ολοι την ιδια ομαδα υποστηριζουμε.το μονο που εχω καταλαβει για φετος ειναι οτι θα φτυνουν ΟΛΟΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑς ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ...ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε.

KOSTAS54 έγραψε:Ενώ οταν γράφεις ολόκληρα σεντόνια για ένα ασήμαντο θέμα ειναι ανάλυση υψηλού επιπέδου. Ειδικά όταν δεν λαμβάνεις υπόψη σου ότι , πλεον, στην ομάδα υπάρχουν σοβαροί επαγγελματίες που πληρώνονται για να διαχειρισθουν τέτοιες υποθέσεις. Εκτός κι αν εδω μέσα υπάρχουν ικανότεροι αυτών, οπότε βιογραφικό στον Τζακ η επειδή αυτος ειναι ασχετος καλύτερα απ ευθείας στον Ιβαν. . Αλλιώς σε λόγια να βρισκόμαστε!ο
KOSTAS54 έγραψε:Η κριτική καλή, αλλά οταν απαξιώνει απο τα πρώτα τους βήματα αναγνωρισμένους επαγγελματίες, τότε δεν είναι κριτική.
sic-4 έγραψε:marley, ναι μου απαντησες οσον αφορα τα παραδειγματα. Ευχαριστω.
Στο παραφειγμα της λιβερπουλ ομως βλεπουμε πως ο παικτης δεν εφυγε κοψοχρονια. Η ομαδα ωφεληθηκε τα μεγιστα.
Στην περιπτωση ντε χεα ισως και να μη φυγει με λιγα, αλλα με πολλα λεφτα... θα δειξει... οπως και να χει, εχουν λογικη τα οσα λες, αλλα στην δικη μας περιπτωση παραξεφτιλιστηκε ρε συ το θεμα. Του καναμε περυσι το χατηρι και πηγε δανεικος και τωρα του κανουμε και πιπες για να μεινει, διπλασιασμους συμβολαιου κλπ και θελει να φυγει σε ομαδα που δινει ψιχουλα και παιρνει και "ειδικες αδειες" και παπαριες.. Μου φαινονται λιγο ασοβαρα ολα αυτα. Αυτο.
Οι περιπτωσεις Ρατς, Μαρτενς διαφερουν σημαντικα απο του Λουκας στο οτι τους δυο αυτους ΕΜΕΙΣ θελουμε να τους διωξουμε οποτε ναι, εκει στεκει το μονα-ζυγα δικα μας... Πρεπει να τους αποζημιωσουμε. Ο Λουκας θελει ΑΥΤΟΣ να φυγει οποτε μονα-ζυγα δικα του...
marley 4 έγραψε:KOSTAS54 έγραψε:Η κριτική καλή, αλλά οταν απαξιώνει απο τα πρώτα τους βήματα αναγνωρισμένους επαγγελματίες, τότε δεν είναι κριτική.
δεν απαξιωσα κανεννα φρανκ και αν νομιζω οτι κανει λαθοσ θα το πω
και ας ειναι στα πρωτα βηματα
δεν πιστευω σε μαγικα ραβδακια και φωτεινους παντογνωστες
ο φρανκ απετυχε στο αμβουργο
ομως σε εμας θα πετυχει ειμαι πεπεισμενος για αυτο
απο οσα εχει κανει μεχρι σημερα και ειναι πολλα αλλα δεν φαινονται ειμαι ενθουσιασμενος
και θα στηριξω ακομα ακι αν μεινω μονος μου ΤΟ ΠΛΑΝΟ ακομα και οταν αλλα πανε στραβα
αλλα δεν δεχομαι για κανεναν που ασκει κριτικη ασχετα με το αν συμφωνω η διαφωνω τα στειλε βιογραφικο θες να φασ τον ιβαν κτλ
φυσικα εξαιρω τους κολκα και σια
να πεισεις ρε κοστα εμενα που κανω λαθος οτι κανω λαθος για αυτο για εκεινο
οχι να μου λες θεσ να φασ τον ιβαν
(ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΛΕΩ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ)