Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από che4 »

Παλι δυο παιχτες θλάση δεύτερου βαθμού

Και γιαυτο φταίει ποιος ο Βεζυρτζής ο αρνεσεν ο ιβαν το ποκ ο χοντρός η θύρα 4 η θύρα 5 ο κόσμος οι ΑΡΔ ο τοσκιτσης ο ραπτο .......:::::

Αλλα προς θεού με τιποτα ο προπονητής της ομάδας

Δηλ τωρα θελει επιστήμη για να καταλάβουμε οτι κατι δεν παει καλα προπονητικά

Στα πλέι οφ θα κατέβει με την κ17
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

πριν 4 μέρες έγινε τουντουρικος και περίμενε το 15 στα 15 :D τώρα, τα ρίχνει στον προπονητή για τους τραυματισμούς :D πολύ αρσενικές καταστάσεις λέμε .... :lol:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Αυτό που κατάλαβα εγώ από τις δηλώσεις Τούντορ σε συνδυασμό με παλιότερες, δεν είναι ότι θεωρεί 20ή επιλογή τον Πέλκα ως 10άρι. Απλά πιστεύει ότι σε ομάδα που πάει για πρωτάθλημα και ανταγωνίζεται στα ίσα τον γαυριμπιακό, ο Πέλκας βρίσκεται σε θέση 1ης 20άδας. Μία ομάδα χωρίζει το ρόστερ της σε Indispensable (παίκτες αναντικατάστατοι όπως παλιά ο Γκαρσία, Κοντρέρας, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Λίνο). Ακολουθεί η κατηγορία των first team players, δηλαδή παίκτες σαν τον Μουσλίμοβιτς, Τσιριλο, Βιτόλο, κτλ, δηλαδή οι παίκτες που μαζί με τους παίκτες που κάνουν τη διαφορά, συμπληρώνουν το νούμερο 12-13. Πάντα σε επίπεδο ανταγωνισμού με στόχο το πρωτάθλημα. Μετά πάμε σε παίκτες με ρόλο rotation. Μαζί με αυτούς τους παίκτες φτάνεις τον αριθμό 17-18 στο ρόστερ σου και σου δίνουν βάθος και ξεκουράζουν τους βασικούς. Ακολουθεί η επόμενη ομάδα παικτών "back up players", όπου το ρόστερ σου φτάνει τον αριθμό 20-22 (εδώ ανήκει ο Πέλκας αν χτυπούσαμε πρωτάθλημα αγωνιστικά), και τέλος έχεις νεαρούς παίκτες 3-6 που συμπληρώνουν το ρόστερ και προσπαθούν να πάρουν λίγες ευκαιρίες για να εξελιχτούν.

Φέτος στο ρόστερ μας δεν υπάρχει ούτε ένας indispensable αν ο στόχος μας ήταν το πρωτάθλημα, και αντίστοιχη ήταν η ποιότητά μας. Ο Μακ μπορεί να δείχνει αναντικατάστατος, αλλά στο ρόστερ του γαύρου θα ήταν απλά ένας βασικός παίκτης. Θα μπορούσε να είναι ο καλός Μπερμπάτοφ, αλλά θα έπρεπε να ήταν 2 χρόνια νεότερος.

Άρα φέτος οι παίκτες μας αξιολογούνται ως (για ομάδα που πάει για πρωτάθλημα):
Indispensable: 0 - none!!!
First team: Tzavellas, Tsimirot, Mak, Rodrigues, Athanasiadis (μετράω και τις παλιές του καλές χρονιές), Vellidis ;
Rotation: Xatziisaias, Leovac, Charisis, Tziolias, Kace, Jairo, Berbatov
Back up Players: Vitor, Malezas, Kostadinidis, Kitsiou, Korovesis (πολύ οριακά εντός), Pelkas (βελτιωμένος μπορεί rotation), Mystakidis, Antonis (ερωτηματικό)
Νεαροί: Pozoglou, + K20 + δανικοί
Not needed (διώξιμο): Golasa, Sabo, Korovesis (ίσως)
(
Τα παραπάνω όπως είπα αν έχεις στόχο το πρωτάθλημα. Άρα η ομάδα χρειάζεται 4-5 παίκτες να κάνουν τη διαφορά και 3-4 ακόμη στο επίπεδο του Μακ. Όσον αφορά το βάθος στην ομάδα, θα προτιμούσα παίκτες με πραγματική προοπτική εξέλιξης, έτσι ώστε να δίνουν ελπίδα, λόγο που υπάρχουν στο ρόστερ και να μεγαλώσουν τον ανταγωνισμό. Θεωρώ σημαντικό να υπάρχουν και 18χρονα ταλέντα μεγάλη με προοπτική το 25% αυτών να πάρουν στο μέλλον τεράστια αξία και να τους καμαρώσουμε σε τεράστιες ομάδες. Με αυτό το χτίσιμο χτυπάς το πρωτάθλημα στα ίσα αν δεν υπάρχουν βέβαια διαιτησίες. Για να βγούμε ωστόσο 2οι, το ρόστερ μας φέτος ήταν καλύτερο από των ανταγωνιστών μας. Οι τραυματισμοί έπαιξαν σημαντικό ρόλο, αλλά και χάσαμε πολλούς βαθμούς από τον προπονητή. Βέβαια όπως έχω πει και χθες, η κριτική σε αυτή τη φάση δεν εξυπηρετεί κάτι. Πολύ θεωριτικό το όλο μου ποστ. Σημασία έχει να στηρίξουμε την ομάδα συνολικά τώρα και να πάμε και σε πορείες αμαλάχει όπως παλιά. Έχουμε πόλεμο σε άλλο επίπεδο και δεν πρέπει με τίποτα να επικρατήσει φαγωμάρα, λόγω των αποτυχιών που ενδεχομένως προκύψουν φέτος. Μετά από αυτά που έγιναν την Τετάρτη εγώ είμαι με τον Τούντορ και ας βγούμε 6οι. Για πιο ποδόσφαιρο να μιλήσουμε?

Στόχος θα πρέπει να είναι είτε η αποβολή όλων των ελληνικών ομάδων από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις (με προοπτική να καθαρίσουν με πράξεις το ποδόσφαιρο), είτε η δημιουργία μιας νέας λίγκας, είτε να μας δώσουν μια μορφή ανεξαρτησίας στη Μακεδονία, όπως έχει αντίστοιχα η Σκοτία με ξεχωριστό πρωτάθλημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 07 Μαρ 2016, 19:06, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Παρακαλα να κερδίσει η αεκ για αλλιώς εσφηξες ψηλε :evil:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Σωστα λετε οτι οι δηλωσεις του Τουντορ ηταν τουλαχιστον γελοιες και οτι δεν χρειαζεσε παιχταραδες για να κερδισεις τον τελευταιο! αλλα δειτε τωρα εκπληξη, ουτε προπονητη θες για να κερδισεις τον τελευταιο! καλο ε?
δεν διαβασα τιποτα πιο πισω γιατι βαρεθηκα την εσωστρεφεια! το Ιβαν μαζι σου ελα σε ριξη με ολα μια ηττα δρομος ητανε!
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ας μη συγχέουμε το αγωνιστικό χάλι της ομάδας, με το εξωαγωνιστικό και τη μάχη με τη σαπίλα.
Διαχωρίζω τη θέση μου από τις υπερβολικές ή ακραίες αντιδράσεις, τις οποίες βέβαια δικαιολογώ, αλλά η κριτική για τα κακώς κείμενα στις εμφανίσεις της ομάδας, δεν έχει (τουλάχιστον για τους περισσότερους θέλω να πιστεύω) καμία σχέση με το πάθος και την επιθυμία που έχουμε, να τελειώσει ο πρεζέμπορας.

Υ.Γ.Διατηρώ τεράστιες αμφιβολίες, για την ποιότητα της λεγόμενης ''επανάστασης'', όταν ο κάθε λογής οννεδίτης σουλατσάρει στη σουίτα του μεγαλομετόχου, όταν η ομάδα ξαναβγαίνει μετά την 1η διακοπή για να ολοκληρωθεί το ματς, όταν, όταν όταν... Αλλά όποια κι αν είναι αυτή η επανάσταση, οφείλει να μας βρει ενωμένους. Διαφορετικά είναι καταδικασμένη να αποτύχει.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Όλα τα +.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

The_Stalker έγραψε:Ένα είναι σίγουρο: χρειαζόμαστε χρόνο έως χρόνια για να μπορέσουμε να συσπειρωθούμε και μόλις μια μέρα για να γίνουμε Τούμπα - Ιράν - Καμπότζη - Βιετνάμ.

Οι δηλώσεις Τούντορ ήταν και για μένα άστοχες, όμως απέχουν πολύ από αυτό που του καταλογίζουν συνοπαδοί και ο τοσκίτσης. Το αγγλικό κείμενο ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα.
Τη γνώμη του για τον Πέλκα την είπε εξαρχής και αναφέρθηκε και από άλλον: καλός παίκτης που δεν είναι ακόμα έτοιμος να σηκώσει το βάρος όλης της ομάδας.
Επίσης ζήτησε 10αρι. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ψάξω να παραθέσω δηλώσεις του, το θυμάστε όλοι.
Τελικώς 10αρι δεν αποκτήθηκε. Γιατί; Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν λειτουργούσε και δεν λειτουργεί ακόμα σωστά. Γιατί ο Ιβάν ψαχνόταν με επιτροπές και βεζυρτζήδες. Γιατί για να γίνει μια μεταγραφή πρέπει να περάσει από 100 εγκρίσεις. ΕΔΩ είναι η ευθύνη του κλαμπ στην οποία αναφέρθηκε ο Τούντορ.

"Δουλειά" του ΑΡΔ, είναι να παρουσιάζει τις ειδήσεις έτσι ώστε να περάσει αυτό που θέλει. Αυτό κάνει ο χ τοσκίτσης, ο y φραδελάκης και ο z σταθόπουλος. Νομίζω ότι οι περισσότεροι είστε σε θέση να το κατανοείτε αυτό. Να συντάσσεται κάποιος με τον ΑΡΔ επειδή συμφωνεί με τη γενικότερη θέση που πάει να περάσει, παραβλέποντας ή παραποιώντας γεγονότα και δηλώσεις, είναι ντροπή.

Δεν νομίζω να πιστεύει κανένας ότι ο Τούντορ είναι άμοιρος ευθυνών. Για εμένα όχι στο στήσιμο - σύστημα της ομάδας (εκτός από την μη εκμετάλλευση των στημένων που το έχω ξαναεπισημάνει), αλλά στη διαχείριση - ψυχολογία. Οταν παρουσιάζεις ποδοσφαιρική αφέλεια, όταν ενώ δημιουργείς ευκαιρίες δεν καθαρίζεις το ματς, όταν τρως εύκολα το γκολ, ΣΙΓΟΥΡΑ έχει ευθύνη ο προπονητής. ΟΜΩΣ με 23 τελικές, το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στους παίκτες.

Αγαπημένη ασχολία η σύγκριση με τον Σάντος. Κάθε προπονητής έχει διαφορετικά στοιχεία. Ο Σάντος ήταν σοβαρός, μεθοδικός και έπαιρνε αποτελέσματα. Παράλληλα, δεν ήθελε νεαρούς παίκτες (ο Κλάους δεν έβλεπε 11αδα ούτε με κιάλι), είχαμε ψυχοβγάλσιμο μέχρι να μπει η ρημάδα στα δίχτυα (Ίβιτς με γρια ακόμα το θυμάμαι, με είχε μείνει τραύμα) και το ποδόσφαιρο που έπαιζε ήταν πονόματος. Το ίδιο έκανε και με την εθνική, το ίδιο κάνει και με την Πορτογαλία που έχει και παικταράδες άλλου επιπέδου. Θέλετε πάλι κάτι τέτοιο;

Ας κάνουμε όλοι λίγο κράτει στις αντιπαραθέσεις. Πραγματικά πιστεύει κανείς ότι οι ΠΑΟΚτσήδες εδώ ενδιαφέρονται για τον Τούντορ και όχι για τον ΠΑΟΚ; Πιστεύετε ότι ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ από αυτούς που είναι υπέρ του Τούντορ, θα ήθελαν να παραμείνει αν υπήρχε η εξασφάλιση ότι η ομάδα θα πάει καλύτερα με κάποιον άλλο; Είναι τουλάχιστον ακραίο να ζητάμε μπαν για κάποιον με διαφορετική άποψη, όποια κι αν είαι αυτή. Και σας παρακαλώ μη βάζετε μετρο σύγκρισης τον Athens. Κάντε μια βόλτα στα ποστ του και θα καταλάβετε γιατί.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

μάγκες κουράστηκα...

κουράστηκα με το θέμα τούντορ

ειλικρινά είτε φύγει, είτε μείνει στο τέλος της σεζόν, για μένα είναι σχεδόν αδιάφορο

έχουμε τεράστιες παθογένειες σα λαός και σαν οργανισμός γενικότερα, τα οποία αν δε διορθώσουμε, είμαι σίγουρος ότι και τον κλοπ να φέρουμε, δε θα μπορέσει να αντέξει στη λαιμητόμο που λέγεται "προπονητής του ΠΑΟΚ"

υγ. εδώ και ένα μήνα παίζουμε με 1 φορ και 1 εξτρεμ, λόγω τραυματισμών (μακ - μύστα)
1 μήνα τώρα έξω ο καλύτερός μας επιθετικός (μακ)
για 2 μήνες στην αρχή έλειπε το καλύτερό μας χαφ, το οποίο θα λείψει ακόμα ένα μήνα τώρα...(τσίμι)
για 1 μήνα έξω το καλύτερό μας σέντερ μπακ (χάτζι)

έχουμε έναν τεράστιο αριθμό τραυματισμών, συνήθως θλάσεων Β ΒΑΘΜΟΥ, και ειδικά σε παίχτες βαρόμετρα

πείτε μου μια ομάδα που με τόσα προβλήματα (και βάζω μόνο τα προβλήματα τραυματισμών), θα πρωταγωνιστούσε
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

μια νικη στα εντεκα ματς
στο επιπεδο πανιωνιου τριπολη η συγκομιδη
5 βαθμοι απωλεια απο τον προτελευταιο της κατηγοριας του ελληνικου πρωταθληματος
δευτερο μεγαλυτερο μπατζετ
30 θλασεις

να μεινει
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

danirifle έγραψε:μάγκες κουράστηκα...

κουράστηκα με το θέμα τούντορ

ειλικρινά είτε φύγει, είτε μείνει στο τέλος της σεζόν, για μένα είναι σχεδόν αδιάφορο

έχουμε τεράστιες παθογένειες σα λαός και σαν οργανισμός γενικότερα, τα οποία αν δε διορθώσουμε, είμαι σίγουρος ότι και τον κλοπ να φέρουμε, δε θα μπορέσει να αντέξει στη λαιμητόμο που λέγεται "προπονητής του ΠΑΟΚ"

υγ. εδώ και ένα μήνα παίζουμε με 1 φορ και 1 εξτρεμ, λόγω τραυματισμών (μακ - μύστα)
1 μήνα τώρα έξω ο καλύτερός μας επιθετικός (μακ)
για 2 μήνες στην αρχή έλειπε το καλύτερό μας χαφ, το οποίο θα λείψει ακόμα ένα μήνα τώρα...(τσίμι)
για 1 μήνα έξω το καλύτερό μας σέντερ μπακ (χάτζι)

έχουμε έναν τεράστιο αριθμό τραυματισμών, συνήθως θλάσεων Β ΒΑΘΜΟΥ, και ειδικά σε παίχτες βαρόμετρα

πείτε μου μια ομάδα που με τόσα προβλήματα (και βάζω μόνο τα προβλήματα τραυματισμών), θα πρωταγωνιστούσε
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

The_Stalker έγραψε:Ένα είναι σίγουρο: χρειαζόμαστε χρόνο έως χρόνια για να μπορέσουμε να συσπειρωθούμε και μόλις μια μέρα για να γίνουμε Τούμπα - Ιράν - Καμπότζη - Βιετνάμ.

Οι δηλώσεις Τούντορ ήταν και για μένα άστοχες, όμως απέχουν πολύ από αυτό που του καταλογίζουν συνοπαδοί και ο τοσκίτσης. Το αγγλικό κείμενο ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα.
Τη γνώμη του για τον Πέλκα την είπε εξαρχής και αναφέρθηκε και από άλλον: καλός παίκτης που δεν είναι ακόμα έτοιμος να σηκώσει το βάρος όλης της ομάδας.
Επίσης ζήτησε 10αρι. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ψάξω να παραθέσω δηλώσεις του, το θυμάστε όλοι.
Τελικώς 10αρι δεν αποκτήθηκε. Γιατί; Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν λειτουργούσε και δεν λειτουργεί ακόμα σωστά. Γιατί ο Ιβάν ψαχνόταν με επιτροπές και βεζυρτζήδες. Γιατί για να γίνει μια μεταγραφή πρέπει να περάσει από 100 εγκρίσεις. ΕΔΩ είναι η ευθύνη του κλαμπ στην οποία αναφέρθηκε ο Τούντορ.

"Δουλειά" του ΑΡΔ, είναι να παρουσιάζει τις ειδήσεις έτσι ώστε να περάσει αυτό που θέλει. Αυτό κάνει ο χ τοσκίτσης, ο y φραδελάκης και ο z σταθόπουλος. Νομίζω ότι οι περισσότεροι είστε σε θέση να το κατανοείτε αυτό. Να συντάσσεται κάποιος με τον ΑΡΔ επειδή συμφωνεί με τη γενικότερη θέση που πάει να περάσει, παραβλέποντας ή παραποιώντας γεγονότα και δηλώσεις, είναι ντροπή.

Δεν νομίζω να πιστεύει κανένας ότι ο Τούντορ είναι άμοιρος ευθυνών. Για εμένα όχι στο στήσιμο - σύστημα της ομάδας (εκτός από την μη εκμετάλλευση των στημένων που το έχω ξαναεπισημάνει), αλλά στη διαχείριση - ψυχολογία. Οταν παρουσιάζεις ποδοσφαιρική αφέλεια, όταν ενώ δημιουργείς ευκαιρίες δεν καθαρίζεις το ματς, όταν τρως εύκολα το γκολ, ΣΙΓΟΥΡΑ έχει ευθύνη ο προπονητής. ΟΜΩΣ με 23 τελικές, το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στους παίκτες.

Αγαπημένη ασχολία η σύγκριση με τον Σάντος. Κάθε προπονητής έχει διαφορετικά στοιχεία. Ο Σάντος ήταν σοβαρός, μεθοδικός και έπαιρνε αποτελέσματα. Παράλληλα, δεν ήθελε νεαρούς παίκτες (ο Κλάους δεν έβλεπε 11αδα ούτε με κιάλι), είχαμε ψυχοβγάλσιμο μέχρι να μπει η ρημάδα στα δίχτυα (Ίβιτς με γρια ακόμα το θυμάμαι, με είχε μείνει τραύμα) και το ποδόσφαιρο που έπαιζε ήταν πονόματος. Το ίδιο έκανε και με την εθνική, το ίδιο κάνει και με την Πορτογαλία που έχει και παικταράδες άλλου επιπέδου. Θέλετε πάλι κάτι τέτοιο;

Ας κάνουμε όλοι λίγο κράτει στις αντιπαραθέσεις. Πραγματικά πιστεύει κανείς ότι οι ΠΑΟΚτσήδες εδώ ενδιαφέρονται για τον Τούντορ και όχι για τον ΠΑΟΚ; Πιστεύετε ότι ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ από αυτούς που είναι υπέρ του Τούντορ, θα ήθελαν να παραμείνει αν υπήρχε η εξασφάλιση ότι η ομάδα θα πάει καλύτερα με κάποιον άλλο; Είναι τουλάχιστον ακραίο να ζητάμε μπαν για κάποιον με διαφορετική άποψη, όποια κι αν είαι αυτή. Και σας παρακαλώ μη βάζετε μετρο σύγκρισης τον Athens. Κάντε μια βόλτα στα ποστ του και θα καταλάβετε γιατί.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Έτσι όπως τα λέει ο danirifle η ουσία είναι αυτή.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πάντως προσωπικά προτιμώ το 1-0 σε κάθε αγώνα, παρά το 4-0 και μετά 1-3, 3-3 και γενικά μια αστάθεια. Η Πορτογαλία μια χαρά μπαλίτσα παίζει, δε βλέπω κανένα πονόματο. Δηλαδή αν δεν μπαίνουν 7 γκολ σε κάθε αγώνα είναι βαρετός? Αν είναι να το γυρίσουμε σε Χαντμπολ όλοι. Εγώ θυμάμαι την αεκ44 με Ψωμιάδη και Τσιάρτα ΝικολαΪδη, Ζαγορ, που έπαιζε την πιο ωραία μπάλα που έχω δει στθη ζωή μου. Τέλοσπάντων οι απόψεις του καθενός είναι υποκειμενικές. Οι σοβαρές εταιρίες στο εξωτερικό προσπαθούν να κάνουν risk mitigation (μετριασμός ρίσκου) και ξοδεύουν ποσά και έχουν ειδικούς σε αυτό. Εμείς επιλέγουμε τα ρίσκα χωρίς λόγο. Είναι πραγματικά ο λόγος το LoL!!! Είναι σαν να σου λένε έχεις δύο επιλογές:
1η Θα πάρεις αύριο 1εκ
2η Θα πάρεις μεθαύριο 1,1εκ, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην πάρεις μία. Μόνο ο τζογαδόρος (ψυχολογική πάθηση - adiction) θα επιλέξει το 2ο.

Υγ: Δεν νομίζω να ελπίζει κανένας ότι ο Σάντος θα κάνει το λάθος να έρθει στην μπουρδελολίγκα μας, όταν έχει την τελευταία του ευκαιρία να κοουτσάρει τεράστια ομάδα και να πάρει τη θέση που του αξίζει στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη. Ούτε 1% δεν δίνω να έρθει στο μέλλον. Προπονητές καλοί με παρόμοιο προφίλ υπάρχουν και ειδικά στο Πορτογαλικό, που λιγάκι παρακολουθώ, βλέπω ότι οι προπονητές εκεί παίζουν παρόμοια (balance και όχι gung ho, δηλ άντε γιούρια επίθεσηηηηη).
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Sfinas έγραψε:πριν 4 μέρες έγινε τουντουρικος και περίμενε το 15 στα 15 :D τώρα, τα ρίχνει στον προπονητή για τους τραυματισμούς :D πολύ αρσενικές καταστάσεις λέμε .... :lol:
Che δεν μπορούσε να μείνει..Σε καταλαβαίνω και σου δίνω δίκιο,αλλά κατάλαβε κ εμένα.Στην επόμενη στραβή θα φύγει ο φίλος.Odi.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”