Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
- Παλαιολόγος
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
μια χαρα παιχτες πηραμε
ενα φορ,ενα σεντερ μπακ και πλεον ενα εξτρεμ θελουμε
πρωτης γραμμης και φυγαμε
ενα φορ,ενα σεντερ μπακ και πλεον ενα εξτρεμ θελουμε
πρωτης γραμμης και φυγαμε
Οποτε οσοι κραζατε και ειρωνευοσασταν οποιον έβλεπε βιντεακια μιας χρονιάς και ματς που σε συνδυασμό με το "διαβασμα" του βιογραφικου, ελεγε πως μπορει ναναι καλοι αλλα ηθελε κατι καλυτερο,sourmenetes έγραψε: Ολοι λεγαμε να τους δουμε και καποιοι βγαλανε συμπερασματα απο τα βιογραφικα και επειδη δεν τους ηξεραν...
Λες και ολοι ειμαστε σκαουτερς και βλεπουμε ολα τα πρωταθληματα..
ειπατε να δωσετε φανελα βασικού στους Κρεσπο Μπισεσβαρ πχ (ακομα και στο τσουλου

Κατα τ'αλλα αλλοι είναι οι...σκαουτερς.
Αυτο ηταν μαλλον το "να τους δουμε στο χορτο"..
Ουτε σε ματς πίεσης, ουτε σε βαθος χρονου που ετσι αποδεικνυεται η αξια και η προσωπικότητα ενος παικτη..
Αλλα τι να λεμε, εδω τον Κανιας με ασχημη χρονια περσι και 5μηνη απουσια, εχοντας ενσωματωθεί πολυ αργα στην προετοιμασια, τον εχουμε "βαλει" στην ενδεκαδα με αγιαξ και ξεφτυλιζουμε ηδη Τζιολη-Χαριση..
Αυτη ειναι η νηφαλιοτητα, η λογικη και η καλη προαίρεση που "διδασκαν" καποιοι?
Ψυχραιμία μαγκες!

Στο φιλικό με Απόλλωνα Λεμεσσού θα παίξει ο Χατζηψηλέας ή θα είναι Βουκουρέστι όπως "συνεντευξιάστηκε" ο μπακάλης άραγε???
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση...Χρειαζόμαστε άμεσα έναν Θ.Β. να την εξιχνιάσει θαρρώ...

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση...Χρειαζόμαστε άμεσα έναν Θ.Β. να την εξιχνιάσει θαρρώ...

Το αν θα παίξει την ίδια μπάλα, καλύτερη ή χειρότερη ένας παίκτης σε μια άλλη ομάδα, είναι μια άλυτη συνάρτηση, πολλών αγνώστων παραγόντων
SM-G935F
SM-G935F
Παρε τον Σκαρμουτσο τοτε αφου ειναι πολλοι οι αγνωστοι παραγοντες
Δλδ αυτα που περιεγραψα πιο πανω μετα απο 1-2 φιλικα, ειναι αποτέλεσμα μιας εύκολης συναρτησης, με γνωστες παραμέτρους?

Δλδ αυτα που περιεγραψα πιο πανω μετα απο 1-2 φιλικα, ειναι αποτέλεσμα μιας εύκολης συναρτησης, με γνωστες παραμέτρους?
- Μπαρκαρούτσος
pilotos έγραψε:Το αν θα παίξει την ίδια μπάλα, καλύτερη ή χειρότερη ένας παίκτης σε μια άλλη ομάδα, είναι μια άλυτη συνάρτηση, πολλών αγνώστων παραγόντων
SM-G935F
Σωστός.
Εννοεί ότι άλλος προπονητής εδώ, άλλος προπονητής εκεί.
Επίσης, καιρικές συνθήκες (άλλο Ελλάδα, άλλο Ρωσία πχ, ή άλλο να αλλάζεις ημισφαίριο), ζωή (αν πχ κλείνουν όλα τα μαγαζιά 8 η ώρα), οικογένεια, κλίμα στα αποδυτήρια, μισθός, πολλά..
Δεν είναι τυχαίο που ένας παίκτης σε μια ομάδα είναι τσομπαναραίος και σε άλλη είναι τοπικός ήρωας!
- kataramenos5
Sic-4 τι ναι αυτα ρε ,καθεσαι και ψαχνεις παλαιοτερα ποστ?Που καταντησαμε.Ντροπη και ονειδοςsic-4 έγραψε:spyretto έγραψε:...Ας περιμένουμε λίγο πριν βγάλουμε τετοια συμπεράσματα. Εγώ περιμένω να τους δώ σε επίσημα παιγνίδια και ειδικά σε αυτά με Αγιαξ............................................spyretto έγραψε:Τώρα που λέω ας περιμένουμε να δούμε τους καινούργιους και σε κάποια επίσημα...
...........................................spyretto έγραψε:Τα είπαμε από την αρχή, ποιος Κρέσπο;spyretto έγραψε:Δεν ξέρω αν εφταιξε, δεν το είδα το ματς.Συγγνωμη φιλε αλλα αυτα και αλλα πολλα που εχεις γραψει δεν ειναι "Ας περιμενουμε να δουμε πριν βγαλουμε συμπερασματα". Εχεις βγαλει μια χαρα τα συμπερασματα σου.spyretto έγραψε:Ειδικά για τον Σάκχοφ δεν είμαι καθόλου σίγουρος
ΥΓ: Σταζεις μελι οπως παρατηρησε και ο goran
Τωρα θα βγει ο Ντινος να σε μαλωσει.
Ρε Αναστασίαδη του αρένα είναι δυνατόν να σε ρωτάνε ποιοι ξεχώρισαν από την προετοιμασία και να λες ότι από τους Έλληνες ξεχώρισαν κουλουρης πελκας και να μην αναφέρεις καν τον Γιαννούλη ? Πόσο φελος μπορεί να είσαι ?
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ιδιο ειχε κανει και σε αλλο φιλικο. Εκανε κριτικη στους παικτες και καποια στιγμη εγραψε "δεν ειδα το ματς". Απο αυτα τα δυο πηρα αφορμη για το ποστ μου νωριτερα. Φουλ αρνητικη κριτικη και στο τελος "δεν το ειδα το ματς". Επισης αναφερει συχνα "να τους κρινουμε στο χορταρι" και "να μη βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα" ενω ηδη τους εχει κρινει (αρνητικα) ολους.Odi έγραψε: Στο προηγούμενο φιλικό έγραψε "ποιος Κρέσπο,με Κρέσπο δεν παμε πουθενά".Τον ρώτησα που έφταιγε ο Κρέσπο και απάντησε "έτσι το έγραψα,δεν το είδα το φιλικό".
Ιδεα δεν ειχα ποιος ειναι ο Καμπος, πχ αλλα απο οσα βλεπω μεχρι τωρα, μου δινει την αισθηση πως ειναι τουλαχιστον ενα σκαλι επανω απο οσους ειχαμε εως τωρα. Επαναλαμβανω, απο οσα βλεπω μεχρι τωρα. Μπορει να βγει παικταρας, μπορει παλτο. Πριν διαπιστωσω τι απο τα δυο τελικα ειναι, ως ΟΠΑΔΟΣ της ομαδας του ΠΑΟΚ, επιλεγω να τον αντιμετωπισω με θετικοτητα και αισιοδοξια οτι ΙΣΩΣ βγει καλος και οχι με αρνητισμο και τη σκεψη οτι ΣΙΓΟΥΡΑ θα βγει παλτο.
- Chuck Norris
Ξέρουμε πόσο θα κάνει το εισιτήριο στο φιλικό με τον Απόλλων ?
Ειλικρινα πιλοτε, πολυ θα ηθελα να μαθω τι ηταν αυτο το "αλλο" που ηθελες μου πεις μ'αυτο σου το ποστ ως απάντηση σ'οσα εγραψα..
Και θα ηθελα να μου απαντησεις και στο ερωτημα που σου εθεσα..
Και θα ηθελα να μου απαντησεις και στο ερωτημα που σου εθεσα..
Δεν ξέρω αλλά όσο και να κάνει το διαρκείας συμφέρει γιατί έχει μέσα όλα τα ματς μέχρι τέλος της σεζόν... 

Και συνεχιζετε να προσπθειτε να κανετε διαλογο με το τρολλακι.sic-4 έγραψε:Το ιδιο ειχε κανει και σε αλλο φιλικο. Εκανε κριτικη στους παικτες και καποια στιγμη εγραψε "δεν ειδα το ματς". Απο αυτα τα δυο πηρα αφορμη για το ποστ μου νωριτερα. Φουλ αρνητικη κριτικη και στο τελος "δεν το ειδα το ματς". Επισης αναφερει συχνα "να τους κρινουμε στο χορταρι" και "να μη βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα" ενω ηδη τους εχει κρινει (αρνητικα) ολους.Odi έγραψε: Στο προηγούμενο φιλικό έγραψε "ποιος Κρέσπο,με Κρέσπο δεν παμε πουθενά".Τον ρώτησα που έφταιγε ο Κρέσπο και απάντησε "έτσι το έγραψα,δεν το είδα το φιλικό".
Χαρα στο κουραγιο σας.
Οι υπολοιποι δεν φταιμε ομως να τσιτωνουμε τα νευρα μας
επειδη εσεις δινετε "τροφη" να συνεχισει το τρολλαρισμα.

- ΑποστόληςΑ