Η αλήθεια είναι ότι άλλες 50 φορές να το επιχειρούσε δε νομίζω ότι θα το έβαζε πάνω από 2-3 ακόμα. Βαριά βαριά.ABOLEYTOI έγραψε:ας υπάρχει και εδώ
painkiller4 έγραψε:
20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
- navigator11
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Επειδή είναι χοντρός και βαριέται να τρέξει, στην προπόνηση μόνο τέτοια κάνειnavigator11 έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι άλλες 50 φορές να το επιχειρούσε δε νομίζω ότι θα το έβαζε πάνω από 2-3 ακόμα. Βαριά βαριά.ABOLEYTOI έγραψε:ας υπάρχει και εδώ
painkiller4 έγραψε:
SM-G965F
Δε διαφωνώ, δεν πιστεύω στον Έλληνα ποδοσφαιριστές, ακόμη περισσότερο δε πιστεύω στο ταλέντο του Έλληνα ποδοσφαιριστη. Ήθελα απλά να θίξω αυτό που ακούγεται από πολλούς (και οπαδούς μας) ως άποψη. Ον τοπικ, αρχηγαρα μας έχεις πάρει τα μυαλά!Alastor έγραψε:Δεν ειναι τυχαιο οτι δεν εχει Ελληνες παικτες και κανουμε την φετινη πορεια που κανουμε. Η καλυτερη επιλογη η απελληνοποιηση του ροστερ μαςPanKan έγραψε:Η ομάδα λέει δεν έχει Έλληνες παίκτες. Πιο ΠΑΟΚτσακι και πιο άρρωστο παίκτη από τον Βιερινια δε θυμάμαι από ποτέ έχω να δω. Και είμαι 37 όχι 14 {τυχαίο το νούμερο}
Απο Ελληνες,στο επιπεδο μας μονο 3-4 παικτες της Εθνικης Ελλαδος θα μπορουσαν να σταθουν και αυτοι στην αμυνα μονο
θέλω μόνο να θυμηθούν οι "απαιτητικοί" συνοπαδοί μας τη στάση τους απέναντι σε αυτό το παλικάρι μετά τα ατυχή αποτελέσματα των ευρωπαικών παιχνιδιών
εκεί που πήρε η μπάλα τον αρχηγό, όπως και όλο μας το ρόστερ, (το άχρηστο), γιατί δεν μπόρεσε να ξεφτιλίσει μια Τσέλσι και όχι μόνο
αυτή είναι η υπομονή που πρέπει να κάνουμε χτίζοντας μια μεγάλη ομάδα
βγάζοντας άχρηστη τη μορφή που τιμά όσο κανένας άλλος την ομάδα μας
εδώ είναι ο Αντελίνιο για να ξεφτιλίζει όλους τους μικρόψυχους, που τώρα κάνουν κυβισθίσεις ανεβάζοντάς τον στα ύψη
νάσαι πάντα γερός ψυχάρα!
εκεί που πήρε η μπάλα τον αρχηγό, όπως και όλο μας το ρόστερ, (το άχρηστο), γιατί δεν μπόρεσε να ξεφτιλίσει μια Τσέλσι και όχι μόνο
αυτή είναι η υπομονή που πρέπει να κάνουμε χτίζοντας μια μεγάλη ομάδα
βγάζοντας άχρηστη τη μορφή που τιμά όσο κανένας άλλος την ομάδα μας
εδώ είναι ο Αντελίνιο για να ξεφτιλίζει όλους τους μικρόψυχους, που τώρα κάνουν κυβισθίσεις ανεβάζοντάς τον στα ύψη
νάσαι πάντα γερός ψυχάρα!
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
Πριν 7 χρονια οταν εφυγες ....και σε ειδα να κλαις μες την Τουμπα,εκλαψα και εγω...
Σημερα ουρλιαζα απο χαρα.....καψουρα μου μεγαλη...παικταρα μου!!
Εισαι ο Μπανε του ποδοσφαιρου ....εισαι ενας απο εμας.....εισαι ο Αρχηγος μας... .και διπλα σου εμεις!!!!
Μπιζιμ ΠΑΟΚ....Μπιζιμ Βιερινια

Σημερα ουρλιαζα απο χαρα.....καψουρα μου μεγαλη...παικταρα μου!!
Εισαι ο Μπανε του ποδοσφαιρου ....εισαι ενας απο εμας.....εισαι ο Αρχηγος μας... .και διπλα σου εμεις!!!!
Μπιζιμ ΠΑΟΚ....Μπιζιμ Βιερινια
- falconakis
ΑΡΧΗΓΕ υποκλύνομαι!!! Έχεις σαράντα καντάρια ούμπαλα και το δείχνεις κάθε φορά που θα χρειαστεί!!! Σήκωσε το το μαμημένο δεν μπορώ να περιμένω!!!!

-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Πολυ μεγαλο το ΔΩΡΟ σου,για τη γιορτη μου,ΑΡΧΗΓΑΡΑ μου σε μενα και σε ολους τους οπαδους μας.
Σε ευχαριστω ξανα ΑΡΧΗΓΕ ΜΕΓΑΛΕ,για την ΟΒΙΔΑ που εριξες σημερα.
Και αναμενουμε σε πολλα ακομη γκολ.
ΑΙΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Σε ευχαριστω ξανα ΑΡΧΗΓΕ ΜΕΓΑΛΕ,για την ΟΒΙΔΑ που εριξες σημερα.
Και αναμενουμε σε πολλα ακομη γκολ.
ΑΙΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
-
Dimg4
Βγηκε το πορισμα απο τους ειδικους αναλυτες. Κατα λαθος το βαλες.
- Maximus
Είτε στο χορτάρι, είτε στα γραφεία πιο μετά...θα μείνεις για πάντα στον ΠΑΟΚ!
ΗΓΕΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ
Οχι απλως
δεν προκειται να φύγει ,αλλά όταν τελειώσει την αγωνιστική φάση του ,
ΠΡΕΠΕΙ να μεινει , μεσα στην λειτουργεια της ομάδος και να μεταλαμπαδευει
τον τρόπο και το γνώρισμα και χάρισμα που έχει , την άρνηση της ήττας , της ευγένειας ,
του χαρακτήρα , της εργασίας ,δεν ξέρω αυτό το παιδί ,ειναι ευλογία για την ομάδα ,
ειμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε στην οικογένειά μας , και αυτός επίσης νοιώθει
μέρος της
Οχι απλως
δεν προκειται να φύγει ,αλλά όταν τελειώσει την αγωνιστική φάση του ,
ΠΡΕΠΕΙ να μεινει , μεσα στην λειτουργεια της ομάδος και να μεταλαμπαδευει
τον τρόπο και το γνώρισμα και χάρισμα που έχει , την άρνηση της ήττας , της ευγένειας ,
του χαρακτήρα , της εργασίας ,δεν ξέρω αυτό το παιδί ,ειναι ευλογία για την ομάδα ,
ειμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε στην οικογένειά μας , και αυτός επίσης νοιώθει
μέρος της
-
Dimg4
Ναι σωστα. Δεν εχει κ πολλα σουτ γκολ στην καριερα τουnavigator11 έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι άλλες 50 φορές να το επιχειρούσε δε νομίζω ότι θα το έβαζε πάνω από 2-3 ακόμα. Βαριά βαριά.ABOLEYTOI έγραψε:ας υπάρχει και εδώ
painkiller4 έγραψε:
Με αυτά και με αυτά θα μιλάνε πλέον οι επόμενες γενιές για την μεγάλη ομάδα του 2019 και τον μεγάλο αρχηγό Αντελινιο Βιερινια. Όπως εμείς μεγαλώσαμε με 70 και Κουδα.
Δεν υπάρχει αυτό που έκανες χθες αρχηγαρα.
Από τις Πρέσπες το έβαλες
Από τις Πρέσπες το έβαλες