Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
sn0ufel4 έγραψε:κανονικες η μπαμ παταγος?MANIAKOS έγραψε:Αύριο λογικα ανακοινώσεις
Λογικα κανονικές
- Kostas_Peraia4
Πληροφορια ή διαισθηση?MANIAKOS έγραψε:sn0ufel4 έγραψε:κανονικες η μπαμ παταγος?MANIAKOS έγραψε:Αύριο λογικα ανακοινώσεις
Λογικα κανονικές
Κωστη κατσε διαβασε λιγο ρε,καηκες εδω μεσα.
Που να τις βρεις τις πληροφοριες ο Μανιακ απο τη Σουηδια;
Ουτε link δε μπορει να βρει θα εχει και πληροφοριες;
Που να τις βρεις τις πληροφοριες ο Μανιακ απο τη Σουηδια;
Ουτε link δε μπορει να βρει θα εχει και πληροφοριες;
Οι συγκρίσεις με τους αντιστοιχους δικούς μας συνομήλικους παίχτες να γίνουν , δεν θα (αν) τον πάρουν για την πρώτη ομάδα.Mīngus έγραψε:Aπό το βίντεο κι εγώ αυτό είδα. Το 90% των φάσεων αφορούσαν τρίπλες στο κέντρο.Kostas_Peraia4 έγραψε:Σε αρκετα απο τα παιχνιδια που επαιξε ηταν και αρχηγος.Και μην ξεχναμε οτι παιζει στην 5η ομαδα της Ρουμανιας.Μακαρι να ειναι αληθεια
Απο την αλλη βεβαια,φαινεται παικτης 5χ5.Ωραια ντριπλα,ωραια κινηση,αλλα απο ουσια λιγος.2 γκολ και 2 ασσιστ σε ολο το πρωταθλημα
Βέβαια το παλικάρι είναι 18 χρονών, έτσι; Δεν ξέρω αν έχει long shots, τελειώματα κλπ αλλά αυτά δουλεύονται.
Φαίνεται πάντως ότι έχει ταλέντο. Τώρα χωρίς να έχω δει κάτι άλλο δεν μπορώ να πω περισσότερα.
Ενταξει 17 χρονων ειναι, και μόνο το ότι έκανε τόσα πολλά παιχνίδια σημαινει κάτι.Kostas_Peraia4 έγραψε:Σε αρκετα απο τα παιχνιδια που επαιξε ηταν και αρχηγος.Και μην ξεχναμε οτι παιζει στην 5η ομαδα της Ρουμανιας.Μακαρι να ειναι αληθεια
Απο την αλλη βεβαια,φαινεται παικτης 5χ5.Ωραια ντριπλα,ωραια κινηση,αλλα απο ουσια λιγος.2 γκολ και 2 ασσιστ σε ολο το πρωταθλημα
Αυτο ακριβως..obanebane έγραψε: Ουτε link δε μπορει να βρει θα εχει και πληροφοριες;
- buffalobill4
Κλασσικος...sporos123 έγραψε:Αυτο ακριβως..obanebane έγραψε: Ουτε link δε μπορει να βρει θα εχει και πληροφοριες;
- Μπαρκαρούτσος
- paokmaniak
Μεχρι κ φετος τα δικαιωματα του παντως τα ειχε η Φιορεντινα. Το ερωτημα ειναι γτ δεν τα ανανεωσαν η δεν τον απεκτησαν κανονικαgoran 64 έγραψε:Yanni Chatzi...
Ένα παλικαράκι λίγο μετά τα 17 του, μεγάλη ταλεντάρα στο ποδόσφαιρο, γιος του μεγάλου και κοσμογυρισμένου ανά την Ευρώπη Γκεόργκι Χάτζι, με δικό του προσωπικό videάκι στο You Tube ήδη...![]()
Πείτε μου μονάχα έναν λόγο που δεν τον έχει ήδη κάνει δικό της καμία απ τις γνωστές και μεγάλες "παιδομαζώχτρες" ομάδες της Ευρώπης και μετά ας χαρούμε-πανηγυρίσουμε όλοι μαζί...
Διαβαζω για την προταση που εγινε στον Βιτορ.
Διετες, 350.000 το χρονο κατι που σημαινει αυξηση κατα 50.000 σε σχεση με το προηγουμενο του συμβολαιο.
Ο Βιτορ ηρθε και απο την πρωτη χρονια μεχρι την τελευταια η αποδοση του ηταν πτωτικη. Πρεπει να εισαι τυφλος για να μην το βλεπεις αυτο. Ενω ξεκινησε πολυ καλα τον πρωτο χρονο, την επομενη χρονια ειναι μετριος και φετος για μενα ειναι κακος. Θες να τον κρατησεις;
"Βιτορ παλικαρι μου θες να μεινεις με οσα επαιρνεις για αλλα δυο χρονια αλλα να ξερεις στην θεση σου θα ερθει αλλος ενας ξερω γω δυνατος ποδοσφαιριστης πρεπει να ματωσεις για να παιζεις. Ναι; Αντε μεινε. Οχι; Τα λεγαμε."
Ωραια κι απλα δεν ειναι ετσι ρε παιδια ή ειμαι τρελος;
Δηλαδη παιζει να ειμαστε η μοναδικη ομαδα στον πλανητη που ενας παικτης μεσα σε τρια χρονια εχει αναλογικη πτωτικη πορεια στην αποδοση του και του κανουμε προταση ανανεωσης με αυξημενες αποδοχες.
Ολα τα παραπανω με βαση οτι το ρεπορταζ ειναι αληθες.
Διετες, 350.000 το χρονο κατι που σημαινει αυξηση κατα 50.000 σε σχεση με το προηγουμενο του συμβολαιο.
Ο Βιτορ ηρθε και απο την πρωτη χρονια μεχρι την τελευταια η αποδοση του ηταν πτωτικη. Πρεπει να εισαι τυφλος για να μην το βλεπεις αυτο. Ενω ξεκινησε πολυ καλα τον πρωτο χρονο, την επομενη χρονια ειναι μετριος και φετος για μενα ειναι κακος. Θες να τον κρατησεις;
"Βιτορ παλικαρι μου θες να μεινεις με οσα επαιρνεις για αλλα δυο χρονια αλλα να ξερεις στην θεση σου θα ερθει αλλος ενας ξερω γω δυνατος ποδοσφαιριστης πρεπει να ματωσεις για να παιζεις. Ναι; Αντε μεινε. Οχι; Τα λεγαμε."
Ωραια κι απλα δεν ειναι ετσι ρε παιδια ή ειμαι τρελος;
Δηλαδη παιζει να ειμαστε η μοναδικη ομαδα στον πλανητη που ενας παικτης μεσα σε τρια χρονια εχει αναλογικη πτωτικη πορεια στην αποδοση του και του κανουμε προταση ανανεωσης με αυξημενες αποδοχες.
Ολα τα παραπανω με βαση οτι το ρεπορταζ ειναι αληθες.
Έχουμε καεί με τα μεταγραφικά της 1ης ομάδας, θα καούμε και με της Κ17;
Φακ μι ντεντ .....
Φακ μι ντεντ .....
- john4serres