Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- ilovegame27
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Ο Lamine Kone είναι κατά βάση κεντρικός αμυντικός που παίζει και δεξί μπακ!Πολύ καλός παίχτης παίζοντας 7 χρόνια στην Λοριάν!
- thanos-xanthi
πως προεκυψε γι αυτον?
γομαρακι 1.89
υγ τωρα ειδα οτι ειναι μεταγραφη πορκυ...
γομαρακι 1.89
υγ τωρα ειδα οτι ειναι μεταγραφη πορκυ...
- ilovegame27
Δεν ξέρω από που προέκυψε εδώ το ποστάρανε!Καλό είναι όποιος αδερφός βλέπει κάτι να ποστάρει το άρθρο γιατί μπορεί να είναι επιθυμία απλά
- buffalobill4
τι αρθρο και λινκ ρε ilovgame. αυτος που το ποσταρε εχει "φερει" περισσοτερους παιχτες στον ΠΑΟΚ απο οτι ο Σαββιδης στα 4 χρονια που ειναι εδω. Και δεν ειναι λιγοι αυτοι που εφερε ο Σαββιδης.
- SePuLtUrA_4_
- john4serres
- SePuLtUrA_4_
To MAΡΑΚΙ ρε συ...gergeo4 έγραψε:ΦΡΑΝΚ ΜΟΥ,ΙΓΚΟΡ ΜΟΥ,ΙΒΑΝ ΜΟΥ,ΝΙΚΟ ΜΟΥ,ΤΖΑΚ ΜΟΥ,ΛΟΥΜΠΟΣ ΜΟΥ(Συγνωμη αν ξεχναω καποιον![]()
)
Φερτε μου 4 παιχταραδες(+οποιον αλλον θελετε)![]()
![]()
1 ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΡΑ ΟΤΣΟΑ
1 ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚΑΡΑ ΚΑΤΣΕΡΙΔΗ
1 ΕΞΤΡΕΜΑΡΑ ΣΤΟΧ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ 1 10ΑΡΙ ΟΛΚΗΣ ΚΑΡΛΟΣ ΕΔΟΥΡΔΟ
Χωρις την μαρια δεν παμε πουθενα..!!
Αν και φανταστικο το σεναριο σου ειναι ακρως γκαυλωτικο!!
- ilovegame27
χαλασε η μεταγραφη στην σαντερλαντ ,γιατι ενω ο παικτης ηταν στην αγγλια κ περιμενε να υπογραψει,η σαντερλαντ εφερε τον κιρκοφ απο μπαγερν και εδιωξε τον lamine... χαοχοαο
δεν γινονται μονο στον ΠΑΟΚ αυτα...
υ.γ 5 εκ λιρες ηταν η συμφωνια σαντερλαντ κ λοριαν
δεν γινονται μονο στον ΠΑΟΚ αυτα...
υ.γ 5 εκ λιρες ηταν η συμφωνια σαντερλαντ κ λοριαν
πραγματικά δεν κατάλαβα τι θελεις να μου πεις με το ποστ αυτό. μήπως ότι περνάω καποια γραμμή για δνα και τα λοιπά; και αν δεν κατάλαβες, χιουμορ κανω στην αρχη με τη λεξη-ππρια των ημερών (κατα την άποψη μου παντα). οπότε όλος ο "πρόλογος" τζαμπα πάει...che4 έγραψε:K_geo έγραψε:ποιος ειπε οτι διαφωνω σε αυτο. επι λεξη μαλιστα ειπα :
το δνα που λεγαμε, θα παρει εγκριση κτλ κτλ...για εμένα [...] ως ένα μικρό μεν, ατού δε![]()
όσο για ποιοτικούς κτλ πάλι σε επόμενο ποστ ξεκαθάρισα συμφωνόντας με το παρακάτω που έγραψε ο pgetsos:
για αυτό και τέλος αποφάσισα στατιστική σύγκριση με γουτα και οχι πχ με κάποιον πιο "φτασμένο" αμυντικό..μια καλή επένδυση
Το DNA kgeo η το χεις η δεν το χεις γιαυτο και DNA δεν αλλάζει
Ο παμπλο το είχε και ας μην ήξερε μέχρι τα 29 του κάν αν υπάρχει ο ΠΑΟΚ
Ο σερτζιο το ίδιο
Και κάποιοι άμπαλοι σε σχέση με τους παραπάνω το έχουν βλέπε λεοντιαδης παλιότερα η τσιριλο πιο σύγχρονα
Και DNA έχουν όλες οι ομάδες ακομα και οι εταιρείες έχουν βλεπεις έναν πετυχημένο μάνατζερ ταιριάζει σε μια και δεν μπορεί να πετύχει τιποτα αλλου. Δυστυχως η ευτυχώς ετσι ειναι και παντα θα υπάρχει ο ανθρώπινος παράγοντας όποιον δεν αρέσει ας παιζει μάνατζερ στα αθλητικά και μονοπολι στα επαγγελματικά. Η πραγματικότητα δυστυχως ειναι άλλη και δεν πρόκειται ποτε να αλλάξει.
ΑΑΑααα και που σαι. δνα έχουν όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί. απο την άλλη, η κουλτούρα, η ιδεολογία κτλ δημιουργούνται. και τα τελευταία χρόνια πες μου εσυ ποια ειναι η οπαδική κουλτούρα (δεν μιλω για συνδέσμους) του ΠΑΟΚ.
- kataramenos5
Θα χασεις ace.Οι στοχοι αναλογα το μπατζετ εχουν καθοριστει απλα μενει το καταλληλο timing για να γινει η αγορα.ace79grpaok έγραψε:11/1 και δεν κινείται φύλλο,τελικά ο κανενας που είπα μάλλον θα κερδίσει στον ξερόλα.Θελω νούμερο χλ την παραλλαγης αγαπητοί μοντς
Αλλιως πας για ενα παικτη που ενδιαφερονται αλλες 2-3 ομαδες κι αλλιως για καποιον που δεν εχει μεγαλη ζητηση.Στοχος φυσικα να πεσει η τιμη.Κοινως παζάρι.
- ace79grpaok
kataramenos5 έγραψε:Θα χασεις ace.Οι στοχοι αναλογα το μπατζετ εχουν καθοριστει απλα μενει το καταλληλο timing για να γινει η αγορα.ace79grpaok έγραψε:11/1 και δεν κινείται φύλλο,τελικά ο κανενας που είπα μάλλον θα κερδίσει στον ξερόλα.Θελω νούμερο χλ την παραλλαγης αγαπητοί μοντς
Αλλιως πας για ενα παικτη που ενδιαφερονται αλλες 2-3 ομαδες κι αλλιως για καποιον που δεν εχει μεγαλη ζητηση.Στοχος φυσικα να πεσει η τιμη.Κοινως παζάρι.
Κατ μαΛλον ευσεβείς σου ποθους εκφράσεις,δεν βλέπεις ότι ούτε παπάδες οτι δεν βγαίνουν ?αφου τα αρδ έχουν μια κάποια επαφή μες Στην παε βλέπε νβ,σημαίνει ότι έριξε απαγορευτικό ο μεγάλος.
- sourmenetes
- Moderator
Ε βεβαια..να φανταστω μιλησες με το Νικολα και σου τα ειπε ολα..
Ειναι λογικο μα αργουν οι μεταγραφες με τα δεδομενα που θετει η ομαδα.
Ειναι λογικο μα αργουν οι μεταγραφες με τα δεδομενα που θετει η ομαδα.