Τι ασχολεισαι ρε Αποστολη?ΑποστόληςΑ έγραψε:Ειρωνεία;
Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Έχει και μία εικόνα ενός σκύλου. Έχω την εντύπωση ότι ο σκύλος είναι ο Χάτσικο. Ελπίζω να κάνω λάθος, γιατί ο Χάτσικο πέθανε περιμένοντας.Το δικό του μήνυμα για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ έστειλε ο Γιώργος Σαββιδης.
Μετά την ισοπαλία στη Ν.Σμύρνη και την αδυναμία του ΠΑΟΚ να πετύχει το πρώτο "διπλό" της σεζόν, στο στρατόπεδο του Δικεφάλου επικρατεί προβληματισμός για την εικόνα των "ασπρόμαυρων", με τον Γιώργο Σαββίδη - ωστόσο- να στέλνει το δικό του μήνυμα.
"Ο πρωταθλητισμός θέλει πίστη και καρδιά. Εγώ είμαι εδώ με όσους τον αντέχουν..." ανέφερε χαρακτηριστικά στο instagram.
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... oy-savvidi
Απλά ο υιός θέλει να πει:
Φτάνει το τέλος της τιμωρίας της έδρας, υπομονή (εξαντλείται ο χρόνος της).
Πλησιάζει ο χρόνος (η ώρα) που θα εκδίδονται πάλι εισιτήρια στη Τούμπα.
Φτάνει το τέλος της τιμωρίας της έδρας, υπομονή (εξαντλείται ο χρόνος της).
Πλησιάζει ο χρόνος (η ώρα) που θα εκδίδονται πάλι εισιτήρια στη Τούμπα.
Ρε συ Σπυρο είχε την ταινια προχθες το σταρ, θα την είδε ο Γιωργης και θα επηρεάστηκε το παιδι...
Εν τω μεταξυ ο καυμενουλης ο Χατσικο περιμενε καμια 10χρονια...
ο ΠΑΟΚτσης κλεινει τα χρονια του Χριστουλη φετος...
Rizla, ο σκύλος περίμενε όλη του τη ζωή. Με την αναλογία 1/7, περίμενε 70 "ανθρώπινα" χρόνια.
Plenty of time left.
Plenty of time left.
- Sick Bastard
Rizla έγραψε:Ρε συ Σπυρο είχε την ταινια προχθες το σταρ, θα την είδε ο Γιωργης και θα επηρεάστηκε το παιδι...
ααααχχχχαααχαχααχ
δε γίνονται αυτά ρε μ@λ@κες,
ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ
- PaokPatraG4
Και πολύ άργησε να ποσταρει ο μικρός....Από την σιγουριά για το πρωτάθλημα πήγαμε στην πίστη με αυτούς που μπορούν,χατσικο κτλ κτλ....Καλά πάμε...Άντε και του χρόνου....!!!!!
- sourmenetes
- Moderator
Μην απαυτωνετε το τοπικ.τι χατσικο και ματσικο;;;;
Σχολιαστε περι του σαββιδη και μεχρι εκει
- White Ranger
Πάντος όπως είπε εδώ και ένας φίλος άργησε να ποστάρει μετά το ματς με τον Πανιώνιο.
Ίσως η σιγουριά πως πάμε για Πρωτάθλημα φέτος τον έβαλε μετά το "Χ" με τον νιόνιο σε σκέψεις και την νίκη της κούλας με κάτι πλατανιάδες και τον κ0λ0gayRo να μας πέρασε που έλεγε και ο ψυχοπαθης(για Δαφνή) ο γέρος μέχρι το χειμώνα "Δεκέμβρη θα ναι πρωταθλητές χειμώνα".
Ίσως η σιγουριά πως πάμε για Πρωτάθλημα φέτος τον έβαλε μετά το "Χ" με τον νιόνιο σε σκέψεις και την νίκη της κούλας με κάτι πλατανιάδες και τον κ0λ0gayRo να μας πέρασε που έλεγε και ο ψυχοπαθης(για Δαφνή) ο γέρος μέχρι το χειμώνα "Δεκέμβρη θα ναι πρωταθλητές χειμώνα".
- aspromaura ioannina
Μιλωντας ρεαλιστικα και οχι τυφλα οπαδικα, ο πρωταθλητισμος ειναι κατι σχετικα αγνωστο για την ομαδα μας, επομενως σε αυτη την περιπτωση εχει δικιο ο Γ.Σ. Δεδομενης της απουσιας νοοτροπιας και εμπειριας πρωταθλητισμου που διακρινει το ροστερ μας, μονο η πιστη και η καρδια θα μας οδηγησει στο πρωταθλημα. ( η σωστη αγωνιστικη συμπεριφορα παικτων και προπονητη εξυπακουεται)
Θα σου βγαλω το καπελο ρε Γιωργη, και στον Ιβαν και στην ΠΑΕ γενικα, αν συνεχισει το πραγμα στο ιδιο μοτιβο για τις επομενες 3-4 αγωνιστικες(που πρωφανως δεν το ευχομαι) και συνεχιστει αυτη η στηριξη στον προπονητη.
Εγω λεω και εδω και λιγο καιρο πως ο Λουτσεσκου πρεπει να φυγει τωρα, κυριως γιατι βλεπω οτι ειναι παρα πολυ κακος στο κοουτσαρισμα την ωρα του παιχνιδιου, οταν το ματς αλλαζει ροη και ειτε αποκτας καποιο πλεονεκτημα ειτε καποιο μειονεκτημα, δεν ειναι σε θεση να το διαχειριστει αυτος και προφανως κατ επεκταση η ομαδα. Και οχι επειδη εχουμε καλους ποδοσφαιριστες, γιατι ΟΛΟΙ ειναι καλοι ποδοσφαιριστες, δεν σημαινει οτι μπορουν σαν συνολο να διαχειριστουν σωστα ενα ματς, αν δεν μπορει να το κανει αυτο ο προπονητης τους.
Θα φερω το κλασικο παραδειγμα της Μπαρτσελονα του Πεπ, γνωριζοντας πως θα μου πειτε καποιοι τι συγκρινεις τωρα. Για μενα το ποδοσφαιρο ειναι ενα, απλα ο καθενας το βλεπει διαφορετικα και αλλαζει η ποιοτητα και η ταχυηττα σκεψης σε ποδοσφαιριστες, προπονητες, προεδρους και παει λεγοντας. Οι ιδιοι ακριβως παικτες της Μπαρτσα με αλλον προπονητη δεν θα ειχαν ποτε αυτη την αποδοση, αυτη την χημεια τοτε και φανηκε αυτο με τους επομενους.
Και οχι δεν θελω τον Γκουαρτνιολα στον ΠΑΟΚ για να σας προλαβω. Εναν προπονητη να ξερει τι βλεπει θελω ρε γαμωτο. Δεν ειναι δυνατον ολοι να βλεπουν εναν ΠΑΟΚ νωχελικο, αχρωμο, καποιους ποδοσφαιριστες συνεχως ανευρους, ανουσιους και ο Λουτσεσκου να βλεπει κατι αλλο. Θα μου πειτε, αυτος ειναι προπονητης κατι θα ξερει και εγω θα σας πω πως μακαρι να εχω λαθος και ολα τα παραπανω να ειναι οι μαλακιες ενος αμπαλου οπαδου.
Ομως Γιωργη μου, αν η ομαδα δεν φερει τον διπλο στην Ξανθη (και θα ξαναπω οτι προφανως και θελω σαν τρελος το διπλο και την νικη σε καθε ματς της ομαδας μου, για να προλαβω μερικους) και διωξεις τον Λουτσεσκου τοτε, θα εισαι ο πρωτος θα τα ακουσεις μαζι με ολοη την διοικηση εννοειται.
Γιατι οταν λες στηριξη μεχρι τελους θα την εννοεις, οταν αφηνεις να εννοειθει πως φταινε οι παικτες για την εικονα της ομαδας και οxi ο κοουτς θα το εννοεις και θα πραττεις αντιστοιχα και στην στραβη αυτη και στην επομενη.
Αληθεια, εδω θα ειμαι τον Μαιο, ειτε βγουμε 3οι ειτε 1οι με Λουτσεσκου προπονητη να βγαλω το καπελο πρωτα σε σενα και την ΠΑΕ και μετα στον προπονητη και την ομαδα.
Εγω λεω και εδω και λιγο καιρο πως ο Λουτσεσκου πρεπει να φυγει τωρα, κυριως γιατι βλεπω οτι ειναι παρα πολυ κακος στο κοουτσαρισμα την ωρα του παιχνιδιου, οταν το ματς αλλαζει ροη και ειτε αποκτας καποιο πλεονεκτημα ειτε καποιο μειονεκτημα, δεν ειναι σε θεση να το διαχειριστει αυτος και προφανως κατ επεκταση η ομαδα. Και οχι επειδη εχουμε καλους ποδοσφαιριστες, γιατι ΟΛΟΙ ειναι καλοι ποδοσφαιριστες, δεν σημαινει οτι μπορουν σαν συνολο να διαχειριστουν σωστα ενα ματς, αν δεν μπορει να το κανει αυτο ο προπονητης τους.
Θα φερω το κλασικο παραδειγμα της Μπαρτσελονα του Πεπ, γνωριζοντας πως θα μου πειτε καποιοι τι συγκρινεις τωρα. Για μενα το ποδοσφαιρο ειναι ενα, απλα ο καθενας το βλεπει διαφορετικα και αλλαζει η ποιοτητα και η ταχυηττα σκεψης σε ποδοσφαιριστες, προπονητες, προεδρους και παει λεγοντας. Οι ιδιοι ακριβως παικτες της Μπαρτσα με αλλον προπονητη δεν θα ειχαν ποτε αυτη την αποδοση, αυτη την χημεια τοτε και φανηκε αυτο με τους επομενους.
Και οχι δεν θελω τον Γκουαρτνιολα στον ΠΑΟΚ για να σας προλαβω. Εναν προπονητη να ξερει τι βλεπει θελω ρε γαμωτο. Δεν ειναι δυνατον ολοι να βλεπουν εναν ΠΑΟΚ νωχελικο, αχρωμο, καποιους ποδοσφαιριστες συνεχως ανευρους, ανουσιους και ο Λουτσεσκου να βλεπει κατι αλλο. Θα μου πειτε, αυτος ειναι προπονητης κατι θα ξερει και εγω θα σας πω πως μακαρι να εχω λαθος και ολα τα παραπανω να ειναι οι μαλακιες ενος αμπαλου οπαδου.
Ομως Γιωργη μου, αν η ομαδα δεν φερει τον διπλο στην Ξανθη (και θα ξαναπω οτι προφανως και θελω σαν τρελος το διπλο και την νικη σε καθε ματς της ομαδας μου, για να προλαβω μερικους) και διωξεις τον Λουτσεσκου τοτε, θα εισαι ο πρωτος θα τα ακουσεις μαζι με ολοη την διοικηση εννοειται.
Γιατι οταν λες στηριξη μεχρι τελους θα την εννοεις, οταν αφηνεις να εννοειθει πως φταινε οι παικτες για την εικονα της ομαδας και οxi ο κοουτς θα το εννοεις και θα πραττεις αντιστοιχα και στην στραβη αυτη και στην επομενη.
Αληθεια, εδω θα ειμαι τον Μαιο, ειτε βγουμε 3οι ειτε 1οι με Λουτσεσκου προπονητη να βγαλω το καπελο πρωτα σε σενα και την ΠΑΕ και μετα στον προπονητη και την ομαδα.
-
mbison
Χατσικο: Η καθαρή, διάφανη αγάπη η οποία δεν έχει όρια και δε γνωρίζει από χρόνο.
Γιωργο, ετσι νιωθουμε εμεις για τον ΠΑΟΚ.
Καλο σημαδι σημερα που ο Ραζβαν τους μιλησε 45' πριν την προπονηση.
Γιωργο, ετσι νιωθουμε εμεις για τον ΠΑΟΚ.
Καλο σημαδι σημερα που ο Ραζβαν τους μιλησε 45' πριν την προπονηση.
abg12d34 έγραψε:joshua
αδερφε ο πρωταθλητισμος θελει υπομονη ,επιμονη ,ενοτητα, θετικη σκεψη, επανάληψη της προσπαθειας, επανάληψη της προσπαθειας, επανάληψη της προσπαθειας , στιριξη....
εσυ τι απο ολα αυτα διαθετεις
αντι να βαλεις το το μυαλο σου να δωσει εντολη στα ματια σου να δουν περα απο την μύτη σου
μιλας για ασχημες εξελιξεις...
επιδη εγω ειμαι βλαχοοπαδος
για πες τι ενοεις με .....Γυρευοντας το πας να εχουμε ασχημες εξελιξεις .....
καλα το πατε......
η ειρωνια πρωτη μουρη
Εγω δεν είδα πουθενα ειρωνία
- hasio_john
Μα ο ίδιος ο Γιώργης πόσταρε τον Χάτσικο ...sourmenetes έγραψε:Μην απαυτωνετε το τοπικ.τι χατσικο και ματσικο;;;;
Προφανώς είδε το έργο που είχε τις προάλλες στην TV.
Αυτό που λέει ο φίλος mbison από πάνω ήθελε μάλλον να περάσει + για τυφλή πίστη στην ομάδα και τέτοια.
Δεν ξέρω φυσικά που κολλάει αυτό το ποστάρισμα όταν η ίδια η ομάδα και ο προπονητής παίζουν με την νοημοσύνη μας! Μάλλον το αντίθετο πρέπει να γίνει, η ίδια η ομάδα και οι παίχτες πρέπει να σεβαστούν εμάς σαν τον σκύλο και να παίξουν επιτέλους μπάλα!
Πληροφοριακά όποιος θέλει --->>> http://www.tilestwra.com/chatsiko-o-ski ... o-penthos/
Εδώ βρήκε και την φώτο --->> http://www.listal.com/viewimage/5224030
Μπράβο Γιώργη...Καλά τα πας...Δείξε πυγμή σε όλους, φάτους ακόμα ακόμα για το (1) Πρωτάθλημα...
"Razvan gera"...
Κι όποιος ξανααναφέρει το παρελθόν και τον Βλάντο, ξέρουμε, μας το πόσταρες προ καιρού, είναι ποντίκι...
"Razvan gera"...
Κι όποιος ξανααναφέρει το παρελθόν και τον Βλάντο, ξέρουμε, μας το πόσταρες προ καιρού, είναι ποντίκι...