σε όλες τις άλλες γκελες βασικός ήταν ο πριγιοβιτς.
Σόρρυ υπάρχει και η γκελα με τον νιωνιο όπου κέρδισε το μπεναλτι και σκόραρε.

Δεν λέω ότι δεν χρειαζόμαστε και άλλο φορ καλύτερο (αν και εγώ πιστεύω ότι αν ο Μυστακίδης είναι καλά είναι η καλύτερη λύση) απλά οι υπερβολές για να τονίσουμε... δεν ξέρω και γω τι... δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπούν
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

ALL IN προεδρε!
Ειναι μεγαλη ευκαιρια φετος και μπορει να γινει αποσβεση χρηματων με το πρωταθλημα και την εισοδο στους ομιλους!Ειναι κριμα να παει η χρονια χαμενη οταν εσυ ησουν ο μπροσταρης για την αλλαγη της επο και ο ενας διεκδικητης παει για τριτο προπονητη στη μεση της χρονιας με την εσωστρεφεια να επιστρεφει και ο αλλος παρολο τα εσοδα που εχει τα καβουρια δε λεει να τα βγαλει απο τη τσεπη...

Εικόνα
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Παίδες, μην αναρωτιέστε το γιατί δεν γράφω. Ρωτήστε όποιον μου διέγραψε σχόλιο κατά του Ιβάν, που ούτε ύβρεις περιείχε, αλλά και στην τελική φαίνεται ο Πρόεδρος να διαψεύδει τα τότε γραφόμενά μου με την διαφαινόμενη έλευση Αζεβέδο...!
Εύχομαι σε όλο τον πλανήτη υγεία και σωφροσύνη...! Και νταμπλ στην ΠΑΟΚάρα μας...!!!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι........... :o
Μηηηηηηηηηηηηηηηηηηη............ :(
:idea: Δώσε τόπο στην οργή ΠΟΡΚΑΡΕ και ενημέρωσε τον λαό σου...Κρεμόμαστε από την πένα σου... :roll:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 02 Ιαν 2018, 19:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tsapgeo

Δημοσίευση από tsapgeo »

Ποιός απαράδεκτος μοντ τόλμησε να διαγράψει ποστάρισμα του ημίθεου Πόρκυ?
Ντροπή!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Πορκυ σε εκλιπαρώ μπες τσατ ...

Σου ζήτω Συγγνωμη που έφαγα συγγενή σου (σαλάμια )
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΚΑΡΟ!!!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Παίδες, μην αναρωτιέστε το γιατί δεν γράφω. Ρωτήστε όποιον μου διέγραψε σχόλιο κατά του Ιβάν, που ούτε ύβρεις περιείχε, αλλά και στην τελική φαίνεται ο Πρόεδρος να διαψεύδει τα τότε γραφόμενά μου με την διαφαινόμενη έλευση Αζεβέδο...!
Εύχομαι σε όλο τον πλανήτη υγεία και σωφροσύνη...! Και νταμπλ στην ΠΑΟΚάρα μας...!!!
To συνεχιζεις? Το οτι εγραψες "μας δουλευει ο ιβαν και τρυπημα εκ των εσω" ειναι χειροτερο απο βρισια και αντι να πεις ευχαριστω που εχεις ασυλια ζητας και τα ρεστα? Αν ηταν αλλο μελος θα ειχε φαει μπαν, οποτε καλες οι βλακειες να περναει η ωρα αλλα βαλε και ορια.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Καλή Χρονιά - Καλή ΠρωτοΧρονιά με υγεια σε όλους κι double στην ΠΑΟΚαραΜας

Ας σοβαρευτούμε λίγο mens και να μην αρχίζουμε ακόμα δεν ήρθε ο παίχτης τον βγάλαμε και προβληματικό στο χόρτο θα τον δούμε κι πρώτος-πρώτος που το γράφω όπως με τον Leveque

Σαν όνομα πάντος είναι "Π"αιχταράς το κανονικό αριστερό μπακ που λέμε, 31 είναι στα 26 δεν ερχόταν στην ΣούπαΛίγδα 'ούτως ή άλλως'
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Παιδια καταλαβαινω το χαβαλε και την πλακα με τον Πορκυ, αλλα μηπως το παρακανουμε ωρες ωρες;

Και ναι οκ, "δεχομαστε" ενα μελος να πουλαει χαβαλε-παπατζηλικι αλλα λιγο προσοχη γιατι μπορει να ξεφυγει απο τα ορια του χαβαλε.

Και μπραβο στο Οντι κιολας που το εκοψε εκει που επρεπε.

Τεσπα συνεχιζουμε.

Προσωπικα, επειδη μεσω βολλευ σεβομαι πραγματικα τον αβερ, θα ηθελα καποια στιγμη (μιας και παραπανω γινεται λογος για το φορ) να μας εξηγησει τι και πως παζει με Βελλιο, γιατι για να το λεει σιγουρα κατι θα παιζει.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Δεν μπορεί να υπάρχει περίπτωση για Βέλλιο.
Δεν γίνεται.
Θα χαζέψουμε εντελώς.
Δεν γίνεται να έχουμε μαζέψει τόσους παικταράδες και να πάρουμε αυτόν τον κατιμά για φορ.
Σίγουρα κάτι άλλο παίζει.
Τόσοι επιθετικοί είναι διαθέσιμοι στον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Πιο νεκρό και βαρετό thread μεταγραφών δεν έχει ξαναϋπάρξει
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

desperando έγραψε:
joshua έγραψε:Η ελλιεψη δευτερου φορ παντως κοστισε ηδη πολυ σημαντικους βαθμους στον πρωτο γυρο και απορω πραγματικα πως δεν το αντιλαμβανονται οι υπευθηνοι.Δεν εχει την πολυτελεια ο ΠΑΟΚ να περιμενει να ωριμασει ο Κουλουρης οταν εχει μπροστα του 15 τελικους πριν τον τιτλο μετα απο τοσα χρονια...Το ιδιο φυσικα ισχυει και για τα στοπερ...Ειναι αυτοκτονικο να μην αποκτηθουν παικτες στις 2 θεσεις...
Μπορείς να μου πεις πού κόστισε βαθμούς η κατά τα λεγόμενα σου έλειψη δεύτερου αξιόλογου φορ?

Αν εξαιρέσει κανείς το παιχνίδι με το τυρί και την υπεραυστηρη κόκκινη που έφαγε,σε όλες τις άλλες γκελες βασικός ήταν ο πριγιοβιτς.
Σόρρυ υπάρχει και η γκελα με τον νιωνιο όπου κέρδισε το μπεναλτι και σκόραρε.

Δεν λέω ότι δεν χρειαζόμαστε και άλλο φορ καλύτερο (αν και εγώ πιστεύω ότι αν ο Μυστακίδης είναι καλά είναι η καλύτερη λύση) απλά οι υπερβολές για να τονίσουμε... δεν ξέρω και γω τι... δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπούν
Δεν υπηρξαν στιγμες στον πρωτο γυρο που ψαχναμε στον παγκο για λυση στο γκολ? Δεν θα ηταν χρησιμο ενα φορ στην ριζουπολη? Δεν θα ηταν στο τυρι? Δεν θα ηθελες ενα φορ με ικανοτητα να δημιουργει σε ΟΑΚΑ και καραισκακης? Υπερβολη η υπαρξη δευτερου φορ ? Σε παρακαλω τωρα με το ζορι αντιπαραθεσεις...Η μονη μεταγραφη που ζητησε το καλοκαιρι ο Λουτσεσκου ηταν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 02 Ιαν 2018, 19:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το προβλημα ηταν του φορ ή της αναπτυξης;;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”