Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από zoomgr »

ποια χρέη θα μας σβήσουν ρε Θόδωρα... εδώ να μπορούσαν να μας κάνουν να πληρώσουμε το χαράτσι της ΔΕΗ με βάση τα τετραγωνικά που έχει το γήπεδο θα το έκαναν και αυτό....
Μακάρι να πληρώσουμε σε δόσεις το πρωτογενές χρέος και να ξεμπερδεύουμε επιτέλους..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

εδω εξ αιτιας του ερχομου του τσακοπριγκηπα αλλαζουν τον νομο για να κανουν περισσοτερα μαγαζια στο νεο σκαταισκακη αλλαξε η βουλη τον συντελεστη δομησης και εμεις παρακαλαμε να πληρωσουμε τα παλιολαμογια ?
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Μαααααα.... Λεφτά υπάρχουν!!! Τι να την κάνουν ρύθμιση; Δεν θέλουμε κύριοι λεφτά λέει το κράτος. Κάνετε εκεί την Διοίκηση πρωτοδικείου και το συζητάμε όταν το κράτος θα έχει πρόβλημα ρευστότητας. Εδώ πάει το οοοο ΠΑΟΚΑΡΑ έχω τρέλα μες' το μυαλό.... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω επειδη οπως ειπε και καποιος αλλος ειμαι βαλτος εδω μεσα για να πληθαινουν τα ποστς του paokmania απο τις αντιδρασεις στα λεγομενα μου, ας κανω τον κοπο να πω την αλλη μιση αληθεια αυτης, που πετυχημενα και σε καποια σημεια της και δικαιολογημενα, περιγραφετε καποιοι.Η δικη μου μνημη θυμαται τον ΠΑΟΚ να μην εκμεταλευεται την φωτογραφικη για αυτον, ρυθμιση βενιζελου, καθως ΑΣ και ΠΑΕ δεν συμφωνουσαν στον τροπο διασφαλισης κυριως της δευτερης μετα την υπαγωγη της σε αυτη,μια ρυθμιση την οποια εκμεταλευτηκε η ΚΑΕ της οποιας μηδενιστηκαν τα χρεη και την παρεδωσε καθαρη ο ΑΣ στον Τακη Πανελουδη.Απο την ρυθμιση αυτη προηλθε για παραδειγμα και ο νεος πανιωνιος.Θυμαμαι επισης τον ΠΑΟΚ να μην εκμεταλευεται το αρθρο 44, καθως οι πιστωτες αυτου, μεταξυ των οποιων περηφανα μελη της παοκτσηδικης οικογενειας, δεν συνυπεγραφαν την υπαγωγη αλλα αντιθετα δηλωναν περιτρανα την μοναδικοτητα μας, που μας ηθελε να ειμαστε οι μονοι που πληρωνουμε τις οφειλες μας στο ακεραιο και δεν χρειαζομαστε χαριστικες ρυθμισεις.Τελος για να φτασουμε στο προσφατο παρελθον θυμαμαι τις κορωνες της διοικησης Ζαγορακη περι μη αναληψης καθηκοντων, αν δεν γινοταν ρυθμιση χρεων.Θυμαμαι σειρα συναντησεων με την ηγεσια Ορφανου και τα τελικα χαμογελα στις σειρες απο φωτογραφησεις, μετα την τελικη ρυθμιση, που με χαρα υποδεχτηκε η παοκτσηδικη οικογενεια, μια ρυθμιση που εκ νεου εκμεταλευτηκαν αλλες Παε.Σημερα 5 χρονια σχεδον μετα και αφου απο τα ταμεια της ΠΑΕ περασαν 100 μυρια, μετα την πρωτοτυπια της διοικησης να μην υιοθετησει την ρυθμιση στην οποια η ιδια συμφωνησε, τα χρεη προς τριτους πλησιαζουν επικυνδινα σε αυτα της προ Ζαγορακη εποχης και τα χρεη προς το δημοσιο παραμενουν τα ιδια και μαλιστα συντομα απαιτητα σε μεγαλο ποσοστο της μετρητης, την ιδια στιγμη που τα ταμεια ειναι αδεια, αλλα και η χρονικη συγκιρια εχει φερει την κοινωνια πιο ωριμη απο ποτε στο να πει Αι στο διαολο με τα χαρισματα σας, σας εχουμε σιχαθει.Να Θυμισω μονο για παραδειγμα οτι οι μεταγραφες Κουτσιανικουλη και Σαλπιγγιδη αρκουσαν για να εχουμε πληρωσει ολες τις υποχρεωσεις της ρυθμισης Ορφανου και τωρα το χρεος μας να ειχε ηδη εξαφανιστει κατα το ημιση αλλα προς Θεου μην πει κανεις κακια κουβεντα για τους σωτηρες μας.Για ολα φταιει για αλλη μια φορα το Κρατος.Πουλαει πολυ αλωστε στις μερες μας.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Για το 44 απλα δεν μπορούσαμε να μπούμε .....
Για την ρύθμιση ορφανου μας χρεώνει και 20% πρόστιμα και προσαυξήσεις πληρωτεα σε 5 χρονια αυτες η ΠΑΕ που μπήκαν ήταν γα μικροποσα
Μάλιστα μπήκαν και ομάδες του 44 όπως αρης και αεκ .....και αν μπαινανε όλα τα ποσα έπρεπε να πληρώνουμε πάνω απο 2 εκατ ευρω το χρόνο συν το απαράδεκτο νταβαντζιλικι 20% στο πρωτογενες κεφαλαίο θα αντέχαμε να πληρώσουμε ; Με τίποτα λέω εγω ;....οπότε πάλι προκατάληψη δειχνεις ότι έχεις σε απίστευτο βαθμό....με θυμιζεις τον μοκκα που λέει εγω αγαπάω τον ΠΑΟΚ αλλα καλεί το ΣΔΟΕ επειδη δεν βρέθηκαν λέει ατασθαλίες να στείλει ΕΝΤΙΜΟ υπάλληλο αλλα και στην ουσία καλεί το Πρωτοδικείο να μην ξαναδώσει εντολή για διοκηση πρωτοδικειου και να γίνει αιρετή διοίκηση που θα βρεθούν άτομα να κάνουν αιρετή διοίκηση ; Ας μας πει ο μοκκας η ας αναλάβει αυτός τέλος πάντων.......
Μονή λύση 20 χρονια 600.000 τον χρόνο βιώσιμη η ΠΑΕ και το κράτος θα παίρνει τα λεφτα του....
Πάντως joshua και ο σαουριδης να πει κάτι για τον ΠΑΟΚ είμαι σίγουρος ότι θα του δώσεις δίκαιο ότι και να πει :):):):)
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

joshua έγραψε:Εγω επειδη οπως ειπε και καποιος αλλος ειμαι βαλτος εδω μεσα για να πληθαινουν τα ποστς του paokmania απο τις αντιδρασεις στα λεγομενα μου,

:lol: :lol: :lol: Ελεος, γραφτηκε κι αυτο?!

χαχαχα

ΠΑΟΚ εισαι

Τα μυαλα μας πονανε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

eorptol έγραψε:Για το 44 απλα δεν μπορούσαμε να μπούμε .....
Για την ρύθμιση ορφανου μας χρεώνει και 20% πρόστιμα και προσαυξήσεις πληρωτεα σε 5 χρονια αυτες η ΠΑΕ που μπήκαν ήταν γα μικροποσα
Μάλιστα μπήκαν και ομάδες του 44 όπως αρης και αεκ .....και αν μπαινανε όλα τα ποσα έπρεπε να πληρώνουμε πάνω απο 2 εκατ ευρω το χρόνο συν το απαράδεκτο νταβαντζιλικι 20% στο πρωτογενες κεφαλαίο θα αντέχαμε να πληρώσουμε ; Με τίποτα λέω εγω ;....οπότε πάλι προκατάληψη δειχνεις ότι έχεις σε απίστευτο βαθμό....με θυμιζεις τον μοκκα που λέει εγω αγαπάω τον ΠΑΟΚ αλλα καλεί το ΣΔΟΕ επειδη δεν βρέθηκαν λέει ατασθαλίες να στείλει ΕΝΤΙΜΟ υπάλληλο αλλα και στην ουσία καλεί το Πρωτοδικείο να μην ξαναδώσει εντολή για διοκηση πρωτοδικειου και να γίνει αιρετή διοίκηση που θα βρεθούν άτομα να κάνουν αιρετή διοίκηση ; Ας μας πει ο μοκκας η ας αναλάβει αυτός τέλος πάντων.......
Μονή λύση 20 χρονια 600.000 τον χρόνο βιώσιμη η ΠΑΕ και το κράτος θα παίρνει τα λεφτα του....
Πάντως joshua και ο σαουριδης να πει κάτι για τον ΠΑΟΚ είμαι σίγουρος ότι θα του δώσεις δίκαιο ότι και να πει :):):):)
Εγώ παλικάρι δεν εκρινα το ορθον της ρύθμισης Ορφανου η οποία μπορεί να είναι μια π@π#ρια και μισή.Εγω εκρινα το ότι η παρούσα διοίκηση ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ όλο χαρα σε αυτή και μετά απο 1 μήνα ανακάλυψε ότι δεν της κάνει έγραψε τα χρέη στο χιόνι και ασχολήθηκε ΜΟΝΟ με το αγωνιστηκο,μια νοοτροπία που κυριαρχεί σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και που σε μεγάλο βαθμό είναι υπεύθυνη όχι μόνο για τα δεινά του ΠΑΟΚ αλλα και της χώρας.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Joshua όταν έρθεις στο Πλάτωνα να σου δώσω τα λεφτά από τα κλικς στο φόρουμ.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Για μένα το ξαναλέω ότι ιδανική συμφωνία είναι 20χ600.000 χιλιαρικα βολεύει όλους και το κολο κράτος και εμάς .....ο νόμος του ορφανου θα σε είχε με τις σαρδελλες συνέχεια και θα ήταν πολυ πιθανή μια βουτιά στην β εθνικη γιατι πολυ απλα το υλικό σου θα ήταν για τα μπάζα και αν θυμάστε την χρονια της σαρδέλας είμασταν ποιο κοντα στην ουρά παρα στην πεντάδα......
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Argonaut4 έγραψε:Joshua όταν έρθεις στο Πλάτωνα να σου δώσω τα λεφτά από τα κλικς στο φόρουμ.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
πες μου ποτε θα πάτε να φέρω και την φωτογραφική μηχανή πρώτο θέμα θα είναι στο paokmania :):):):)
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

από abg12d34 » 15 Νοέμ 2011 12:16

joshua έγραψε:Δυστυχως για μενα πλεον ειναι δεδομενο οτι οι μερες του Μπολονι στην ομαδα ειναι μετρημενες .........
Απεναντι τωρα σε αυτον τον ανθρωπο βρισκεται η πλεον παθητικη,αβουλη και ατολμη διοικηση .......
στην καλυτερη Δωνη και στη χειροτερη Χαβου .

εσυ φιλε τελικα πρεπει να εισαι ατομο του paokmania και αυτα τα γραφεις επιτιδες για να μπαινουμε εδω να απανταμε και να λεει μετα το paokmania οτι εχει 200000 επισκεψεις
αλλη εξηγιση δεν.....βλεπω
κανας αλλος βλεπει κατι αλλο ;;;;

:lol: :lol: :lol: :lol:
joshua φιλε μου εξακολουθω και λεω οτι αυτα που γραφεις τα γραφεις επιτηδες για να γινετε τζερτζελες εδω μεσα
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Είναι αυτό που λέμε "τρολάρει στο ισιάδι"; :lol:
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Οταν εμείς ασχολούμαστε με το αν έκανε καλά ο σάκης και έβγαλε την φανέλα επειδή σκόραρε εναντίων του παναιτωλικού...αν ο αποστόλης έδωσε συγχαρητήρια στον γαύρο αν ο κοντρέρας θα πάει στην κολο κολο αν αν αν.....
στην ΥΠΠΕ (σδοε δλδ), στα πλαίσια της διαφάνειας που όλοι θέλουμε και της ανάλυσης για την χρήση και του τελευταίου ευρώ, έφτασε με τρόπο μαγικό μέρος; ολόκληρο; τμήμα του περίφιμου πορίσματος. θα ασχοληθούμε με το ζήτημα; ποιος το διέρευσε; γιατί παραιτήθηκε το μέλος της επιτροπής; τι αποσκοπούν όλοι αυτοί που θέλουν το σδοε να μπει στην παε για ενδελεχή έλεγχο; ας μην υπνωτιζόμαστε μεταξύ μας
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ο ζαγορακης αν αρχισει να σκεφτετε...πω ρε π@στη μου με τι μ@λ@κες εμπλεξα......
πιστευει κανεις οτι θα εχει αδικο;;;
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

ναι!!!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”