Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Σαμί θηριώδης και γρήγορος σεντερ μπακ,ψάχνουμε και για γκολτζή εάν κοιτούσαμε και για δεκάρι.Έναν παίχτη να μας βγάζει δυό μπαλιές να τρέχει λίγο η ΠΑΟΚάρα μας,έλεως τι ζητάμε.
Steenage έγραψε:εδω και 3 βιντεοςςς απο 3 ασσιστ που εχει βγαλει φετο
στο πρωτο βιντεος φαινεται οτι εχει φοβερο αλμακαι οτι προωθειται στα στημενα , οπως και στο δευτερο βιντεο που βγαζει σπεσιαλ ασσιστ
Nancy - Lyon
http://goal4replay.gr/VideoSelection.as ... &VID=43828
Nancy -Montpellier
http://vodpod.com/watch/5474424-as-nanc ... pellier-12
και εδω μπαλια 50αρα
Nancy-Olympique Marseille
http://football-highlight.com/en/france ... eille.html
παικταρας
Στο 3ο βιντεο....ειδε ψηλα την αμυνα σαν τον μπρουνο με τον γαυρο
μετα τον σαμι μηπως παμε για 10αρι τον σαμι-ρ?
επειγοντως 10αρι....τι να κανουμε κι αλλο ακραιο ?
Θες την γνώμη μου για δεκάρι…Δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου αλλά σκέψου και κάτι άλλο….
Δεκάρι έχεις το καλύτερο και το πιο σύγχρονο απλά δεν το ξέρεις.
Βάλε τον Βιερίνια να παίξει πίσω από τον επιθετικό στον άξονα. Και πάσα έξυπνη έχει και μαρκάρει και κρατάει και μπάλα και μπουκάρει και κεφαλιές παίρνει και μπάλα ξέρει.
Στο 4 3 3 τον Γάλλο αριστερά και τον Σάλπι δεξιά.
Δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να κάνει ο Βιερίνια στον άξονα.
Καταρχήν από τα σουτ και τα ριμπάουντ κτλ. Θα έχει ο Βιερίνια + 10 γκολ παραπάνω.
Σύγχρονο δεκάρι θα βγαίνει και σαν δεύτερος επιθετικός.
Χάνει ένα 30 με 40% στον ασβέστη ο Βιερίνια.
Θα δεις με τον Μπαλόνι έτσι και το πάρει πρέφα τι έχει να γίνει.
Δεκάρι έχεις το καλύτερο και το πιο σύγχρονο απλά δεν το ξέρεις.
Βάλε τον Βιερίνια να παίξει πίσω από τον επιθετικό στον άξονα. Και πάσα έξυπνη έχει και μαρκάρει και κρατάει και μπάλα και μπουκάρει και κεφαλιές παίρνει και μπάλα ξέρει.
Στο 4 3 3 τον Γάλλο αριστερά και τον Σάλπι δεξιά.
Δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να κάνει ο Βιερίνια στον άξονα.
Καταρχήν από τα σουτ και τα ριμπάουντ κτλ. Θα έχει ο Βιερίνια + 10 γκολ παραπάνω.
Σύγχρονο δεκάρι θα βγαίνει και σαν δεύτερος επιθετικός.
Χάνει ένα 30 με 40% στον ασβέστη ο Βιερίνια.
Θα δεις με τον Μπαλόνι έτσι και το πάρει πρέφα τι έχει να γίνει.
και μενα αυτη ειναι η υποψια μου οτι μπορει να γινει...αλλα αν δεν το δω...
Καταρχήν ο Βιερίνια δεν μπορεί στον ασβέστη ... αν τον παρατηρήσεις πάντα συγκλίνει και πάντα τις καλύτερες ζημιές τις έκανε στον άξονα και σαν κρυφός επιθετικός. Ο Βιερίνια πρέπει να πάρει την φανέλα με το νούμερο 10 και να μπει να αλώσει στον άξονα το Καραϊσκάκη.
Το νούμερο 10!
Για εμένα έτσι όπως είναι τα πράγματα στα άκρα είσαι κομπλέ, στα χαφ είσαι κομπλέ, στην άμυνα μετά τον αεροπόρο είσαι κομπλέ, θες μόνο ένα γκολτζή. Έναν τύπο να παίζει καλά την κορυφή. Πινελιές μπορείς να βάλεις μέχρι τον Αύγουστο αλλά είσαι φίλε έτοιμος. Πέρσι άμα είχες προπονητή τον Μπολόνι θα έπαιρνες κύπελλο, θα ξανά βγαίνες τσου λου και θα ήσουν και στους ομίλους του τσου λού . Θα τον περνούσες τον Αγιαξ.. Στο λέω εγώ...
Θα δεις φέτος τι σφαλιάρες θα φάει η Κούλα και ο Βαζελος...Γράφτο πλάκα θα τους κάνεις...Και τον γαύρο θα κάνεις πλάκα αλλά λόγο μπάτζετ και παρασκηνίου θα στο πάρει το πρωτάθλημα... αλλά στα @@ μας...
Με Ζηση και Ζαγορ μαζί θα γίνει χαμός!
Το νούμερο 10!
Για εμένα έτσι όπως είναι τα πράγματα στα άκρα είσαι κομπλέ, στα χαφ είσαι κομπλέ, στην άμυνα μετά τον αεροπόρο είσαι κομπλέ, θες μόνο ένα γκολτζή. Έναν τύπο να παίζει καλά την κορυφή. Πινελιές μπορείς να βάλεις μέχρι τον Αύγουστο αλλά είσαι φίλε έτοιμος. Πέρσι άμα είχες προπονητή τον Μπολόνι θα έπαιρνες κύπελλο, θα ξανά βγαίνες τσου λου και θα ήσουν και στους ομίλους του τσου λού . Θα τον περνούσες τον Αγιαξ.. Στο λέω εγώ...
Θα δεις φέτος τι σφαλιάρες θα φάει η Κούλα και ο Βαζελος...Γράφτο πλάκα θα τους κάνεις...Και τον γαύρο θα κάνεις πλάκα αλλά λόγο μπάτζετ και παρασκηνίου θα στο πάρει το πρωτάθλημα... αλλά στα @@ μας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Varvatos την Δευ 20 Ιουν 2011, 14:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν κατάλαβα, μπορεί ή δεν μπορεί στον άξονα;Varvatos έγραψε:Καταρχήν ο Βιερίνια δεν μπορεί στο άξονα ... αν τον παρατηρήσεις πάντα συγκλίνει και πάντα τις καλύτερες ζημιές τις έκανε στον άξονα και σαν κρυφός επιθετικός. Ο Βιερίνια πρέπει να πάρει την φανέλα με το νούμερο 10 και να μπει να αλώσει στον άξονα το Καραϊσκάκη.
Στον ασβέστη ήθελα να πω το διόρθωσα...Κάντον ανανεώσει ως το 2015 και δώστον την φανέλα με το νούμερο 10
Σωστά τα λέει ο νταβραντισμένος, και για 10αρι και για τα άλλα.
Στα @@ το πρωτάθλημα, στην Ευρώπη να σταθεροποιηθώ και να κάνω καλές πορείες, και μια χρονιά να βγω ομίλους τσ.λ. θέλω, δεν θέλω πρωτάθλημα, μια χρονιά στους ομίλους τσ.λ. κ τότε ούτε η παράγκα δεν τους σώζει.
Στα @@ το πρωτάθλημα, στην Ευρώπη να σταθεροποιηθώ και να κάνω καλές πορείες, και μια χρονιά να βγω ομίλους τσ.λ. θέλω, δεν θέλω πρωτάθλημα, μια χρονιά στους ομίλους τσ.λ. κ τότε ούτε η παράγκα δεν τους σώζει.
Varvatos έγραψε:Καταρχήν ο Βιερίνια δεν μπορεί στον ασβέστη ... αν τον παρατηρήσεις πάντα συγκλίνει και πάντα τις καλύτερες ζημιές τις έκανε στον άξονα και σαν κρυφός επιθετικός. Ο Βιερίνια πρέπει να πάρει την φανέλα με το νούμερο 10 και να μπει να αλώσει στον άξονα το Καραϊσκάκη.
Το νούμερο 10!
εχει βελιωσει τη σεντρα του παντως...για μενα και τις τρεις θεσεις πισω απο το φορ μπορει να τις αιξει οποτε τον χρησιμοποιεις αναλογα τι αλλους παικτες διαθετεις...αν και σαν 10αρι θα θελα εναν πιο ογκωδη σε στυλ ιβιτς κουμορτζι παικτη για νη μην κονταινει η ομαδα...αλλα αν το σχεδιο ειναι αυτος για 10αρι θα χει ενδιαφερον
αυτο που περιγραφεις, αν και σωστο, μονο αρνητικο δεν ειναι για τον παικτη. αντιθετα θα ελεγα σημερα εαν παιζεις μονο στον ασβεστη δεν παιζεις ουτε στην κατω ραχουλα. για να εισαι μεγαλος παικτης πρεπει να.....Varvatos έγραψε:Καταρχήν ο Βιερίνια δεν μπορεί στον ασβέστη ... αν τον παρατηρήσεις πάντα συγκλίνει και πάντα τις καλύτερες ζημιές τις έκανε στον άξονα και σαν κρυφός επιθετικός. Ο Βιερίνια πρέπει να πάρει την φανέλα με το νούμερο 10 και να μπει να αλώσει στον άξονα το Καραϊσκάκη.
εαν παει πισω απο το φορ ο βιερινια σχεδον χανει ενα τεραστιο προσον που εχει. το ενας με εναν. θα παιζει σε πολυ πιο κλειστο χωρο και με αρκετες πιθανοτητες να τον κλεινουν οι αντιπαλοι προπονητες (σχεδον ολοι παιζουν με 2 κοφτες)αν τον παρατηρήσεις πάντα συγκλίνει και πάντα τις καλύτερες ζημιές τις έκανε στον άξονα και σαν κρυφός επιθετικός
στο 4-3-3 του μπολονι με βιερινια, σαλπι, ρομπερ, κουτσια εαν ερθει παικτης σημαινει οτι καποιος θα φυγει.
MANIAKOS Ογκώδη έχεις έναν χρόνο ακόμη τον Ιβιτς και προωθείται και ο Τσουκαλάς αν τα καταφέρει εκεί....Φωτάκης σε πιο light …
Δεν ξέρω αν το δει το όνειρο για δεκάρι ο Μπολονι... λέμε τώρα εμείς...Πάντως τον είδες μία φορά και σαν δεκάρι τον Βιερίνια με Σαντος στην σκουλικοφωλιά στα πλει οφ...αν το θυμάσαι που έκανε και την τρίπλα Ζίνταν....
Δεν ξέρω αν το δει το όνειρο για δεκάρι ο Μπολονι... λέμε τώρα εμείς...Πάντως τον είδες μία φορά και σαν δεκάρι τον Βιερίνια με Σαντος στην σκουλικοφωλιά στα πλει οφ...αν το θυμάσαι που έκανε και την τρίπλα Ζίνταν....
συμφωνω με kos...θελει να εχει χωρο ο παικτης και να συγκλινει με το δεξι, εξου και εινα ικαλυτερα να ξεκιναει απο αριστερα
καλα εκεινο ηταν ειδικο παιχνιδι με σορλεν μοναδικο χαφ σαν την αργεντινη του ντιεγκο στο προσφατο μοντιαλ...
τον τσουκ δεν τον υπολογιζω για μπροστα λογω ελλειψης ποιοτητας, και φωτακης σαν 10αρι μονο με γκαρσια απο πισω του,...
ο βιερι ειναι πολυ πληρης αικτης ..αλλα οπως λες βαρβατος σημασια εχει τι λεει ο προπονητης..
.παντως τον ογκωδη σεν μπακ θα τον παρουμε κατα πως φαινεται οποτε δειχνει σχεδιο...
τον τσουκ δεν τον υπολογιζω για μπροστα λογω ελλειψης ποιοτητας, και φωτακης σαν 10αρι μονο με γκαρσια απο πισω του,...
ο βιερι ειναι πολυ πληρης αικτης ..αλλα οπως λες βαρβατος σημασια εχει τι λεει ο προπονητης..
.παντως τον ογκωδη σεν μπακ θα τον παρουμε κατα πως φαινεται οποτε δειχνει σχεδιο...