Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από desperando »

tsismal έγραψε:Εμένα ξέρετε τι με χαλάει; Βλέπουμε δημοσιεύματα για Σαμαρά, Μπερμπάτοφ, Τραορέ ανεβάζει η ΠΑΕ ψηλά τον πήχη από μόνη της και τελικά περνάει από κάτω με αποτέλεσμα να χαλιέται ο κόσμος. Και αναρωτιέμαι εγώ ο αδαής είναι ή ο Μπερμπάτοφ και ο Ροναλντίνιο ή κανένας; Μέση λύση δεν υπάρχει; Έχουμε να δούμε φόρ από εποχή Μίετσελ κατ εμέ.
η παε ποτε και που ανεβασε τον πηχη
Άβαταρ μέλους
tsismal

Δημοσίευση από tsismal »

Ο ίδιος ο Ιβάν δεν έκανε δηλώσεις περί επαφών με κάποιος απο τους παίκτες που ανέφερα κτλ αλλά δεν έρχονται λέει Ελλάδα; Ε το ξέρουμε και μείς ότι δεν έρχονται Ελλάδα αυτοί οι παίκτες αλλά όταν κάνεις προσπάθεια για να φέρεις τέτοιους παίκτες δεν βάζεις ψηλά τον πήχη; Όταν τελικά αντί αυτών έρχεται το ρίσκο Νέτσιντ και φεύγει Γενάρη δεν περνάς κάτω από τον πήχη;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

οκ ο ιβαν εκανε μια αστοχη δηλωση πριν απο ενα χρονο,αλλα ορισμενοι αυτη τη δηλωση την εχετε δεσει σχοινι κορδωνι και θα την αναφερετε εσαει.το θεμα ειναι οτι σημερα που μιλαμε η παε εχει κλεισει δυο πολυ καλους ποδοσφαιριστες,αυτο δεν σου κανει?
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

o Lorens πάει λένε στην (Μπάρ)νσλεϊ τυχαίο? δε νομίζω..
Άβαταρ μέλους
tsismal

Δημοσίευση από tsismal »

Φίλε μου τι κάνει και τι όχι σε εμένα δεν έχει σημασία αυτά θα φανούν στο χορτάρι. Εγώ είμαι συνειδητοποιημένος και δεν περιμένω Ντρογμπάδες και Σαμαράδες για να πάω γήπεδο. Αυτοί οι παίκτες για μένα στήν κατάσταση που είναι σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι υπερβολή (για να μην το χαρακτηρίσω αλλιώς) Το θέμα είναι αυτό που είπα παραπάνω για μένα. Υπάρχει και μέση λύση. Εκτός αν πιστεύεις ότι με 1,5 φορ βγαίνει η χρονιά.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Επιχειρηματικά δεν είναι το ίδιο, να δώσεις 6 μύρια για Ροναλντίνιο ή 6 για τρείς άλλους των 2.
Στην τελική δεν σκεφτόμαστε το ίδιο όλοι. Αυτός είναι ιδιοκτήτης ΠΑΕ εμείς οπαδοί ομάδας.
Άβαταρ μέλους
tsismal

Δημοσίευση από tsismal »

Η ομάδα σήμερα δεν χρειάζεται έναν παίκτη των 6 μύριων αλλά 3 παίκτες των 2 μύριων όμως (τυχαία τα νούμερα και τα ποσά)
Άβαταρ μέλους
AlexanderAthens

Δημοσίευση από AlexanderAthens »

Σέντερ φορ και 6αρι οπωσδήποτε!φυσικά επανένταξη του Κάτσε για τρεξίματα στο κέντρο
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Ειδηση.Οχι Αρδια.

Αλλαγμένος σε σχέση με την τελευταία φορά που τοποθετήθηκε στο θέμα του Μάρτενς παρουσιάστηκε σήμερα ο Ντικ Αντβοκάατ. Ο προπονητής της Αλκμααρ πριν από μερικές ημέρες δήλωσε ότι ο ίδιος και η ομάδα δεν θα επιτρέψουν στον Βέλγο ποδοσφαιριστή να φύγει τώρα από την ομάδα αλλά το καλοκαίρι όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα goal.com (στην ολλανδική έκδοση) ο προπονητής της Αλκμααρ αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Μπρίζ στην Ισπανία (η Αλκμααρ έχασε με 1-0 ενώ ο Μάρτενς αγωνίστηκε 45΄όπως ανέφερε νωρίτερα το inpaok) «Κατάλαβα ότι ο Μάρτενς θέλει να φύγει από τώρα. Σύντομα θα συζητήσουμε για το τι θα γίνει. Θέλουμε να τον κρατήσουμε αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Θα εξαρτηθεί και από την παρουσία του στην προετοιμασία».

μεσαπαοκ
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Με σεντερ φορι τι γίνεται? Ο προπονητής της αντερλεχτ τον εχει για διωξιμο τον ντε Ζεου , καντε ρε παιδια καμμια προταση για σεντερ φορ, μονο εγω θα λεω για λαζοβιτς? Ειστε στο παιχνιδαδικο και δεν λετε για παιχνίδια? Ελεος :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

τον παβλιουτσενκο θελω και 8αρι σελστρεμ και εξτρεμ μαρκ γκονζαλες μενει και λέυτερος...παντως το μαντουρο τον πετυχα 1 στα χιλια περιπου :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

desperando έγραψε:οκ ο ιβαν εκανε μια αστοχη δηλωση πριν απο ενα χρονο,αλλα ορισμενοι αυτη τη δηλωση την εχετε δεσει σχοινι κορδωνι και θα την αναφερετε εσαει.το θεμα ειναι οτι σημερα που μιλαμε η παε εχει κλεισει δυο πολυ καλους ποδοσφαιριστες,αυτο δεν σου κανει?
Για την "αστοχη" δήλωση Ιβάν μια οπτική γωνία που δεν αναφέρθηκε είναι η εξής:
1) Η δήλωση έγινε στην παρουσίαση του Huub στις 25 Ιουνίου, πριν ξεκινήσει η ομάδα τις μεταγραφές.
2) Οι μάνατζερ ξερογλείφονταν ότι με την όρεξη του ΠΑΟΚ για μεταγραφές και το ζεστό χρήμα του Ιβάν θα πουλούσαν ακριβά το προιόν τους;
3) Η δήλωση ανέφερε συγκεκριμένα ποσά (6.5Μ) στον Ροναλντίνιο και ανέφερε επίσης ότι δεν θα σπαταλήσει τα λεφτά του.

Οι δηλώσεις Ιβάν πρέπει να έχουν πολλαπλούς αποδέκτες. Ναι μεν καλλιέργησε προσδοκίες σε μας τους φιλάθλους που δεν εκπληρώθηκαν στην συνέχεια και απογοήτευσαν αλλά πέρασε και εκεί που έπρεπε τα μηνύματα ότι δεν θα ακριβοπληρώσω επειδή μόνο και μόνο έχω λεφτά. Όταν αξιολογώ τον κορυφαίο Ροναλντίνιο με 6.5Μ κοιτάξτε μην αρχίζετε και ζητάτε 3 και 4 φορές πάνω και πιστεύεται ότι θα σκορπάω έτσι τα εκατομμύρια για παίκτες μικρότερου βεληνεκούς του Ρονι. Και εκεί ίσως η δήλωση αυτή να έκανε την δουλειά του.

Δεν αποκλείω ότι μπορεί στο μέλλον να φέρει παικταρά αλλά πιστεύω ότι και το deal θα είναι καλό.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

http://www.transfermarkt.de/de/diego-ro ... 93938.html ενας παικτης που δα το καλοκαιρι στο παγκοσμιο νεων...εξαιρετικη επενδυση πολλα δυσκολη...

http://www.transfermarkt.de/de/jeremie- ... _3266.html
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Εμένα δε θα με χαλούσε κ αυτός:

http://www.transfermarkt.de/de/deni-ala ... ktErgebnis

Διαθέτει άλλωστε όλα τα προσόντα για να έρθει!!
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

tsismal έγραψε:Η ομάδα σήμερα δεν χρειάζεται έναν παίκτη των 6 μύριων αλλά 3 παίκτες των 2 μύριων όμως (τυχαία τα νούμερα και τα ποσά)
Τα 6 σε εναν ειναι καθαρα επιχειρηματικη κινηση , και όχι διαθέσιμο μπάτζετ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”