Προσυπογράφω επίσης και εγω σαυτο που υποστηρίζεις αλλά νομίζω ότι μάλλον έχει μπει πωλητήριο στην περίπτωση του συγκεκριμένου.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μακάρι να μην φύγει και να δεχθεί επέκταση συμβολαίου. Πιστεύω ότι στο Ch.L. θα παίξει καλή μπάλα και θα πουληθεί διπλάσια του χρόνου.
29.Róbert Mak
- painkiller4
Re: 11.Róbert Mak
Άποψη μου είναι ότι άλλη τέτοια σεζόν (με τόσα γκολ) δεν θα ξανακάνει σε καμία ομάδα πλην των top 10...
Έφτασε το peak του και με το παραπάνω στο θέμα σκοραρίσματος γιατί δεν ξέρει πως να βάλει ήρεμα γκολ...
Μονάχα πολύ μεγάλος προπονητής θα τον βάλει να δουλεύει καθημερινά για πολλή ώρα τα τελειώματα του...
Έφτασε το peak του και με το παραπάνω στο θέμα σκοραρίσματος γιατί δεν ξέρει πως να βάλει ήρεμα γκολ...
Μονάχα πολύ μεγάλος προπονητής θα τον βάλει να δουλεύει καθημερινά για πολλή ώρα τα τελειώματα του...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 06 Ιουν 2016, 13:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Δύο χρονιές τον έχουμε και η δεύτερη είναι καλύτερη της πρώτης. Γιατί έφτασε στο Peak; Εγώ εκτιμώ ότι μπορεί να προσφέρει πολλά ακόμη. Κάποια στιγμή θα θελήσει να πάει σε καλύτερο πρωτάθλημα, ΟΚ. Αλλά γιατί φέτο και όχι του χρόνου; Εκτός αν δεν θέλει ο ίδιος να μείνει (κι αυτό λογικό μετά τα όσα τράβηξε από Μαρινάκη στο κύπελλο).
Στο peak του σκοραρίσματος του ανά έτος έγραψα ότι έφτασε, γιατί αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, την οποία μάλιστα αιτιολογώ με βάση το πόσα γκολ-τετ α τετ έχει χάσει... 
Αν μείνει με το σύνηθες 4-5-1 του Ίβιτς, του χρόνου θα αξίζει λιγότερα από φέτος, γι αυτό δεν θα μείνει!!!
Κι αυτή προσωπική μου άποψη φυσικά...
Αν μείνει με το σύνηθες 4-5-1 του Ίβιτς, του χρόνου θα αξίζει λιγότερα από φέτος, γι αυτό δεν θα μείνει!!!
Κι αυτή προσωπική μου άποψη φυσικά...
- ΑποστόληςΑ
Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις. Δεν τον πήραν και τα χρόνια...Εδώ ο Μιλούνοβιτς πήρε την πρώτη του μεταγραφή (Λευκορωσία) στα 26...
Εκτιμώ πως ο Γρηγόρης έχει δίκαιο για το θέμα του σκοραρίσματος. Το φετινό -αρχικό- σύστημα τον ευνοούσε πιο πολύ, απ' ότι αν έπαιζε ως καθαρό εξτρέμ. Επίσης για καιρό ήταν ο μοναδικός επιθετικός μας, λόγω τραυματισμού Κλάους και Μπερμπάτωφ. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να επαναλάβει μια τέτοια χρονιά, ούτε και ότι πρέπει να πουληθεί σώνει και καλά.
δεν νομίζω ότι στα εξτρέμ θα έχει τα ίδια νούμερα σε γκολ, σίγουρα όμως θα έχει καλύτερα σε ασιστ.
Αυτο που λεγεται ειναι οτι ζητάει πανω απο μυρριο συμβολαιο κ η αληθεια ειναι δεν ακούστηκε τοτ για Ανανεωση οποτε λογικα με πανω απο 3 έφυγε ελπίζω σε κορουνια
Νομιζω αν δεν ερθει καλη πρόταση τοτε θα μιλήσουνε για ανανεωση οποτε θα χει πολλα επεισόδια αλλα πιστευω να ρθει η πρόταση
παντα έλεγα ότι ο Πέτρος παιρνει μεγαλύτερο μεροκάματο απο ότι εμείς... τεσπα. Ρομαν, εσύ να τα διαβάζεις αυτα...
MANIAKOS έγραψε:Αυτο που λεγεται ειναι οτι ζητάει πανω απο μυρριο συμβολαιο κ η αληθεια ειναι δεν ακούστηκε τοτ για Ανανεωση οποτε λογικα με πανω απο 3 έφυγε ελπίζω σε κορουνια