Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
-
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Παπα-ρολογίας!
50 σελίδες..παράταση και αναβολή! Ουσιαστική εξέλιξη ανάμεσα στις πρώτες 50 και στις επόμενες 50 σελίδες υπάρχει? Άλλαξε κάτι?
Σημ: Όταν είμασταν στις 55 σελίδες, η τρίτη επιλογή του poll μετρούσε 260 ψήφους. Δες τώρα!
50 σελίδες..παράταση και αναβολή! Ουσιαστική εξέλιξη ανάμεσα στις πρώτες 50 και στις επόμενες 50 σελίδες υπάρχει? Άλλαξε κάτι?
Σημ: Όταν είμασταν στις 55 σελίδες, η τρίτη επιλογή του poll μετρούσε 260 ψήφους. Δες τώρα!
Παπα-ρολογιας λες εσυ.!!!
Αλλα εστω και ετσι και ειναι ,συμμετεχεις...
Αν δεν υπηρχε ουτε αυτη η παραπρολογια, θα ημασταν στα ιδια..
Εσυ ηθελες μια σελιδα και μπαμ και κατω προφανως.....
Σημ : Και τι θα πει αυτο δηλ οτι θα γινει κιολας..?
Πες μου ενα σολντ αουτ που εγινε φετος?
Αλλα εστω και ετσι και ειναι ,συμμετεχεις...
Αν δεν υπηρχε ουτε αυτη η παραπρολογια, θα ημασταν στα ιδια..
Εσυ ηθελες μια σελιδα και μπαμ και κατω προφανως.....
-
Φυσικά και συμμετέχω. Κι εγώ κι εσύ και όλοι. Γιατί να μη συμμετέχω?
Αν δεν υπήρχε η παπαρολογία? Τώρα που υπάρχει τί άλλαξε? Εγώ απλά λέω ότι δεν υπάρχει λόγος να κλειδωθεί το topic, εφ'όσον δεν άλλαξε κάτι. ΑΝ και ΟΤΑΝ αλλάξει, και έχουμε εξελίξεις, τότε το συζητάμε..
Το τι θέλω, το έχω ξεκαθαρίσει. Κανένα ιδιοκτήτη/αφεντικό στον ΠΑΟΚ.
Αν δεν υπήρχε η παπαρολογία? Τώρα που υπάρχει τί άλλαξε? Εγώ απλά λέω ότι δεν υπάρχει λόγος να κλειδωθεί το topic, εφ'όσον δεν άλλαξε κάτι. ΑΝ και ΟΤΑΝ αλλάξει, και έχουμε εξελίξεις, τότε το συζητάμε..
για εμενα υπαρχει εξελιξη φιλε γιαννη, το κειμενο του σαμαρι εχει σημεια-προτασεις-λεξεις που φανερωνουν πραγματα..... και σιγουρα την διαθεση του.
Όταν έλεγα να μην έρθει ο κοντός....
Μπας και γυρίσουμε σε άλλο θέμα, για αυτό το λέω.......

Μπας και γυρίσουμε σε άλλο θέμα, για αυτό το λέω.......

-
Μη με βάζεις σ'αυτό το τριπάκι tigon.tigon4 έγραψε:για εμενα υπαρχει εξελιξη φιλε γιαννη, το κειμενο του σαμαρι εχει σημεια-προτασεις-λεξεις που φανερωνουν πραγματα..... και σιγουρα την διαθεση του.
Ξέρεις πόσες "διαθέσεις" έχουμε δει? Ουυυυυυ! Να φαν' κι οι κότες..
Αποτέλεσμα πες μου! Σήμερα, τώρα, έχουμε κάτι? Νιε, τότε γιατί να κλείσει το topic?
Για το κλειδωμα δεν το συζηταμε εννοειται πως δεν θα γινει...!!
Απο την αλλη και εγω θελω τον Μεσσι γινεται?
Απο την αλλη και εγω θελω τον Μεσσι γινεται?

Ειλικρινα, ασχετως του θεματος των Αραβων και εκτος αυτου μπορεις να μου πεις τι ακριβως απο τα υπολοιπα που συμβαινουν αυτη τη στιγμη στον ΠΑΟΚ σε κανει τοσο χαρουμενο?yiannisPAOKitalia έγραψε:Φυσικά και συμμετέχω. Κι εγώ κι εσύ και όλοι. Γιατί να μη συμμετέχω?
Αποδείξαμε στην διάρκεια των εξάμηνων διαπραγματεύσεων
Βάσει του χρονοδιαγράμματος που είχαμε αρχικά εξαγγείλει, είχαμε προγραμματίσει να καλυφθεί η αύξηση το αργότερο μέχρι τις 20-1-2011. Πλην, όμως, αυτό δεν κατέστη εφικτό για τον πολύ απλό λόγο, ότι εμείς προχωρούμε σε αυτή την επένδυση με γνώμονα ο ΠΑΟΚ να αλλάξει τα επόμενα χρόνια επίπεδο. Με βάση το business plan, που έχουμε ήδη καταρτίσει, και που είναι γνωστό, και στγο λεκτικό του οποίου, περιμένουμε τις θέσεις της προσωρινής Διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και την στήριξη των οπαδών του ΠΑΟΚ, τα χρηματικά ποσά που απαιτούνται είναι πολλαπλάσια αυτών που αρχικά είχαν προβλεφθεί. Η τελική επιβεβαίωση ώστε να μπορεί να γίνει και η πρώτη εκταμίευση του ποσού που απαιτείται θεωρούμε ότι θα μπορεί να γίνει το αργότερο μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου.
οι ανθρωποι λενε οι ιδιοι οτι ειναι σε διαπραγματευσεις εδω και 6 μηνες. σε αυτο το εξαμηνο.....
- εδωσαν ενα χρονοδιαγραμμα το οποιο δεν μπορεσαν να τηρησουν.
- εκαναν ενα μπιζνες πλαν που δεν μπορεσαν να κοστολογησουν (οταν λεμε πολλαπλασια...?)
- ζητουν στηριξη απο τους οπαδους για το ιδιο μπιζνες πλαν χωρις να το εχουν παρουσιασει (στους οπαδους).
- δινουν νεα ημερομηνια για την εκταμιευση η οποια ειναι ανευ αξιας (νεα αμκ κτλ κτλ).
ολα αυτα μοιαζουν περιεργα για εναν ομιλο που εχει επιλεξει να τον εκπροσωπει ενας καθηγητης της νομικης του ΑΠΘ (αραγε δεν ηξερε οτι θα χρειαστει νεα αυξηση και πανω απο 2 μηνες οταν εγραφει για τις 20/2?) και διαδιδει οτι θα κανει επενδυσεις της ταξης των 500εκ ευρω. ισως και πολλαπλασιες....
-
Φίλε joshua, εγώ είμαι περισσότερο χαρούμενος χωρίς ιδιοκτήτη στον ΠΑΟΚ, παρά με ιδιοκτήτη. Γενικότερα δεν είμαι χαρούμενος, αλλά δεν κόβω και τις φλέβες μου.joshua έγραψε:Ειλικρινα, ασχετως του θεματος των Αραβων και εκτος αυτου μπορεις να μου πεις τι ακριβως απο τα υπολοιπα που συμβαινουν αυτη τη στιγμη στον ΠΑΟΚ σε κανει τοσο χαρουμενο?yiannisPAOKitalia έγραψε:Φυσικά και συμμετέχω. Κι εγώ κι εσύ και όλοι. Γιατί να μη συμμετέχω?
Mοϊκανέ, σου είπα τι ήθελα και τι θέλω. Αλλά τις παρατάσεις δεν τις ζήτησα εγώ..moican4 έγραψε:Εσυ ηθελες μια σελιδα και μπαμ και κατω προφανως.....
Το τι θα γίνει αδερφέ δεν το ξέρω. Την προ-διάθεση αυτών που ψήφισαν σου αναφέρω.
Ένα σολντ αουτ που έγινε φέτος! Καλά το λέω?

Χαρουμενος μπορει να εισαι χωρις επενδυτη ο ΠΑΟΚ αλλα οι παικτες εχουν αλλη αποψη ,απληρωτοι εδω και μηνες..
Μαλλον χαρουμενοι δεν ειναι...
Οσο αναφορα την ψηφοφορια και η πρωτη επιλογη ηταν τελευταια και ισορροπησε με την μεσαια..
Ο κοσμος ξερει καλα μεχρι που μπορει να προσφερει, και οπως πολυ σωστα ΔΕΝ ΛΕΣ ουτε ενα σολντ αουτ δεν εγινε φετος...
Γιατι αραγε.?
Τα διαρκειας μειωθηκαν ..Γιατι αραγε?
Τις τιμες των εισιτηριων τις κατεβασε η ΠΑΕ ..Γιατι ααργε..?
Εγω παντως για ολα αυτα δεν ειμαι χαρουμενος ...!
Ο κοσμος εφτασε στα ορια του κια αρχιζει η πτωση ..!!
Ηδη τα διαρκειας ηταν λιγοτερα φετος, του χρονου παλι θα ειναι..
Οσο αναφορα την ψηφοφορια και η πρωτη επιλογη ηταν τελευταια και ισορροπησε με την μεσαια..
Ο κοσμος ξερει καλα μεχρι που μπορει να προσφερει, και οπως πολυ σωστα ΔΕΝ ΛΕΣ ουτε ενα σολντ αουτ δεν εγινε φετος...
Γιατι αραγε.?
κ.Ιταλε
Εαν αισθανεσαι παπαρολογος εγω δεν εχω κανενα προβλημα και λογικα αναφερεσαι σε αυτα που γραφεις εσυ.
Γιατι εγω ποτε δεν διεκδικησα τον τιτλο αυτον και ουτε τον αποδεχομαι.
Ανεχομαι τον αρνητισμο που διαπνεουν τα γραπτα σου οχι ομως και τους χαρακτηρισμους προς το ατομο μου.
Εαν αισθανεσαι παπαρολογος εγω δεν εχω κανενα προβλημα και λογικα αναφερεσαι σε αυτα που γραφεις εσυ.
Γιατι εγω ποτε δεν διεκδικησα τον τιτλο αυτον και ουτε τον αποδεχομαι.
Ανεχομαι τον αρνητισμο που διαπνεουν τα γραπτα σου οχι ομως και τους χαρακτηρισμους προς το ατομο μου.
-
Ναι εντάξει, αποκλειστικά στα δικά μου γραπτά αναφέρομαι. Δε θυμάμαι να είπα ο κ.logios είναι παπαρολόγος. Γιατί θίγεσαι δεν κατάλαβα. Και έγραψα παπα-ρολογίας, με έμφαση στον παπά, όχι στην παπαριά.
Τώρα για τα sold out και τα διαρκείας, δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Θες να πεις ότι την ενδεχόμενη χασούρα θα την καλύπτει ο Άραβας?
Τα διαρκείας μειώθηκαν γιατί ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει ΔΕΗ και νερό. Γι'αυτό και η παε κατέβασε τις τιμές. Θα έρθουν δηλαδή οι άραβες και θα γα^ηθούμε στα sold out, ή πρέπει να έχω Άραβες για να έχω 21 αντί 19 διαρκείας?
Ας είμασταν 3 βαθμους διαφορά από τον gay, να δεις sold out που θα είχαμε.
Εγώ λέω να έρθει ο Santos αντί για τους Άραβες, και να ξαναμετρήσουμε εισιτήρια και διαρκείας..
edit: και ο Βρύζας μαζί με τον Santos.
Εγώ δεν είπα χωρίς επενδυτή, είπα χωρίς ιδιοκτήτη-αφεντικό. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Οι παίχτες θα πληρωθούν όταν είναι να πληρωθούν, τέλη Ιανουαρίου αρχές Φεβρουαρίου τους είπε η διοίκηση, και θα τα πάρουν.moican4 έγραψε:Χαρουμενος μπορει να εισαι χωρις επενδυτη ο ΠΑΟΚ αλλα οι παικτες εχουν αλλη αποψη ,απληρωτοι εδω και μηνες..
Γιατι αραγε.?
Τώρα για τα sold out και τα διαρκείας, δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Θες να πεις ότι την ενδεχόμενη χασούρα θα την καλύπτει ο Άραβας?
Τα διαρκείας μειώθηκαν γιατί ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει ΔΕΗ και νερό. Γι'αυτό και η παε κατέβασε τις τιμές. Θα έρθουν δηλαδή οι άραβες και θα γα^ηθούμε στα sold out, ή πρέπει να έχω Άραβες για να έχω 21 αντί 19 διαρκείας?
Ας είμασταν 3 βαθμους διαφορά από τον gay, να δεις sold out που θα είχαμε.
Εγώ λέω να έρθει ο Santos αντί για τους Άραβες, και να ξαναμετρήσουμε εισιτήρια και διαρκείας..
edit: και ο Βρύζας μαζί με τον Santos.
Αντί να τρώγομαστε μεταξύ μας, δεν βρίσκουμε κάτι πιο επικοιδομητικό να κάνουμε;
Ο καθένας λέει την άποψή του. Τώρα δε χρειάζεται ο ένας να τη λέει στον άλλο.
Ο καθένας λέει την άποψή του. Τώρα δε χρειάζεται ο ένας να τη λέει στον άλλο.
Γιαννη σορρυ αλλα με ολο το θαρρος , αυτα δεν μπορουν να γινουν και μαλιστα στην σημερινη εποχη . Να υπαρχει καποιος που να επενδυει χρηματα σε κατι και ταυτοχρονα να μην του ανηκει αυτο το κατι -εστω σε καποιο βαθμο - ειναι αδιανοητο .yiannisPAOKitalia έγραψε:Εγώ δεν είπα χωρίς επενδυτή, είπα χωρίς ιδιοκτήτη-αφεντικό.
Εδω ο χορηγος αναλογα με το ποσο που εχει βαλει διεκδικει το μπρος η' το πισω μερος μιας φανελλας για ολοκληρη την χρονια , ποσο μαλλον ενας επενδυτικος ομιλος ... Κακα τα ψεμματα οι εποχες ειναι παρα πολυ δυσκολες για να μπορει να στηριχθει μια ομαδα - που θελει να κινειται σε υψηλο επιπεδο- μονο και αποκλειστικα στον κοσμο .
Προσωπικα οπως ειπα αισιοδοξω . Απο εκει που εμφανιζοντουσαν κατι σωτηρες που εκλειναν συμφωνιες και θα σωζαν την ομαδα μεσα σε 10 ημερες , προτιμω αυτους που ψαχνουν το οτιδηποτε και ειναι ακομα σε διαβουλευσεις .
Το θεμα το χειριζεται αποκλειστικα και μονο ο Ζαγορακης .