10.Djalma Campos
Re: 10.Djalma Campos
Σοβαρα τωρα πεσατε ολοι στο τοπικ του και καταλαβατε οτι ειναι ενας μετριος ποδοσφαιριστης που ουτε κατα διαννοια ειναι για βασικο εξτρεμ?
Που ειναι τα ποστ περι τακτικης, περι φετος η χρονια του κλπ κλπ
Που ειναι τα ποστ περι τακτικης, περι φετος η χρονια του κλπ κλπ
Μέχρι τον προηγούμενο αγώνα ήταν ο μακράν καλύτερος παίχτης μας στα φετινά επίσημα παιχνίδια, M.V.P. σε δύο αγώνες, αν θυμάμαι καλά (μην πω σε τρεις) και με μια κακή εμφάνιση πέσαμε να τον φάμε...Μπράβο μας...
Υ.Γ. Μου λείπει ήδη ο Κλάους και μάλλον και σε άλλους όπως βλέπω...

Υ.Γ. Μου λείπει ήδη ο Κλάους και μάλλον και σε άλλους όπως βλέπω...

- back in black
Στο ξεκίνημα της σαιζόν έδειξε ότι εφέτος θα κάνει καλή χρονιά. Δυστυχώς ξαναγύρισε σε κακές εμφανίσεις. Κάτι σαν το ¨πισωγύρισμα¨ που λέγανε και οι παλιοί πασόκοι. Σήμερα κακώς αγωνίσθηκε σε όλο το παιχνίδι, δεν άξιζε και δεν βοήθησε.
Τελικα δν πρέπει να τον βγαζουμε εμβιπι καθε αυγουστο
Δικαιολογείται κ αυτος, γτ μας κουβαλησε (σχετικα) οταν ολοι οι αλλοι σερνονταν.
Θελει να ξελαμπικαρει.

Δικαιολογείται κ αυτος, γτ μας κουβαλησε (σχετικα) οταν ολοι οι αλλοι σερνονταν.
Θελει να ξελαμπικαρει.
Εκνευρίστικος παίκτης ελπίζω να φύγει όσο γρηγορότερα γίνεται. Μηδενικό ποδοσφαιρικό iq
- Chuck Norris
- Sick Bastard
back in black έγραψε:Στο ξεκίνημα της σαιζόν έδειξε ότι εφέτος θα κάνει καλή χρονιά. Δυστυχώς ξαναγύρισε σε κακές εμφανίσεις. Κάτι σαν το ¨πισωγύρισμα¨ που λέγανε και οι παλιοί πασόκοι. Σήμερα κακώς αγωνίσθηκε σε όλο το παιχνίδι, δεν άξιζε και δεν βοήθησε.
πω με βγήκε το νερό απ τη μύτη απ το γέλιο.
well played sir, το ''οι πσλιοί πασόκοι'' με σκότωσε.
απτον Μακ δυο φορες καλυτερος ηταν παντως. Προσπαθησε κατι να κανει,αλλα δεν του βγηκε το παιχνιδι. Παραμενει καλυτερος απτον Μακ
- ΑποστόληςΑ
- evripidis4
Θα φύγει ο Κάμπος και το μόνο που θα μου μείνει από αυτόν είναι η γκριμάτσα που κάνει σε κάθε ημιτελή ή κακή του ενέργεια...
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator