7.Omar El Kaddouri
- ΑποστόληςΑ
Re: 7.Omar El Kaddouri
Θα βάλουμε τον ΜΑΝΙΑΚΟ να μετράει: 0/5, 2/8 κλπ για να ξέρουμε σε πόσους αγώνες θα είναι ετοιμοπόλεμος.
Στη συνέντευξη του ειπε αυτο που βλέπαμε σχεδον ολοι εκτος απο τον λουτςεςκου γι αυτο κ χάρηκα που εφυγε αυτος ο εντελως άμπαλος για μενα προπονητης (καλος ψυχολόγος ομως κ μάνατζερ παικτων). Ο Καντούρη θα μπορουσε να βοηθησει σαν χάφ βλεπει γηπεδο εχει την κάθετη κ μακρινή πασα. Δυστυχως δε μπορουμε ομως να βασιστούμε πανω του ειδικα με το έλλειμμα που εχουμε στα χάφ λογω των συχνών τραυματισμών του ειτε ειναι πραγματικοί ειτε οχι.
Θεωρω πως θα ειναι μαζι μας για τα προκριματικα Αυγουστο μπορει να χαιρετησει παντως ειναι η τελευταια χρονια που μπορουμε να βγαλουμε καποιο κερδος απο αυτων και ξερωντας οτι μικροτραυματιζεται με την προσθηκη ενος ποιοτικου 8αριου καλο θα ηταν για το ποσο του 1 μυριου να μας την κανει εχει και μεγαλο συμβολαιο. Παντως υγιεις θα ειναι βασικος για προκριματικα
Ο υγιής καντουρί δεν αντικαθισταται εύκολα και φτηνά.
Δυστυχώς όμως εμείς στον υγιή καντουρί δεν τον είδαμε.
Όπως το βλέπω εγώ ο Στοχ αντικαθιστά τον Ελ Καντουρι στα αριστερά. Ο Ελ Καντουρι περνάει στο 8 ως αντί-Μαουριτσιο.Το καλύτερο θα είναι να μείνει μέχρι Δεκέμβρη που θα γυρίσει ο Βραζιλιάνος.
Ακομα...renegade έγραψε:Ο υγιής καντουρί δεν αντικαθισταται εύκολα και φτηνά.
ρε μεγάλε, αν κρατηθείς υγιής, θα κάνω μεγάλη κωλοτούμπα για σένα
αν δε σε είχα ξαναδει, θα έλεγα τι 8άρι πήρε η ομάδα..
αν δε σε είχα ξαναδει, θα έλεγα τι 8άρι πήρε η ομάδα..
Δεν είναι καλός παίκτης, είναι πολύ καλός παίκτης....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
οτι προσπαθουν να κανουν και οι 11 μαζι το κανει ο καντουρι με μια πασα , αλλο επιπεδο.πρεπει να τον κραταμε ξεκουραστο και φρεσκο για τα μεγαλα ματς, δεν πας στην λαμια με καντουρι κ δεν τον βαζεις σε καθε ματς οπως εκανε ο λουτσεσκου γτ θα βγαζει τραυματισμους
- navigator11
Οι μικροτραυματισμοί είναι το θέμα. Τίποτα άλλο. Ο Ελ είναι μέσα στους 2 ευφυέστερους παίχτες του ροστερ ΚΑΙ φέτος. Παίζοντας και στη θέση του, άρα και με μεγαλύτερη όρεξη, είναι μεγάλο όπλο. Δεν ξέρω, το ότι στο παρά τρίχα 2 φορές δεν έφυγε από την ομάδα μήπως αποδειχθεί σημαδιακό.