9.Lucas Pérez Martínez

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
vrasidas

Re: 9.Lucas Pérez Martínez

Δημοσίευση από vrasidas »

ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΗΝ.....ρε μαγκες δεν θα κατσουμε να μαλωσουμε για εναν πανιβλακα ισπανο τωρα.

ολοι την ιδια ομαδα υποστηριζουμε.το μονο που εχω καταλαβει για φετος ειναι οτι θα φτυνουν ΟΛΟΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑς ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ...ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε. :pano:
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Επειδή, λοιπόν, εύκολη λύση δεν υπάρχει προσπαθείς να εξαντλήσεις τις πιθανότητες λυσης του πρόβληματος υπερασπιζομενος τα συμφέροντα της εταιρείας και αν όχι πας στις σκληρές συμπεριφορές, ειδικά οταν εχεις να κάνεις με προβληματικους.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

KOSTAS54 έγραψε:Ενώ οταν γράφεις ολόκληρα σεντόνια για ένα ασήμαντο θέμα ειναι ανάλυση υψηλού επιπέδου. Ειδικά όταν δεν λαμβάνεις υπόψη σου ότι , πλεον, στην ομάδα υπάρχουν σοβαροί επαγγελματίες που πληρώνονται για να διαχειρισθουν τέτοιες υποθέσεις. Εκτός κι αν εδω μέσα υπάρχουν ικανότεροι αυτών, οπότε βιογραφικό στον Τζακ η επειδή αυτος ειναι ασχετος καλύτερα απ ευθείας στον Ιβαν. . Αλλιώς σε λόγια να βρισκόμαστε!ο

κατσε να επιστρεψουμε στα παλια γνωριμα λημερια μας
διαφωνω :mrgreen:

δεν εχεινα κανει με βιογραφικα και επαγγελματιες

και η κριτικη οπαδου σε παε γινεται σε καθε μεγαλη ομαδα του κοσμου
με πολυ χειροτερα λογια και πραξεις
αλλα εδω εχουμε την πατεντα "στειλε βιογραφικο"

2 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΑΠΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΚΑΙ ΡΕΑΛ

α στερλινγ ο παιχτης εχει συμβολαιο και θελει να φυγει τα κανει ανω κατω δεν παει σε προπονησεις κτλ
η λιβερπουλ οπως καθε σοβαρη ομαδα ειπε οκ ρε μακακα θα φυγεις αλλα με το ποσο που θελουμε εμεις
βρεθηκε η σιτι εφυγε με 50 εκ

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΑΛΛΑ Η ΚΟΡΟΥΝΙΑ
ΕΠΕΙΔΗ ΔΝΕ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΧ Η ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΑ 5 ΕΚ ΚΑΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΚ

β ο ντε χεα εχει ενα χρονο συμβολαιο και θελει να παει στην ρεαλ η ρεακ δινει λιγα οι αλλοι λενε οχι
βαλε τον ραμος στο ντιλ
ο ραμος ανανεωσε ο ντε χεα πηγε στην προετημασια επαιξε με παρι τα ετρωγε ορθιος βγηκε ο φαν χααλ και εκραξε
τι θα γινει ο ντε χεα θα φυγει με λιγα χρηματα η θα κατσει παγκο
ολα τα λεφτα μου στο Α

για να μην λετε οτι συμβαινουν μονο σε εμας η οτι η παε δεν εκανε κατι σωστα η οτι η παε εχει δικαιο η αδικο
αυτα αλλαζουν και συμβαινουν κατα ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

κωστα54 ανεπιτρεπτο η κριτικη σωστη η λαθασμενη κατα την γνωμη σου να συνοδευεται απο τα στειλε βιογραφικα
ο οπαδος κρινει καλα η οχι αλλα δεν παιρνει αποφασεις
και ειναι παγκοσμια δικια μας πρωτοτυπια....

@ SIC
νομιζω οτι σου απαντησα εδω για καποια

δεν καταλαβεσ ακομα ομωσ την αντιφαση
πιο κατανοητα λοιπον Ο ΡΑΤΣ Ο ΜΑΡΤΕΝΣ ΚΤΛ εχουν συμβολαιο αρα
επειδη δεν ειναι κουρελοχαρτο πρεπει να μεινουν η να παρουν ολο το ποσο για να φυγουν

εδω ειναι το μονα ζυγα...
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Τι χαλατε τζάμπα τις καρδιές σας? 100% ο παίχτης φταίει.
Αντε να παει στο καλό να ησυχασουμε. Εχει κι αλλού πορτοκαλιές.
KOSTAS54

Η κριτική καλή, αλλά οταν απαξιώνει απο τα πρώτα τους βήματα αναγνωρισμένους επαγγελματίες, τότε δεν είναι κριτική.
marley 4

KOSTAS54 έγραψε:Η κριτική καλή, αλλά οταν απαξιώνει απο τα πρώτα τους βήματα αναγνωρισμένους επαγγελματίες, τότε δεν είναι κριτική.

δεν απαξιωσα κανεννα φρανκ και αν νομιζω οτι κανει λαθοσ θα το πω
και ας ειναι στα πρωτα βηματα

δεν πιστευω σε μαγικα ραβδακια και φωτεινους παντογνωστες

ο φρανκ απετυχε στο αμβουργο
ομως σε εμας θα πετυχει ειμαι πεπεισμενος για αυτο

απο οσα εχει κανει μεχρι σημερα και ειναι πολλα αλλα δεν φαινονται ειμαι ενθουσιασμενος
και θα στηριξω ακομα ακι αν μεινω μονος μου ΤΟ ΠΛΑΝΟ ακομα και οταν αλλα πανε στραβα

αλλα δεν δεχομαι για κανεναν που ασκει κριτικη ασχετα με το αν συμφωνω η διαφωνω τα στειλε βιογραφικο θες να φασ τον ιβαν κτλ
φυσικα εξαιρω τους κολκα και σια

να πεισεις ρε κοστα εμενα που κανω λαθος οτι κανω λαθος για αυτο για εκεινο
οχι να μου λες θεσ να φασ τον ιβαν

(ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΛΕΩ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ)
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

marley, ναι μου απαντησες οσον αφορα τα παραδειγματα. Ευχαριστω.
Στο παραφειγμα της λιβερπουλ ομως βλεπουμε πως ο παικτης δεν εφυγε κοψοχρονια. Η ομαδα ωφεληθηκε τα μεγιστα.
Στην περιπτωση ντε χεα ισως και να μη φυγει με λιγα, αλλα με πολλα λεφτα... θα δειξει... οπως και να χει, εχουν λογικη τα οσα λες, αλλα στην δικη μας περιπτωση παραξεφτιλιστηκε ρε συ το θεμα. Του καναμε περυσι το χατηρι και πηγε δανεικος και τωρα του κανουμε και πιπες για να μεινει, διπλασιασμους συμβολαιου κλπ και θελει να φυγει σε ομαδα που δινει ψιχουλα και παιρνει και "ειδικες αδειες" και παπαριες.. Μου φαινονται λιγο ασοβαρα ολα αυτα. Αυτο.

Οι περιπτωσεις Ρατς, Μαρτενς διαφερουν σημαντικα απο του Λουκας στο οτι τους δυο αυτους ΕΜΕΙΣ θελουμε να τους διωξουμε οποτε ναι, εκει στεκει το μονα-ζυγα δικα μας... Πρεπει να τους αποζημιωσουμε. Ο Λουκας θελει ΑΥΤΟΣ να φυγει οποτε μονα-ζυγα δικα του...

edit: αν εννοεις οτι εμεις τα θελουμε μονα-ζυγα δικα μας δεν ισχυει ντε και καλα.. Εγω δεν πιστευω οτι ο Ρατς και ο Μαρτενς πρεπει να φυγουν χωρις αποζημιωση αφου εμεις τους διωχνουμε. Μακαρι να βρεθουν ομαδες να τους καλυψουν, αλλα αν δεν βρεθουν το λαθος ειναι δικο μας και θα πλερωσουμε γιατι δεν γινεται αλλιως. Θα βγουμε χαμενοι και αυτο θα ειναι το δικαιο. Στην περιπτωση Λουκας, θα βγουμε χαμενοι παλι εμεις αλλα δεν ειναι αυτο το δικαιο.
marley 4

sic-4 έγραψε:marley, ναι μου απαντησες οσον αφορα τα παραδειγματα. Ευχαριστω.
Στο παραφειγμα της λιβερπουλ ομως βλεπουμε πως ο παικτης δεν εφυγε κοψοχρονια. Η ομαδα ωφεληθηκε τα μεγιστα.
Στην περιπτωση ντε χεα ισως και να μη φυγει με λιγα, αλλα με πολλα λεφτα... θα δειξει... οπως και να χει, εχουν λογικη τα οσα λες, αλλα στην δικη μας περιπτωση παραξεφτιλιστηκε ρε συ το θεμα. Του καναμε περυσι το χατηρι και πηγε δανεικος και τωρα του κανουμε και πιπες για να μεινει, διπλασιασμους συμβολαιου κλπ και θελει να φυγει σε ομαδα που δινει ψιχουλα και παιρνει και "ειδικες αδειες" και παπαριες.. Μου φαινονται λιγο ασοβαρα ολα αυτα. Αυτο.

Οι περιπτωσεις Ρατς, Μαρτενς διαφερουν σημαντικα απο του Λουκας στο οτι τους δυο αυτους ΕΜΕΙΣ θελουμε να τους διωξουμε οποτε ναι, εκει στεκει το μονα-ζυγα δικα μας... Πρεπει να τους αποζημιωσουμε. Ο Λουκας θελει ΑΥΤΟΣ να φυγει οποτε μονα-ζυγα δικα του...

σου απαντησα και για τ αλλα

ναι η λιβερπουλ πηρε χρημα ( και κατα συμπτωση επρεπε να δωσει και ποσοστο μεταπωλησησ) αλλα βρηκε την σιτι ειπα αλλα δεν ειδεσ οτι το προβλημα μασ ειναι η κορουνια οχι ο λουκασ αν ειχε λεφτα η κορουνια η αν ηταν η βαλενθια οπως σου εγραψα θα ειχαμε παρει τα 5 εκ και δεν θα ειχαμ εθεμα

με τα μονα - ζυγα δεν εννοω λουκασ- παε αλλα τα συμβολαια
εκει λεω οτι δεν μπορει να λεμε αν μασ συμφερει ο παιχτησ εκει συμβολαιο η αν δεν μασ συμφερει να λεμε και τι εγινε που εχει συμβολαιο δηλαδη ?

εκει οι ζαγοροβρυζαιοι)καθενασ με τον πονο του( :lol: :lol: :lol: )
ξεκινησουν τα φραγκοφονιαδεσ καθετε στο συμβολαιο και τετοια

bonus ο ΟΛΣΕΝ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΜΑΛΜΕ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ (αληθεια ειναι)
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Εχεις δικιο οτι οι αρδ (δεν ξερω αν ηταν μεσω ζαγοροβρυζαιων η οχι) ελεγαν φραγκοφονιαδες κλπ... Αλλα οτι και να ελεγαν δεν ειχε καμια σημασια. Η ουσια ειναι οτι το λαθος στην περιπτωση που θελουμε να σουταρουμε εναν παικτη ειναι δικο μας και τελικα το πληρωνουμε. Το αντιθετο ομως δεν βλεπουμε να συμβαινει.

Με τον Ολσεν, σωστα τα λες αλλα κι εμεις εχουμε στο παρελθον περιπτωσεις που αφησαμε παικτες για να μην τους κοψουμε το δρομο για την Ευρωπη και καλα καναμε αν υπαρχει αμοιβαιος σεβασμος και κατανοηση. Αλλη περιπτωση αυτη και αλλη του μισθοφορου που τον φεραμε απο τις Ουκρανιες (παλι με καραγκιοζιλικια) και την ειδε Μεσι και θελει να φυγει και τζαμπανταν.

Τελικα.. το προβλημα μας οπως λες ειναι η κορουνια, αλλα αυτο θα επρεπε να ειναι το προβλημα του Λουκας κι εμεις το καναμε δικο μας.

ΥΓ: Εννοειται πως ειμαι ενθουσιασμενος με Αρνεσεν και του εχω εμπιστοσυνη, αλλα οταν βλεπω κατι που δεν μου καθεται φυσικα και θα το σχολιασω και θελω και διαλογο με συνοπαδους, οπως κανουμε τωρα, και αυτος αλλωστε ειναι και ο σκοπος του φορουμ νομιζω.
KOSTAS54

marley 4 έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:Η κριτική καλή, αλλά οταν απαξιώνει απο τα πρώτα τους βήματα αναγνωρισμένους επαγγελματίες, τότε δεν είναι κριτική.

δεν απαξιωσα κανεννα φρανκ και αν νομιζω οτι κανει λαθοσ θα το πω
και ας ειναι στα πρωτα βηματα

δεν πιστευω σε μαγικα ραβδακια και φωτεινους παντογνωστες

ο φρανκ απετυχε στο αμβουργο
ομως σε εμας θα πετυχει ειμαι πεπεισμενος για αυτο

απο οσα εχει κανει μεχρι σημερα και ειναι πολλα αλλα δεν φαινονται ειμαι ενθουσιασμενος
και θα στηριξω ακομα ακι αν μεινω μονος μου ΤΟ ΠΛΑΝΟ ακομα και οταν αλλα πανε στραβα

αλλα δεν δεχομαι για κανεναν που ασκει κριτικη ασχετα με το αν συμφωνω η διαφωνω τα στειλε βιογραφικο θες να φασ τον ιβαν κτλ
φυσικα εξαιρω τους κολκα και σια

να πεισεις ρε κοστα εμενα που κανω λαθος οτι κανω λαθος για αυτο για εκεινο
οχι να μου λες θεσ να φασ τον ιβαν

(ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΛΕΩ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ)

Το σχόλιο ήταν γενικό, δεν αναφερόμουν συγκεκριμένα σε σένα. Επίσης συμπληρώνοντας το σχόλιό μου, για να κρίνεις σωστά πρέπει να γνωρίζεις όλα τα δεδομένα, βάσει των οποίων κάποιος αποφασίζει, πράγμα αδύνατον. Οπότε περιμένεις να κρίνεις το αποτέλεσμα, δίνοντας όμως χρόνο.
marley 4

ωραια κουβεντα ανοιξαμε

η τοποθετηση μου ειναι

οτι σε καθε ομαδα συμβαινουν αυτα
καθενας εχει τα συμφεροντα του καλα κανουμε και θελουμε να ξεφορτωθουμε παιχτες ολοι το κανουν
οι περιπτωσεις διαφερουν αλλου δεν δινεις μια αλλου δινεις κατι αλλου παιρνεις κιολας

δεν υπαρχουν αυτα τα να μην κοψουμε δρομο μπορει να ισχυαν οταν ειχες 3 ξενους
μπορει να δουλευε ετσι το ποδοσφαιρο στην ελλαδα το 84 αλλα πλεον δεν υπαρχουν αυτα

ο παιχτης ειναι επενδυση δεν χωρανε συναισθηματισμοι δεν υπαχρχει ο γιαννακης το δικος μας παιδι εχει προσφορα απο γερμανικη ομαδα δωστε τον με λιγα ΟΧΙ
εταιριες ειναι θα παρουμε οποιο ποσο θεωρουμε ικανοποιητικο ολοι ετσι λειτουργουν

υπαρχουν και οι λουκας δεκαδες λουκας καθε ομαδα εχει κερδισει και εχει χασει απο τους λουκες

δεν ειμαστε εξαιρεση

και αυτα τα κρεμασε του το δελτιο (που δυστηχως φορτωσαν οι ζβ/θζ στον λαο μας) ειναι πρακτικες βαρδινογιανη των 80ς πχ γεωργακοπουλος

στο σημερινο ποδοσφαιρο ειναι σαν να λες στην κοινωνια για κυνηγι μαγγισων και να καψουμε καμια στην πλατεια

με φρανκ θα δεις επαγγελματισμο και δεν ειμαι σιγουρος ποσοι θα αντεξουν ειμαστε εθισμενοι στον λαικισμο...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Βρηκα τη λυση για το Λουκας!!!!!!
Στην Γαλικια δεν θελει να παει?

http://www.parallaximag.gr/observatory/ ... in-ispania
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Τι καθομαστε εδω και 130 σελιδες και αναλυουμε με τον μπερδεμενο ????
Η συμπεριφορα του μικραινει τον ΠΑΟΚ . ΤΕΛΟΣ . ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ (ποια?)
Δεν θες να κατσεις εσυ μια ? Δεν θελουμε εμεις 10
Φερε τοσα και φυγε. Ουτε ΣΕΝΤΣ λιγοτερο . Αλλιως η Κ20 εχει το μεσημερι προπονηση . 2 χρονια ειναι , θα περασουν .
Τοσο συμβολαιο δεν εχει ακομα ???
Ειναι η τριτη χρονια στον ΠΑΟΚ, εχει παιξει ενα τριμηνο μπαλα , εχει δημιουργησει ενα σκασμο προβληματα και καθομαστε και τον παρακαλαμε...
Αν καθομαστε να υπομενουμε αυτα απο τον καθε ενα , αυριο ο Κατσε , μεθαυριο ο Μακ σε τρεις μερες ο ετσι ο αλλιως τα ιδια θα κανουν για να επιτυχουν το στοχο τους .
Κανει οτι κανει και τον φωναζουν για αυξηση συμβολαιου αντι να του κοψουν τον κωλο ? Και του δινουν αδεια να κανει τι?
Να παει να δει την μανα του και την γκομενα λες και ειναι φανταρος που κουραστηκε απο τα σκοπετα ?
Ουτε με απληρωτους παικτες επι γουμενομπατμαν δεν γινοταν αυτα.

Αν τα εκανε αυτα παικτης οχι στον χοντρο η ακομα και στον βαζελο του αφραγκουζου αλλα στον κομποτη η τον πανοπουλο , θα εψαχνε η νικολουλη να βρει σε ποια ομαδα πηγε
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

τόσα και τόσα χρήματα πέταξε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, ας πετάξει και μια φορά για καλό σκοπό για την ομάδα και για παραδειγματισμό για τους επόμενους.

να ξεκαθαρίσει σήμερα στον παίκτη και τον μάνατζερ του ότι ο μόνος τρόπος για να φύγει από τον ΠΑΟΚ πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του είναι η καταβολή της Ρήτρας αποδέσμευσης του.
από κει και πέρα προπόνηση πάντα με την ομάδα αλλά ατομικό πρόγραμμα μαραθωνοδρομου , να φωνάζει και αυτός όπως ο Βιεϊρίνια στην προετοιμασία I am a marathon man.
άντε γιατί κάποιοι την χαλαρότητα μας την εκλαμβάνουν ως αδυναμία
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Να πω κι εγώ την παπαριά μου: με τον Φρανκ και τον Ιβάν δεν υπαρχει περίπτωση αυτή η υπόθεση να μην έχει κατάληξη ευνοϊκή για τον ΠΑΟΚ, όχι μόνο οικονομικη και αγωνιστική, αλλά και σε επιπεδο γοήτρου. Βάζω ότι στοίχημα θέλετε :oops:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”