Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από desperando »

φερτε ρε στον αγγελαρα 5 παικταραδες μπας και καταφερει να περασει το μεγαθηριο της ζιμπρου.

ειδες τι καλα ηταν ρε αγγελαρα εξω απο τον χωρο που μπορουσες να κανεις τον εξυπνο και να κριτικαρεις τα παντα? τι την ηθελες την επιστροφη στον ΠΑΟΚ?

υγ εχουν μεγαλη πλακα τα αγγελοσκυλα
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

gogos25 έγραψε:3 φορές ήρθε στον ΠΑΟΚ. Αν φύγει και 3η φορά χρεωμενος όλα τα στραβά εγώ ΔΕΝ θα τον λυπηθω.
τέταρτη φορά , αλλά θα είναι η τελευταία και καλή ......;)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

touboflo4 έγραψε:
K_geo έγραψε:αυτο με το 90λεπτο για εξηγηστε το μου λιγο ρε παιδια γιατι πιστευω οτι δεν ισχυει. η αντοχη κερδιζεται μεσα απο την προπονηση (και φυσικα το σε ποιο σταδιο προετοιμασιας η της χρονιας εισαι). η συνοχη και ο αγωνιστικος ρυθμος μεσα απο τα φιλικα. υπαρχει καπου λαθος;; :? :? :?
Γεια σας παιδιά και καλώς σας βρήκα. Λόγω επαγγέλματος θέλω να απαντήσω στον φίλο Κ_geo, οτι η αντοχή ( η οποία χωρίζεται σε πολλές κατηγορίες) βελτιώνεται και μεγιστοποιείται μέσω της προπόνησης. Δεν κάνεις καθόλου λάθος...
σαςταλεγα. :mrgreen: :mrgreen:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Χειρότερο από το "Σαστάλεγα" είναι το "τοξεραγαμώτο".
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τοξεραγαμωτο. :lol: :lol: :lol: :lol:
touboflo4

Δημοσίευση από touboflo4 »

Το θέμα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι οι λύσεις που πρέπει να δώσει το προπονητικό τιμ. Εφόσον θέλουμε να στηριχθούμε στα νέα παιδιά, πρέπει να τα αξιοποιήσουμε καταλλήλως. Σε αυτήν την ηλικία (17-20 χρονών) μεγιστοποιείται η απόδοση όσον αφορά όλες τις παραμέτρους της φυσικής κατάστασης. Πρέπει να υπάρξει ο κατάλληλος προγραμματισμός έστι ώστε ο νέος αθλητής να μην έχει προβλήματα μετάβασης από την Β στην πρώτη ομάδα, ή ακόμα και η μετάβαση σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα...
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Στο πρωτο μου ποστ μιλησα για αγαπη και στηριξη στην ομαδα και το ενοω.
Αλλα θα πρεπει να κανουμε και κριτικη.Λοιπον...αυτο το ξεφτιλικι που ενιωσα την Πεμπτη δεν εχει προηγουμενο,
και δεν ειμαι πιτσιρικας πενηντα(50)φευγα ειμαι.Εψαχνα να δω τους νεους ...ματαια.Αλλοι εκτος αποστολης κι αλλοι
για να συμπληρωσουμε δεκαοχταδα.Τρια χαφ στο κεντρο κι αναθεμα αν καταλαβε κανεις ποιος επαιζε που και τι.
Ο Σαλπι αλλα γι αλλα. Αλλαγες? Ενας μπορουσε να τρεξει λιγο μπας και γινει κατι εξω.Δεξι μπακ ο Κατσε?
Ο Σπυροπουλος χαφ? Ομαδα? ο ΘΕΟΣ να μας φυλαει.Το θεμα δεν ειναι αυτοι που θα παιξουν να θελουν,κι εγω θελω
αλλα δεν μπορω.

Και καποια στιγμη αυτο το παραμυθι με το παοκτσηδηλικι,τα παντελονια,την αγαπη για την ομαδα,το δεν μιλαει
για το καλο της ομαδας να ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.
Τα παραπανω μπορουν να τα επικαλουνται ΜΟΝΟ αυτοι που πληρωνουν εστω ενα εισητηριο,μια φανελα,κ.λ.π.
Αυτοι που πληρωνονται για τη δουλεια τους δεν εχουν αυτο το δικαιωμα,παρα μονο να κανουν τη δουλεια τους καλα.
Και οποιος δεν μπορει η δεν θελει... το μοναστηρι ναναι καλα κι απο καλογερους.... που λεει και ο θυμοσοφος λαος
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

zizu10 έγραψε:
astronaut έγραψε:Η τελευταία φορά που θυμάμαι να ξεσηκώθηκε ΣΥΝΟΛΙΚΑ η κερκίδα από την ομάδα ήταν σ'ένα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για το πρωτάθλημα με προπονητή τον Μπόλονι.
Kι εγω θυμαμαι κατι Γιαννενα και κατι Τριπολες μεσα στην Τουμπα οπου καναμε το χειροτερο ρεκορ 20ετιας.3 ματς θυμαμαι ουαου με τον Μπολονι στον παγκο.Τα 2 με κουλα και μεσα στο Λονδινο.Τελος παντων εδω ειναι Αγγελος το thread
Δεν ευλογώ τα γένια του Μπόλονι. Λέω πότε θυμάμαι την τελευταία φορά που αναθάρησε ΣΥΝΟΛΙΚΑ η κερκίδα και πίστεψε την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

zizu10 έγραψε:
astronaut έγραψε:Η τελευταία φορά που θυμάμαι να ξεσηκώθηκε ΣΥΝΟΛΙΚΑ η κερκίδα από την ομάδα ήταν σ'ένα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για το πρωτάθλημα με προπονητή τον Μπόλονι.
Kι εγω θυμαμαι κατι Γιαννενα και κατι Τριπολες μεσα στην Τουμπα οπου καναμε το χειροτερο ρεκορ 20ετιας.3 ματς θυμαμαι ουαου με τον Μπολονι στον παγκο.Τα 2 με κουλα και μεσα στο Λονδινο.Τελος παντων εδω ειναι Αγγελος το thread
Στον πρώτο γύρο είμασταν 6-7 βαθμούς πίσω από γαύρο, είδες μπάλα έστω και σε 4-5 ματς που δεν είχαμε δει 10 χρόνια, στην Ευρώπη τερμάτισες 1ος στον όμιλο, και πέρασες από τους 2 προκριματικούς αέρα..
Ταυτόχρονα σου έφερε Λάζαρ που ακόμα και σήμερα αν ήταν στο ρόστερ θα έπαιζε βασικός, και σου έβγαλε Σταφυλίδη έτσι απλά σε 6 μήνες..

Η λογική έλεγε οτι στο 2ο γύρο η ομάδα θα ήταν πιο δεμένη, αντίθετα η ομάδα διαλύθηκε και έπαιζες με Τσιρίλο-Μπαλάφα αμυντικό δίδυμο, και εξτρέμ Νιμανί-Γεωργιάδη..
ακόμη κι έτσι έκανες διπλά σε ΟΑΚΑ στο ρελαντί, και στα ματς που έχασες στην Τούμπα έστω και μ'αυτούς τους παίχτες τα έχασες από ερασιτεχνικά λάθη του Μπαλαφίνιο, και μετά έκανες όμως 35 φάσεις (2 δοκάρια Νιμανί κλπ)..

Καπάκι γίνεται το σκηνικό με το Βρύζα κλπ, και βγήκαν και κάποια παιχτάκια όπως ο Σωτηράκος μας να βγαίνει να λέει σαν φερέφωνο οτι ήταν ο χειρότερος προπονητής και και και...
Επίσης πιάσε μια φορά το Σταφυλίδη όταν έρθει τα Χριστούγεννα και ρώτα τον για τον Μπόλονι, κι επίσης ρώτα τον αν θέλει να ξανάρθει στον ΠΑΟΚ όπως είναι τώρα.. να δεις τι θα σου πει..
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

Ωραια λοιπον να φερουμε πισω τον σωτηρα Μπολονι (τι γνωμη εχουν αραγε οι υπολοιπες ομαδες που τον ειχαν στον παγκο του).Κι ας σταματησει αυτο το παραμυθακι οτι ο Μπολονι εβγαλε τον Σταφυλιδη.Ποτε προλαβε ο Μπολονι να μαθει μπαλα στον Σταφυλιδη;Με την ιδια λογικη και ο Δωνης εβγαλε τον Κιτσιου και τον Κατσε.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Με τη λογική οτι 7 χρόνια δεν ξανάβγαλες παίχτη από ακαδημία αν εξαιρέσεις τον Κλάους.
Αλλά κατα τ'άλλα έτυχε που βγήκε όσο ήταν αυτός προπονητής.
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

Ο Μπόλονι δεν έβγαλε απλά το Σταφυλίδη,
έβγαλε επίσης το Ζαρντέλ και τον Κρ. Ρονάλντο...!

Ο οποίος Ρονάλντο μάζευε τις μπάλες στη Σπόρτιγκ και ήταν στη β' ομάδα.
Το μάτι του Ρουμάνου κόβει περισσότερο από οποιονδήποτε είχαμε δει ποτέ Ελλάδα και ξέρει να προωθεί τάχιστα παίχτες.

Και ο ΖΒ αυτόν τον προπονητή που έπαιξε μπαλάρα, τον έδιωξε με στιαπού για να φέρει το ΓΔώνη με περισσότερα λεφτά κιόλας!!! :redcard: :redcard: :redcard:

Και μετά λέμε για ΑΑ να βγάλει παίχτες από ακαδημίες;

Εγώ Τζιόλη, Σπυρόπουλο, Σαλπιγγίδη είδα!

Ο Ίβιτς αυτό το παιχνίδι στο Κισινάου το έπαιρνε με τρίμπαλο με την ομάδα του. Αυτό ξέρω...
touboflo4

Δημοσίευση από touboflo4 »

Ο ρόλος του προπονητη δεν περιορίζεται μόνο στο τακτικό κομμάτι, αλλά και στον ψυχολογικό- τομέα προσωπικότητας. Ο Μπόλονι κατά την άποψή μου, σε αυτούς τους 2 τομείς (τακτικό κομμάτι και ανάδειξη προσωπικοτήτων) ήταν από τους καλύτερους προπονητές τα τελευταία 10 χρόνια στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Pastor_of_Muppets έγραψε:Ο Μπόλονι δεν έβγαλε απλά το Σταφυλίδη,
έβγαλε επίσης το Ζαρντέλ και τον Κρ. Ρονάλντο...!

Ο οποίος Ρονάλντο μάζευε τις μπάλες στη Σπόρτιγκ και ήταν στη β' ομάδα.
Το μάτι του Ρουμάνου κόβει περισσότερο από οποιονδήποτε είχαμε δει ποτέ Ελλάδα και ξέρει να προωθεί τάχιστα παίχτες.

Και ο ΖΒ αυτόν τον προπονητή που έπαιξε μπαλάρα, τον έδιωξε με στιαπού για να φέρει το ΓΔώνη με περισσότερα λεφτά κιόλας!!! :redcard: :redcard: :redcard:

Και μετά λέμε για ΑΑ να βγάλει παίχτες από ακαδημίες;

Εγώ Τζιόλη, Σπυρόπουλο, Σαλπιγγίδη είδα!

Ο Ίβιτς αυτό το παιχνίδι στο Κισινάου το έπαιρνε με τρίμπαλο με την ομάδα του. Αυτό ξέρω...
Μέγας Πάστορας! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

Προσωπικά, αδυνατώ να πιστέψω ότι προπονητής που σέβεται τον εαυτό του θα είχε αυτό το ρόστερ αυτή τη στιγμή.

Κανένας Μπόλονι, κανένας Σάντος και κανένας αυτού του βεληνεκούς δε θα είχε γυμνή ομάδα αυτή τη στιγμη.
Χωρίς ούτε 1 αριστερό εξτρέμ...!

Όχι ότι φταίει το ρόστερ για το διασυρμό στη Μολδαβία. Παναχαική-Ζίμπρου να έπαιζε, η Παναχαική θα ήταν φαβορί...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”